Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-01, 10:22   #1891
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Wczoraj padlam jak stowka przed tv usnelam i... obudziłam się o 5 - w salonie, na kanapie. Maz mnie nie mógł dobudzic jak wrócił z piłki. Jaja normalnie. I co? Olaf przespal prawie całą noc.... Szok. Chyba musze spać w innym pokoju - czyżby mnie dziecko nienawidziło? :-(
Eh.. pogoda fatalna. Zaraz postaram się nadrobić....
Boleczko - fajnie ze jesteś :-*

Dzisiaj to ja czekam na kurierów - ale tym razem wszystkie rzeczy dla mnie- wow - toż to szok...

Miłego dnia :-*

MAJKA - A może zapytaj się tej koleżanki czy wola prezent, kasę czy ubranko? Moi znajomi się tak zapytali - chyba to nic źle widzianego

GOCZEK - masz mój humor? Czyli jaki? Masz dola? Chce Ci się plakac? Czy po prostu czujesz się niepotrzebna i niedoceniana? :-D
może wlasnie Olaf Cię tak mocno kocha,że jak Cię widzi to ciągle chce do mamusi i się przytulac, bawić itp. Tak sobie to tłumacz ją to bym spała w innym pokoju jakby mi cora tak reagowała,no ale spimy osobno a ona i tak ryczy w nocy cóż. Spimy razem,też porykuje przez sen. Nie wiem może powinnam ją zostawić i nie dotykać,bo jak tylko przytułek w nocy to sie rzuca,ryczy głośniej i cycka szuka. Trochę chandre miałam,ale pozarlam bezy z kawą i już ok. Potrzebna sie czuje,dziś Hanka co chwilę podchodziła sie przytulac no i zabawki mi podawac. Poza tym co jakiś czas muszę jej powiedzieć,że widzę jak broi i powołać nie wolno! Żeby miała się z czego posmiac
O i fajny pomysł z tym zapytaniem chrzestnych!

Black, gratuluje nocki! Oby teraz tylko dobre sny się Pawelkowi juz snily ✊

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2016-03-01 o 10:38
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 10:30   #1892
DomimaZet
Zakorzenienie

Aaaa Violka - śliczna ta kurteczka

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
No tak to wygląda z tymi rzesami hehe
A jaki efekt widzisz u siebie? Dluzeze grubsze ciemniejsze?
U mnie grubsze dupsko ale rzęsy nie
Ha ha ha ha rozwalilas mnie Ty i dupsko... eh... bacik się należy :-P

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

HANIA - powodzenia na rozmowie w pracy - może cis ciekawego mają do zaoferowania - kciuki za to :-*

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Koperco zaczynam najpóźniej końcem marca.

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

I dzień dobry
A tutaj gdzieś blisko będziesz pracować?

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Odpalam minutnik na 40min hehe
I jak tam minutnik? Puntualny czy się popsuł? :-D

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Ten minutnik to synek

Kurcze. Jestem taka zła na te chrzciny. Dzień po urodzinach. Muszę ubranko kupić. Wam chrzestna i kocyk i kurtke i body rajstopki wszystko kupowała? Jeszcze prezent. To juz 3 chrzesniak a mam brata rodzonego który dzieci jeszcze nie ma. Tz u dwojki znajomych chrzestny. Taki mnie dziś wku..rw wziął
Domyślam się jaki masz w.k.ur.w. :-(

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Szybko tylko napisze - wracam od lekarza, Zuza nie musi jeździć na rehabilitacje u lekarza dała piękny popis raczkowania ( w domu tak nie robi), usiadła, stanęła. Mamy tylko stopki masować i za 3 miesiące kontrola. Czuje sie o 10 kg lżejsza ))
Juuupi :-* - super wieści :-D

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Jak sam katarek to chyba bym nie szła bo tam tyle zarazków że wiesz... obserwuj

Dzień Dobry
My pospaliśmy do 7 , Filipek jak się obudził to tak fajnie sobie leżał z otwartymi oczami dłuższą chwilę aż nie obudziła nas moja mama bo Tż zawoził ją dzisiaj rano do Zakopanego
Leje od rana więc nici ze spaceru , nienawidzę takich dni

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Ja też lubię takiego powera z rana ale dziś to zdecydowanie nie mój dzień
He he leży takiej pogodzie to i mój to nie jest dzień :-D

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Płakać mi się chce z tego wkur..nia. Jak jeszcze chrzciny bez alko to ja pier..d.le
Musisz się zaopatrzyć w male co nieco - do torebeczki i juz
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 10:32   #1893
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja tez... Moja siostra wyrywala sie kupic ubranko, ale powiedzialam ze ja sie czuje w obowiazku kupic ubranie wlasnemu dziecku. Powiedzialam ze jesli chce, to niech da jakis prezent, to dala kase.

Wez go na ściankę wspinaczkowa, niech chłopak ćwiczy

Przestan, ciesz się że pospalas i częściej wybywaj do salonu

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Jak tak czytam dzis to się cieszę że nie mam żadnego chrzesniaka (Sorry Majka )
Ja się kiedys bardzo cieszylam,ze mam chrzesniaka, fajnie miec takiego brzdaca do odwiedzania,czasem opieki, prezentowania, cieszenia sie z nim, ale tez jego rodzice sie z wiekiem zmienili na troche bardziej roszczeniowych i w ogole... Życie...
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 10:33   #1894
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dziewczyny pasuje mi się trochę opalic przed weselem, żeby straszny bladziuch nie być...ktoś coś moze polecic? Bo solarium bd ostatecznoscia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 10:36   #1895
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Nocka średnio na jeza. Jas się chyba wyspala, bo już po 6 zywczyk. Ja średnio bo wzięłam go do siebie i spalam w tak dziwnej pozycji, żeby łatwiej dostęp do cyca miał ze jestem cała połamana.

Pogoda nie zachęca. Czuję się słabo i denerwuje się egzaminem. Musze dokupić jazdy i juz mi się odechciewa

A i mały ostatnio siedział by tylko na meblach. 5 sekund i jest na szafce. A ja go ściągam, on płacze. I od nowa. On wyje, ja go ściągam, ja go ściągam, on wyje. Taka zabawa. Tylko mi nie do smiechu no może czasem się uśmiechne ja już sił mi brakuje. Co by nie zwariować.

Tz kończy nocki, jak dobrze nie będzie spal po poludniami.
Widzę ze macie te same zabawy z Młodym co i my... He he
Ja Cie doskonale rozumiem jeśli chodzi o te jazdy... mnie tez to zmeczylo tak ze nie chciało mi się juz nawet na nie chodzić... ale musisz się przemoc - tak jak mnie dziewczyny wspierały i dodawaly otuchy to i Ciebie będziemy wspierać. Weźmiesz się w garść i wszystko będzie Oki. Zobaczysz. :-*

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Do 13tu razy sztuka!
Ha ha ha dowcipnisia ;-)

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość

Moze to jest mysl? Moze Olafa wyautuj gdzie indziej?
Ja tez czekam na kurierow dzisiaj pralka, jutro laptop ma byc. A co sobie zamowilas?
Prędzej ja się wyniose na kanapę do salonu...

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja w trakcie nadrabiania jestem ale napisze wam, co za noc... jedzonko o 2 potem o 6 i myslalam ze o tej 6 koniec spania. Ale polulalam a pawel jakos dziwnie usmiechniety byl w polsnie he he i usnal. Nie wiem co mu sie snilo ale chyba cos super bo ciagle sie usmiechal co na niego nie spojrzalam. I spal do 9.20! Rekord zyciowy. A jaka ja wyspana. O mamo

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Ha ha ha czubek!

Daj koniecznie znac bo jestem ciekawa bardzo !
O jaka piekna nocka - oby więcej takich
Stary 2016-03-01, 10:38   #1896
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pasuje mi się trochę opalic przed weselem, żeby straszny bladziuch nie być...ktoś coś moze polecic? Bo solarium bd ostatecznoscia
Czemu solarium to ostatecznosc?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 10:38   #1897
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
aa no widzisz a u nas wczoraj jedna drzemka tylko 1h15 min do 11:30 i potem na spacerze tatusiowi usnąć nie chciała ale chodzili tylko 40 min, bo strasznie zimno i wiało
zreszta czy jest druga drzemka czy nie to często ok 16-17 już ziewa (tak kiedyś miała 3 drzemkę) ale teraz ofc nie uśnie

synuś mamusi
moja córcia niby też mamusina ale jak jesteśmy wsród szerszego grona znajomych to odważna do każdego

haha rozbawiłaś mnie faktycznie napięty grafik, i jak, zdażyłaś wszystko porobić?

fajnie, że Twój TŻ wyszedł z taką inicjatywą
tak tak, ja proponowałam bardzo chętnie bym pojechała na taki wypad !!

musiałam sprawy papierkowe męża firmy ogarnąć, coś napisać, coś przejrzeć
potem wybieraliśmy kolor okien i ślęczeliśmy nad rozmieszczeniem gniazdem w kuchni i łazience

h&m zawyżony wypada większy

fajna parka nie macałam niestety to nie pomogę

oo nie słyszałam o tej lali zerknę Ala narazie ma taką zwykłą lalę to jej w oku dłubie i za włosy ciągnie
co do katarka to raz go używałam we wrześniu ale wydaje mi się, że zdecydowanie lepiej odciąga niż frida-szybciej i dokładniej. Ale u nas krzyki też były, chyba po prostu jest to nieprzyjemne dla dziecka :/
my mamy tylko jedna lalę "Zuzię", dostała od teściowej, brzydszej lalki nie widziałam dlatego postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce :P

Cytat:
Myslicie że jak kupie ubranko i nie dam kasy to źle? Przeviez wydam 2-3 stowy. Bylismy juz w odwiedkwch i zanieslismy prezent za prawie 150zl
powiem Ci, że masakra, ubranko powinni rodzicie kupić swojemu dziecku

Cytat:
Szybko tylko napisze - wracam od lekarza, Zuza nie musi jeździć na rehabilitacje u lekarza dała piękny popis raczkowania ( w domu tak nie robi), usiadła, stanęła. Mamy tylko stopki masować i za 3 miesiące kontrola. Czuje sie o 10 kg lżejsza ))
super to teraz na pewno już wejdziesz w te dżinsy z zary

Cytat:
Ja w trakcie nadrabiania jestem ale napisze wam, co za noc... jedzonko o 2 potem o 6 i myslalam ze o tej 6 koniec spania. Ale polulalam a pawel jakos dziwnie usmiechniety byl w polsnie he he i usnal. Nie wiem co mu sie snilo ale chyba cos super bo ciagle sie usmiechal co na niego nie spojrzalam. I spal do 9.20! Rekord zyciowy. A jaka ja wyspana. O mamo

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Ha ha ha czubek!

Piękna noc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 10:38   #1898
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
No pięknie , super że przespał całą noc Może tak już mu zostanie;-)
Chwal się co tam sobie kupiłaś
He he nie wiem czy tak zostanie - musze chyba popróbować z ta zmiana mojego spania :-(
Ano zamówiłam bransoletke, łańcuszek, marynarkę, koszule , sukienkę, bluzkę no i jeszcze w czwartek ma przyjść jeszcze jedna sukienka... aaa no i torebkę.
Stary 2016-03-01, 10:40   #1899
kamilove
Zakorzenienie

Hej dzięki za opinie nt katarka, mąż już kupił, mam nadzieję, że i u nas zda egzamin

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
He he nie wiem czy tak zostanie - musze chyba popróbować z ta zmiana mojego spania :-(
Ano zamówiłam bransoletke, łańcuszek, marynarkę, koszule , sukienkę, bluzkę no i jeszcze w czwartek ma przyjść jeszcze jedna sukienka... aaa no i torebkę.
super pochwal się
Stary 2016-03-01, 10:42   #1900
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam zadnego i tz tez uff. U nas w najblizszej rodzinie dzieci brak. Jedna kuzynka ma corke ale widzimy sie ze 2 razy do roku.
Tez bym nie smiala.

ha ha ha biedna. Wysle ci flaszeczke to do torebki wsadzisz i mlasniesz w lazience po kryjomu

wesolo masz.

wez sprobuj lozeczko do salonu wyniesc. Nawet na srodku gdzies postaw na tydzien i sprawdz. Moze ty go budzisz w nocy gadasz przez sen, albo gazu puszczasz i budzisz dziecko biedne!

No nie?
Ha ha ha z tymi gazami to mnie rozbawiłas ha ha ha
No może to jest problem - choć wc sumie on się budzi jak tylko wchodzę juz do pokoju gdzie śpi - wiec może mi z buzi śmierdzi? :-D

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Ja tez... Moja siostra wyrywala sie kupic ubranko, ale powiedzialam ze ja sie czuje w obowiazku kupic ubranie wlasnemu dziecku. Powiedzialam ze jesli chce, to niech da jakis prezent, to dala kase.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Ja mam jedną. Córkę siostry tz i generalnie mam to gdzieś ze tak powiem. Załatwiam ja - ze tak powiem - wiecu jak są większe okazje i się w ogóle tym nie przejmuje. Jak juz coś wtedy dostaje to są to drobnostki - ☠☠☠☠☠☠☠y...
Stary 2016-03-01, 10:43   #1901
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Opalanie natryskowe.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 10:47   #1902
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu nie solarium? Masz jeszcze 1.5 mca to byś mogła sobie fajnie przełamać opalenizna skórę....
Stary 2016-03-01, 10:47   #1903
nancy822
Zadomowienie

Cytat:

Będę na Krowodrzy pracować i mieszkania też w tych okolicach szukać będziemy jak nie wypali to co mamy na oku

Majka współczuję takiego podłego nastroju. Dziewczyny dobrze radzą zapytać co chcą.

Ja mam jednego chrześniaka u własnej siostry i wiem, że oni nigdy cudów ode mnie wymagać nie będą.
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 10:50   #1904
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Będę na Krowodrzy pracować i mieszkania też w tych okolicach szukać będziemy jak nie wypali to co mamy na oku

Majka współczuję takiego podłego nastroju. Dziewczyny dobrze radzą zapytać co chcą.

Ja mam jednego chrześniaka u własnej siostry i wiem, że oni nigdy cudów ode mnie wymagać nie będą.
Ooo no to mogę okolice - w zasadzie Twoje trochę też :-D - jakbym cos słyszała o mieszkaniu w okolicy to dam znać - pod wynajem tak?
Stary 2016-03-01, 10:50   #1905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
my mamy tylko jedna lalę "Zuzię", dostała od teściowej, brzydszej lalki nie widziałam dlatego postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce :P

powiem Ci, że masakra, ubranko powinni rodzicie kupić swojemu dziecku

super to teraz na pewno już wejdziesz w te dżinsy z zary

Piękna noc
Ciekawe czy taka sama Zuzie macie jaka Moja Hania od teściowej dostala... szmaciana i spiewa Zuzia lalka nieduza? Hanka sie jej bala,teraz sie kurzy na szafie
Stary 2016-03-01, 10:53   #1906
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Ooo no to mogę okolice - w zasadzie Twoje trochę też :-D - jakbym cos słyszała o mieszkaniu w okolicy to dam znać - pod wynajem tak?
Tak, pod wynajem w rozsądnych pieniądzach. I gdzie akceptuja dzieci bo masakra z tym wg niektórych dziecko gorsze od zwierzaka
Stary 2016-03-01, 10:53   #1907
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Ten minutnik to synek

Kurcze. Jestem taka zła na te chrzciny. Dzień po urodzinach. Muszę ubranko kupić. Wam chrzestna i kocyk i kurtke i body rajstopki wszystko kupowała? Jeszcze prezent. To juz 3 chrzesniak a mam brata rodzonego który dzieci jeszcze nie ma. Tz u dwojki znajomych chrzestny. Taki mnie dziś wku..rw wziął

To sporo macie tego dobytku chrzestnego, jednak to obciążenie finansowe..

Cytat:
Tak mi koleżanka powiediala

Ale bezczel! U mnie siostra szatkę i prezent, a sukienka tez w sumie była od niej, ale na inną okazję dana.

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56591166]Hejo!

Ale Wam zazdroszcze tego,ze tak szybko ząbki wychodzą,oby przestaly tez szybko Zosie tak męczyć.
Mam nadzieję,że nicka spokojna..?

Ładna i do Adki pasuje, takie dłuższe kurtki chyba fajniejsze,jak się dziecko wyciąga i wsadza do wózka,nie pokazują się tak aż bardzo. Ją nie mam kurtki na wiosnę dla Hanki,ale jakoś tak myślę czy bluza nie wystarczy i jakis przeciwdeszczowiec w razie pluchy?

też chyba poczekam na wyprzedaż,jakoś tak mi się podobają wtedy ceny i rzeczy bardziej świetne macie teraz auto,też chcieliśmy tourana,ale chyba za duży na 3 osoby. Bagażnik ma bardzo pojemny? Większy niż w Focusie?

kciuki,żeby się okazał że ma dla Ciebie jakieś dobre wiesci! Albo prezent

Jeju,jaką jannie w temacienserialowykm jestem,m jak m nie ogladala nigdy,czasem zerknelwam jak u mamy bylam,bo ona ogladala. A ta Druga szansa to też taki codzienny serial? Może to bym zaczęła oglądać,żeby mieć o czym gadac z ludzmi ją tylko przyjaciółki i top chefa oglądamy,no ale nie było tego ostatnio

super, że taka nocka, dlugo juz tak? a przedtem ile mniej więcej razy się budziła?
Moja przez trzy dni po 3 razy się budziła tylko,no ale dziś już stara "norma" czyli 6 pobudek :/ nie zdążyła m sie przyzwyczaic do dobrego :p oczywiście żadnych przenikających się zębów nie widać, miesiąc od gadania lekarki,że jedynki "już prawie na wierzchu". G się lekarze znają na zębach. Dziś mam humor domimowy [/QUOTE]

Może i wystarczy, tylko ja chcę coś przejściowego, po zimowce w bluzę noe ubiorę od razu, a zimówka raka krótka już właśnie. Ten właśnie dłuższy bedzie może wygodniej, oby wąski nie był.
A kaszel nie od kataru raczej, kaszel był pierwszy. Pospała 30 minut tylko i marudna jest, ciężki dzień będzie, ale damy radę

Cytat:

Extra! Cieszymy się z Tobą!

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Hej wrocilam
Wpycham sie bez nadrabiania bo nie mam kiedy. Za godzine mamy kontrole z "urzedu miasta" a jeszcze jestem w pizamie i w proszku ogolnie.
Pogoda dzisiaj do dupy, pada ale to sie dobrze sklada bo i tak nie moge nidzie wyjsc, miedzy 12 a 18 ma byc kurier z nowa pralka... W koncu

Milego dnia

Powodzenia!

Cytat:
Płakać mi się chce z tego wkur..nia. Jak jeszcze chrzciny bez alko to ja pier..d.le

Haha

Cytat:
Nocka średnio na jeza. Jas się chyba wyspala, bo już po 6 zywczyk. Ja średnio bo wzięłam go do siebie i spalam w tak dziwnej pozycji, żeby łatwiej dostęp do cyca miał ze jestem cała połamana.

Pogoda nie zachęca. Czuję się słabo i denerwuje się egzaminem. Musze dokupić jazdy i juz mi się odechciewa :P

A i mały ostatnio siedział by tylko na meblach. 5 sekund i jest na szafce. A ja go ściągam, on płacze. I od nowa. On wyje, ja go ściągam, ja go ściągam, on wyje. Taka zabawa. Tylko mi nie do smiechu no może czasem się uśmiechne ja już sił mi brakuje. Co by nie zwariować.

Tz kończy nocki, jak dobrze nie będzie spal po poludniami.

Się weźmie w końcu do roboty

Cytat:
Dzień dobry. Wczoraj padlam jak stowka przed tv usnelam i... obudziłam się o 5 - w salonie, na kanapie. Maz mnie nie mógł dobudzic jak wrócił z piłki. Jaja normalnie. I co? Olaf przespal prawie całą noc.... Szok. Chyba musze spać w innym pokoju - czyżby mnie dziecko nienawidziło? :-(

Dzisiaj to ja czekam na kurierów - ale tym razem wszystkie rzeczy dla mnie- wow - toż to szok...

MAJKA - A może zapytaj się tej koleżanki czy wola prezent, kasę czy ubranko? Moi znajomi się tak zapytali - chyba to nic źle widzianego

GOCZEK - masz mój humor? Czyli jaki? Masz dola? Chce Ci się plakac? Czy po prostu czujesz się niepotrzebna i niedoceniana? :-D

Gratulacje super nocki! Poka poka co kupiłaś!

Cytat:

Ha ha ha czubek!

O kurde szałowy wynik!
Stary 2016-03-01, 10:54   #1908
kamilove
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56600316]Ciekawe czy taka sama Zuzie macie jaka Moja Hania od teściowej dostala... szmaciana i spiewa Zuzia lalka nieduza? Hanka sie jej bala,teraz sie kurzy na szafie[/QUOTE]

taaak dokładnie a właściwie to nie śpiewa, dźwięk jest jakby nagrany z magnetofonu
Stary 2016-03-01, 10:55   #1909
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, pod wynajem w rozsądnych pieniądzach. I gdzie akceptuja dzieci bo masakra z tym wg niektórych dziecko gorsze od zwierzaka
Naprawdę? :-( - o rany. Myślałam że te czasu już dawno minęły ( moi rodzice z jakiegoś tam mieszkania musieli się wynieść jak właściciel zobaczył moja mamę w dość zaawansowanej ciąży :-( ) szok...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 10:56   #1910
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę? :-( - o rany. Myślałam że te czasu już dawno minęły ( moi rodzice z jakiegoś tam mieszkania musieli się wynieść jak właściciel zobaczył moja mamę w dość zaawansowanej ciąży :-( ) szok...
pewnie chodzi o to, że rodziny z dzieckiem ciężko się pozbyć nawet z własnego mieszkania wg prawa
Stary 2016-03-01, 10:57   #1911
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
To sporo macie tego dobytku chrzestnego, jednak to obciążenie finansowe..

Ale bezczel! U mnie siostra szatkę i prezent, a sukienka tez w sumie była od niej, ale na inną okazję dana.

Może i wystarczy, tylko ja chcę coś przejściowego, po zimowce w bluzę noe ubiorę od razu, a zimówka raka krótka już właśnie. Ten właśnie dłuższy bedzie może wygodniej, oby wąski nie był.
A kaszel nie od kataru raczej, kaszel był pierwszy. Pospała 30 minut tylko i marudna jest, ciężki dzień będzie, ale damy radę

Extra! Cieszymy się z Tobą!

Powodzenia!

Haha

Się weźmie w końcu do roboty

Gratulacje super nocki! Poka poka co kupiłaś!

O kurde szałowy wynik!
Wrzucę jak mi poprzychodza zamówienia bo póki co nie ma nikogo :-( buuu

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
pewnie chodzi o to, że rodziny z dzieckiem ciężko się pozbyć nawet z własnego mieszkania wg prawa
Kurde słabe to jest trochę :-( - przecież są umowy itd Smutne to ze posiadanie dziecka Cie dyskwalifikuje :-(
Stary 2016-03-01, 10:58   #1912
Konto usunięte

Cytat:
taaak dokładnie a właściwie to nie śpiewa, dźwięk jest jakby nagrany z magnetofonu
No to ta sama,taki falszujacy ten podklad,az zeby mnie bolaly jakas promocja dla tesciowych w kioskach byla? 😜
Stary 2016-03-01, 11:00   #1913
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha dobrze ze nie w zwolnionym tempie... :-D to by było przerażające...

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56600986]No to ta sama,taki falszujacy ten podklad,az zeby mnie bolaly jakas promocja dla tesciowych w kioskach byla? 😜[/QUOTE]
Ha ha ha albo na poczcie :-P

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Dziecko mi śpi juz 45 minut... wypiłam kawę - czarna - fuj - mleko wyszło :-/ ... Mogłam coś porobić konstruktywnego to nie... po co...
Stary 2016-03-01, 11:01   #1914
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dziewczyny pocytowalam was i znów mi odpowiedzieć nie da apka...
A więc solarium ostateczności bo się boję 🙈 u mnie same zamykane a ja mam klaustrofobie, a natryskowego nie ma w okolicy i w sumie nawet nie wiem z czym to się je...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 11:02   #1915
nancy822
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Przede wszystkim o to. Ale można to załatwić, żeby właściciel nie miał z tym problemów. Ale ludzie myślą też, że dziecko narobi nie wiadomo jakich szkód. Albo chcą 2 razy więcej kaucji (3 tysie trochę za dużo jak dla mnie :/) albo nie i już.

W sumie mamy nagrane mieszkanie z fajnym właścicielem ale ono jest jeszcze w budowie a ja chciałam się do maja przeprowadzić.
Stary 2016-03-01, 11:03   #1916
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Ona powiedziala o ubranku. Rozczeniowi nie są. Moja mama mówi ze u nas tak jest że chrzestna kupuje hmmmm

Cytat:
Do 13tu razy sztuka!

myślę że maks do 3

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56594626]Ale masz maraton i do tegomz katarem,mega wspolczuje! Zdrowka dlamWas,precz z dziadostwem!
Dla Adki i Julka tez zdrowka zycze. ten kaszel Ada to często ma? Może jej spływa katar jak się położy,bidusia

O haha, to gdzie Ty ta odżywka się odzywiasz? serio aż tak przytylas po skończeniu kp?

u nas chrzestna tylko szatke no i prezent. Fajnie mieć zamożniejszych chrzestnych,ale takie oczekiwania nadmierne to przesada z leksza...nie masz takiego wrażenia,Majka?

Moja niunka kolejny dzień z rzędu poszła na drzemke tuż po 10tej,coś się jej przedstawiło. A wstala o 7:05, może do wiosny się już szykuje? Akurat dziś śnieg spadł. Za to wieczorem coś nie kuma,że wypadaloby wcześniej pójść spac..

Pavlinecka, super z Zuzia! Wyobrażam sobie jak sie ucieszylas Zuzia jaka szpanerka 😀[/QUOTE]

już zdecydowalam że nie kupię drogiego ubranka i więcej nie dam nic

Cytat:

Ha ha ha czubek!

Nie wyzywaj :P

Cytat:
hahaha:co jest:

Cytat:
Wiesz jak to jest. Najbiedniejsi nie jestescie to sie ogladaja na prezenty pewnie. Jesli chce ubranko to ja bym z prezentem nie szalala.
Pawelka chrzestna miala niecale 16 lat jak go podawala (za 2tyg konczy 16) i nic nie kupowala. Nie wyobrazam sobie aby sie upomniec mimo ze to moja rodzona siostra. Jesli nawet miala by kasy to jesli sama zaproponowalaby to ok. Ale ja bralam chrzestnych raczej z innych wzgledow niz finansowe. Ciekawe jak ci znajomi wasi?

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Ale super! Tez sie ucieszylan jak pawel juz nie musial

Tez tak mysle.

To nie tak że oni czegoś oczekują. Ja spytalam z tym ubrankiem. Prezentu nie dam. Coraz nizsza mam wypłatę a poza tym nie zarqbiam na inne dzieci a na swoje. Tylko ja mam taki charakter że na gwiazdkę czy urodziny trzeba dobry prezent. A nie kupowalabym jej dziecku nic chyba se byśmy sie akurat spotkaly

Cytat:
Ja nie mam zadnego i tz tez uff. U nas w najblizszej rodzinie dzieci brak. Jedna kuzynka ma corke ale widzimy sie ze 2 razy do roku.
Tez bym nie smiala.

ha ha ha biedna. Wysle ci flaszeczke to do torebki wsadzisz i mlasniesz w lazience po kryjomu

wesolo masz.

wez sprobuj lozeczko do salonu wyniesc. Nawet na srodku gdzies postaw na tydzien i sprawdz. Moze ty go budzisz w nocy gadasz przez sen, albo gazu puszczasz i budzisz dziecko biedne!

No nie?

Wypije oficjalnie i taka mamuśka chrzestna będę

Cytat:

Ja bardzo się cieszyłam z pierwszej chrzesnicy bo to corka siistry męża. Dumna byłam. Drugi chrzesniak u brata ciotecznego z którym rzadko się widujemy ale to rodzina. Tz dwójkę ma tez niespokrewnionych no karwa sorrry mać

Cytat:
Aaaa Violka - śliczna ta kurteczka

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Ha ha ha ha rozwalilas mnie Ty i dupsko... eh... bacik się należy :-P

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

HANIA - powodzenia na rozmowie w pracy - może cis ciekawego mają do zaoferowania - kciuki za to :-*

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

I jak tam minutnik? Puntualny czy się popsuł? :-D

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Domyślam się jaki masz w.k.ur.w. :-(

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Juuupi :-* - super wieści :-D

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

He he leży takiej pogodzie to i mój to nie jest dzień :-D

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Musisz się zaopatrzyć w male co nieco - do torebeczki i juz

muszę
Aha. Dzieci czesto lepiej śpią w oddzielnym pokoju

Cytat:
Hej dzięki za opinie nt katarka, mąż już kupił, mam nadzieję, że i u nas zda egzamin

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

super pochwal się
Oby nie przestała lubić odkurzacza
Zdrówka dla Malutkiej!

Oni nas prosząc na chrzestnych przynieśli nam alkohol 6 pak chustek pampers 2 kaszki i Szymkowi 4pak kinder jajek i ptasie mleczko. Takze o tak o
A ja ich za to obstawilam i nie chciałam tego brać a ostatecznie spytalam gdzie tu sprawiedliwość ze Tz dostał flache a ja chusteczki niemowlęce haha
Stary 2016-03-01, 11:04   #1917
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pocytowalam was i znów mi odpowiedzieć nie da apka...
A więc solarium ostateczności bo się boję 🙈 u mnie same zamykane a ja mam klaustrofobie, a natryskowego nie ma w okolicy i w sumie nawet nie wiem z czym to się je...
Ja tez nie lubię ciasnych pomieszczeń ale tam jest jasno - lampy tak dają ze nie czujesz tego ze jestem zamknięta - poza tym możesz nie zamykać do końca tej górnej klapy.... albo w ogóle iść na stojące to już zupełnie nie ma stresu...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 11:05   #1918
Majka232
Zakorzenienie

Jula minutnik zbudził po 50min. Kochany posiedział w kojcu bardzo dlugo jak obiad robiłam
Stary 2016-03-01, 11:08   #1919
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Tomek to niezły zamulacz haha
Stosujesz na linii rzęs.
Szwagierka też używała i efekt ten sam.

Mori lee - u Ciebie rzęsy były bpo niej ciemniejsze i nie wymagały tuszowania?

Myślę że revitalash to taki no.1 ale l4l też niby bardzo dobra a cenowo kilka razy tańsza.
Po zaprzestaniu każdej rzęsy marnieja :/

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Dzień dobry
Noc przespana ale powinnam chodzic spać ok.22
Rano starszy zbudzil że chce kupę i zeby mu deskę przynieść. 6.30 wspaniała pora

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Koperco - mocny katarek u Ali? Ty do pracy od poniedziałku?
Nie nie były ciemniejsze po prostu dluuugie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
O widzisz moja koleżanka ma odmienne zdanie, może zależy też od rzęs hmm

Marnieją i są takie jak przed? Czy poniszczone ??

Super że Ala tak dobrze przyjęła zmianę. Zdrówka Wam obu![COLOR="Silver"]
Każdy organizm jest inny i co innego mu odpowiada. Ja wiem czy marniejsze? Po prostu są takie jak przed stosowaniem

My na zimowym spacerku
Nadrabiam dalej

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Wydają sie słabsze ale to efekt porównania do efektu WOW
Dokładnie
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 11:12   #1920
Majka232
Zakorzenienie

Spaliłam garnek

Tz mi mówi. Chciałaś córeczkę to bedziesz miała ech

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości