Sierpnióweczki 2016! Część II. - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-01, 11:50   #2731
TinkerrBell
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

My też musimy zmienić mieszkanie - max do października. Problemem są nasze zwierzęta;/ Żaden landlord nas nie chce
A przez to, że dzieci szwagierki wprowadzają się w sierpniu, to potrzebujemy min 4 sypialnie, fajnie byłoby znaleźć 5 w dobrej cenie....Ale ta moja okolica jak na takie wygwizdowo jest droga, bo tutaj jest niezły węzeł komunikacyjny....
Wrrrrrrrrr
TinkerrBell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 11:56   #2732
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
W porównaniu kto CI tamtędy wyjdzie w sierpniu to i tak małe:P

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Ja farbuję, a raczej rozjaśniam. Choć teraz muszę poprosić o przyciemnienie. Bo włosy tak szybko mi rosną, że już na ten odrost patrzeć nie mogę....
Zmora farbowanych blondynek....
znam ten ból ale z drugiej strony ja jestem chyba juz uzależniona od jasnych włosów... teraz mam ombre, dość naturalne i zastanawiam się co zrobić tym razem i naprawdę nie wiem... a decyzję będę musiała podjąć już za godzinę
Stary 2016-03-01, 11:58   #2733
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
Ja bym za dotknięcie piersi teraz zabiła

.
ja też
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:05   #2734
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
znam ten ból ale z drugiej strony ja jestem chyba juz uzależniona od jasnych włosów... teraz mam ombre, dość naturalne i zastanawiam się co zrobić tym razem i naprawdę nie wiem... a decyzję będę musiała podjąć już za godzinę
Też chciałam iść dziasiaj...alee moje lenistwo wychodzi mi juz uszami
Stary 2016-03-01, 12:13   #2735
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie wczorajsze polędwiczki z suszonymi pomidorami, ale podane z kaszą i pomidorowa, też z wczoraj
ja też obiad z wczoraj-została lasagne, do tego zrobię sałatkę.. robię też kotlety z czarnej soczewicy na jutro, chyba wrzucę je w pity..

Cytat:
Ty to umiesz pocieszyć..

Cytat:
My też musimy zmienić mieszkanie - max do października. Problemem są nasze zwierzęta;/ Żaden landlord nas nie chce
A przez to, że dzieci szwagierki wprowadzają się w sierpniu, to potrzebujemy min 4 sypialnie, fajnie byłoby znaleźć 5 w dobrej cenie....Ale ta moja okolica jak na takie wygwizdowo jest droga, bo tutaj jest niezły węzeł komunikacyjny....
Wrrrrrrrrr
co tam macie za inwentarz? i chyba ludzi sporo?
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:15   #2736
agnszp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
my z wynajmowanego na wynajmowane bo w obecnym mieszkaniu mamy prusaki i ja siedzę cały czas w łóżku bo się boje wyjść i iść do kuchni, w sumie mamy aneks więc po prostu siedzę w łóżku i spogladam co chwila ze strachem w strone lodówki. a najgorsze jak wstaje w nocy na siusiu, wchodzę do łazienki a tam robal
my mamy umowę do końca września chyba i miesieczny okres wypowiedzenia, ale jeśli babka nie będzie się chciała z nami dogadać to mamy zamiar wypowiedzieć umowe w trybie natychmiastowym. wyczytałam w necie, że jeżeli istnieje zagrożenie zdrowia najemcy to jest taka możliwość. zna się ktoś na tym? ja wiem, że może jestem przewrażliwiona ale czytałam, że przenoszą choroby i dla mnie jest to zagrożenie zdrowia, bo w szafkach też łażą no i po blatach czasem się zdarzało

Zgodnie z art. 682 kodeksu cywilnego jak najbardziej mozna
Kwestia czy to jest wada zagrażająca zdrowiu to juz nie mnie oceniać, ale jak jestes w ciąży to na prwno granica sie przesuwa o duzo zdrowie psychiczne w końcu tez jest wazne
agnszp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:18   #2737
superhuman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez slo_nk_o Pokaż wiadomość
A w ciąży można normalnie włosy farbować?

Mozna normalnie przecież farba nie dostaje sie do krwiobiegu... Ja farbowałam w pierwszym. A jak wychodziłam to Widziałam łaskę juz z zaawansowanym brzuchem na fotelu
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:28   #2738
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
ja też obiad z wczoraj-została lasagne, do tego zrobię sałatkę.. robię też kotlety z czarnej soczewicy na jutro, chyba wrzucę je w pity..

Ty to umiesz pocieszyć..

co tam macie za inwentarz? i chyba ludzi sporo?
Mamy psa Goldena i dwa koty. Była jeszcze papuga ale odeszła za tęczowy most Szkoda, bo bardzo go lubiłam

No dużo nas będzie, ale ze względu na to, że szwagierka pracuje na nocki, to postanowiliśmy, że będziemy mieszkać razem, dopóki jej dzieciaki nie będą na tyle duże by zostać same na noc mogły w domu.
Bo dla mnie, jak będziemy mieszkać osobno, to i tak te dzieciaki będą u mnie siedzieć cały tydzień. Więc lepiej by miały swój kąt normalnie i a nie latać między dwoma domami.

Nas troje, ich troje plus maluch + inwentarz

Zawsze marzyłam o dużej rodzinie
Stary 2016-03-01, 12:38   #2739
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Tak mozna w pierwszej ciazy farbowalam ok 7 tyg i nic się nie dzialo. Teraz ze wzgledi na kiepskie samopoczucie wstrzymalam sie w I Trymestrze i ide 12 marca wkoooooncu hih takie mam odrosty juz ze szok ;D

Pozalatwialam wszystko jestem szczęśliwa :-D

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:48   #2740
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy psa Goldena i dwa koty. Była jeszcze papuga ale odeszła za tęczowy most Szkoda, bo bardzo go lubiłam

No dużo nas będzie, ale ze względu na to, że szwagierka pracuje na nocki, to postanowiliśmy, że będziemy mieszkać razem, dopóki jej dzieciaki nie będą na tyle duże by zostać same na noc mogły w domu.
Bo dla mnie, jak będziemy mieszkać osobno, to i tak te dzieciaki będą u mnie siedzieć cały tydzień. Więc lepiej by miały swój kąt normalnie i a nie latać między dwoma domami.

spora ekipa
robicie jeden obiad dla wszystkich czy szwagierka gotuje osobno?
Stary 2016-03-01, 12:53   #2741
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość

Spokojnie, ja swojego pessara w ogóle nie czuje. Jak mi gin go pokazal za pierwszym razem to tez sie przerazilam, ze takie wielkie
no to trochę mnie uspokoiłaś, bo właśnie boję się że będę to cholerstwo czuła tam i ta myśl mnie przeraża lekko
Cytat:
my z wynajmowanego na wynajmowane bo w obecnym mieszkaniu mamy prusaki i ja siedzę cały czas w łóżku bo się boje wyjść i iść do kuchni, w sumie mamy aneks więc po prostu siedzę w łóżku i spogladam co chwila ze strachem w strone lodówki. a najgorsze jak wstaje w nocy na siusiu, wchodzę do łazienki a tam robal
my mamy umowę do końca września chyba i miesieczny okres wypowiedzenia, ale jeśli babka nie będzie się chciała z nami dogadać to mamy zamiar wypowiedzieć umowe w trybie natychmiastowym. wyczytałam w necie, że jeżeli istnieje zagrożenie zdrowia najemcy to jest taka możliwość. zna się ktoś na tym? ja wiem, że może jestem przewrażliwiona ale czytałam, że przenoszą choroby i dla mnie jest to zagrożenie zdrowia, bo w szafkach też łażą no i po blatach czasem się zdarzało
o boże to są karaluchy????
Cytat:
wówczas odpowiem: "Nie, głodzę" No ja też się już doczekać fryzjera nie mogłam.
ja też tak mówiłam, bo te teksty to masakra jakaś
Cytat:
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi.

A co dobrego dzisiaj na obiadek robicie?
kluski z piersią z kurczaka z sosem koperkowym i surówka chyba kupna z kapuchy bo mi się robić nie chce
Cytat:
no wyglada przerażająco..
właśnie! ale kurde tyle mamuś z tym hasa, to chyba nie będzie tak źle c'nie ?
Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
No powiem Ci, że spory ten krążek jak popatrzyłam w porównaniu z długopisem
A co do bólu głowy: nie wyobrażam sobie ostatnich kilku dni bez paracetamolu. W pt. myslałam, że mi czaszke rozsadzi, Tż specjalnie do apteki jechał, choć ja normalnie jestem "beztabletkowa". Ale przeczytałam dokładnie ulotkę i internety i nie widzę powodu, żeby się męczyć - dziś pierwszy dzień bez bólu głowy i bez paracetamolu, ale jakby znowu zaczęło boleć, to wezmę
no to wezmę jak się jeszcze nasili, teraz jest do zniesienia, a nawet myśle, że przechodzi
Cytat:
no zabawne do prawdy już tutaj wspominałam, że się porodu nie boję, ani mi niestraszne, że wyjdzie dziecko tamtędy ale ten pessar jednak będę nosić jeszcze dość długo, stąd obawiam się o dyskomfort

idę robić obiad

tż wrócił z zakupów, oczywiście bez jajek bo cyt: "były pierwsze na liście" te chłopy się chyba nigdy nie nauczą, on zawsze wróci bez jakiegoś produktu dodam, że dzwonił do mnie 2 razy w trakcie zakupów
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:57   #2742
slo_nk_o
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Ja farbuję, a raczej rozjaśniam. Choć teraz muszę poprosić o przyciemnienie. Bo włosy tak szybko mi rosną, że już na ten odrost patrzeć nie mogę....
Zmora farbowanych blondynek....
Ja również robiłam blond a mam ciemniejsze włosy. Teraz wyglądam jak...

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Mozna normalnie przecież farba nie dostaje sie do krwiobiegu... Ja farbowałam w pierwszym. A jak wychodziłam to Widziałam łaskę juz z zaawansowanym brzuchem na fotelu
Teraz to już nie wiem czy farbnąć czy wrócić do naturalnego.
slo_nk_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:08   #2743
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
tż wrócił z zakupów, oczywiście bez jajek bo cyt: "były pierwsze na liście" te chłopy się chyba nigdy nie nauczą, on zawsze wróci bez jakiegoś produktu dodam, że dzwonił do mnie 2 razy w trakcie zakupów
mój zazwyczaj 50% produktów z listy pomija..nigdy ich nie ma dziwnym trafem jak on idzie na zakupy i dzwoni ze trzy razy..jak wychodzi na zakupy to go pytam ile razy będzie dzwonił (zaznaczam, że wysyłam go tylko na krótkie, ale cięzkie zakupy typu ziemniaki, mąki, żwir dla kota, woda mineralna, jabłka.. drobne rzeczy kupuję sama...bo bym nic nie miała, gdy on miał to załatwić)
Stary 2016-03-01, 13:08   #2744
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnszp Pokaż wiadomość
Zgodnie z art. 682 kodeksu cywilnego jak najbardziej mozna
Kwestia czy to jest wada zagrażająca zdrowiu to juz nie mnie oceniać, ale jak jestes w ciąży to na prwno granica sie przesuwa o duzo zdrowie psychiczne w końcu tez jest wazne
o, dzięki
jak narazie zbieramy do słoika martwe, żeby w razie czego móc coś okazać no i robimy zdjęcia.

Cytat:
o boże to są karaluchy???
mniejsze niż karaluchy ale coś typu karaluchowatego.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:09   #2745
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również robiłam blond a mam ciemniejsze włosy. Teraz wyglądam jak...

Teraz to już nie wiem czy farbnąć czy wrócić do naturalnego.
pokaż to ocenimy
Stary 2016-03-01, 13:17   #2746
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

Faktycznie sporo was będzie
Stary 2016-03-01, 13:20   #2747
slo_nk_o
Raczkowanie

Cytat:
pokaż to ocenimy
Nie będę pokazywać bo aż wstyd ale chyba się przemęczę i wrócę do naturalnych.

Kropla_deszczu sosik koperkowy mniam...
Stary 2016-03-01, 13:23   #2748
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

kluski z piersią z kurczaka z sosem koperkowym i surówka chyba kupna z kapuchy bo mi się robić nie chce
pieczesz/smażysz pierś, czy robisz taki a'la sos kluski+piers ???

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
mój zazwyczaj 50% produktów z listy pomija..nigdy ich nie ma dziwnym trafem jak on idzie na zakupy i dzwoni ze trzy razy..jak wychodzi na zakupy to go pytam ile razy będzie dzwonił (zaznaczam, że wysyłam go tylko na krótkie, ale cięzkie zakupy typu ziemniaki, mąki, żwir dla kota, woda mineralna, jabłka.. drobne rzeczy kupuję sama...bo bym nic nie miała, gdy on miał to załatwić)
Mój jeździ raz w tygodniu (sobota rano lub wieczór) na większe zakupy i całkiem nieźle mu to idzie
Ja w tygodniu wracając z pkola robie drobne zakupy : mięso/wędlina/co na obiad akurat będziemy robić.
Stary 2016-03-01, 13:40   #2749
tija93
Zakorzenienie

Hej

TŻ zapomniał do pracy kanapek, moja mama niewiele myśląc "Chodź idziemy" 40min w jedną stronę. Po drodze byliśmy w zusie, wracając odebrać moje wyniki, na poczcie i po chleb. Nogi w d*pe mi wchodzą!

Ale mi spada hemoglobina, pierwszą miałam sprawdzaną początkiem stycznia i miałam 13,9, potem po drodze był szpital i miałam 12,6, a teraz mam już 11,5 W drugim trymestrze diagnozuje się niedokrwistość przy hemoglobinie poniżej 10,5. Jeszcze kapkę mi brakuję, ale martwi mnie dość szybki spadek :/

Dzisiaj pierwszy raz spiął mi się brzuch. Leżałam na wznak i poczułam jak od dołu ku górze idzie spięcie. Z 30s potrzymało i przeszło. W tym czasie macica była twardą kulką. Na szczęście nie bolało i się nie powtórzyło

Cytat:
Powiem tak, lekarz zabronił i kazał sie wstrzymać do tego tygodnia. Ale robiliśmy inne rzeczy i ja doszłam. Czy to moze miec wpływ? Sam tylko orgazm powiedzmy? Przepraszam jeśli kogoś uraziłam tutaj takim wyznaniem. Bo w sumie pozniej zastanawialiśmy sie czy moze chodziło ogolnie rowniez o mnie czy tylko o to zeby tam z niczym po prostu nie wchodzić ze tak powiem...
Mi to wygląda na podrażnienie od pieszczot. Koniecznie wspomnij o tym doktorowi. I póki co wstrzymajcie się z pieszczotami, zwłaszcza, że na seks macie zakaz

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Do tego dobija mnie ta moja cukrzyca coraz bardziej, co nie zjem to zaraz cukier ponad normę. A wiem co mogę a co nie bo to już drugi raz ta okropna choroba. Doszło do tego że moje porcje są zmniejszone o jakieś 60-70 % i wcale nie jest lepiej. Bo nie dość że cukier skacze to jeszcze chodzę głodna i bez sił.
Bardzo Ci współczuję cukrzycy Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do jako takiej normy z cukrami

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ove:
codziennie młodzież w brzuszku szaleje
dzisiaj rano o 6.30 była pobudka
Super!

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
a tu mój brzuszek
Ja też chce taaaki!

Cytat:
Napisane przez BeataAmelka Pokaż wiadomość
A czy ten heviarin jest na receptę? ;-)
No właśnie kurde na receptę! Ale już widzę, że dziewczyny doradziły

Cytat:
Napisane przez BeataAmelka Pokaż wiadomość
Ja po wizycie wczorajszej ;-) dzieciak ładnie rośnie wg OM 18 tydzień i 2 dzień a wg USG 19 tydzień i 1 dzień
Waży 295 gram płci nie potwierdził, ponieważ dzieciak za bardzo się wiercil
9.03 mam II usg genetyczne u dr Wiechecia ;-)
Ale duża dzidzia! Super, że wszystko ok

Cytat:

No, ale już kij z tym śniegiem, przyszedł dziś mój "złoty" krążek (czyt. pessar) za drobne 170 zł i stwierdzam, że to jest wielkie i że się boję iść to założyć, czy tego nie będzie czuć?
Spokojnie U wieloródek łatwiej się go zakłada Chwila moment i będzie na swoim miejscu

Cytat:
Pewnie Z tym farbowaniem to chodzi o farby z amoniakiem, a teraz praktycznie takich nie ma plus wdychanie smrodu farby. Gdzieś w przewiewnym miejscu farbuj i będzie dobrze

Cytat:
5 miesiąc jest od 17t0d dopiero więc my Pierniczku jeszcze 2 tygodnie
Tak jest, czyli ja jutro! Ogólnie powiem Wam, że nie lubię dzielić ciąży na miesiące. Nic mi one nie mówią Tygodnie są konkretniejsze i jakoś łatwiej je ogarnęłam. A pamiętam jak my przestraszone studentki liczyłyśmy tygodnie ciąży przy przyjęciu - jeszcze nie do końca czaiłyśmy o co chodzi, ale liczyłyśmy
Stary 2016-03-01, 13:41   #2750
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę pokazywać bo aż wstyd ale chyba się przemęczę i wrócę do naturalnych.
to ja jestem za powrotem do naturalnych..sporo to ułatwia.. nie ma problemu z odrostem/farbowaniem/wizytami u fryzjera..

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość

Mój jeździ raz w tygodniu (sobota rano lub wieczór) na większe zakupy i całkiem nieźle mu to idzie
Ja w tygodniu wracając z pkola robie drobne zakupy : mięso/wędlina/co na obiad akurat będziemy robić.
mój w sumie jeździ na te zakupy od kiedy jestem w ciąży, więc liczę na to, że dojdzie do wprawy
Stary 2016-03-01, 13:43   #2751
asiulek8
Wtajemniczenie

Mój zawsze według listy kupi wszystko. I chwała mu za to często sam nawet listy robi a ja tylko dopisuje jak coś pominął

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:50   #2752
superhuman
Zadomowienie

Cytat:
to ja jestem za powrotem do naturalnych..sporo to ułatwia.. nie ma problemu z odrostem/farbowaniem/wizytami u fryzjera..

mój w sumie jeździ na te zakupy od kiedy jestem w ciąży, więc liczę na to, że dojdzie do wprawy
Jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży też postanowiłam wrócić do naturalnego bo miałam kolor bardzi zbliżony do swojego... ale długo nie wytrzymałam i posżłam do fryzjera nie dość, że zapłaciłam kupe kasy to rozjaśnił mi od połowy końce takie Sombre jakby i teraz juz mi sie ten kolor w ogole nie podoba, lepiej sie czuje w ciemniejszych i żałuje, że zdecydowałam się na taki krok:P zwłaszcza będąc w ciąży gdzie nie mogę nawet pójść na solarium i sie czuje jak kupa z tymi włosami teraz chce jeszcze troche odczekac i pójść zrobić jednolity na nowo...

a co do zakupów to niestety ja musze sama dalej bo TŻ dużo pracuje i późno wraca już męczy mnie też robienie mu kanapek do pracy ehhh...

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Mój zawsze według listy kupi wszystko. I chwała mu za to często sam nawet listy robi a ja tylko dopisuje jak coś pominął
mój jak idzie do sklepu to znika na godzinę.. gubi się pomiędzy regałami i co 5 sekund do mnie dzwoni albo najlepiej to w ogole zadzwonić przed wejściem. i Tylko mnie denerwuje. Nie potrafi robić zakupów W OGÓLE
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:52   #2753
tija93
Zakorzenienie

Cytat:

mój jak idzie do sklepu to znika na godzinę.. gubi się pomiędzy regałami i co 5 sekund do mnie dzwoni albo najlepiej to w ogole zadzwonić przed wejściem. i Tylko mnie denerwuje. Nie potrafi robić zakupów W OGÓLE
A to TŻ My na zakupy razem jeździmy raz w tygodniu z listą zakupów Owszem czasem się listy nie trzymamy
Stary 2016-03-01, 13:55   #2754
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Tak jest, czyli ja jutro! Ogólnie powiem Wam, że nie lubię dzielić ciąży na miesiące. Nic mi one nie mówią Tygodnie są konkretniejsze i jakoś łatwiej je ogarnęłam. A pamiętam jak my przestraszone studentki liczyłyśmy tygodnie ciąży przy przyjęciu - jeszcze nie do końca czaiłyśmy o co chodzi, ale liczyłyśmy
A ja w piątek
Ostatnio kilka osób mnie zapytalo który miesiąc i nie wiedziałam. Strzelałam że czwarty, ale pewności nie miałam. Wolę moje 16+4
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:56   #2755
slo_nk_o
Raczkowanie

Cytat:

Postanowione, nie farbuję

Cytat:
Mój też często robi sam listę albo oboje siadamy i ją robimy. W ogóle bardzo miło mi się zrobiło wczoraj. Rozmawiałam z Tż na temat jutrzejszej wizyty i mówię do niego, że nie musi jechać ze mną, bo pracę kończy o 15 a wizyta o 16. A on do mnie, że przyjedzie wcześniej, zdąży się wyszykować i pojedzie, bo chce zobaczyć dzieciątko, że może będzie już widać kto zamieszkuje brzuszek.

Edytowane przez slo_nk_o
Czas edycji: 2016-03-01 o 13:59
Stary 2016-03-01, 14:00   #2756
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
A ja w piątek
Ostatnio kilka osób mnie zapytalo który miesiąc i nie wiedziałam. Strzelałam że czwarty, ale pewności nie miałam. Wolę moje 16+4
Dokładnie i wiemy gdzie jesteśmy
Stary 2016-03-01, 14:21   #2757
gosiaczkam
Raczkowanie

Mój tż opanował doskonale robienie listy i zakupów, nie powiem szkoliłam dość długo ale teraz zbieram plony . na początku jego listy składały się z samych słodyczy i niezdrowych przekąsek
gosiaczkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 14:47   #2758
Aniol1985
Zadomowienie

Cytat:
o, dzięki
jak narazie zbieramy do słoika martwe, żeby w razie czego móc coś okazać no i robimy zdjęcia.

mniejsze niż karaluchy ale coś typu karaluchowatego.
karaczany hihi to te mniejsze wiem bo nieraz kameleona tym karmilam bleeee
Aniol1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 15:06   #2759
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mój idealnie wg listy, rzadko coś dorzuci od siebie
Stary 2016-03-01, 15:11   #2760
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniol1985 Pokaż wiadomość
karaczany hihi to te mniejsze wiem bo nieraz kameleona tym karmilam bleeee
masz jeszcze? to ci mogę podrzucić trochę póki tu mieszkam XDDD
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości