![]() |
#2401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Ja już po wizycie na cmentarzu.
Czeka mnie jeszcze wieczorna wyprawa ze znajomymi ![]() Cytat:
![]() Agosek-hymn pierwsza klasa ![]() ![]() Jejku, pomyśleć, że za rok i mnie czeka takie inne życie ![]() Ja też dzisaj będę sie uczyć-nadrabiać zaległości, oraz poczytam Zbrodnie i karę. Ale ogólnie nie narzekam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje kochane za życzenia
![]() ![]() ![]() Właśnie wrócilam z cmentarza,a wieczorem ide jeszcze z TŻ. A teraz zamiast czytać z historii ogladam 12 odcinek OTH. Dzisiaj oddaje wszystkie płyty dla tż bo ja zamiast sie uczyć to caaały czas oglądam. Uzależnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |||
Zakorzenienie
|
A to ja
![]() ![]() Wiecie co? WYSPAŁAM SIĘ DZIŚ ![]() ![]() Wczoraj byliśmy w pubie i właśnie z okazji Halloween puszczali horrory, m.in. mów "ulubiony" Ring 2. Haha, dobrze, że dwójka, bo po jedynce miałam stracha przez dłuuuugi, długi czas. Czytam "Białą Masajkę" [Em ![]() ![]() ![]() Fajne, polecam, chyba wykorzystam do prezentacji maturalnej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() BTW co do ceny, to w Gliwicach niedaleko rynku jest sklep 'wszystko za 2 zł' i kupiłam kiedyś se klipsy kwiatki, ale takie inne, hahah, wyglądają normalniej ![]() ![]() ![]() ![]() Ładny ![]() Mam podobny, ale gorszy, bo cieńszy i beżowy. Nie wiem, jak mogłam kupić płaszczyk w kolorze, którego najzwyczajniej w świecie nie lubię. ![]() Generalnie jakoś nie lubię płaszczów, no nie wiem, wydają mi się mało praktyczne. Przynajmniej na mnie ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż kolczyki ![]() Eeej spadaj! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haha już biorę! ![]() Cytat:
Jak się je nosi? Ja niedawno wróciłam od rodziny. 10 kg cięższa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zadomowienie
|
blaque-nie martw się-ja ostatnio mam wrażenie że jem non stop
![]()
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
Heh ja nie mam takiego wrażenia. Ja jem non stop!
I co najgorsze-słodycze, samo nie zdrowe jedzenie! ![]()
![]() |
#2407 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
w sumie od 3 tygodni miałam tyle stresów, że nie miałam nawet ochoty na jedzenie, a teraz wcale nie jest z tym lepiej. wręcz przeciwnie - jem coraz mniej. przedwczoraj np. zjadłam tylko bułkę przez cały dzień.. wiem, to głupie i nierozsądne, ale nie umiem inaczej.. podobno schudłam dużo. powiedziała mi to ostatnio koleżanka na wf, z którą nie widziałam się jakiś miesiąc, więc chyba to prawda.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | ||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ywonula ladny plaszcz ![]() i dlugosc akurat, wcale nie krotki. u siebie takich nie widzialam. Cytat:
![]() i troche sie niepokoje, bo nawet kamerzysty jeszcze nie mamy, nic. a 5 stycznia juz za 2 miesiace ![]() Cytat:
od dwoch dni strasznie kaszle.. jak gruzlik ![]() za tydzien w sobote jest premiera "mojego" filmu, jutro jade po bilety zeby siedziec w dobrym miejscu (czyli w ostatnim rzedzie) ![]()
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
Ja też ostatnio jem zdecydowanie ZA CZĘSTO
![]() Blaque klipsy nie spadają, nie zsuwają się, jedyną ich wadą jest to, że jak noszę je dłuższy czas [tzn. np. rano ubieram i ściągam, jak wrócę ze szkoły], to trochę uszy bolą po zdjęciu, ale jest to do zniesienia ![]() ![]() ![]() ![]() Layla ja też mam 5 stycznia i zdecydowanie bardziej wolałabym w późniejszym terminie, no ale trudno. A film muszę obejżeć ![]() Miałam wielkie ambitne plany naukowe. Ze wszystkiego wypaliły tylko notatki z fizyki. Tyle. E tam, trudno, może jutro...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Ja miałam tytak z ciaglym jedzeniem w wakacje.
A teraz od 3 dni boli mnie brzuch ![]() Niemal cały, raz mocniej, raz prawie wcale. Dziwne to jest jakieś ![]() Więc lecę na sucharach ![]() A słodycz nie jem już..62 dzień ![]() Blaque, szykuj sie na piwo powoli ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Raczkowanie
|
Smutno mi
![]()
#2413 | |
po prostu Em :)
|
Oo, to koniecznie przeczytaj też dwie następne części.
![]() Cytat:
![]() LOLINKA, co się stało? ![]() A ja śpię, śpię i śpię. ![]() A dziś pouczyłam się trochę historii. ![]() To ja lepiej pójdę spać. ![]() Aa, rodzinka przywiozła mi miodki z cmentarza. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | ||
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio żre (trudno to nazwać jedzeniem) jak nienormalna, jak się uczyłam do olimpiady to pożerałam tony czekolady z orzechami, mimo, że piję po 4 kubki PuErh codziennie to i tak przytyłam
![]() nie pamiętam, kiedy ostatnio jadłam jakieś warzywo, w ogóle muszę się za siebie zabrać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mogę zacząć porządnie przerabiać starożytności, bo nie mam zeszytu ![]() ![]() ![]() hehe jaką ja mam świetną chronologię, w miarę zrobiony XIX i XX wiek, czasy nowożytne teraz zaczęli na humanie, a reszta leży ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że po urodzinach wybiorę się na jakieś ciuchowe zakupy ![]() tak chciałam mieć swoją imprezę osiemnastkową, był plany żeby zrobić z paroma ludźmi z klasy wspólną, ale oni wymyślają jakieś dziwne lokalizacje i miejsca, bez przesady, ja też chcę mieć dogodny dojazd ![]() ![]() czy u Was w szkole daje się na urodziny cukierki/batoniki dla klasy i nauczycieli? Ja zawsze dawałam, ale w sumie to urodziny wypadają mi w tę sobotę i sama nie wiem, u nas niektórzy dają, niektórzy nie i nie wiem... ale fajnie tak przejść po klasie i usłyszeć od każdego życzenia (swoją drogą, że pewnie nie od każdego szczere ![]() ahh czym więcej piszę z wiecie kim, tym mi się wydaje, że mamy więcej wspólnego ze sobą ; ) wczoraj opowiadał mi o studiach (prawo), zawsze mamy o czym gadać, nie zapada cisza (wiem, że w realu mogłoby to zupełnie inaczej wyglądać, ale wydaje mi się, że on jest chłopakiem takim, jakiego bym bardzo bardzo chciała mieć, wydaje mi się taki... wprost dla mnie stworzony, ale oczywiście czerwona lampka włączona... to nie jest tak, że teraz wszystko rzucę i do niego pojadę, wiem, że w realu może być zupełnie inny, ale jak mówiłam nie mam powodów, by mu nie ufać; nie narzuca mi się, ale są z jego strony coraz śmielsze takie próby no, wiecie... damsko-męskie... gadamy od ok. 2 miesięcy, często, a tak bliżej to od... miesiąca? heh śmieszne, miesiąc i ja takie rzeczy gadam...
![]() |
#2415 |
Raczkowanie
|
LOLINKA, co się stało?
![]() Ehh...miałam spać dzisiaj u TŻ-ta, tata miał mnie do Niego zawieźć, już od tygodnia Mu o tym mówiłam i oczywiście mówił, że chętnie mnie zawiezie, a dziś pokłócił się z moją mamą i już zapomniał, co mi obiecywał, ma mnie za przeproszeniem w D...., chodzi obrażony na cały świat i się nie odzywa nawet do nas. A TŻ tak chciał , żebym przyjechała, bo dość dawno się nie widzieliśmy.I teraz i Jemu jest przykro i smutno i mnie . Popłakałam się. Może niektórym wydawać się to błahe, ale naprawdę mi przykro. Poza tym od ponad tygodnia fatalnie się czuję, a to nie przeziębienie. Wczoraj leciała mi krew z nosa. Chociaż przenigdy mi się to nie zdarzało, nawet jak byłam dzieckiem. Nie wiem co jest ![]() ![]() ![]()
#2416 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() uhahana nie mam zapisanych bo patrzyłam tylko ot tak, ale jak znajdę to pokażę Ci ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haha nie mogę Krówka z Tobą ![]() ![]() Hehe piwo już się mrozi w lodówce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | ||
Zadomowienie
|
ładny, podoba mi się
![]() Cytat:
![]() pierścionki ![]() ![]() Layla jaki tytuł?? : > trzeba obejrzeć: ) Cytat:
![]() A ja ostatnio w miarę normalnie jem, już prawie nie zapominam o kanapce w szkole ![]() ![]() Fuksja spróbuj naprawdę jeść więcej, bo jednej bułce to się nie da przez dłuższy czas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | ||
Zakorzenienie
|
patrzcie, jest po 8, wolny dzien a ja nie spie juz od 7
![]() em, ines, tytul to "Korowod". nie ogladajcie bo wstyd :P zreszta i tak pewnie bedzie mnie widac tylko tylem. czy bilety na premiere sa drozsze niz te zwykle? oby nie bardzo. Cytat:
mam 5 ksiazek do historii i postanowilam kazda przerobic w miesiac (z tym ze ostatnia robimy teraz w szkole) a pozniej w marcu/kwietniu utrwalic wszystko.. ale nie wiem czy to dobry pomysl ![]() u nas nie ma takiego zwyczaju z urodzinowymi cukierkami dla nauczycieli; swoja droga dla mnie troche dziecinne, ostatnio sie z tym spotkalam chyba w podstawowce ![]() a co do wymarzonego prezentu.. na pewno jeszcze sie poprzytulasz do znudzenia ![]() ![]() uhahana termin troche kiepski (za wczesnie). wolalabym poczatkiem lutego albo chociaz pod koniec stycznia. Cytat:
![]() moze to jakies przemeczenie? mi tez nigdy nie leciala krew z nosa. zrobie sobie na sniadanie dwie zapiekanki.. a co! wczoraj po obiedzie u babci zezarlam jeszcze zapiekanke z dworcowej budki, strasznie niezdrowo jem, wrocil mi zly nawyk jedzenia codziennie duzych czipsow, chcialam przytyc chociaz 5 kg bo naprawde malo waze, ale chyba nie jest mi to dane ![]() jestem poklocona z matka, ale to taki standart, ze nawet nie ma co o tym pisac ![]() wczoraj wrzeszczala, ze nie kupi mi sukienki, w ogole nie pojde na studniowke i cos tam.. a dzis paradoksalnie ide z nia ogladac te nieszczesne sukienki, ble.. ona jest taka nieprzewidywalna ![]() ![]()
![]() |
#2419 | |
|
Cytat:
![]() Raczej powinny kosztować tyle samo. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Nija:U nas przynosi sie tort (ale nie wszyscy bo ja stwierdziłam,ze dla mojej zrytej klasy nie przyniose)
Wczoraj złapałam jakiegoś dołka okropnego ![]() Po pierwsze od miesiąca próbuje sie uczyć,ale na próbach mi tylko zostaje,bo cały czas nic nie robie i nie potrafie sie zmusić do tej cholernej nauki ![]() Po drugie przytyłam i to nie jeden kilo i nie dwa, tylko troche wiecej ![]() No i teraz musze znaleść czas na ĆWICZENIA i zdrowe odżywanianie bo ostatnio caly czas jem same slodycze,a np porządnego obiadu nie tkne ![]() Ogólnie od wczoraj humor okropny,a jutro jeszcze impreza urodzinowa na której bym chetnie nie była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
Aaa przepraszam
![]() ![]() ![]() ![]() taa.. myślał indyk o niedzieli.. ![]() marta- ![]() Ech, chyba taki ostatnio okres na rzucanie się na żarcie.. ![]()
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
i kosztuja na szczescie
![]() Cytat:
![]() impreza na pewno sie uda ![]() dzwonilam do kina i miejsca w ostatnim rzedzie na srodku juz pozajmowane ![]()
![]() |
#2423 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo fajnie, że ci sie tak dobrze z nim rozmawia : ) W przeciwieństwiei do dziewczyn nie jestem tak sceptyczna, uważam, ze wiele par zaczynało właśnie przez Internet : ) Choćby ....SUPERNIANIA : D : * Cytat:
![]() Ja Ci nie odpuszczę! I żadna noga w gipsie ci nie pomoże ![]() ![]() Fajnie ![]() Samo to sie stało, czy za sprawą budzika? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nawet nie wiem, gdzie sukienki studniówkowe można kupić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | |||||
Zakorzenienie
|
ladnny, nawet bardzo.. ale widac, ze do nejcieplejszych nie nalezy.. ale jeszcze takich mrozow nie ma, wiec powinien sluzyc
![]() Cytat:
![]() to moze sie jakos podzielimy? Ty jeden ja drugi:P ale i tak fajniejszy bylyby rozowe.. Cytat:
a jakie sa te dwie nastepne- wiem, ze czytalam dwie, a sa 3? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a plaszczyk mozna kupic.. w sklepie! ![]() a ja jestem taka naladowana pozytywnie- wczoraj w koncu tyle godzin z Moim Kochaniem i taki romantyczny nastroj stworzyl.. swieczuszki, romantyczna muzyka i jego ramiona.. mrr. cudowny jest ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zadomowienie
|
lolinka kup sobie jakieś tabletki z Fe i jedz dużo orzechów
![]() dziewczyny dzięki ![]() ![]() Agosek fajnie ze masz trche czasu zeby tu u nas coś napisać ![]() ![]() Co do jedzenia to mam teraz tak jak fuksja. Choć na zime apetyt się zwiększa to mi teraz jakos naodwrót się stało... A tak bardzo nie chce schudnąć... ![]() A cukierków nigdy nie przynosiłam bo mam urodziny w sierpniu. przynajmniej trochę kasy zaoszczędziłam przez te pare lat ![]() ![]() Cholera jasna!! B. napisał a ja wczoraj nie miała internetu ![]() Teraz to już pewnie nie będzie miał czasu jak zwykle te jego interesy... A i któraś się mnie pytała ile dałam za płaszczyk więc odpowiadam ze 219zł. ![]()
#2426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nie umiem Ci pomóc ani pocieszyć.. ![]() Blee ja też jem nie zdrowo ![]() A myślałaś o tym, żeby zajrzeć na Dietetykę? Widziałam tam gdzies wątek dot. przytycia ![]() Jeśli tylko film będzie u mnie w mieścinie to od razu na niego idę ![]() Si maj lejdi ![]() ![]() ![]() Ale po maturze jak będziemy już wszystkie ![]() Wtedy nawet z 4kontuzjami przyjadę ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że Ci się układa z TŻ'tem ![]() Lubię słuchać o szczęśliwych związkach. To mi jakoś przywraca wiarę w to, że istnieją jeszcze w porządku faceci.. ![]() Idę się szykować na miasto. Mam nadzieję, że coś kupię. Btw. ja sobie szyję sukienkę na studniówkę. Boję się trochę czy wyjdzie, czy będzie taka, jak chciałam.. Ale.. raz kozie śmierć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
|
Są 3, wklejam zdjęcia.
![]() Cytat:
![]() Posprzątałam cały pokój, zaraz idę się uczyć. ![]() Wiecie co.. Wiem, że jestem głupia i jeszcze pożałuję swoich słów, ale tak mi wczoraj przyszło do głowy, że gdybym się nie dostała na studia i poszła do szkoły wizażu, byłabym przeszczęśliwa. A potem jeszcze zostać makijażystką w jakiejś firmie kosmetycznej.. ![]() Ale nie. Oczywiście, mam większe ambicje. Pójdę na jakąś nudną administrację czy inne stosunki międzynarodowe i do końca życia będę się nudzić. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie Pawel pojawil sie w moim zyciu, gdy juz nie mialam wiary w to, ze moze byc tak jak teraz jest.. pojawil sie, gdy juz mi bylo wszytsko jedno.. a choc nie jestesmy dlugo razem mi sie wydaje jakby byl od zawsze i wszystko co bylo przed nim wydaje mi sie bardzo odlegle i tylko jako taki epizod.. dziwne to jest i moze glupie.. ale wiem, ze w koncu jestem z kims kto mnie prawdziwie kocha i ktory nie jest w stanei zachowac sie tak jak kiedys ktos sie zachowal.. a co ladnego chcesz dzis upolowac? do odwaznych swiat nalezy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |||
Zakorzenienie
|
em ooo co to za książki? Właśnie sobie wczoraj myślałam, że chciałabym poczytać coś o Afryce, dziś już o tym zapomniałam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tzn. podejmuję jakieś próby rozwiązania najprostszych zadań z podręcznika, ale ciężko ![]() a weszłam na kompa, bo wgrywam muzykę do mp3 ![]() czerpię inspiracje z różnych wizażowych muzycznych wątków ![]() Cytat:
![]() a pamiętacie jak myślałam o medycynie (w wakacje to było?) ![]() w ogóle muszę zajrzeć na strony różnych uczelni i rozeznać się jaki mają przelicznik podstawa/rozszerzenie, jeszcze tego nie zrobiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ale kupiłam sobie jakieś zadania maturalne podzielone na epoki i stwierdziłam, że ... eee... źle jest ![]() ale na razie tego porządnie nie robię, bo nie mam wiedzy ![]()
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wgrywam filmy na mp4- wszystko byle nie nauka.. a raczej byle ja odwlec.. no ja wlasnie rozbilam starozytnosc i najnowsze i nie schdozilam poznizej 80% tzn raz mialam 18% a raz nawet 100%- nie wiem jak to zrobilam.. bylam zszokowana, a gdy pochwalilam sie mojemu Kumplowi powiedzial, ze jak na mnie to malo i mam mu sie pochwalic dopiero jak 100% ze wszystkiego bede miala.. wredota jedna.. moja Afrykanska milosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.