|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.4
Właśnie patrzę jak mój brzuch się rusza cały
aż mam łzy w oczach
|
|
|
|
#422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś też robię spaghetti wczorajsze naleśniki Tż zabrał do pracy i zostały mi 4 na obiad.. ale czy ja tyle zjem ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- u mnie dalej bez zmian , nie czuje przez tą przednią ściankę :/ ale pewnie Mała śpi albo się bawi ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
|
#423 |
|
Rozeznanie
|
siedzę już jak na szpilkach, wizyta dopiero o 14
![]() zdrowa propozycja deseru dla mam mus czekoladowo-daktylowy, nazywany często domową nutellą (można dodać również orzechy) - pół dużego miękkiego awokado, czubata łyżeczka prawdziwego kakao lub karobu, 1 banan, 4-5 daktyli meeega miękkich - zmiksować na gładką masę / zblendować i dodać ulubiony owoc.ooo ja koszmarów nie mam,za to po nocy trochę biodra mnie bolą mimo spania z poduszką-rogalem w ciągu dnia przechodzi. Wczoraj z kolei miałam jakiś ucisk na przeponę, bo ciężej mi się oddychało, dziś czuję się jak młody Bóg
zdrowie, fitness, Norwegia, smaczne jedzonko instagram https://www.instagram.com/lalare_fit/ Edytowane przez LaLaRe87 Czas edycji: 2016-03-02 o 11:20 |
|
|
|
#424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ania,jak byliśmy na studiach to ciągle coś robiliśmy,chodziliśmy na koncerty,wyjścia ze znajomymi, festiwale,ogniska,spanie pod namiotami, na basen co tydzień. A teraz rozrywka to obiad u rodziców. Ze znajomymi też rzadko wychodzimy,bo nie chce wdychac dymu z papierosów. ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- A Dzidzie na pewno niedługo poczujesz:-* |
|
|
|
|
#426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ją poczuje. Aha rozumiem ... a to nie ma innych znajomych nie palących ? albo może by przy Tobie nie palili? A nie ukrywajmy praca robi swoje... więc czasami nie ma się siły na nic, na żadne spotkanie itp ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
A jak już się pojawia dziecko to w ogóle nie ma się czasu na znajomych itp
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
Ania,nie palą przy mnie,ale jak wychodzimy to najczęściej do pubu, gdzie można palić. Zresztą w naszym mieście nie ma duzego wyboru miejsc na wyjście :/
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nic innego nie zostaje jak razem spędzać czas i go jakoś podkręcać sąsiad robi remont , wierci , tłucze się więc nici z mojego spania :/
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
idę wstawić kolejną część ubranek itp do wyprania
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Miałam już wczoraj pisać że w biedronce jest znowu promocja na pieluszki Dady, cała wielką paczka po 50 zł różne rozmiary i ilości.
|
#432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#433 |
|
Rozeznanie
|
Melduje się z rana po kawie u mamy, jadę zaraz pooglądać stoły bo mamy nowy zamówić wstępnie już wybrany ale muszę się upewnić że to właśnie ten
Dziewczyny współczuję wam przejsc z ZUSem ręce opadają ehhhh Witam nowa mamusie czerwcowa i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i przede wszystkim za Ciebie Madzius żebyś szybko do domku wróciła
|
|
|
|
#434 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Melduję się po basenie fajnie odprężona. Słonko święci ale trochę wieje. Grunt ze jest słonko!!! Zaraz się człowiek inaczej czuję Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 26 tc
Dziewczyny czy Was również tak macica boli? Bo mnie strasznie.. Od weekendu mnie boli Dobrze, że jutro wizyta. Po za tym zaczęły mnie boleć łydki A dodam, że siedzę na l4 od 7 tc i za przeproszeniem nic nie robię..Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach
|
#436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Któraś pisała o praniu ciuszków Ja na razie zrobiłam mały rekonesans tego co mam. Ale niestety sporo rzeczy po Julku nie przyda się, bo nie zgrają się pory roku. Julek ze stycznia, Witek (bo będzie drugi chłopak) w czerwcu. Muszę porobić paczki i sprzedać to co się nie przyda. Na szczęście mamy łóżeczko, kołyskę i sporo większych rzeczy więc mogę sobie pozwolić na luz ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#437 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;56665416]Jesteś z rudy? Ostatnio byliśmy z małą w Aquadrom super tam jesteś! My okolice Gliwic
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Melduję się po basenie fajnie odprężona. Słonko święci ale trochę wieje. Grunt ze jest słonko!!! Zaraz się człowiek inaczej czuję Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Tak i dokładnie mieszkam na Halembie gdzie jest aquadrom hehehe ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Super rewelacyjne uczucie i widok ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Wcinam właśnie na obiad gołąbki
|
|
#438 | ||
|
Ania
|
Cytat:
też bym zjadła, ale nie chce mi się robić![]() Dobrze, że inaczej podchodzisz do tych kopniaków małej, i że się nie stresujesz tak niedługo zaczniesz czuć regularnie![]() Cytat:
Ja oddałam telefon do naprawy, do końca tygodnia powinien być uff![]() Kupiłam dziś też płyn lovela 3 l za 24zl. Nie wiem w sumie czy się opłaca ale wzięłam kolejny zakup![]() Wychodzę dziś z koleżankami z pracy na dobre jedzonko, już się nie mogę doczekać ![]() Co do bólu- ogólnie często boli mnie cały brzuch, a najgorsze jest to, że nawet chcąc iść na spacer nie mogę, bo po 5 minutach, nawet delikatnym tempem zaczyna boleć mnie calutki brzuch, jak kolka? sama nie wiem i twardnieje.. muszę lekarzowi o tym powiedzieć. Z łydkami odpukać nie mam problemów, przynajmniej jak narazie... Weronia- podziel się
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-03-02 o 12:29 |
||
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś naprawdę mam pierwszy luźny dzień i siedzę w domu. Dziwne uczucie, że się nic nie musi
stwierdziłam że zostanę perfekcyjną żoną i idę na zakupy . Zrobię mężowi obiad. http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...olka-i-cukiniaNa razie taki jest plan. A jutro/ pojutrze ( zobaczymy ile mi tego wyjdzie) będą tortille ![]() Jestem na najlepszej drodze do zostania boginią ogniska domowego ![]() Lecę na zakupy później was nadgonię
|
#441 | |||||
|
Raczkowanie
|
Soffinka współczuję Ci jeżeli chodzi o zus... Nie rozumiem czemu tak przedłużają. Jak coś jeszcze powinnaś wyjaśnić to jak najszybciej powinni powiedzieć co i wypłacać a nie przedłużać w nieskończoność... :/
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj robiłam tą glukozę i wyniki będę miała po 15 i mam nadzieję że też będzie ok. Badanie ogólnie dobrze u mnie poszło. Szybko czas zleciał Tylko pielęgniarka miała trochę kłopotu z moimi żyłami i jestem strasznie pokłuta... :/ W końcu na lewej ręce nie udało się pobrać i wszystkie kłucia miałam z prawej. A i tak gorszego siniaka mam na lewej :/ No ale ważne że już po wszystkim.Piękny widok na pewno Cytat:
![]() Smakowity deser ![]() Cytat:
My prawie co weekend spotykamy się ze znajomymi bo byśmy chyba zwariowali tak siedzieć w domu ale zazwyczaj albo zapraszamy ich do nas albo u kogoś się spotykamy, więc zawsze coś się dzieje Gołąbki Upolowałam dzisiaj fajne pajacyki w SH. Mąż mnie zabije jak się dowie że znowu coś kupiłam bo już mam bardzo dużo ubranek Ale zapłaciłam 1,60 zł za 3 sztuki
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak piszecie o tych łupach za grosze w SH, to mam ochotę się w końcu ruszyć do jakiegoś... choć mam wrażenie, że wrócę z pustymi rękami, bo ja to jakoś do tego szczęścia nie mam
|
|
|
|
#443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kiedyś też pewnie dosłodziłabym je, ale dzięki Zuzi nauczyłam się mniej słodzić i solić. Jej w ogóle nic nie dosładzam ani nie dosalam.
|
|
#444 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam w nocy skurcze łydek. Biorę magnez i nic więcej na to nie poradzę.
Co do ruchu i samopoczucia to w pierwszej ciąży dużo lezalam i też nic nie robiłam. Oszczędzalam się bardzo. I dużo gorzej się czułam, serio! Teraz dzięki temu że mam w domu małego szoguna jestem w ciągłym ruchu, staram się organizować nam czas i odpukac pfu pfu czuję się dużo lepiej Weronia fajnie ze masz tak blisko atrakcje w sumie od nas autem jedzie się niecałe 15 min więc też fajnie. Dzisiaj byliśmy w Wodniku w paniowkach ale bez porównania z ruda Przeraża mnie to że już tak niedużo tych tygodni zostało! Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny widzę że nas trochę jest z okolicy ja ze Świętochłowic moze kiedys jakis zlot zrobimy:P
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Czy miala ktoras z Was wykryta arytmie u dzidziusia? U nas lekarka wykryla na 2 prenatalnym i 8 marca mamy echo serca mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, najprawdopodobniej było to spowodowane moim stanem zapalnym zęba ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#446 |
|
Rozeznanie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;56672676]Ja mam w nocy skurcze łydek. Biorę magnez i nic więcej na to nie poradzę.
Co do ruchu i samopoczucia to w pierwszej ciąży dużo lezalam i też nic nie robiłam. Oszczędzalam się bardzo. I dużo gorzej się czułam, serio! Teraz dzięki temu że mam w domu małego szoguna jestem w ciągłym ruchu, staram się organizować nam czas i odpukac pfu pfu czuję się dużo lepiej Weronia fajnie ze masz tak blisko atrakcje w sumie od nas autem jedzie się niecałe 15 min więc też fajnie. Dzisiaj byliśmy w Wodniku w paniowkach ale bez porównania z ruda Przeraża mnie to że już tak niedużo tych tygodni zostało! Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Może się spotkamy kiedyś na basenie hehe również mam zamiar chodzenia na basen co tydzień
|
#447 | ||
|
Ania
|
Cytat:
![]() A ciuszków za tą cenę żal nie wziąć;D Cytat:
) chociaż w sumie bez cukinii, bo nie lubię
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
|
|
|
#448 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wróciłam z tych wymazów. Powiem tylko, że te z cewki to nic przyjemnego. Wyniki mam mieć na stronie część po 7 dniach, a resztę po 14. A i zapłaciłam za nie 360 zł Doszły mi też pieluchy z Hubiworld i potwierdzam, że jakość w porządku. Pieluchy tetrowe i flanelowe są ok, ale muślinowe faktycznie przyjemniejsze w dotyku, a bambusowe to w ogóle takie milusie, milusie
|
||||
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
SOFFINKA przytulam Cie bardzo mocno. Czy napisali czego dokladnie dotyczą te wyjaśnienia?
ANUSZKA to widzę wymiarowa Twoja corka jak moj Igi (lipiec 2013) 92cm i 12,8kg - zaczelam kupować na 98cm. DZANET ale u Ciebie "wiosennie" ![]() EVELINKE ja robilam w pt czyli pod koniec 27tc. Glukoze. INUTIL witaj ![]() ANIA jak po glukozie? Tez zalapalam.sie w tym tygodniu na pierwszy skurcz, ale magnezu do tej pory nie bralam. Czas wlaczyc zatem
|
#450 |
|
Wtajemniczenie
|
bla ba
2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4. 2019: 2 Edytowane przez Miqesi Czas edycji: 2016-03-02 o 15:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

aż mam łzy w oczach

wczorajsze naleśniki Tż zabrał do pracy i zostały mi 4 na obiad.. ale czy ja tyle zjem 

A dodam, że siedzę na l4 od 7 tc i za przeproszeniem nic nie robię..
Ja na razie zrobiłam mały rekonesans tego co mam. Ale niestety sporo rzeczy po Julku nie przyda się, bo nie zgrają się pory roku. Julek ze stycznia, Witek (bo będzie drugi chłopak) w czerwcu. Muszę porobić paczki i sprzedać to co się nie przyda. 

stwierdziłam że zostanę perfekcyjną żoną i idę na zakupy . Zrobię mężowi obiad. 
Co prawda, dosłodziłam je sobie, ale i tak przepis sobie zapisuję
w sumie od nas autem jedzie się niecałe 15 min więc też fajnie. Dzisiaj byliśmy w Wodniku w paniowkach ale bez porównania z ruda