![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
na stronie sa za 12 , |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Raczkowanie
|
ja polecam peeling cukrowy firmy FCUK (chyba nie ma jej w Polsce?) naprawde great
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Sama tez sie przestaszyłam
![]() Ostatnio widziałm w lumpku torebkę FCUK za 3 zł
#1476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() PS Gratuluje Hosenko zazielenienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko że widzac przecietnego Polaka np. w krawacie Hugo Bossa (trafił mi sie za 1zł) wiadomo że to z lumpka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skad wiadomo Hosenko, ze jak Hugo Boss to z second handu? ![]() Schodzimy z tematu kosmetykow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No wlasnie tez sie zastanawiam...cos mi tu stereotypami zalatuje,ze to niby przecietnego Polaka nie stac na krawat Hugo Bossa??? ![]() pfffff wielki mi rarytas.....
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
a mnie dziwi to kupowanie w second-handach wedlug marek. jak ide 'na ciuchy', to biore po prostu to, co mi sie podoba, a nie szukam metek marks&spencer, h&m, dorothy perkins etc. poza tym co to za roznica, czy jest to bluzka dorothy perkins za 10zl czy firmy zielona ges? obie i tak sa uzywane, wiec takie dziwne chelpienie sie 'markowymi' (w cudzyslowiu, bo przeciez trudno nazwac ubrania z primarka markowymi) uzywanymi ciuchami uwazam raczej za smieszne. jedni kupuja ubrania, a inni poluja na metki ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny !
Przeczytanie Waszych postów zajęło mi 5 bitych dni, oczy prawie wypaliłam a TŻ zaczął już myśleć że uzależnię się przez Was od Internetu, ale nie kryjąc, wcale tego nie żałuję bo wiele cennych rzeczy się dowiedziałam i nauczyłam ![]() ![]() A teraz pytania trzy, które nasywają mi się - bo podobnie jak niektóre z Was, mam cerę mieszaną, a sensu stricte - skłonną do "zapychania" i podrażnień. Czy możecie mi polecić jakiś lekki fluid w płynie, który nie wysuszy mnie, nie zrobi maski, a znajdę go w Londku bez problemu? Czym się mam kierować, próbuję uczyć się biochemii kosmetykowej ale hmm... zajęłoby mi to chyba lata świetlne żeby bez problemu wybrać właściwą rzecz z półki, a czasu do wyjazdu mam tak niewiele! Please help! Pytanie drugie: Przez ostatni rok używałam serum Charlesa Worthingtona, nawilżającego - taka odżywka w podłużnej tubie koloru zielonego, fajne aczkolwiek w małej iloścido stosowania, bo przetłuszczało mi włosy no i zapach raczej męski, no ale co tam - i tak nie wiem czy ten specyfik jeszcze produkują. Możecie mi polecić podobną nawilżającą odżywkę/ serum do włosów, która ich nie obciąży, nie przetłuści i nie wywoła łupieżu? Wymienionej marki może być w sumie, bo jak się skończyło to nawet mi się nie chciało czegoś podobnego tutaj szukać.. Z góry wielkie dzięki. No i ostatnie pytanko.. Czy jest szansa że natrafię na jakieś jesienne wyprzedaże ciuchów w listopadzie? Możecie coś doradzić? Zależałoby mi na nieco bardziej "biurowych" bluzkach, jakichś miłych dla ciała sweterkach i sukience w kształcie bombki. Sorry że to ost. pytanie bardzo nie na temat z wątkiem związany. serdecznie pozdrawiam Magmail/ Katowice |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Przyczajenie
|
Czy możecie polecić jakiś dobry, delikatny płyn do higieny intymnej? W Polsce zawsze kupowałam Lactacyd, ale chyba tutaj nie jest dostępny.
Dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znalazlam go nawet na online ;http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1024495 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No właśnie ta cena jakby inna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Udalo mi sie znalezc link:http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1024495 Wlasnie kolo niego stal Lactacyd (stad pamietalam ze mozna go kupic Bootsie) w dziale ze srodkami aptecznymi a nie tam gdzie znajduja sie kosmetyczne plyny do hig.intymnej, wkladki itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
Dzięki
odnośnie podkładów, w tej chwili mam Revlon i jestem całkiem zadowolona, chociaż odcień mógłby być ciut jaśniejszy. Poszukam No7 i YSL. a który konkretnie szampon Friedy polecasz? Na stronie Bootsa widzę tylko takie, które z moisturizing w nazwie nie mają nic wspólnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie nie maja, sorki. Chodzilo mi o te z serii prostujacej. super nawilzaja stad moj odnosnik. najbardziej ukochanym przeze mnie kosmetykiem JF jest Frizz Ease Normal Strength Serum i maska o ktorej Ci juz wspominalam. Farbuje wlosy od dobrych kilku lat, systematycznie co 3 tygodnie. Serum sprawilo, ze w koncu sa miekkie i lsniace. http://www.lookfantastic.com/cgi-bin...41c0a8d00c0678 To link do stronki na ktorej rowniez czesto robie zakupy moze znajdziesz cos ciekawego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Podczytuje Was od czasu do czasu, chociaż z Wielką Brytanią nie mam nic wspólnego, ale dostępne tam kosmetyki bardzo mnie ciekawią.
Założyłam wątek o kosmetykach Palmer's na forum kosmetycznym, niestety spadł już on z pierwszych stron, a najczęściej o tej firmie było poruszane tutaj ![]() Zapraszam do dyskusji w wątku wklejonym poniżej ![]() Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi, które wzbudzą pewnie jeszcze bardziej moją ciekawość i chęć na posiadanie ich. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218010
![]() |
#1493 |
BAN stały
|
a ja cichutko przyznam, ze zaczynam uzalezniac sie od kosmetykow beneFit. Tak dlugo bylam sceptycznie nastawiona mimo zapewnien Aaliyah, az w kocu sie skusilam. I teraz wiem, ze powinnam jej posluchac juz dawno
![]() tak wiec moja przygoda zaczela sie od dr.feelgood. jest to super rzecz! matuje, wygladza i robi swietna baze pod puder. Kilka dni temu kupilam bronzer 'hoola'- tez jest super. A dzisiaj zabieram sie za testowanie tuszu do rzes BADgal lash..... teraz Aaliyah mozesz smialo powiedziec - ''a nie mowilam?'' ![]() ps: jestem na etapie 1/4 buteleczki nowego Idealista EL. Jest fajny i w ogole....ale czy az taki super, extra rewela to nie wiem.....moge go smialo porownac do Repairweara Clinique. |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ostatnio moja kolekcja wzbogacila sie o kredke do oczu i paletke (Boze jaka ona cudna!) od TooFaced i uwaga - zestaw 6! ![]() ![]() A ostatnio pojawil sie nowy punktowy rozswietlacz i juz mnie lapki swedza ![]() Pewnie skusze sie tez na jakis roz... o matko! Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Czy próbowałyście tuszu do rzęs Loreal Volouminus? jeśli nie to naprawdę polecam. Mam go kilka dni a już go uwielbiam. Niesamowicie pogrubia i wydłuża rzęsy -bez sklejania. I pozostają w nienaruszonym stanie przez cały dzień. I nie jest w cale taki drogi.
#1496 |
Rozeznanie
|
A'propos kosmetykow beneFit- mialam dzis niezapomniana przygode w boot'sie
![]() Po przeczytaniu wszystkich ochow i achow na temat tej firmy wybralam sie na ogladanie i, tak jak przy innych dtanowiskach bylo pelno konsultantek, tak akurat przy beneficie zadnej. Nie niepokojona przez nikogo wymazalam sie wiec niemal wszystkimi testerami, moglam sobie spokojnie poczytac sklady i dzialanie itp. W koncu, zdecydowana na dr. feelgood'a okrazylam stoisko i byla tam jedna kasa przy ktorej akurat pani obslugujaca kosmetyki dla ciemnoskorych obslugiwala jakies dwie babki. Postalam chwile i w miedzyczasie stwierdzilam, ze bardzo chcialabym probke kremu tonujacego YOUREBEL- mial sliczny jasnobrazowy kolorek, filtr itp. Zauwazylam na polce tester, ktory notabene nie byl przez nikogo uzywany(ale opatrzony nazwa tester) i gdy pani nabila mi dr. feelgooda dalam jej krem i poprosilam czy moze mi przygotowac probke tego produktu. Powiedziala ze niestety nie, bo ona nie pracuje na tym stanowisku... zrobilam smutna mine i juz chcialam powiedziec ze "no trudno", a pani w tym czasie popatrzyla na mnie, powiedziala tylko "aaaa"...i wrzucila mi CALY pelnowymiarowy tester do siatki! ![]() ![]() normalnie myslalam ze ja wycaluje hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() wyszlam ze sklepu i nie moglam uwierzyc ![]() .......lubie takie dni jak ten....;P teraz bede ta babeczke namierzac zeby mnie obslugiwala;> |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() YouRebel to chyba krem tonujacy, tak? Podobno dobry do kazdego koloru cery. Jakos tak chodzilam kolo niego, ale wydawal mi sie za ciemny. Mozesz napisac jak sie u ciebie sprawuje i cos odnosnie koloru - czy nada sie dla bladolicej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Rozeznanie
|
Witam, możecie coś poledzic na poprawe wyglądu szarej,bladej buzi? Szukam czegoś co poprawi jej wygląd tak żebym nie musiała nakładać podkładu z rana by nie wystraszyć się swego odbicia w lustrze,że ten bladzioch o różnych odcieniach na twarzy to ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Rozeznanie
|
aaliyah: ten boots w Manchesterze, na Market street w Arndale'u. Jest ogromny, nie sposob nie zauwazyc
![]() ![]() styska: to ja wlasnie moge polecic kremik o ktorym pisalam trzy posty wyzej-<Yourebel benefit)- dzis sie nim wysmarowalam i jestem oczarowana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moglabys napisac cos o kolorku tego YouRebel. Czy jest ciemny, a moze nada sie dla bladziocha? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.