![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marynarki, spódnice, sukienki rozm. 34/36/38 [luty]
hej niestety nic
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam ,ale dziękuję !
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Cześć, coś za
- STR8 Freedom EDT, zużycie minimalne (widoczne na zdjęciu) - Avon Mesmerize Black EDT 100 ml, nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Hmm a nie posiadasz może jakichś damskich wód na wymianę?
Ewentualnie jeszcze mi się podoba woda Avon Gentleman, czy znalazłabyś jeszcze coś dodatkowo za nią? ![]() Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2016-02-25 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam zapomniałam o Twojej wiadomości dopiero dziś ponownie zajrzałam do wątku. Czy jesteś nadal zainteresowana kozakami? Jeśli tak to dziś wieczorem wszystko posprawdzam i odpowiem na Twoje pytania. Rozmiar to typowe 36.
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, odpisałam Wam u Was, jeśli kogoś pominęłam, proszę się przypomnieć
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Pod pachami to ok. 37cm
długość całkowita to ok. 68cm na płasko wszystko. Sweter jest naprawdę uroczy, na mnie niestety przykrótki. Oba Ci się podobają? ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Jak go się ułoży tak w jak najnaturalniejszym kształcie to ma pod pachami ok. 39-40. I to chyba będzie najbardziej zbliżona szerokość. Oba są tego samego rozmiaru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Płaszczyk niebieski chcę zamienić tylko na perfumy damskie, więc może gdybyś dokładała coś w przyszłości
![]() dł. całkowita: od ramienia ok. 90cm, szerokość pod pachami ok. 47cm szerokość w ramionach ok. 42cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Hej, podobaja mi się kapcie owieczki oraz garnier płyn micerlany. Moze spodoba Ci się coś u mnie?
![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2016-02-25 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Materiał z zewnątrz to ekoskórka a wewnątrz jest delikatne, milutkie futerko.
platforma 1,5cm, obcas 9,7cm Nosek okrągły ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Hmm ja się jeszcze wstrzymam, może będziesz miała jakieś dokładki z biżuterii srebrnej lub damskich zapachów? Bo tak to wstępnie byłabym zainteresowana tymi dwoma pierwszymi zapachami męskimi, które wymieniłam.
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Okej, daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Okej przemyśl. Ja bym się chętnie wymieniła jeśli tylko są na Ciebie dobre bo są piękne a sama w nich chodzić nie będę i szkoda mi, żeby leżały nieużywane.
Najbardziej mi zależy na sandałkach, gdybyś coś jeszcze znalazła to sporo bym mogła dla nich oddać ![]() Ewentualnie jeszcze podoba mi się: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1455793854 - nowy zestaw: 2 rękawice kuchenne + fartuszek, motyw oliwek
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
A co byś powiedziała na taką propozycję:
sandały Lasocki i kapcie z owieczką za te rzeczy które u mnie wymieniłaś: Esthederm Osmoclean i VICHY AQUALIA THERMAL RICHE 2 szt i 2 szt Vichy Normaderm żel? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Neovadiolu za kapcie nie oddam, więc możemy pozostać przy sandałach za Osmoclean;-)
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Ewentualnie poza wątkiem mam jeszcze sporo nie wystawionych kosmetyków, z kremów 40+ na pewno miałabym coś z miniatur i próbek, tylko nie wiem czy byłabyś nimi zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
hej, coś u mnie za torebkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Kochana zajrzę do Ciebie wieczorem jak wrócę do domu bo teraz nie mam dostępu do zdjęć, ale próbek i miniatur to mam sporo odpowiednich dla Ciebie i dla siostry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
torebka ma delikatne ślady użytkowania i dziurkę w podszewce w którejś kieszonce (takiej wielkości której nie widać ale jakieś błyszczyki często mi przez nią przeleciały). Jeśli będziesz chciała mogę ją oczywiście zaszyć. Mieści A4
Koszula tylko zmierzona, materiał rozciągliwy, mało się gniecie. Szerokość w biuście 42cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
w pasie ok 40cm
narzutka: szer 47, dł 75cm tak to eko skórka, zapinana na zamek, w środku ma małe standardowe kieszonki na telefon, małą na zameczek i jedną większą taką przegródkę jakby działową, też zapinaną na zamek ![]() dorzucam też zdjęcia dwóch ubytków, które teraz zauważyłam, przy rączce i przy szwie i samego dołu. Nie są widoczne, ale informuję, że są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
rozumiem, aparat lubi przekłamać kolor, to zdjęcie chyba najlepiej oddaje kolor, brąz, rudość i zgaszone bordo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
a ile ona ma w pasie i długości? i co byś za nią chciała wtedy dobrać?
![]() szczerze mówiąc wszystkie moje wymiany ostatnio oparły się o spódnice, więc już trochę mi się ich uzbiera, ale faktycznie wygląda na ładną a moja słabość do spódnic nie śpi ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- wiesz powiem tak, nie jest mi jakoś bardzo potrzebna, aczkolwiek jeżeli Ty zwrócisz uwagę akurat na coś, do czego nie jestem specjalnie przywiązana w zamian, to mogę ją przygarnąć, żeby zrobić większą wymiankę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
cos u mnei za biale poszewki ikea?
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hej,
ostatecznie wybrałabym od Ciebie: - Avon Mesmerize Black EDT 100 ml, nieużywany - Avon Elite Gentleman EDT 75 ml, zużycie minimalne (widoczne na zdjęciu) bransoletkę tą ecri z kamyczków czy zawieszka z czarnym w środku jest srebrna? Co byś chciała za te rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
24. Poszewki na poduszkę Ikea Dvala 50x60 cm, 2 szt. NOWE Nierozpakowane, w oryginalnym opakowaniu. 100% bawełna, kolor biały, 2 sztuki, 50x60 cm (standardowy rozmiar poduszek w Ikei) - Płyn micelarny Garnier różowy użyty 2 razy, kupiony kilka dni temu ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Hmm, mogłabym oddać sweterek, witaminę w proszku i krople... nie wiem czy taka wymiana by Cię satysfakcjonowała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
A czy dołożyłabyś kosmetyczkę beżowo-pomarańczową, ja oddałabym obie witaminy, puder i sweter ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
Rozumiem, że nie widzisz u mnie nic mniejszego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.