Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-01, 11:56   #2401
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Ja już po wizycie na cmentarzu.
Czeka mnie jeszcze wieczorna wyprawa ze znajomymi

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
(dwie strony skutków ubocznych + zachęcająca informacja "opisano rzadkie przypadki komplikacji ze skutkiem śmiertelnym" )

Agosek-hymn pierwsza klasa Wyobrażam sobie, co sie u was dzieje
Jejku, pomyśleć, że za rok i mnie czeka takie inne życie

Ja też dzisaj będę sie uczyć-nadrabiać zaległości, oraz poczytam Zbrodnie i karę. Ale ogólnie nie narzekam
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-01, 12:06   #2402
marta6704
Zakorzenienie

Dziękuje kochane za życzenia

Właśnie wrócilam z cmentarza,a wieczorem ide jeszcze z TŻ.

A teraz zamiast czytać z historii ogladam 12 odcinek OTH.
Dzisiaj oddaje wszystkie płyty dla tż bo ja zamiast sie uczyć to caaały czas oglądam.
Uzależnienie
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-01, 16:26   #2403
uhahana
Zakorzenienie

A to ja Miałam dzisiaj plan się uczyć, ale odpuściłam
Wiecie co? WYSPAŁAM SIĘ DZIŚ

Wczoraj byliśmy w pubie i właśnie z okazji Halloween puszczali horrory, m.in. mów "ulubiony" Ring 2. Haha, dobrze, że dwójka, bo po jedynce miałam stracha przez dłuuuugi, długi czas.

Czytam "Białą Masajkę" [Em ].
Fajne, polecam, chyba wykorzystam do prezentacji maturalnej.

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
A tak mnie ciekawi czy u Was dostajecie zaproszenia dla osób towarzyszących? Bo niby to jest niezłe, ale z drugiej strony jeśli ktoś ma TŻ i wiadomo, że z nim idzie to tak dziwnie dawać mu zaproszenie
U nas będą zaproszenia dla osób towarzyszących. Jakoś nie zastanawiałam się nad sensem tego, leci mi bokiem. Jedynie miałam straszny ubaw, jak dziewczyny z klasy się tymi zaproszeniami przejęły. Wygląd, każdy szczegół DOKŁADNIE opracowany, nawet czy wstążka ma być z juty, czy z materiału, czy se sznurka. To, co ma być napisane w środku, no norrrmalnie masakra

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Ja nie lubię tego wydawnictwa, mam uprzedzenie do niego, bo pamiętam, że miałam beznadziejną książkę od historii.
To możemy przybić

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość

Szukam sobie kolczyków i patrzcie na jaki badziew natrafiłam..
Nie ubrałabym czegoś takiego w życiu..
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=262980052
Hehe, miałam kiedys takie drewniane na parapecie Ala po jakimś czasie stwierdziłam, że są do kitu i wywaliłam

BTW co do ceny, to w Gliwicach niedaleko rynku jest sklep 'wszystko za 2 zł' i kupiłam kiedyś se klipsy kwiatki, ale takie inne, hahah, wyglądają normalniej Miałam opory przed ubraniem klipsów, ale jakoś się przemogłam Fajne są

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
kasia89 pokazuje płaszczyk
Ładny
Mam podobny, ale gorszy, bo cieńszy i beżowy. Nie wiem, jak mogłam kupić płaszczyk w kolorze, którego najzwyczajniej w świecie nie lubię. No ale to już jego ostatnie dni, później kurtka zimowa, a na wiosnę kupię se coś nowego, haha.
Generalnie jakoś nie lubię płaszczów, no nie wiem, wydają mi się mało praktyczne. Przynajmniej na mnie
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-01, 16:59   #2404
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Blaque kolczyki niezłe, nie wiem dlaczego byś ich nie założyła, zobacz jaka okazja tylko złotówkę kosztują.
A co do ceny, to ja ostatnio z koleżanką przechodziłam obok stoiska wszystko po 1 zł. i zobaczyłyśmy, że są jakieś pierścionki,i chociaż w ogóle nie noszę, to wybrałyśmy najładniejsze i kupiłyśmy sobie po 2. Ciekawe czy kiedykolwiek je założę
Hehe no tak ciężko się domyślić..
Pokaż kolczyki
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
ach, ja te kwaitki to chyba na 100dniowke zaloze :P sa urocze
Eeej spadaj! Ja je chciałam na studniówkę...

Cytat:
blaque bierz bierz kolczyki !!
Haha już biorę!
Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Hehe, miałam kiedys takie drewniane na parapecie Ala po jakimś czasie stwierdziłam, że są do kitu i wywaliłam

BTW co do ceny, to w Gliwicach niedaleko rynku jest sklep 'wszystko za 2 zł' i kupiłam kiedyś se klipsy kwiatki, ale takie inne, hahah, wyglądają normalniej Miałam opory przed ubraniem klipsów, ale jakoś się przemogłam Fajne są
A właśnie bo zastanawiałam się ostatnio nad kupnem klipsów (na allegro dużo mi się podoba) tylko boję się, że będą się odczepiały, spadały..?
Jak się je nosi?

Ja niedawno wróciłam od rodziny. 10 kg cięższa Nie lubię takich świąt.. zawsze się je i je..
Stary 2007-11-01, 17:10   #2405
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

blaque-nie martw się-ja ostatnio mam wrażenie że jem non stop
Stary 2007-11-01, 17:29   #2406
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
blaque-nie martw się-ja ostatnio mam wrażenie że jem non stop
Heh ja nie mam takiego wrażenia. Ja jem non stop!
I co najgorsze-słodycze, samo nie zdrowe jedzenie!
Stary 2007-11-01, 17:40   #2407
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
a ja za to ostatnio nie jem prawie wcale.
w sumie od 3 tygodni miałam tyle stresów, że nie miałam nawet ochoty na jedzenie, a teraz wcale nie jest z tym lepiej. wręcz przeciwnie - jem coraz mniej. przedwczoraj np. zjadłam tylko bułkę przez cały dzień.. wiem, to głupie i nierozsądne, ale nie umiem inaczej..

podobno schudłam dużo. powiedziała mi to ostatnio koleżanka na wf, z którą nie widziałam się jakiś miesiąc, więc chyba to prawda..
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-01, 17:52   #2408
laylaaa
Zakorzenienie

czesc

ywonula
ladny plaszcz
i dlugosc akurat, wcale nie krotki.
u siebie takich nie widzialam.

Cytat:

U nas będą zaproszenia dla osób towarzyszących. Jakoś nie zastanawiałam się nad sensem tego, leci mi bokiem. Jedynie miałam straszny ubaw, jak dziewczyny z klasy się tymi zaproszeniami przejęły. Wygląd, każdy szczegół DOKŁADNIE opracowany, nawet czy wstążka ma być z juty, czy z materiału, czy se sznurka. To, co ma być napisane w środku, no norrrmalnie masakra

a ja dalej nic nie wiem o studniowce
i troche sie niepokoje, bo nawet kamerzysty jeszcze nie mamy, nic. a 5 stycznia juz za 2 miesiace

Cytat:

A właśnie bo zastanawiałam się ostatnio nad kupnem klipsów (na allegro dużo mi się podoba) tylko boję się, że będą się odczepiały, spadały..?
Jak się je nosi?

Ja niedawno wróciłam od rodziny. 10 kg cięższa Nie lubię takich świąt.. zawsze się je i je..
moja mama nie ma przeklutych uszu i czasem nosi klipsy. raczej sie nie odpinaja, ale niektore sciskaja uszy.

od dwoch dni strasznie kaszle.. jak gruzlik nie mam kataru, nie boli mnie gardlo, nic.. tylko ten okropny kaszel.

za tydzien w sobote jest premiera "mojego" filmu, jutro jade po bilety zeby siedziec w dobrym miejscu (czyli w ostatnim rzedzie)

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-01, 18:12   #2409
uhahana
Zakorzenienie

Ja też ostatnio jem zdecydowanie ZA CZĘSTO

Blaque klipsy nie spadają, nie zsuwają się, jedyną ich wadą jest to, że jak noszę je dłuższy czas [tzn. np. rano ubieram i ściągam, jak wrócę ze szkoły], to trochę uszy bolą po zdjęciu, ale jest to do zniesienia I też nie zawsze, czasem wpasują się tak, że w ogóle ich nie czuć. A poka poka, jakie na Allegro są godne uwagi

Layla ja też mam 5 stycznia i zdecydowanie bardziej wolałabym w późniejszym terminie, no ale trudno.
A film muszę obejżeć jaki by nie był, hehehe.

Miałam wielkie ambitne plany naukowe. Ze wszystkiego wypaliły tylko notatki z fizyki. Tyle. E tam, trudno, może jutro...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-01, 18:17   #2410
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Też jem non stop ostatnio Za niedługo będę jak szafa czterodrzwiowa

Ywonula ładny płaszczyk
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-01, 19:18   #2411
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Ja miałam tytak z ciaglym jedzeniem w wakacje.
A teraz od 3 dni boli mnie brzuch
Niemal cały, raz mocniej, raz prawie wcale. Dziwne to jest jakieś
Więc lecę na sucharach

A słodycz nie jem już..62 dzień
Blaque, szykuj sie na piwo powoli

Cytat:
Generalnie jakoś nie lubię płaszczów, no nie wiem, wydają mi się mało praktyczne. Przynajmniej na mnie
A ja odkąd mam mój, kocham go

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-01, 19:28   #2412
L*O*L*I*N*K*A
Raczkowanie

Smutno mi

http://www.suwaczek.pl/cache/fcf0b64880.png
L*O*L*I*N*K*A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-01, 20:03   #2413
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Oo, to koniecznie przeczytaj też dwie następne części.

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
za tydzien w sobote jest premiera "mojego" filmu, jutro jade po bilety zeby siedziec w dobrym miejscu (czyli w ostatnim rzedzie)
A jaki to był film?

LOLINKA, co się stało?

A ja śpię, śpię i śpię.
A dziś pouczyłam się trochę historii.
To ja lepiej pójdę spać.

Aa, rodzinka przywiozła mi miodki z cmentarza.
Stary 2007-11-01, 20:52   #2414
Nija_
Zakorzenienie

Ja ostatnio żre (trudno to nazwać jedzeniem) jak nienormalna, jak się uczyłam do olimpiady to pożerałam tony czekolady z orzechami, mimo, że piję po 4 kubki PuErh codziennie to i tak przytyłam
nie pamiętam, kiedy ostatnio jadłam jakieś warzywo, w ogóle muszę się za siebie zabrać

Cytat:
Napisane przez kasia89
Za niedługo będę jak szafa czterodrzwiowa
ja już tak wyglądam, w życiu nie byłam tak szeroka w biodrach

Cytat:
Napisane przez Agosek
Nija-myślę, że tak, z resztą można pracować także uczestnicząc normalnie w zajęciach dla dziennych (sporo jest ofer w sklepach i barach pracy weekendowej, nad którą sama się zastanawiam-ale to chyba dopiero po sesji zimowej, jak ocenię, jak mi idzie )
ja bez pracy raczej nie dam rady

Nie mogę zacząć porządnie przerabiać starożytności, bo nie mam zeszytu a u mnie porządne przerabianie to siedzenie przy biurku, czytanie + NOTATKI
hehe jaką ja mam świetną chronologię, w miarę zrobiony XIX i XX wiek, czasy nowożytne teraz zaczęli na humanie, a reszta leży (ależ oczywiście było w 1. klasie na matfizowej hiście mam całą histę przerobioną )

mam nadzieję, że po urodzinach wybiorę się na jakieś ciuchowe zakupy chociaż najlepszym prezentem byłaby możliwość przytulenia kogoś ukochanego...

tak chciałam mieć swoją imprezę osiemnastkową, był plany żeby zrobić z paroma ludźmi z klasy wspólną, ale oni wymyślają jakieś dziwne lokalizacje i miejsca, bez przesady, ja też chcę mieć dogodny dojazd nie zgodziłam się na jakąś wieś daleko poza miastem, do którego btw też mam godzinę jazdy

czy u Was w szkole daje się na urodziny cukierki/batoniki dla klasy i nauczycieli? Ja zawsze dawałam, ale w sumie to urodziny wypadają mi w tę sobotę i sama nie wiem, u nas niektórzy dają, niektórzy nie i nie wiem... ale fajnie tak przejść po klasie i usłyszeć od każdego życzenia (swoją drogą, że pewnie nie od każdego szczere )
ahh czym więcej piszę z wiecie kim, tym mi się wydaje, że mamy więcej wspólnego ze sobą ; ) wczoraj opowiadał mi o studiach (prawo), zawsze mamy o czym gadać, nie zapada cisza (wiem, że w realu mogłoby to zupełnie inaczej wyglądać, ale wydaje mi się, że on jest chłopakiem takim, jakiego bym bardzo bardzo chciała mieć, wydaje mi się taki... wprost dla mnie stworzony, ale oczywiście czerwona lampka włączona... to nie jest tak, że teraz wszystko rzucę i do niego pojadę, wiem, że w realu może być zupełnie inny, ale jak mówiłam nie mam powodów, by mu nie ufać; nie narzuca mi się, ale są z jego strony coraz śmielsze takie próby no, wiecie... damsko-męskie... gadamy od ok. 2 miesięcy, często, a tak bliżej to od... miesiąca? heh śmieszne, miesiąc i ja takie rzeczy gadam...
Stary 2007-11-01, 21:10   #2415
L*O*L*I*N*K*A
Raczkowanie

LOLINKA, co się stało?

Ehh...miałam spać dzisiaj u TŻ-ta, tata miał mnie do Niego zawieźć, już od tygodnia Mu o tym mówiłam i oczywiście mówił, że chętnie mnie zawiezie, a dziś pokłócił się z moją mamą i już zapomniał, co mi obiecywał, ma mnie za przeproszeniem w D...., chodzi obrażony na cały świat i się nie odzywa nawet do nas.
A TŻ tak chciał , żebym przyjechała, bo dość dawno się nie widzieliśmy.I teraz i Jemu jest przykro i smutno i mnie . Popłakałam się. Może niektórym wydawać się to błahe, ale naprawdę mi przykro. Poza tym od ponad tygodnia fatalnie się czuję, a to nie przeziębienie. Wczoraj leciała mi krew z nosa. Chociaż przenigdy mi się to nie zdarzało, nawet jak byłam dzieckiem. Nie wiem co jest

http://www.suwaczek.pl/cache/fcf0b64880.png
L*O*L*I*N*K*A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-01, 21:12   #2416
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
moja mama nie ma przeklutych uszu i czasem nosi klipsy. raczej sie nie odpinaja, ale niektore sciskaja uszy.
Cytat:

Blaque klipsy nie spadają, nie zsuwają się, jedyną ich wadą jest to, że jak noszę je dłuższy czas [tzn. np. rano ubieram i ściągam, jak wrócę ze szkoły], to trochę uszy bolą po zdjęciu, ale jest to do zniesienia I też nie zawsze, czasem wpasują się tak, że w ogóle ich nie czuć. A poka poka, jakie na Allegro są godne uwagi
Hm to jeśli tak mówicie, to chyba popatrzę poważniej za jakimiś

uhahana nie mam zapisanych bo patrzyłam tylko ot tak, ale jak znajdę to pokażę Ci
Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
A słodycz nie jem już..62 dzień
Blaque, szykuj sie na piwo powoli

mój bohaterze!!!

Haha nie mogę Krówka z Tobą
Hehe piwo już się mrozi w lodówce
Stary 2007-11-01, 21:49   #2417
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
ładny, podoba mi się

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
Akurat z całego mieszkania to wspólokatorki są najlepsze. Krejzole moje . Czasem jak nam się coś wkręci wieczorem, to się mało ze śmiechu nie popłaczę .
A to "hymn" naszego mieszkania : http://pl.youtube.com/watch?v=0U-zDf40fiw).

Cytat:
Hehe no tak ciężko się domyślić..
Pokaż kolczyki
pierścionki, to jutro wrzucę jak chcesz

Layla jaki tytuł?? : > trzeba obejrzeć: )

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
czy u Was w szkole daje się na urodziny cukierki/batoniki dla klasy i nauczycieli? Ja zawsze dawałam, ale w sumie to urodziny wypadają mi w tę sobotę i sama nie wiem, u nas niektórzy dają, niektórzy nie i nie wiem... ale fajnie tak przejść po klasie i usłyszeć od każdego życzenia (swoją drogą, że pewnie nie od każdego szczere )
u mnie wszyscy przynoszą, bo kupujemy prezent od klasy dla każdego

A ja ostatnio w miarę normalnie jem, już prawie nie zapominam o kanapce w szkole, jak wracam jakiś obiad. Tylko brakuje mi ćwiczeń, bo zawsze robiłam jakieś brzuszki czy coś, a teraz nie mam czasu:/, ale zaczęłam robić brzuszki, chociaż 30 dziennie
Fuksja spróbuj naprawdę jeść więcej, bo jednej bułce to się nie da przez dłuższy czas
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 07:04   #2418
laylaaa
Zakorzenienie

patrzcie, jest po 8, wolny dzien a ja nie spie juz od 7

em, ines, tytul to "Korowod". nie ogladajcie bo wstyd :P zreszta i tak pewnie bedzie mnie widac tylko tylem.
czy bilety na premiere sa drozsze niz te zwykle? oby nie bardzo.

Cytat:

Nie mogę zacząć porządnie przerabiać starożytności, bo nie mam zeszytu a u mnie porządne przerabianie to siedzenie przy biurku, czytanie + NOTATKI
hehe jaką ja mam świetną chronologię, w miarę zrobiony XIX i XX wiek, czasy nowożytne teraz zaczęli na humanie, a reszta leży (ależ oczywiście było w 1. klasie na matfizowej hiście mam całą histę przerobioną )

mam nadzieję, że po urodzinach wybiorę się na jakieś ciuchowe zakupy chociaż najlepszym prezentem byłaby możliwość przytulenia kogoś ukochanego...

tak chciałam mieć swoją imprezę osiemnastkową, był plany żeby zrobić z paroma ludźmi z klasy wspólną, ale oni wymyślają jakieś dziwne lokalizacje i miejsca, bez przesady, ja też chcę mieć dogodny dojazd nie zgodziłam się na jakąś wieś daleko poza miastem, do którego btw też mam godzinę jazdy

.
a ja wczoraj zaczelam starozytnosc..
mam 5 ksiazek do historii i postanowilam kazda przerobic w miesiac (z tym ze ostatnia robimy teraz w szkole) a pozniej w marcu/kwietniu utrwalic wszystko.. ale nie wiem czy to dobry pomysl

u nas nie ma takiego zwyczaju z urodzinowymi cukierkami dla nauczycieli; swoja droga dla mnie troche dziecinne, ostatnio sie z tym spotkalam chyba w podstawowce
a co do wymarzonego prezentu.. na pewno jeszcze sie poprzytulasz do znudzenia

uhahana termin troche kiepski (za wczesnie). wolalabym poczatkiem lutego albo chociaz pod koniec stycznia.

Cytat:
Napisane przez L*O*L*I*N*K*A Pokaż wiadomość
Ehh...miałam spać dzisiaj u TŻ-ta, tata miał mnie do Niego zawieźć, już od tygodnia Mu o tym mówiłam i oczywiście mówił, że chętnie mnie zawiezie, a dziś pokłócił się z moją mamą i już zapomniał, co mi obiecywał, ma mnie za przeproszeniem w D...., chodzi obrażony na cały świat i się nie odzywa nawet do nas.
A TŻ tak chciał , żebym przyjechała, bo dość dawno się nie widzieliśmy.I teraz i Jemu jest przykro i smutno i mnie . Popłakałam się. Może niektórym wydawać się to błahe, ale naprawdę mi przykro. Poza tym od ponad tygodnia fatalnie się czuję, a to nie przeziębienie. Wczoraj leciała mi krew z nosa. Chociaż przenigdy mi się to nie zdarzało, nawet jak byłam dzieckiem. Nie wiem co jest
ehh, na pewno zobaczycie sie z TZ w innym terminie

moze to jakies przemeczenie? mi tez nigdy nie leciala krew z nosa.

zrobie sobie na sniadanie dwie zapiekanki.. a co! wczoraj po obiedzie u babci zezarlam jeszcze zapiekanke z dworcowej budki, strasznie niezdrowo jem, wrocil mi zly nawyk jedzenia codziennie duzych czipsow, chcialam przytyc chociaz 5 kg bo naprawde malo waze, ale chyba nie jest mi to dane

jestem poklocona z matka, ale to taki standart, ze nawet nie ma co o tym pisac bo tak to co dwa dni byloby "poklocilam sie z matka".
wczoraj wrzeszczala, ze nie kupi mi sukienki, w ogole nie pojde na studniowke i cos tam.. a dzis paradoksalnie ide z nia ogladac te nieszczesne sukienki, ble.. ona jest taka nieprzewidywalna na pewno mnie opieprzy jak spojrze na te drozsze, a przeciez bede tylko ogladac, nie wierze w cuda

Stary 2007-11-02, 08:03   #2419
emememsik

Cytat:
czy u Was w szkole daje się na urodziny cukierki/batoniki dla klasy i nauczycieli?
U mnie jest taki zwyczaj, sama praktykowałam go raczej w podstawówce/początek gimnazjum, ale zdarzają się w LO osoby, które przynoszą cukierki.

Cytat:
czy bilety na premiere sa drozsze niz te zwykle? oby nie bardzo.
Raczej powinny kosztować tyle samo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-02, 08:20   #2420
marta6704
Zakorzenienie

Nija:U nas przynosi sie tort (ale nie wszyscy bo ja stwierdziłam,ze dla mojej zrytej klasy nie przyniose)

Wczoraj złapałam jakiegoś dołka okropnego
Po pierwsze od miesiąca próbuje sie uczyć,ale na próbach mi tylko zostaje,bo cały czas nic nie robie i nie potrafie sie zmusić do tej cholernej nauki

Po drugie przytyłam i to nie jeden kilo i nie dwa, tylko troche wiecej
No i teraz musze znaleść czas na ĆWICZENIA i zdrowe odżywanianie bo ostatnio caly czas jem same slodycze,a np porządnego obiadu nie tkne

Ogólnie od wczoraj humor okropny,a jutro jeszcze impreza urodzinowa na której bym chetnie nie była
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 08:33   #2421
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
pierścionki, to jutro wrzucę jak chcesz
Aaa przepraszam Pisząc do Ciebie myślałam o kolczykach i mi się zamotało..
taa.. myślał indyk o niedzieli..

marta- Nie smuć się kochana.
Ech, chyba taki ostatnio okres na rzucanie się na żarcie..
Stary 2007-11-02, 08:58   #2422
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Raczej powinny kosztować tyle samo.
i kosztuja na szczescie myslalam ze jak premiera to sa drozsze.

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Nija:U nas przynosi sie tort (ale nie wszyscy bo ja stwierdziłam,ze dla mojej zrytej klasy nie przyniose)

Wczoraj złapałam jakiegoś dołka okropnego
Po pierwsze od miesiąca próbuje sie uczyć,ale na próbach mi tylko zostaje,bo cały czas nic nie robie i nie potrafie sie zmusić do tej cholernej nauki

Po drugie przytyłam i to nie jeden kilo i nie dwa, tylko troche wiecej
No i teraz musze znaleść czas na ĆWICZENIA i zdrowe odżywanianie bo ostatnio caly czas jem same slodycze,a np porządnego obiadu nie tkne

Ogólnie od wczoraj humor okropny,a jutro jeszcze impreza urodzinowa na której bym chetnie nie była
ja mam tak samo z nauka

impreza na pewno sie uda

dzwonilam do kina i miejsca w ostatnim rzedzie na srodku juz pozajmowane zarezerwowalam boczne, nawet nie wiem gdzie.

Stary 2007-11-02, 09:00   #2423
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
J
.
U mnie kiedyś sie tak dawało, teraz już raczej nie. Ale zwyczaj uważam za sympatyczny Tylko u mnie dawanie słodyczy nie oznaczało, że sie otrzyma życzenia
Bardzo fajnie, że ci sie tak dobrze z nim rozmawia : ) W przeciwieństwiei do dziewczyn nie jestem tak sceptyczna, uważam, ze wiele par zaczynało właśnie przez Internet : ) Choćby ....SUPERNIANIA : D : *
Cytat:

mój bohaterze!!!

Haha nie mogę Krówka z Tobą
Hehe piwo już się mrozi w lodówce

Ja Ci nie odpuszczę! I żadna noga w gipsie ci nie pomoże

Cytat:
u mnie wszyscy przynoszą, bo kupujemy prezent od klasy dla każdego
Fajnie

Cytat:
patrzcie, jest po 8, wolny dzien a ja nie spie juz od 7
Samo to sie stało, czy za sprawą budzika?

Cytat:
mam 5 ksiazek do historii i postanowilam kazda przerobic w miesiac (z tym ze ostatnia robimy teraz w szkole) a pozniej w marcu/kwietniu utrwalic wszystko.. ale nie wiem czy to dobry pomysł
Chyb dobry Robię podobnie, taki tok narzucił mi historyk z fakultetów.

Ja nawet nie wiem, gdzie sukienki studniówkowe można kupić
Stary 2007-11-02, 09:47   #2424
lele
Zakorzenienie

Cytat:
ladnny, nawet bardzo.. ale widac, ze do nejcieplejszych nie nalezy.. ale jeszcze takich mrozow nie ma, wiec powinien sluzyc

Cytat:
A to ja Miałam dzisiaj plan się uczyć, ale odpuściłam
Wiecie co? WYSPAŁAM SIĘ DZIŚ

...
Fajne, polecam, chyba wykorzystam do prezentacji maturalnej.
tez sie dzis wsyaplam, a biala masajka jest fajna.. w ogole lubie takie ksiazki

Cytat:
...

Eeej spadaj! Ja je chciałam na studniówkę...

....
to moze sie jakos podzielimy? Ty jeden ja drugi:P ale i tak fajniejszy bylyby rozowe..

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
a ja za to ostatnio nie jem prawie wcale.
w sumie od 3 tygodni miałam tyle stresów, że nie miałam nawet ochoty na jedzenie, a teraz wcale nie jest z tym lepiej. wręcz przeciwnie - jem coraz mniej. przedwczoraj np. zjadłam tylko bułkę przez cały dzień.. wiem, to głupie i nierozsądne, ale nie umiem inaczej..

podobno schudłam dużo. powiedziała mi to ostatnio koleżanka na wf, z którą nie widziałam się jakiś miesiąc, więc chyba to prawda..
znam to.. tytlko, ze nie z nerwow.. ja mam takie okresy, ze nie jem praktycznie nic przez kilka tygodni.. zero apetytu, a jak juz zjem to jest mi niedobrze..

Cytat:
Oo, to koniecznie przeczytaj też dwie następne części.
...
a jakie sa te dwie nastepne- wiem, ze czytalam dwie, a sa 3?
Cytat:
Napisane przez L*O*L*I*N*K*A Pokaż wiadomość
..Poza tym od ponad tygodnia fatalnie się czuję, a to nie przeziębienie. Wczoraj leciała mi krew z nosa. Chociaż przenigdy mi się to nie zdarzało, nawet jak byłam dzieckiem. Nie wiem co jest
zapewne przemeczenie..

Cytat:
...
Fuksja spróbuj naprawdę jeść więcej, bo jednej bułce to się nie da przez dłuższy czas
oj da sie, da sie.. nawet na kawach i snikersie..

Cytat:
U mnie kiedyś sie tak dawało, teraz już raczej nie. Ale zwyczaj uważam za sympatyczny Tylko u mnie dawanie słodyczy nie oznaczało, że sie otrzyma życzenia
...

Ja nawet nie wiem, gdzie sukienki studniówkowe można kupić
hehehe, ja tez zawsze nosilam cukiereczki, ale w tym roku robilam impreze w dniu urodzin, wiec nie zanioslam bo prawie cala klasa ( z malymi wyjatkami) byla u mnie tego dnia na imprezce, wiec wszystko blo w domu.. ktoregos razu chlopcy na swojaja 18tke przyniesli picolo, ktore rozpilismy na matmie

a plaszczyk mozna kupic.. w sklepie! odziezowym oczywiscie 8 to mi sie humor wyostrzyl:P

a ja jestem taka naladowana pozytywnie- wczoraj w koncu tyle godzin z Moim Kochaniem i taki romantyczny nastroj stworzyl.. swieczuszki, romantyczna muzyka i jego ramiona.. mrr. cudowny jest przepraszam, musialam podzielic sie swoja euforia
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 10:35   #2425
Ywonula
Zadomowienie

lolinka kup sobie jakieś tabletki z Fe i jedz dużo orzechów

dziewczyny dzięki fajnie ze Wam się podoba płaszczyk. Bo juz myślałam ze jest naprawde beznadziejny bo wczoraj matka mi cały dzień truła jak poszłam w nim na cmentarz...

Agosek fajnie ze masz trche czasu zeby tu u nas coś napisać I chymn prześwietny

Co do jedzenia to mam teraz tak jak fuksja. Choć na zime apetyt się zwiększa to mi teraz jakos naodwrót się stało... A tak bardzo nie chce schudnąć...

A cukierków nigdy nie przynosiłam bo mam urodziny w sierpniu. przynajmniej trochę kasy zaoszczędziłam przez te pare lat Za to niektórzy ludzie z mojej zrytej klasy przynoszą...

Cholera jasna!! B. napisał a ja wczoraj nie miała internetu
Teraz to już pewnie nie będzie miał czasu jak zwykle te jego interesy...

A i któraś się mnie pytała ile dałam za płaszczyk więc odpowiadam ze 219zł. Nie jest to dla mnie mało ale może troche w nim pochodze...
Stary 2007-11-02, 10:40   #2426
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
zrobie sobie na sniadanie dwie zapiekanki.. a co! wczoraj po obiedzie u babci zezarlam jeszcze zapiekanke z dworcowej budki, strasznie niezdrowo jem, wrocil mi zly nawyk jedzenia codziennie duzych czipsow, chcialam przytyc chociaz 5 kg bo naprawde malo waze, ale chyba nie jest mi to dane

jestem poklocona z matka, ale to taki standart, ze nawet nie ma co o tym pisac bo tak to co dwa dni byloby "poklocilam sie z matka".
wczoraj wrzeszczala, ze nie kupi mi sukienki, w ogole nie pojde na studniowke i cos tam.. a dzis paradoksalnie ide z nia ogladac te nieszczesne sukienki, ble.. ona jest taka nieprzewidywalna na pewno mnie opieprzy jak spojrze na te drozsze, a przeciez bede tylko ogladac, nie wierze w cuda
Qrcze aż już nie mogę czytać tego, jak piszesz, że znowu pokłóciłaś się z mamą.. A wyobrażam sobie jak Ty się czujesz..
A nie umiem Ci pomóc ani pocieszyć..

Blee ja też jem nie zdrowo
A myślałaś o tym, żeby zajrzeć na Dietetykę? Widziałam tam gdzies wątek dot. przytycia

Jeśli tylko film będzie u mnie w mieścinie to od razu na niego idę

Cytat:

Ja Ci nie odpuszczę! I żadna noga w gipsie ci nie pomoże
Si maj lejdi

Ale po maturze jak będziemy już wszystkie

Wtedy nawet z 4kontuzjami przyjadę (tfu, tfu, tfu)
Cytat:

to moze sie jakos podzielimy? Ty jeden ja drugi:P ale i tak fajniejszy bylyby rozowe..
O taaak-różowee

hehe żart

Fajnie, że Ci się układa z TŻ'tem
Lubię słuchać o szczęśliwych związkach. To mi jakoś przywraca wiarę w to, że istnieją jeszcze w porządku faceci..

Idę się szykować na miasto. Mam nadzieję, że coś kupię.

Btw. ja sobie szyję sukienkę na studniówkę.
Boję się trochę czy wyjdzie, czy będzie taka, jak chciałam..
Ale.. raz kozie śmierć
Stary 2007-11-02, 10:55   #2427
emememsik

Cytat:
a jakie sa te dwie nastepne- wiem, ze czytalam dwie, a sa 3?
Są 3, wklejam zdjęcia.

Cytat:
Ale.. raz kozie śmierć
A masz jakieś zdjęcie na którym się wzorujesz? Jaka ona będzie?

Posprzątałam cały pokój, zaraz idę się uczyć.

Wiecie co.. Wiem, że jestem głupia i jeszcze pożałuję swoich słów, ale tak mi wczoraj przyszło do głowy, że gdybym się nie dostała na studia i poszła do szkoły wizażu, byłabym przeszczęśliwa. A potem jeszcze zostać makijażystką w jakiejś firmie kosmetycznej..
Ale nie. Oczywiście, mam większe ambicje. Pójdę na jakąś nudną administrację czy inne stosunki międzynarodowe i do końca życia będę się nudzić.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23914_Moja_afrykanska_milosc_Biala_Masajka_wraca_do_B.jpg (10,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 427193.jpg (8,7 KB, 3 załadowań)
Stary 2007-11-02, 11:05   #2428
lele
Zakorzenienie

Cytat:
...
O taaak-różowee

hehe żart

Fajnie, że Ci się układa z TŻ'tem
Lubię słuchać o szczęśliwych związkach. To mi jakoś przywraca wiarę w to, że istnieją jeszcze w porządku faceci..

Idę się szykować na miasto. Mam nadzieję, że coś kupię.

Ale.. raz kozie śmierć
widze, ze obie kochamy rozowy

no wlasnie Pawel pojawil sie w moim zyciu, gdy juz nie mialam wiary w to, ze moze byc tak jak teraz jest.. pojawil sie, gdy juz mi bylo wszytsko jedno.. a choc nie jestesmy dlugo razem mi sie wydaje jakby byl od zawsze i wszystko co bylo przed nim wydaje mi sie bardzo odlegle i tylko jako taki epizod.. dziwne to jest i moze glupie.. ale wiem, ze w koncu jestem z kims kto mnie prawdziwie kocha i ktory nie jest w stanei zachowac sie tak jak kiedys ktos sie zachowal..

a co ladnego chcesz dzis upolowac?

do odwaznych swiat nalezy
Stary 2007-11-02, 11:09   #2429
Nija_
Zakorzenienie

em ooo co to za książki? Właśnie sobie wczoraj myślałam, że chciałabym poczytać coś o Afryce, dziś już o tym zapomniałam a tu wchodzę na wątek i co widzę

Cytat:
Napisane przez emememsik
Posprzątałam cały pokój, zaraz idę się uczyć.
ja się uczę MATY mam do zaliczenia spr. z pochodnych i muszę dostać 2 (czytaj: nie mogę dostać kapy)
tzn. podejmuję jakieś próby rozwiązania najprostszych zadań z podręcznika, ale ciężko

a weszłam na kompa, bo wgrywam muzykę do mp3
czerpię inspiracje z różnych wizażowych muzycznych wątków

Cytat:
Napisane przez emememsik
Wiecie co.. Wiem, że jestem głupia i jeszcze pożałuję swoich słów, ale tak mi wczoraj przyszło do głowy, że gdybym się nie dostała na studia i poszła do szkoły wizażu, byłabym przeszczęśliwa. A potem zostać makijażystką w jakiejś firmie..
Ale nie. Oczywiście, mam większe ambicje. Pójdę na jakąś nudną administrację czy inne stosunki międzynarodowe i do końca życia będę się nudzić.
Em, nie jesteś głupia, to co mówisz nie jest głupie, ja sama mam teraz tak różne koncepcje na swoją przyszłość, co chwilę mi się odmienia i już naprawdę nie wiem... teraz znowu myślę, że chcę na prawo i koniec, nic innego, a przed chwilą spoglądałam na stronę Akademii Ekonomicznej , chyba bym tak umarła z moją matematyką;
a pamiętacie jak myślałam o medycynie (w wakacje to było?)
w ogóle muszę zajrzeć na strony różnych uczelni i rozeznać się jaki mają przelicznik podstawa/rozszerzenie, jeszcze tego nie zrobiłam

Cytat:
Napisane przez laylaaa
mam 5 ksiazek do historii i postanowilam kazda przerobic w miesiac (z tym ze ostatnia robimy teraz w szkole) a pozniej w marcu/kwietniu utrwalic wszystko.. ale nie wiem czy to dobry pomysl
ja też muszę ustalić jakiś plan ale oczywiście ja mam zawsze na wszystko czas
ale kupiłam sobie jakieś zadania maturalne podzielone na epoki i stwierdziłam, że ... eee... źle jest
ale na razie tego porządnie nie robię, bo nie mam wiedzy
Stary 2007-11-02, 11:27   #2430
lele
Zakorzenienie

Cytat:
...
ja się uczę MATY mam do zaliczenia spr. z pochodnych i muszę dostać 2 (czytaj: nie mogę dostać kapy)
tzn. podejmuję jakieś próby rozwiązania najprostszych zadań z podręcznika, ale ciężko

a weszłam na kompa, bo wgrywam muzykę do mp3
czerpię inspiracje z różnych wizażowych muzycznych wątków

...

ja też muszę ustalić jakiś plan ale oczywiście ja mam zawsze na wszystko czas
ale kupiłam sobie jakieś zadania maturalne podzielone na epoki i stwierdziłam, że ... eee... źle jest
ale na razie tego porządnie nie robię, bo nie mam wiedzy
ja pochodne zaliczam w przyszlym tygodniu.. wrr i tez musze zaliczyc, je w maire rozumiem, ale gorzej ze to caly dzial bedzie.. a nasza elektryczna doris da nam zadania z kosmosu (czyt. zupelnie inne niz w ksiazce czy w zbiorach)
ja wgrywam filmy na mp4- wszystko byle nie nauka.. a raczej byle ja odwlec..
no ja wlasnie rozbilam starozytnosc i najnowsze i nie schdozilam poznizej 80% tzn raz mialam 18% a raz nawet 100%- nie wiem jak to zrobilam.. bylam zszokowana, a gdy pochwalilam sie mojemu Kumplowi powiedzial, ze jak na mnie to malo i mam mu sie pochwalic dopiero jak 100% ze wszystkiego bede miala.. wredota jedna..

moja Afrykanska milosc musze ja dorwac! tylko keidy ja rpzeczytam ;(
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości