|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Wolne! wolne! jestt!!
![]() Przyszłam ze szkoły i spałam 3h ![]() ![]() Mercy Kochana Witam Cię!! Aśku najważniejsze jest to,żeby nikt Cię do niczego nie zmuszał,nie ma się takich wyrzutów sumienia jeżeli zjesz coś na co się sama zdecydujesz,wiem z autopsji,ja teraz wcinam coś na okrągło,a dupa mi rośnie i rośnie,muszę się trochę ograniczyć,ale to po świetach
|
|
|
|
#212 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do imprezy - bardzo sie ciesze ze udana Cytat:
Cytat:
--- a ja dostalam dzis garnek do gotowania na parze!! ale bede pichcić
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
Agness,Gujana,Lolcia,Snie zka,Agatka witajcie
![]() Asiek no no no gratuluje ![]() Ja juz przepisałam połowe zeszytow Teraz sie zbieram do spanka Dobrej nocki zyczePS:Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze juz jestem w domu i moge wejsc na wizaz, steskniłam sie za Wami bardzo
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny mam pytanie, nie za bardzo związane z dietetyką, ale mam nadzieję, że ktoś mi odpowie
. Dlaczego nie mogę przejrzeć wszystkich postów danego użytkownika, tylko część mi się pojawia gdy klikam w 'Znajdź wszystkie wiadomości użytkownika x'.
|
#215 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobranoc
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko już w porządku i raz dwa powrócisz do zdrowia ; )Wy smacznie spicie a ja do pracy ;( Ehh.. Tak mi sie nie chce, ale cóz poradzić. Mam nadzieję, ze czas mi szybko zleci Jeszcze M. mi wyjechał do niedzieli to jakoś tak... ;( Ale damy rade ; ) Miłego dnia Kochane
|
|
#217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzisiaj Wszystkich Swietych a ja nie moge isc na cmentarz
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie idę na groby, w zeszłym roku też nie byłam...Pójdę sama, po świętach, jak już opadnie ten gwar. Albo wieczorem, też sama, jak już nie będzie tylu 'zwiedzających'
|
|
#219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
E ja w ogole lubie na cmentarz chodzic Ale najbardziej to lubie chodzic wieczorem, raz byłam tylko z kolezanka o północy ale szybko zwiałysmy bo sie jakas butelka przewróciła od wiatru a my od razu sobie wyobraziłysmy ze to duchy Az sie za nami kurzyło.....tak zwiewłaysmy
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
agness widzę, że powróciłaś do brzuchowego avatarka
![]() na świeżo wykrytą astmę na szczęście działają i jest poprawa ![]() Cytat:
asiek nawet nie wiesz jak się cieszę z tej czekolady jabłuszko i jak imprezka ?
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam zwłaszcza wieczorem .. pięknie wtedy jest Miłego dnia
|
|
|
|
|
#222 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też chcee!Cytat:
![]() no i wiadomo - my tez sie stesknilysmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a dziękuję, imprezka super Było karaoke i w ogóle się wyskakałam Tylko najgorsza w tym wszystkim była dzisiejsza pobudka :PBo my zawsze robimy tak: ok.7-8 na cmentarz jak nie ma tłoku, porządkujemy groby, wstawiamy kwiaty etc., no a później wieczorkiem idziemy już na taki spokojny spacer - wieczór, cmenatrz, mnóstwo zapalonych zniczy - to jest klimat... No, ale jak dziś musiałam się zwlec po 3godzinach snu i zasuwać na groby to minę miałam nietęgą ![]() śnieżko co Ty taka tajemnicza w kwestii półmetka, opowiedz cooooś No i dalej liczę nieśmiało na jakąś fotkę kreacji ...![]() ![]() Miłego dnia dziewuszki
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2007-11-01 o 11:31 Powód: literówy:P |
||||
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Podglądam Was drogie panie już od jakiegoś czasu,lecz nie miałam odwagi sie tutaj udzielać. Sama raczkuje w tematyce diet i zdrowego odżywiania lecz od jakiś 2tyg uwziełam sie na odchudzanie (z marnymi skutkami). Czy mogłabym wkupić sie do grona dietetyczek?
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żart oczywiście, bo ja tu nie mam zbyt wiele do gadania ![]() Fajnie, coraz więcej nowych "twarzy" ![]() btw. to Ty na Twoim avie ?
|
|
|
|
|
#226 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Ano właśnie
jakie piosenki? ![]() pamiętam jak kiedyś na takiej imprezie śpiewałam z kumpelą "Ooops I did it again". W połowie mojego występu ktoś wyciągnął kabel z kontaktu (ojj nie miał potem ze mną lekkiego życia ![]() ![]() )EDIT: kabel od mikrofonu oczywiście
|
|
|
|
#228 | |
|
Zadomowienie
|
peeewnie, na szczęście do końca tygodnia wolne to można spać
![]() Cytat:
bonjour ![]() a jak teraz chrypię ![]() EDIT: haha nieźle z tym kablem A piosenek było mnóstwo - i Kult i Urszula czy Kozidrak np. i Backstreet Boys ( ) No i oczywiście nie zabrakło : "Jesteś szalooona" czy tego typu przebojów ![]() Ja to im bardziej "wieśniacka" muzyka, tym bardziej lubię szaleć Albo taka Britney- przypominają się szkolne dyskoteki...
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2007-11-01 o 11:52 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przebojach i disco polo . Bo co to za impreza bez "Jesteś Szalona"?? Punkt obowiązkowy .
|
||
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wszystkim! Fajnie, że już wolne. Mercy, dobrze, że już Cię wypuścili - znaczy, że jest lepiej. Ja jestem nowa plotkara. Witam.
Pogoda i atmosfera jest naprawdę "Zaduszna" chociaż to dopiero jutro... U mnie część dalsza się zastanawiania co robić dalej w strefie kariery, studiów i zostania w Polsce czy nie. Ale już nie przynudzam na ten temat. W każdym razie z grzebania w necie się dowiedziałam, że po maturze łatwo się dostać na studia, a na mgr już nie tak łatwo. Życzę wszystkim i sobie udanego odpoczynku i regeneracji sił podczas tych 4 dni wolnego... |
|
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pospałam do 9, poszłam do kościoła i na groby. potem ugotowałam obiad w 3 wersjach i w końcu dorwałam sie do wizażu. jeszcze sie jakaś laska przyplatała do mnie zebym jej bloga rozsyłała dalej... u mi wmawia że ja mam bloga jak lalka barbie...żal.pl
|
||
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no fajnie było nie ma co tylko we wtorek usypiałam na ławkach ale narazie musze sie uzbroic w dużo cierpliwości żeby wogole wyciagnąć fotki od wszystkich którzy mieli aparaty ![]() Byłam na cmentarzu ale coś nie poczułam w tym roku takiej aury jak zwykle, nie wiem dlaczego i nie wiem czy chce mi się jechać jeszcze raz wieczorem.
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko się przywitać
Miłego dnia
|
|
|
|
#235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Emilko miłego rodzinkowania Ja wstałam rano i miałam iść do kościoła,ale jednak nie poszłam a teraz idę na groby z mamą [bo mój tata nie jest w stanie,po powrocie z Włoch postanowił sobie 'zaszaleć',poza tym zamknął drzwi na klucz i usnął,a jak wróciłyśmy z mamą z spaceru,to nie mogłyśmy dostać się do domu,mimo tego,że dzwoniłyśmy i na dzwonek w domu i na jego telefon,cisza-mój brat musiał przyjechać wejść przez okno z piwnicy do domu i otworzyć nam drzwi,zmarzłam jak nigdy ] ale to wiadomości z cyklu,urzekła mnie Twoja historia odcinek 5556 a z tych dobrych,to upiekłam dzisiaj sama kopiec z kreta,który mi nigdy nie wychodził![]()
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje kopca Załapie się![]()
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się pospieszysz,to CI zostawię kawalątek
|
|
#238 | ||
|
Raczkowanie
|
no no
w piątek mam urlopik więc błogie lenistwo aż do poniedziałku ![]() Miło mi i sprostowanie, jakoś niezręcznie napisałam, ja w Polsce cały czas.. chodziło mi o to że Agolek juz doleciała.. ![]() Cytat:
Cytat:
z roku na rok jest gorzej. nie wiem skąd to się bierze, te tłumy które w pośpiechu odbębniają powinność do tego budki z popcornem, watą cukierkową no bez przesady..kiedyś to było nie do pomyślenia z popcornem miedzy grobami eh nie wiem czy wieczorem pójdę..
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale mam jakiś taki dziwny,smętny dzień dzisiaj TŻ ma gorączkę,w ogóle jakoś tak mi smutno strasznie. Byłam dzisiaj na cmentarzu,ale jak widziałam ludzi idących z popcornem w ręku,to aż mnie zatkało Dla mnie to nie do pomyślenia![]() A dosłownie przed kilkoma minutami wstawiłam do piekarnika niskokaloryczny serniczek,bez cukru Oby dobry wyszedł![]() W ogóle tata mi dziś powiedział,że jestem strasznie blada,a jak mi siostra zdjęcie zrobiła,to stwierdził,że wyglądałam na nim jak anorektyczka Kazałam jej szybko usunąć.Z moim ojcem nie da się czasami normalnie porozmawiać,a szkoda,że tak jest. Mam tylko nadzieję,że TŻ wyzdrowieje. ![]() Diamentowa - Heh,ano powróciłam ![]() Miłego popołudnia,poczytam sobie Wizaż ( )
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciu - gratuluję
Agness - dużo schudłaś że tata ci tak mówi?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

a to moja wina że na śląsku mieszkam i tam studiuję?
w głowie się nie mieści ....
więc mogę zabrać się za sprzątanie i układanie rzeczy w nowych szafkach
później jeszcze obiad u TŻ-a (

na szczęście działają i jest poprawa 

Załapie się