|
|
#451 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
2.a nie mówiłam ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#452 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Taaak,
Ale dodam, ze polubiłam zapach, jednak wolę po prostu cos bardziej krecącego mnie, czyli Avignon
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doszla Gardenia Boszzz, jaką to ma moc ![]() Jeden malutki psik na nadgarstek, a czuję ją z każdej strony ![]() Ale śliczna jest
|
|
|
|
|
#454 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Gdzie Ty masz garaz w CdG?
No bo nie w niebieskim trepku przeciez
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Garaż w Garage
Seria Synthetics. Nieprodukowana. Oczywiście.
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#458 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale ja nie znam zapachów CdG za bardzo wiec skadze mnie wiedziec, ze którys tak "jedzie" ?
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- I wszystko jasne
|
#459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka ![]() Cytat:
![]() Az mi się zachciało nowych perfum, tylko nie wiem jakich ![]() Ale będę tam zagladala, może mnie oswieci Cytat:
Syfozy za oknem nie skomentuje, mam nadzieję że to zapowiedź rychlej wiosny
|
|||
|
|
|
#461 |
|
Niewyczymie.
|
Ten mój Chłop to jednak kulfon.
Jutro są moje urodziny, c'nie, a ja już tak mam że nie potrafię wysiedzieć i wszystkie prezenty otwieram wcześniej - podarki Bożonarodzeniowe najchętniej dostawałabym już w październiku. ![]() Kupił mi perfumy. Wiedziałam, że to będą perfumy. Ale trafił jak kulą w płot. Zna mój gust, a kupił mi... Armani Diamonds. Ehh, no trudno, będę nosić raz na jakiś czas, dla zasady. Ale w końcu, liczy się gest! Przynajmniej trafił z pudełkiem czekoladek!
|
|
|
|
#462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znaczy wiem, tego Pigueta mi się chce. Ale cena mi się nie podoba, więc czekam na okazję. No i dziś mi się zachcialo Mancerowej róży z wanilią , w ciemno Nawet przez chwilę miałam pomysł,żeby kupić atomizery i rozebrać....ale jakoś mi się nie chce rozbierać, grzć na pocztę itd .... Cytat:
Oj...no ale przynjamniej Ci się nie zdublowało w kolekcji ![]() Ja tam nietrafione prezenty perfumowe bezczelnie wymienialam, albo sprzedawałam. Bo ostzregalam,że mi kupuje się tylko te perfumy, ktore sama wybiorę ![]() No i wszystko inne też ![]() Teraz już nie dostaję prezentów niespodziankowych, wysyłam linka jak trzeba ![]()
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2016-03-01 o 23:12 |
|||
|
|
|
#463 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#464 |
|
Niewyczymie.
|
Cieszę się, że nie LVEB albo jakiś inny Potworniak.
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Czy można sprzedawać tam AŻ TAK kiepskie zapachy. Nawet moja ciocia, królowa Avonów, orzekła, że z taką tandetą i niewiadomoczym jeszcze się nie spotkała. ![]() Znad tłumaczenia i |
|
|
|
#466 |
|
Niewyczymie.
|
Spoko, Pojzon Gerl chyba to-to nie przebije.
Wąchałam. I zaiste, tradża. TRADŻA, I TELLS'YA! |
|
|
|
#467 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć teraz, to mi tylko podsyciłaś ciekawość JAK bardzo jest źle Cóż to za dziwaczek jeden. Nie no, ja nie Poisonowa, nie jaśminowa, zatem tak czy owak mnie on ryrał, choćby był szczytem perfumiarstwa. Natomiast jak już wyjdę z tej chorobowej nory to się zleję wszystkim jak leci ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
A jednak nie, jednak cytryny.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-02 o 00:35 |
||
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Aż poszłam zobaczyć co to ten Eros...z opisów brzmi jak odstraszacz dla kotów
|
|
|
|
#470 |
|
Piers do przodu
|
Stazja powiem szczerze, że odświeżacz AmbiPur jest lepsiejszy
nie wiem, czym się sugerują obecne "nosy perfumiarskie"
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2016-03-02 o 01:02 |
|
|
|
#471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nikt nie kupuje perfum, chyba że wskaże konkretnie które Wszystkiego najlepszego Cytat:
Cytat:
Az z ciekawości kiedyś obwacham Dzień dobry |
|||
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad słuchania Skuggsja taka Wardruna 2 tylko Kvitrafn tym razem nieco współczesnych instrumentów dodał
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-02 o 09:35 |
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
całemu Baru ![]() Ależ się stęskniłam! Ewuś gratki raz jeszcze! Divine najlepszego! Coś miałam powiedzieć, ale zapomniałam, co... Miłego dnia
|
|
#475 |
|
Niewyczymie.
|
Dziemkuje Dziemkuje
rachell - Pojzon Gerl pachnie tak, jak większość Seforowych hitów z ostatnich kilku lat - słitaśny gourmand, z tym że koszmarny LVEB jest przynajmniej dobre zmieszany, wiesz, to ogólnie poprawna, dobrze zrobiona kompozycja, za to PG pachnie mi tak, jakby Demachy wrzucił do kociołka to, co akurat miał pod ręką, w dowolnych proporcjach, zamieszał, i włala. |
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
My też
Cytat:
Weź, robio se kpiny i jaja na resorach. Nie dziwne potem, że ludzie stwierdzajo, przecież podróba pachnie tak samo. Teraz okaże się, że nawet lepiej Mnie tam ryra, niech se każdy pachnie czem chce, ja sama mam Madonnę Naked za 40 zeta ale no nikt mi nie zaśpiewał za ni nią kilku stówek. Takie mieszadła jak Erosy, Girl, zniechęcą gro potencjalnych klientek na wydanie sporszej kasy. Of kors nie jestę aż tak naiwna, i wiem, że marketing robi swoje, ileś tam chcących pachnąć NAJNOWSZYM GIRL się znajdzie A sreeeeeeszto. ja się tu pluję, a marketingi są mądrzejsze, hitami stają się włąśnie kompociki/pralinki, zatem who knows, więc zapewne i Girl takim będzie. Króluje tzw moda na zapachy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-02 o 12:51 |
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety. Mnie tam lata jakie nowe paskudztwa wypuszczają. Ale boli jak stare klasyki kastruja lub wycofują
|
#478 |
|
Niewyczymie.
|
W nosie
mam Pojzony Gerly tak długo, jak na półkach wciąż stoi Amarige. ![]() EDIT: Mam chyba najlepsze przyjaciółki na świecie. Mr Postman przyniósł mi dzisiaj Tajemnicze Pudełko. No to oczywiście rzuciłam się na nie jak harpia, nie wiedząc od kogo to, ani co jest w środku. No i się zdziwiłam... Flaszka 100ml Yves Rocher Voile d'Ambre, milion pińcet sto dziewińcet przeróżnych próbek, i... flaszka 75ml Chanel Gardenia. Złożyły się, wiedźmy jedne, i mi sprezentowały!!!! To chyba najlepsze urodziny EVER.
Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2016-03-02 o 16:35 |
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny prezent ![]() Wszystkiego najlepszego Dokładnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

No bo nie w niebieskim trepku przeciez
Seria Synthetics. Nieprodukowana. Oczywiście.

Czy można sprzedawać tam AŻ TAK kiepskie zapachy. Nawet moja ciocia, królowa Avonów, orzekła, że z taką tandetą i niewiadomoczym jeszcze się nie spotkała.
Weź, robio se kpiny i jaja na resorach. Nie dziwne potem, że ludzie stwierdzajo, przecież podróba pachnie tak samo. Teraz okaże się, że nawet lepiej