Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-01, 16:27   #4291
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Kejka moze to taki zarcik 1 kwietnia, super data
Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Kejka będziesz miala prima aprilisowe dziecko
Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
To urodzisz w moim terminie
Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Kejka Ty chociaz masz jakiś pewny termin, przyjmujesz nadal luteine? 1 kwietnia to taka łatwa data do zapamiętania
Mój się tak kokosi ze kocham te ruchy z każdym dniem bardziej, ciezko będzie po porodzie sie od tego odzwyczaić
Powiem szczerze, że liczę na to, że to jednak nie będzie 1 kwietnia bo mam w rodzinie 2 osoby urodzone tego dnia i to są straszni idioci, większych nie znam na prawdę. Kobieta i mężczyzna Położna tak powiedziała, bo wie kiedy doktor robi cięcia w szpitalu a inne terminy wypadają w święta- czyli nie ma planowych CC. A późniejsze terminy są za blisko terminu. Ale tak z drugiej strony, fajnie by było znać już konkretną datę, do 7 marca jakoś wytrzymam i wtedy się czegoś dowiem pewnie.

Smarrita córka ma zły dzień jak my, kciuki za wizytę

Tabaska nadal biorę luteinę i gin nic nie mówił o odstawieniu, pewnie dlatego że rozwarcie mam będę jeść do końca...

Kropcia 3mam kciuki żeby Ci się udało ja już się pogodziłam z sytuacją przez moje bóle...w innym przypadku byłaby deprecha...

Ducha nieźle z tym rozwarciem, lez kobieto

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 16:32   #4292
duchaa123
Wtajemniczenie

Tabaska te bole nie sa typowo porodowe bo porodowe to takie jak sie ma miesiaczke tylko duzo silniejsze a te sa takie w okolicy bozeny to takie uczucie napierania , rozciagania i to cholernie boli...

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 16:33   #4293
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Mój się tak kokosi ze kocham te ruchy z każdym dniem bardziej, ciezko będzie po porodzie sie od tego odzwyczaić
No to co za problem zajść w ciąże znowu

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie znaczy juz bylam ok 12 , ale zajechalam do domu i 2 h spalam a potem musialam jeszcze ugotowac i odzywam sie teraz . Mam 3 cm rozwarcia ! Szok dlatego te bole mam bo szyjka sie rozciaga . Nie jest nisko wiec mige byc spokojna , jak by sie bardzo skrocila i to rozwarcie wtedy juz nieciekawie by bylo jakto powiedzial gin . Mialam racje gbs pozytywny :/ , mam sie nie martwic bo teraz podobno sa lepsze antybiotyki ochronne . Usg mi nie robil wiec nie wiem ile mala wazy , wykryto mi liczne bakterie w moczu i dostalam skierowanie na posiew jak dalej bd taki wynik gin da mi jakies leki zeby sie wyleczyc do porodu z infekcji . Sluchalismy dzisiaj tetna maluszka jak to pieknie brzmi wszystko w porzadku w tej kwestii serduszko pieknie bije . Teraz mam wizyte za 2 tyg i umowilismy sie na ktg
W morde! 3cm!!! A co to masz za bóle? Ja pierdykam niech już bedzie maj!
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 16:34   #4294
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Tabaska te bole nie sa typowo porodowe bo porodowe to takie jak sie ma miesiaczke tylko duzo silniejsze a te sa takie w okolicy bozeny to takie uczucie napierania , rozciagania i to cholernie boli...
No to tak jak ja czuję że moja Zosia naciska na dół...

Duchaa a gin ci mówiła że to świadczy o wcześniejszym porodzie?
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 16:38   #4295
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
No to ciekawe jak to u mnie wygląda bo chyba podobne odczucia mam. Spojenie mi rozrywa i krocze boli.
Staram sie jak najwięcej leżeć co ostatnio gorzej wychodzi.
A Ty leżysz czy raczej buszujesz?
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 16:43   #4296
duchaa123
Wtajemniczenie

Jesli bede latac jak wariatka to moge urodzic nawet teraz , ale ja sie teraz ruszam tylko z koniecznosci , oszczedzam sie na maxa bo jeszcze chce 3 tyg wytrzymac.

Stary 2016-03-01, 16:47   #4297
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Jesli bede latac jak wariatka to moge urodzic nawet teraz , ale ja sie teraz ruszam tylko z koniecznosci , oszczedzam sie na maxa bo jeszcze chce 3 tyg wytrzymac.
To leżeć Kochana i jeszcze raz leżeć!
Też się staram oszczędzać ile się da.
Musimy jeszcze te nasze dzieciaczki przetrzymać w środku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 16:56   #4298
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Boże laski ten olej to jakas masakra jest po prostu wspanialy!!! Ciało jest takie mięciutkie stopki jak u bobasa ale mąż mnie wyciagal z wanny tak slisko Dzidziusia balabym się w tym myc bo zbyt niebezpiecznie. Naoliwilam sobie tez włosy i potrzymam je do jutra, rano umyje, uzylam go takze do zmycia makijażu, robi to lepiej niż plyn micelarny ahh jestem zachwycona no i nie musze się smarować tymi ochydnymi oliwkami dziekuje

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Ducha oby rozwarcie nie postepowalo, dlatego oszczędzaj sie na maxa jak chcesz jeszcze ponosić malucha.

Iwoncia ogarne jednego babla to pomyślimy o następnym szkoda ze ciąży za mnie nikt nie przezyje
Stary 2016-03-01, 16:57   #4299
duchaa123
Wtajemniczenie

No chce jeszcze dotrwac tej wizyty z ktg i nastepnej z usg bo chce wiedziec ile niunia wazy

Stary 2016-03-01, 17:00   #4300
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Kejka te piramidki normalnie są w ofercie stoją na lodówkach z mrożonkami. Kupuje zawsze ta do rosołu a daje nawet do gulaszu

Szukałam na YT ćwiczeń na odwrócenie i cos tam sobie kombinuje zeby pomoc malutkiej buntowniczce

To urodzisz w moim terminie
moze po mojej wizycie w poniedziałek okaże sie dołaczam do Ciebie z ćwiczeniami
choć liczę, ze do tego czasu akrobata się już ułozy tak jak powinien

Cytat:
Jestem po wizycie znaczy juz bylam ok 12 , ale zajechalam do domu i 2 h spalam a potem musialam jeszcze ugotowac i odzywam sie teraz . Mam 3 cm rozwarcia ! Szok dlatego te bole mam bo szyjka sie rozciaga . Nie jest nisko wiec mige byc spokojna , jak by sie bardzo skrocila i to rozwarcie wtedy juz nieciekawie by bylo jakto powiedzial gin . Mialam racje gbs pozytywny :/ , mam sie nie martwic bo teraz podobno sa lepsze antybiotyki ochronne . Usg mi nie robil wiec nie wiem ile mala wazy , wykryto mi liczne bakterie w moczu i dostalam skierowanie na posiew jak dalej bd taki wynik gin da mi jakies leki zeby sie wyleczyc do porodu z infekcji . Sluchalismy dzisiaj tetna maluszka jak to pieknie brzmi wszystko w porzadku w tej kwestii serduszko pieknie bije . Teraz mam wizyte za 2 tyg i umowilismy sie na ktg
o kurcze, 3 cm brzmią już powaznie
oszczedzaj się ile mozesz niech Gabi jeszcze siedzi
Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, że liczę na to, że to jednak nie będzie 1 kwietnia bo mam w rodzinie 2 osoby urodzone tego dnia i to są straszni idioci, większych nie znam na prawdę. Kobieta i mężczyzna Położna tak powiedziała, bo wie kiedy doktor robi cięcia w szpitalu a inne terminy wypadają w święta- czyli nie ma planowych CC. A późniejsze terminy są za blisko terminu. Ale tak z drugiej strony, fajnie by było znać już konkretną datę, do 7 marca jakoś wytrzymam i wtedy się czegoś dowiem pewnie.
Miki w końcu przełamie złą passe 1 kwietnia

Przyszło moje zamówienie z aleeko ostatnio tak jak pisała Moniczki czuję się jak dziecko rozpakowujące prezenty :P szkoda tylko ze wszystkie sama sobie robię
polecam rooibosa yogi tea, pyszny jest
posmarowałam te swoje prawdopodobnie rozstepy olejem z dzikiej rózy, ale ma beznadziejne opakowanie, nie ma jakiegoś zakraplacza czy jak to sie tam nazywa tylko wszystko leje się z dużego otworu w butelce, oczywiście musiałam porozlewać...

Edytowane przez lucy111
Czas edycji: 2016-03-01 o 17:17
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 17:20   #4301
gosiaczek071
Zakorzenienie

Mamusie kwietniowe - część V :-)

Kropcia poka BAGME czym ci przyszło- poczta? Dostałam smsa z pocztexu, ze cos tam dzis ktos nadal, ale nie wiem kto. Bo zamawiałam jeszcze kosmetyki na Allegro, nie wiem czy nie to. No i czekam na moj rożek babka mi tylko fotki wysłała, moge wam pokazać moze jutro będę miec.

Po wozek mezulo jedzie chyba w czwartek... Tak sie nie mogłam doczekać, a teraz juz mi sie jakoś nie spieszy z jego odbiorem i wcale juz sie nie jaram...podobno przez kurs euro ma byc droższy, ale nie wiem jeszcze o ile i jak na złość skumulowały nam sie rożne płatności teraz :/

Tabaska chyba ci sie zacytowała twója wypowiedz sprzed tygodnia o oleju

Nie żartujcie z tym rozwarciem ciekawe co u mnie sie dzieje. Tez mam wizytę 07.03... Dzis znów mnie cały dzien brzuch boli tak jakby od jedzenia, nie "ciążowo" i ciagle mężowi mowię, ze teściowa mnie truje polewa ze mnie

Dziewczyny tylko z tym fikaniem koziołków na odwrócenie malucha uważajcie, cobyście nie przedobrzyły... Ja nie chce żadnego porodu tutaj do 20 marca conajmniej ImageUploadedByWizaz Forum1456853031.554383.jpg

Edytowane przez gosiaczek071
Czas edycji: 2016-03-01 o 17:23
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 17:28   #4302
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Gosia faktycznie haha musial byc w schowku i sie dodal razem z tym co pisałam obecnie

Ja bym pozamawiala jakies kosmetyki, ale wlaczylam dzis lapka i po 5 minutach mialam dosc, nie idzie nawet usiedzieć bo zaraz brzuch i plecy nawalają :/
Stary 2016-03-01, 17:32   #4303
lulka19
Zakorzenienie

Kalpana super, że nie ma białka w moczu

Duchaaa no ładnie. Z taki rozwarciem to niektóre na porodówce lądują

Kejka super, że już znasz swoją prawdopodobną datę. Nie jest taka zła

Wróciłam z wózkiem, i jeszcze wieloma innymi rzeczami, tylko nie mamy gdzie tego dawać teraz
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 17:38   #4304
gosiulka22
Wtajemniczenie

dziewczyny pokojnie tak sobie tylko napisałam :P nie wywołuje żadnych porodów no ale tak było że u marcówek się zaczęły 2 lutego porody a potem już poleciało ja tam nie chce jeszcze rodzić i żadnej nie życzę. jeszcze chociaż z dwa tygodnie.
W sumie nasze dzieciaki już duże są i pewnie nie jeden już by sobie poradził na świecie zwłaszcza te z terminem na początek kwietnia. Gorzej mają te z końca bo jednak jeszcze sporo muszą wytrzymać. Moja siostra urodziła 4 tyg wcześniej i było wszystko ok po 3 dobach wyszły do domu. Także spokojnie co ma być to będzie już mamy w miarę bezpieczny czas.

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Ducha nieźle z tym rozwarciem, leż i odpoczywaj jeśli chcesz jeszcze utrzymać małą w brzuszku. A synka urodziłaś wcześniej? później? w terminie? Kurcze żebys to Ty pierwsza nie była bo Ty chyba już bez czopa chodzisz?
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 17:38   #4305
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
zólty garnier fructis jest mega i do tego ten zapach
o natur vital też slyszałam, że jest spoko, to ta z aloesem?
Tak, dokładnie ta Polecam bo naprawdę fajna
Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
No to super że białka brak
A, czyli wizyta w czwartek - witaj w klubie bo ja też

Fuj, tż mi kupił kalarepe którą uwielbiam, a ona mi zajeżdża jakąś benzyną...
Mam w gębie jak w baku, bleeeeh
Nawet nie wiesz jak się cieszę że tego białka nie ma. Hehe często mamy wizyty w ten sam dzień
O fuj. Też uwielbiam kalarepę, a jak sobie wyobrażę ten smak spalin...
Cytat:
Czyli ogólnie po wizycie ok Tylko tym rozwarciem straszysz

Brzuch mam dzisiaj strasznie twardy Jak siedzę albo leżę to jest ok, ale jak tylko wstanę to masakra

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 17:39   #4306
gosiulka22
Wtajemniczenie

ja tam od 1 kwietnia mogę rodzić byle nie wcześniej bo chce być na święta w domu
Stary 2016-03-01, 17:43   #4307
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość

Gadalam z polozna i na 99% bede miec cesarke....1 kwietniarowny miesiac i bede tulic mojego szkraba. Oby miala racje..
fajna data no to równo miesiąc! zazdro, że już praktycznie wiesz kiedy

Cytat:
te piramidki są normalnie w sprzedaży czy to z jakiegoś tygodnia tematycznego? bo brzmi ciekawie
kropcia ci już pisała, też je polecam. U mnie leżą tam gdzie przyprawy, fajna sprawa. Ja też nie używam żadnych kostek ani innego badziewia, za to solę niestety na potęgę, bo dla mojego chłopa to wszystko jest za mało słone. Ma chyba złe przyzwyczajenia z domu właśnie przez kostki rosołowe i inne tego typu rzeczy.
duchaaa no ładnie, 3 cm jeśli ktoś jest na prowadzeniu w stawce do porodu to chyba ty właśnie ale wytrzymaj jeszcze trochę!
byłam w sr na zajęciach z kąpieli, przebierania pieluch i takich tam, masakra jak nie zabijemy naszego dziecka przy pierwszym kąpaniu to będzie cud ale dobrze, że poszłam, chociaż w ogóle mnie te zajęcia nie uspokoiły. Muszę przy okazji przemyśleć gdzie trzymać w pokoju dziecka niezbędne kosmetyki, tak, żeby były pod ręką... może sobie zamontuję takie coś jak agata ma nad przewijakiem, byłoby praktyczne...

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 17:54   #4308
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Kropcia poka BAGME czym ci przyszło- poczta? Dostałam smsa z pocztexu, ze cos tam dzis ktos nadal, ale nie wiem kto. Bo zamawiałam jeszcze kosmetyki na Allegro, nie wiem czy nie to. No i czekam na moj rożek babka mi tylko fotki wysłała, moge wam pokazać moze jutro będę miec.

Po wozek mezulo jedzie chyba w czwartek... Tak sie nie mogłam doczekać, a teraz juz mi sie jakoś nie spieszy z jego odbiorem i wcale juz sie nie jaram...podobno przez kurs euro ma byc droższy, ale nie wiem jeszcze o ile i jak na złość skumulowały nam sie rożne płatności teraz :/

Tabaska chyba ci sie zacytowała twója wypowiedz sprzed tygodnia o oleju

Nie żartujcie z tym rozwarciem ciekawe co u mnie sie dzieje. Tez mam wizytę 07.03... Dzis znów mnie cały dzien brzuch boli tak jakby od jedzenia, nie "ciążowo" i ciagle mężowi mowię, ze teściowa mnie truje polewa ze mnie

Dziewczyny tylko z tym fikaniem koziołków na odwrócenie malucha uważajcie, cobyście nie przedobrzyły... Ja nie chce żadnego porodu tutaj do 20 marca conajmniej Załącznik 6240196
coś ktoś nadał ale nie wiem kto witaj w klubie, tez już czasem nie ogarniam co i skąd ma przyjśc ale jeszcze tylko ten tydzien i już nic nie klikam później :P

Twoja torba wysłana juz czy nadal nic? napisałam wiadomośc do babki co wysylką ale nie mam odpowiedzi...

ale piękny ten rożek zakochałam się
Stary 2016-03-01, 17:54   #4309
Polinezyjka
Zakorzenienie

Podejście numer dwa do pisania

CZAROWNICE nasze wątkowe
Jak przeczytałam wasze wróżenie to od razu mi przyszło do głowy by na pierwszej stronie dodać takie coś:
Wróżki/czarownice przewidują pierwsze wątkowe dzieciątko na:
Patulinka - data wróżenia
Gosiulka - data...
....

ZGAGA

idzie sie przyzwyczaić jak się ma codziennie przed cały dzień i całą noc. No po prostu wkurza i pije ciągle gazowaną bo jak mi się odbija to mi lepiej.

Ktoś pytał czy taka zgaga bez palenia w przełyku to też zgaga? TAK! Ja własnie takie mam początku - ciągle mi się odbija i wtedy bekam tak głośno i wtedy mnie to irytuje ale przynajmniej nie piecze. Tak to mam jakos od poczatku stycznia. Od kilku tygodni zaś mam pieczenie.

Duchaa - ja za to zazdroszczę tego braku zgagi po opadnięciu brzusia - dobrze zapamietalam? Tobie opadł nie?

PRACA
zaniosłam L4 i posłuchałam jak koledzy mi mówią, że mam mały brzuszek jak na ten miesiąc O tak to lubię słuchać hehehhe

SKURCZE PRZEPOWIADACZE
nie mam. Nie wiem co to w sumie.
Macica przestała mi się stawiać. A najciekawsze jest to, że przestałam jeść magnez w tabletkach - tylko kąpie się 1 w tygodniu w tym proszku. W sumie przeszły mi całkiem skurcze łydek bo chwilę temu w nocy mnie łapały.
A i w sumie przestałam pić kawę - tylko raz na jakiś czas wypiję. Co ciekawe - po prostu przestałam mieć na kawę ochotę.

Za to jadłabym teraz tylko pomidory i tak mi smutno, że nie są wakacje i nie ma moich ukochanych malinowych - doczekać się nie mogę!!!

Iwoncia a słyszałaś o migdałach na zgage? Kolega w pracy mi powiedział dziś, że żonie kupował jak w ciąży miała zgagę i podobno pomagało. Hmm... może wypróbuję

Agnessssa
2 kg! No to juz wiadomo gdzie trzeba iść by schudnąć

kropcia
To trzymam kciuki za odwrócenie !!

lulka
O raju!!!
To zabieraj się za codzienne ćwiczenia ! Nawet x 4 na dzień! Najlepiej byłoby gdybyś poszła do fizjoterapeuty by Ci pokazał i potem byś to robiła codziennie!
Do nas na jogę chodzi kilka ciężarnych z rwą kulszową - i niektóre chodzą też do fizjoterapeuty i do tego na jodze pokazała im ćwiczenia które one codziennie robią w domu. POdobno bardzo pomaga !
TAKŻE - zrób coś z tym !! nie zostawiaj tego, że boli to trudno. Bo możesz sobie leciutko ulżyć.

A z sokami - heh no też tak miałam tylko w śród ludzi .... Pisałam kiedys myślałam, że mi się odbije a tu "zwymiotowałam" z zaskoczenia.

duchaa
Ohohoh! No to dobrze, że jest plan, że masz leżeć
A skąd wiedziałaś, że GBS Ci wyjdzie pozytywny? Intuicja?

tabaska
Hehehhe
Ja się wczoraj kąpałam w migdałowym oleju - skóra boska, zanurzyłam włosy w wannie więc były naolejowane, dziś umyłam rano i efekt cudowny !!!
Cholerka chyba wrócę do olejowania, ale przez moczenie w wodzie z olejem anie sam olej na włosy, bo tego to nie wytrzymam zapachowo.

Lulka
Zdjęcia, zdjecia i jeszcze raz zdjęcia wózka i tych rzeczy poproszę !!!
21 tc córeczka

Edytowane przez Polinezyjka
Czas edycji: 2016-03-01 o 17:56
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 18:04   #4310
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Podejście numer dwa do pisania

CZAROWNICE nasze wątkowe
Jak przeczytałam wasze wróżenie to od razu mi przyszło do głowy by na pierwszej stronie dodać takie coś:
Wróżki/czarownice przewidują pierwsze wątkowe dzieciątko na:
Patulinka - data wróżenia
Gosiulka - data...
....
Że co? Polinezyjka przepowiadasz mi i gosiaczkowi pierwsze porody U nas na wątku?
Stary 2016-03-01, 18:06   #4311
kropcia007
Wtajemniczenie

Velika jak dużo solisz może warto pomysleć o soli himalajskiej ( o ile juz nie używasz) Ona ma dużo minerałów i nie ma takiej szkodliwości jsk zwykła spożywcza jest różowa

Gosiaczek proszę foto dla Ciebie teraz zamówiłam czarna trochę mniejsza niz bag of secret ImageUploadedByWizaz Forum1456855554.092746.jpg

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 18:12   #4312
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Tak, dokładnie ta Polecam bo naprawdę fajna

Nawet nie wiesz jak się cieszę że tego białka nie ma. Hehe często mamy wizyty w ten sam dzień
O fuj. Też uwielbiam kalarepę, a jak sobie wyobrażę ten smak spalin...

Czyli ogólnie po wizycie ok Tylko tym rozwarciem straszysz

Brzuch mam dzisiaj strasznie twardy Jak siedzę albo leżę to jest ok, ale jak tylko wstanę to masakra

Dawaj, ja lubię zapach benzyny

Cytat:
coś ktoś nadał ale nie wiem kto witaj w klubie, tez już czasem nie ogarniam co i skąd ma przyjśc ale jeszcze tylko ten tydzien i już nic nie klikam później :P

Twoja torba wysłana juz czy nadal nic? napisałam wiadomośc do babki co wysylką ale nie mam odpowiedzi...

ale piękny ten rożek zakochałam się

Fajny rożek, nie? sama projektowałam :P babka mi na zamowienie specjalne uszyła nie moge sie doczekać aż przyjdzie...

Cytat:
Velika jak dużo solisz może warto pomysleć o soli himalajskiej ( o ile juz nie używasz) Ona ma dużo minerałów i nie ma takiej szkodliwości jsk zwykła spożywcza jest różowa

Gosiaczek proszę foto dla Ciebie teraz zamówiłam czarna trochę mniejsza niz bag of secret Załącznik 6240866
Ooooooo fajna ale ten złoty łańcuszek to taki bardziej żółty czy złoty- złoty? Wyglada na żółty, ale pewnie kwestia fotki... Nie mniej jednak bardzo ładna
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 18:21   #4313
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:

Fajny rożek, nie? sama projektowałam :P babka mi na zamowienie specjalne uszyła nie moge sie doczekać aż przyjdzie...

Ooooooo fajna ale ten złoty łańcuszek to taki bardziej żółty czy złoty- złoty? Wyglada na żółty, ale pewnie kwestia fotki... Nie mniej jednak bardzo ładna

No trochę żółty jest mogłam wziąć ta czarna tez taka duża jak szara ale teraz juz po ptakach ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 18:22   #4314
jowitazz
Rozeznanie

Ciągle Was podczytuję, ale jakoś nie chce mi się pisać. Mam nadzieję, że pamiętacie mnie jeszcze :P

Ja mam wrażenie, że też szybko się rozpakuję, bo dzisiaj miałam bolesne skurcze, trwały 30 sekund i były co 15 min, ale ucichło
A myślałam, że już dzisiaj będę pędzić na porodówkę :O

ducha, ja też mam takie bóle i to od jakiegoś czasu... 3-go mam wizytę to pewnie się dowiem co i jak

kejka, a czemu masz mieć cc jeśli mogę zapytać ?

Też macie kłucie i bóle w spojeniu? Czasami jak leżę na boku i podnoszę nogę to się mocno nasilają, naczytałam się o rozejściu spojenia i się nieźle nastraszyłam..
jowitazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 18:25   #4315
duchaa123
Wtajemniczenie

Gosiulka syna urodzilam rowno tydzien przed terminem bo mialam na 20 a urodzilam 13 i bezpiecznie donosilam . Gin mowi ze taka juz moja natura i teraz moge tez do terminu donosic i gleboko w to wierze

Polinezyjka w 1 ciazy tez mialam tego paciorkowca no i teraz tez wiedziaoam ze bd miala zreszta gin powiedzial ze jesli sie ma w 1 ciazy to i w 2 przewaznie tez jest no i sie pogodzioam z tym . Elasnie tez pytalam o te antybiotyki podawane podczas porodu i ze syn mial bakterie i czy od tej mojej infekcji to i zapytal o ta bakterie to powiedzialam ze mial ersheliha coli nie wiem jak to sie pisze . Na szczescie powiedzial ze to nie odemnie ta bakteria po prostu juz sie z nia urodzil i reraz mala nie musi sie z nia urodzic i nie bd musieli lezec 2 tyg na odziale jeee

Stary 2016-03-01, 18:27   #4316
lucy111
Zadomowienie

Cytat:

no przecudny rożek i materiał jakiś mniej popularny widzę, co to za babka? ma jakąś stronkę swoją?

Cytat:

Gosiaczek proszę foto dla Ciebie teraz zamówiłam czarna trochę mniejsza niz bag of secret Załącznik 6240866
ja akurat mało sole ale dzis przyszła himalajska wiec bedziemy sie przestawiać ze zwykłej

fajna ta czarna, to jest plecionka? a ta szara płótno? chyba ze tylko na zdjęciu sie róznia fakturą
nie moge sie swojej doczekać
Stary 2016-03-01, 18:28   #4317
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Że co? Polinezyjka przepowiadasz mi i gosiaczkowi pierwsze porody U nas na wątku?
Hehheeh nie zrozumiałaś mnie
Chodziło mi:
Imie czarownicy- data którą czarownica przewiduje, że na wątku pojawi się pierwszy maluch (nie wiadomo czyj)
No tak po prostu mi się wyobraziło hehehhe jak zobaczyłam te wasze przeczucia hihihi
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 18:31   #4318
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Hehheeh nie zrozumiałaś mnie
Chodziło mi:
Imie czarownicy- data którą czarownica przewiduje, że na wątku pojawi się pierwszy maluch (nie wiadomo czyj)
No tak po prostu mi się wyobraziło hehehhe jak zobaczyłam te wasze przeczucia hihihi
Aaaa no tak
Stary 2016-03-01, 18:41   #4319
gosiulka22
Wtajemniczenie

ha ha Polinezyjka wiesz ja konkretnej daty nie przewiduje na razie ale czuje że pierwszy poród już blisko :P oczywiście nie mój bo ja to pewnie po terminie urodze :P siostrze wykrakałam poród to i tu mogę wiec lepiej się zamknę już
Stary 2016-03-01, 18:42   #4320
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
no przecudny rożek i materiał jakiś mniej popularny widzę, co to za babka? ma jakąś stronkę swoją?

ja akurat mało sole ale dzis przyszła himalajska wiec bedziemy sie przestawiać ze zwykłej

fajna ta czarna, to jest plecionka? a ta szara płótno? chyba ze tylko na zdjęciu sie róznia fakturą

nie moge sie swojej doczekać

Ta czarna to plecionka a szara to eko ale tez pleciona tylko ze mniejsza faktura

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości