|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
serio, zezwalasz? ![]() [1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;5661305 6]Nie przypuszczałam, że są tu aż tak sfrustrowani ludzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- nowa frustracja: okres mi się zbliża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Konto usunięte
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;5661305 6]Nie przypuszczałam, że są tu aż tak sfrustrowani ludzie
![]() Ja to nawet z każdą chwilą jestem bardziej sfrustrowana niż chwilę wcześniej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Celowo bardzo spłycam, ale jestem poważnie ciekaw czy istnieją jakiekolwiek dowody, że to jest tylko efekt głębiej ukrytych problemów. Cytat:
Z pewnością znajdzie się tam wiele perełek, które można ciekawie interpretować, bo wybitnie głupio coś ująłem. Talent. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tego to się nawet zaśmiać nie da. Mhm. Czekaj. Już pędzimy łowić te perełki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2016-03-01 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 |
Konto usunięte
|
Oj wcale nie na pewno. Może zamiast punktów na wątas wpadnie mamusia/babcia/ciocia/sąsiadka, która doskonale wie, że chłopak nie miał na myśli nic złego i jakoś nam to wszystko wytłumaczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
Ehe, bo wszystko musi być takie zabawne
![]() Nawet zaznaczyłem, że celowo bardzo spłycam i tak, taki tekst jest spłyceniem. Sztandarowym wręcz dla doszukiwania się problemów "głębiej" i zdalnego diagnozowania. Bucem mogę być, nie przeszkadza mi to zupełnie, natomiast nadal jestem mocno ciekaw czy istnieje jakakolwiek korelacja - bo to jest strasznie naciągane. Póki co walicie jedynie ad personam, nuda. ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Zresztą - od dawna wiadomo, że molestowanie to taki święty graal dla wszelkiej maści psychoterapeutów i psychiatrów - kiedy podczas leczenia się trafi, to z góry można na owo molestowanie zrzucić wszelką odpowiedzialność za problemy. Nie wnikam tu czy słusznie, czy nie, ale jako taki święty graal funkcjonuje. Jako przykładowy powód owego "głębiej ukrytego problemu" nadaje się idealnie, do tego jest to napisane bez kpiny, bez taniej szydery (widocznej z kolei przy fragmencie z linijką), no absolutnie normalnie. Nie wiem no, może o tym tylko szeptem można mówić, albo na biało? Normalny przykład, jeden z możliwych powodów, normalnie pytam. Ale zrobiłaś dokładnie to, czego się spodziewałem - walnęłaś z patosem "patrzcie jaki gupi ten Valar, o molestowaniu pisze, jeszcze niby zaznacza, że spłyca, omfg omfg!" - i poleciało stado. Standard w tematach, na które wpadacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie masz zielonego pojęcia o mechanizmach psychologicznych, molestowanie znasz ze stronic faktu, ewentualnie gazety wybiórczej, nie wiesz nic o tym, jak molestowanie, zwłaszcza w dzieciństwie, wpływa na człowieka i czym się objawia, kompletnie nie rozumiesz związków przyczynowo-skutkowych bardziej wysublimowanych niż prawy prosty-podbite oko. Twoje 'spłycanie' świadczy jedynie o płytkości Ciebie, a raczej głębi bezdennej głupoty i ignorancji, którą się tu chwalisz. na nikim nie zrobisz tu wrażenia, więc jeśli Ciebie samego tak jarają własne wpisy, to pisz je na kartce i tam je podziwiaj, nam oszczędź tych wypocin. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() Marylebone ![]() btw, NHS tak wygląda. dokładnie tak. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spytałem, na dodatek całkiem grzecznie, o jakiekolwiek potwierdzenie tego, że kompleks małego penisa jest tylko emanacją innego, głębszego problemu. Dosłownie jakiekolwiek, bo naprawdę ciekaw byłem. Zamiast tego węszysz kpinę tam, gdzie jej nie ma, zupełnie jakbym używając tego jednego przykładu (powszechnie zresztą używanego) próbował obalić związek przyczynowo-skutkowy (którego i tak nie wykazałaś), kpił z ofiar molestowania i zgrywał eksperta. Tam tego NIE MA, nic takiego nie napisałem, nie myślę tak nawet. Dośpiewałaś sobie, zamiast próbować choćby obronić własne twierdzenie, że posiadacz kompleksu małego członka prowadzący satysfakcjonujące życie seksualne ujawni w odpowiedzi inne problemy, jak kontrola czy napady zazdrości. Teraz radośnie rzucasz gównem w poczuciu wyższości wyłącznie na podstawie tego, co zmyśliłaś. Serio - bawcie się dobrze, mi jednak ten poziom "dyskusji" nie odpowiada. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Edit - na koniec - ja nawet tej Twojej tezy nie zaatakowałem. Jedynie napisałem, że wydaje mi się naciągana i poprosiłem o uzasadnienie. Ot, tyle uzasadnienia, misiaczki, gówno i radosna nadinterpretacja w ramach uzasadnienia. Jak każda próba rozmowy z tym stadem... EoT dla mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka jest w ciąży, codziennie do pracy jeździ metrem 1,5 godziny w jedną stronę - w dni, w które jeździ, ma krwotoki z nosa (koniec 2, początek 3 trymestru). zalecenie lekarza - pij wodę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |||||||||||||||||
Konto usunięte
|
Cześć. Trochę mnie nie było.
![]() Cytat:
Cytat:
Ty mnie możesz dorywać. I zrobić ze mną co zechcesz. ![]() Cytat:
Trudno. Albo zmieńmy to! Tego nie powiedziałem. Cytat:
![]() Cytat:
Ewentualnie dla zmyłki zwiążę ją, zakuję i zaknebluję. Dodatkowo. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rzutuje? Jakbym nie wiedział. Cytat:
Co do marudzenia - spójrz na tytuł wątku. Tu mi wolno, tu mogę się wyżyć. Już nie narzekaj że "ciągle to samoooo". Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;5661305 6]Nie przypuszczałam, że są tu aż tak sfrustrowani ludzie ![]() Czemu miałoby nie być? Cytat:
Wiem, to pewnie nie tylko wizaż. Ale wkład swój miał. |
|||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Tęskniłam bardzo. Zwłaszcza, jak i mnie nie było.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nie mogę. Teraz będę Orleańska. Powiedziałeś. Cytat:
A tak. Chociaż pisząc to miałam na myśli siebie. Cytat:
Cytat:
WYJĄTKOWO brzydkie pasztety mają max branie. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tym akurat trafił. Cytat:
![]() Cytat:
Tak, tak. Broń kompleksu, nie odpuszczaj. Nie daj mu odejść. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Konto usunięte
|
To jednak ktoś za mną tęskni?
![]() Nawet więcej. Myślę że jestem dobrym człowiekiem. Niegłupim. Staram się i dla ukochanej zrobiłbym wszystko. Staram się też w łóżku. Nie jestem zadufany w sobie, samolubny. Znalazło by się jeszcze. Masz racje. Oryginalnie... Marzenia poszły się... Nawet one. ![]() NIE. Na wczesnym etapie znajomości? A w życiu. W jakim sensie Ty sobie to utrudniasz? Mi utrudnia też fizyczność. Spora ta grupka, patrząc po internetach. Z wypowiedzi smutnych internautek na rozlicznych portalach. ![]() To skąd te smutne internautki? No i taki rodzaj seksu na wyciągnięcie ręki przewiduję na dość długo. ![]() No właśnie, nie będzie co. Dzięki. O to się nie musisz martwić, dzielnie sobie radzi nawet gdy próbuję go przemóc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Konto usunięte
|
Ja się wykończę...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | ||||||
Konto usunięte
|
Jestem, jestem... zobaczyłam post Vallarra i przybiegłam. Ale nie czuję się na siłach skomentować.
Cytat:
Cytat:
Z czym Ty mi tutaj... tytuł najbardziej niedobzykanego uczestnika wątku bezsprzecznie należy się mi. Przynajmniej przez jakiś czas jeszcze. Chociaż chętnie bym oddała koronę. Cytat:
Borzesztymujszumiący, problem z najgłębszych czeluści tyłka... Idę z tego wątku, wolę już dyskutować w tematach "Polubiłam mu zdjęcie na fejsbuku a on nic ![]() Cytat:
E tam, ci, którzy milczą, to milczą. Mówimy o tych, którzy sie do milczenia w tej akceptacji nie ograniczali. ---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ---------- Cytat:
Cytat:
Ano. A te nieliczne smutne wizażanki to raczej z grupy 1-3 właśnie, które same do końca nie wiedzą, to też nie maja o czym za wczasu mówić. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | ||||||||||||||
Konto usunięte
|
![]() Niezbyt zatwardziale, ale Ty też rwiesz inne wizażanki. Ujdzie, bo musi. Cytat:
Jesteś aż tak hardcore'owy czy aż tak mało pomysłowy, by wypełnić to "wszystko" rzeczami, których byś jednak nie zrobił? Nie rozumiem tych Twoich "starań" w łóżku. Obawiam się, że Ty z tego wyciskasz jednak coś negatywnego dla siebie. Zadufanie w sobie to negatywna cecha? Czasem mnie bierze na gotowanie i lubię noże. Cytat:
Nawet tu ![]() Tak. Nawet zrobiłam w tej sprawie epileptycznego gifa: ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pokaż mi je to Ci powiem. Cytat:
Ale nie. Przy założeniu, że jest panna. Co Ty chcesz obserwować? Cytat:
---------- Dopisano o 03:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ---------- Cytat:
- Już pędzimy! - Ej Zev, wujek Cię molestował? - ![]() - Atak ad personam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pisałam już 30 stron temu, że on chce rwać samotne matki ośmiorga dzieci. I to takich minimum 4 kilo i 55 cm każde. To chyba było najbliższe prawdy. Albo on cierpi, że nie może bzykać partnerki stojącej 20 cm od niego. Cytat:
![]() Już mu to powiedziałam, krzyczał na mnie za to potem. O właśnie, a propos pasztetów to przypomniałaś mi o tym stroju kąpielowym. ![]() Pewnie nie dość, że kosztuje tyle, co moja nerka, to jeszcze nie mają tego na cyce i dupy w sajzie dzieciatej po ośmiokroć panny w typie Zeva. Zrobię sobie na drutach kuśfa. Cytat:
Żeby to już porządna, inteligentna, piękna, elokwentna i nie-pusta dziewczyna zainteresowania mężczyzn nie budziła. Świat się kończy. |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 | |||||||
Konto usunięte
|
[QUOTE=anna87;56649651]Ja też jestem leniwa, ale w końcu to zrobiłam... wstałam, podeszłam do szuflady, wyjęłam linijkę, żeby zobaczyć, ile to jest te słynne 15 cm...
Borzesztymujszumiący, problem z najgłębszych czeluści tyłka... Idę z tego wątku, wolę już dyskutować w tematach "Polubiłam mu zdjęcie na fejsbuku a on nic ![]() No wiesz... Dzięki... Co złego napisałem? Wyszła moja ultraprawicowość i skryta pogarda dla kobiet? Cytat:
Cytat:
Co złego dla siebie wyciskam ze starań? A nie jest negatywna? Nie, po prostu mi smutno. Wiedziałem że tak to się skończy. Cytat:
Mówiłem że "gdyby już tak było" Cytat:
![]() Cytat:
Wieczorem. Czy jednak na prawdę nie ma problemu i czy podobam się jej od f... strony. Cytat:
Bo to obraźliwe. Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 | |||||||
Konto usunięte
|
Nie martw się. Mnie się coraz bardziej podoba ten największy penis z kompleksem za małego penisa ever.
Cytat:
Eee tam. Jak na zakłamaną cholerę idzie Ci całkiem dobrze. Cytat:
Cytat:
Można się starać i emanować "ojej, jak fajnie, że wyszło". I można się starać, emanując "o bosh, znowu nie dość dobrze wyszło". Stawiam, że bratasz się z tym drugim częściej i bardziej zawzięcie. Jak ktoś nie jest zadufany w sobie to przeważnie ma ból dupy do wszystkich wokoło, o wszystko. Cytat:
Wiedziałem że tak to się skończy. Cytat:
To się odnosi do jednej z sensacyjnych opowieści o tym, jak to nie uprawiałam seksu. Chyba mój the best of all, a konkurencja była ostra. No. Jak już eś pognał z wyobrażeniami gdzie trzeba, to się nie wycofuj. Kiedy to Tyś się taki odważny zrobił? Niby tylko forum i posty, ale zwykł żeś się chować pod pierwszym napotkanym kamyczkiem, a tu nagle tak frontalnie? Who cares. Dla mnie dobre. Acz istotnie, w stanie lekkiego poirytowania stworzone, bo mi się przypomniał wątek o utracie dziewictwa, w którym wszyscy się chwalą, że rżnęli się już koło 12 roku życia - traktowany jako rzetelne źródło wiedzy względem średniego wieku inicjacji seksualnej. Cytat:
Bo powiedziałam, że mnie penisy nie bieru. Jak rasowy mistrz dedukcji obczaiłeś, że to zapewniłoby całkowite bezpieczeństwo Twoim obsesjom genitalnym. A ja już myślałam, że naprawdę chcesz mnie przelecieć. Ale nie. Jak zwykle. Nic, tylko wykorzystać kobietę do swoich celów. Tfu! Cytat:
![]() Dobry jesteś cholera. Żebym tyle razy o jakimś penisie myślała, to nigdy bym nie pomyślała. Jakie tam znowu obraźliwe. Nazwanie samcem alfa? Średnia zarobków 15k, muskularne metr 90, obyty w świecie kulturoznawca, etyk, bezpardonowy kontestator rzeczywistości, którego żadna niegodna, a który mieć może każdą? Nie chcesz do elity? Zamiast jęczeć, że żadna na Tobie nie siedzi mógłbyś mieć moralne prawo do powtarzania "eeej, lafiryndy, nigdy nawet bym na was nie spojrzał, możecie zapomnieć". Jak lecisz po takim tekście, to zaprawdę powiadam Ci: nie na mnie. Zapomniałam kursywy wstawić. Szalałam z czytaniem na Intymnym wczoraj, zjarało mi musk. ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Poza tym boli mnie, nie mogę spać. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |||||
Zakorzenienie
|
jest zaraz obok konta koła seniorek-fanklubu kreweta, gdzie zbieramy na wachę i kawę, żeby do jakiejś laski ruszył tyłek.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() on jest tak piękny, że rozważam wstawienie go sobie w podpis ![]() Cytat:
to już poleciałaś. Cytat:
![]() oj nie jest tak dobrze. ja wiem, że mój fejm zobowiązuje, ale proza życia bywa bardziej bolesna. jestem teraz w trakcie ostrego terapiowania moich zaburzeń odżywiania, przytyłam 7 kilo, jest dramat... ja myślę, że to bardziej o to chodzi. i że chodzi o to, że on stoi obok niej, a ona nie rzuca mu się do rozporka, obśliniona na widok zarysu jego męskiej pały. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
on tired little feet
|
Aleście tu natworzyli kochani, nie przebrnę
![]() co się stało z krewetem?
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Konto usunięte
|
Nikt nie każe brnąć, jak byś czuła potrzebę to byś czytała w pocie czoła.
Nic. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- No właśnie. Trzeba poczekać, aż się uspokoisz, bo przy każdej okazji próbujesz go ukrzyżować, zasłużył czy nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
on tired little feet
|
oj, ktoś tu ma zły humor.
![]() |
#1139 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'drogi wizażu, w wiadomościach nie pojawiają się już emotikonki - czy to znaczy, że mnie nie kocha?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.