|
|
#2761 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.
Cytat:
Podobno im więcej tym weselej ![]() Cytat:
Cytat:
Spotykałam się kiedyś krótko z kimś z wa-wy, u niego pierwszy raz "na żywo" w mieszkaniu - podobno to dość częsty problem w starym budownictwie w stolicy, aczkolwiek nie wiem czy to tylko urban legend czy prawda![]() Moja infekcja zmierza w dobrym kierunku orzekła p. doktor. Nie słychać nic w płucach ani oskrzelach, muszę tylko kontrolować temperaturę, pić dużo płynów, leżeć w łóżeczku do piątku i nie mówić Wykorzystam więc ten czas na regenerację i relaks nawet jeśli 10 razy dziennie piszą do mnie z pracy![]() A na obiad dziś pomidorowa na rosołku od mamy nie mam jeszcze na jutro pomysłu, ale coś wymyślę
|
|||
|
|
|
#2762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2763 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Mam szybkie pytanie, bo właśnie Maluch mi zasnął i mogę w końcu forum poczytać. Czy stawia Wam się już macica? Tzn czujecie twardnienie? U mnie zaczęło się kilka dni temu (16tc) i nie wiem, czy to nie za wcześnie... Na wizycie miałam szyjkę nisko ale twardą i zamkniętą. Dostałam na wszelki wypadek luteinę dopochwowo na noc, ale żeby zapytać o nospę czy magnez to nie pomyślałam. Jak jest u Was? |
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Zadomowienie
|
nie juz popadały ;( . Ogolnie drogie hobby jedna szarancza np ok 5zl na karaczany opakowanie chyba 7zl nienawidzilam je kupowac bo zawsze trzeba bylo uważac zeby kameleon dziada zjadl na bieżąco , bałam sie że jakoś z terarium wyjdzie i zalegnie sie po mieszkaniu...
|
|
|
|
#2766 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tej chwili pierwszy raz mam odcień blondu, w którym czuję się doskonale i chyba nie chcę mieć już innego koloru. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Za 100F to ja kupuje jedzenie na 1,5 tygodnia.... Najczęściej zamawiam Tesco z dostawą do domu. Po pierwsze unikam pokus:P Po drugie nie dźwigam siat, nie mamy auta więc wracamy zawsze taksówką. ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Za to dziś miałam ból jak przy okresie - pierwszy raz od dawien dawna. |
|||
|
|
|
#2767 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za decyzję, zarówno Twoją dot. niefarbowania jak i TżetaCytat:
Cytat:
super, że już lepiej..to teraz czas na wizaż w pełni Cytat:
no to współczuję gotując-ej/-emu ![]() Cytat:
o..gdyby tylko u mnie była opcja,że mi ktoś dowozi zakupy to byłabym przeszczęsliwa..chyba nigdy w tej dziurze tego nie doczekam.. odpoczywaj Tinkerbell |
|||||
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie kupiłam bilet dla mojej babci i spędzi z nami święta!
|
|
|
|
#2770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba nie pamiętam kiedy wysłałam męża samego na większe zakupy |
|
|
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
Pierniku u mnie też poprawa odkąd biorę magnez. Pobolewał mnie już najczęściej wieczorem gdy nogi mocno zgięłam i najedzona byłam, więc nie wiem czy to czasami nie od żołądka. A dzisiaj zero bólu
|
|
|
|
#2772 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
a teściowej w gratisie nie przywiezie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny polecają megne b6, ja biorę chelamag b6 Najważniejsze żebyś kupiła lek, a nie suplement.
|
|
#2775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe czasami dobrze jest sobie popłakać |
|
|
|
|
#2777 |
|
Raczkowanie
|
Najważniejsze, że nie są mocne. Ja się śmieję do Tż, że ciężko u mnie z emocjami w ciąży.
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż dobrze siebie radzi z zakupami. Spożywcze ogarnia sam, czasami lepiej niż ja. Kosmetyczne też, pod warunkiem ze ma kupić balsam taki i taki o pojemności takiej. Wtedy znajdzie wszystko. Spadły na niego świąteczne zakupy łącznie z jakimiś ostatnimi prezentami i dał radę.
|
|
|
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
TZ poleciał do domu
Ja juz chcę kwiecien ![]() Ja juz włosów nie farbuje prawie 2 lata, w rok wróciłam do moich naturalnych więc pzynajmniej tym sie nie musze przejmować. Uznałam, że mój naturalny jest dla mnie najlepszy ![]() Mi tak twardnieje brzuch najczesciej rano, czuje takie spore napiecie, stawardnienie brzucha. Jak pojde sie wysiusiac to znika. Takze tym tak bardzo sie nie przejmuje bo nic nie boli.Co do zakupów, TZ lubi robić liste i isc według niej, a jak zobaczy cos ciekawego to tez kupi. Takze spokojnie mogę go wysyłać.
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko 4 tygodnie! )) |
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Planujemy leciec 16 kwietnia, wiec troche wiecej niz 4 tygodnie Przynajmniej mam konkretna juz date do której bede czekała. ![]() Tak jakos czas mi szybciej leci jak na cos czekam. Tak to zylam od jednej wizyty u gina do nastepnej i czas leci szybko. |
|
|
|
#2785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahaha ja tez tak mam. Zamiast cieszyć sie życiem to zawsze żyje czekając na cos. Teraz właśnie do wizyty... A czas mi sie ciągnie jak... Slimoooor |
|
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze dlatego, że czesto patrze daleko wprzód.Oczywiscie czekając na coś realizuje przynajmniej moje cele.
|
|
|
|
|
#2787 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
I wiosna czekam ale prędko sie nie doczekam :-( Kasia_ruda dzieki za polecenie inhalacji z sola super sprawa widze od razu ze jest lepiej dzis bylo 2 razy ale troszkę więcej jak 2.5mlNa szczęście synek sie przekonal do Inhalatora
|
|
#2788 | ||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
I w ogóle mnóstwo rzeczy jest mnie w stanie wzruszyć; nawet widok mojego śpiącego sierściuszka mnie czasem strasznie rozczula ![]() Cytat:
Już niedługo Tż pojechał z moim koteczkiem na echo serca, bo p. doktor przez 2 tyg. z rzędu słyszała szmery - właśnie wraca, a ja się strasznie denerwuję bo nie wiem, co wykazało badanie
|
||
|
|
|
#2789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje koteczki mają na mnie dziś focha bo dostały preparat na pchły...takie coś co się wylewa na kark. A one bardzo nie lubią:P Także jedna schowała się do mojej szafy - mam nadzieję, że w złości mi tam nie nasiura:P |
|
|
|
|
#2790 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez cały czas, odkad pamietam. I właśnie jakiś czas temu złapałam sie na tym, ze nie było na co czekac i sobie pomyslałam i co teraz? Co mam odliczać? Ze to troche bez sensu no ale taka widocznie nasza natura tez lubię wszystko planować z dużym wyprzedzeniem... Nawet jakies najmniejsze pierdoły... Juz sie ostatnio zastanawiałam w co sie ubiorę jak pojedziemy na majówkę liczę, ze juz wtedy bede miała brzuszek!!---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
Hahahah moja babcia kiedyś jak wykąpała swoją koteczkę to pozniej miała osiurany cały czas chodnik w przedpokoju |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

Szkoda, bo bardzo go lubiłam

Spotykałam się kiedyś krótko z kimś z wa-wy, u niego pierwszy raz "na żywo" w mieszkaniu - podobno to dość częsty problem w starym budownictwie w stolicy, aczkolwiek nie wiem czy to tylko urban legend czy prawda
orzekła p. doktor. Nie słychać nic w płucach ani oskrzelach, muszę tylko kontrolować temperaturę, pić dużo płynów, leżeć w łóżeczku do piątku i nie mówić
nie mam jeszcze na jutro pomysłu, ale coś wymyślę

za decyzję, zarówno Twoją dot. niefarbowania jak i Tżeta