Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-03, 10:25   #1351
bubus900
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez Innesia Pokaż wiadomość
Oglądacie Karolinę Myśliwiec? Fajna dziewczyna, ale jakoś szybko mi się znudziła.

Fajna, normalna dziewczyna, ale mam dokładnie takie same odczucia. Mi też się znudziła. Poszła w złą stronę. Nudne vlogi na pół godziny. Komu chce się to oglądać? Mogłaby skrócić do 10 i pomyśleć nad jakimś fajnym montażem, czy cuś, bo nudą wieje.
Stary 2016-03-03, 10:32   #1352
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez leille Pokaż wiadomość
Ja jak chciałam obejrzeć na telefonie poprzez aplikacje YouTube to też wyskakiwało mi, że film niedostępny, ale na laptopie już normalnie mi się włączył. Nie wiem o co z tym chodzi..
leille, co to za Pani na Twoim avku? Czy może to Ty?
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 10:34   #1353
aimra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez leille Pokaż wiadomość
Ja jak chciałam obejrzeć na telefonie poprzez aplikacje YouTube to też wyskakiwało mi, że film niedostępny, ale na laptopie już normalnie mi się włączył. Nie wiem o co z tym chodzi..
Dzięki, w takim razie lecę na laptopa
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 10:53   #1354
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
mam podobnie, wkurza mnie jej podejscie do widza, filmy o niczym, wszechobecny LewLew ale i tak lubie byc na biezaco i ja ogladam
Mam dokładnie tak samo
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 10:57   #1355
ladymln
Zadomowienie

Dziewczyny jesteście niezastąpione,więc znowu pytam: polecicie bronzer dla początkujących,którym nie zrobię sobie krzywdy? Dodam,że jestem raczej bladziochem.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:00   #1356
polewka
Raczkowanie

Hejkers wiżarzystki

Nadrabiam zaleglości, bo jakoś ostatnio nie mogłam się wbić w rozmowy, choć czytałam regularnie Więc: sto lat, Czocherku, jak to mówią: spóźnione ale szczere życzenia wszelkiej pomyślności

Mam do Was pytanie, czy któraś z Was używała tego kremu?

http://gosiaboy.com/2016/03/steamcre...im-zachwycona/

Opis brzmi mega zachęcająco, ale zdaję sobie sprawę, że to reklama. Wolałabym usłyszeć Wasze opinie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
ja tam z Zalando jestem zadowolona bardzo, kupowałam póki co chyba 3x i wszystko było super (tylko spodnie brata zwracałam bo wziął za małe). Wymarzony sklep dla takiej osoby jak ja - która nienawidzi łazić po galeriach, zwłaszcza za ciuchami.
Uwielbiam Zalando. Bezproblemowy zwrot, kuriera pod drzwiami oraz ostatnie dni wyprzedaży

Wczoraj zrobiłam sobie maraton Madzika i słowo daję, mam jakieś skłonności masochistyczne To jakie ciary zawstydzenia ta dziewczyna u mnie powoduje, to jest mistrzostwo świata.
polewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:03   #1357
aimra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesteście niezastąpione,więc znowu pytam: polecicie bronzer dla początkujących,którym nie zrobię sobie krzywdy? Dodam,że jestem raczej bladziochem.
Dla mnie najlepszy jest bronzer z Kobo Sahara Sand mam też 505 z Inglota, ale jest dla mnie zbyt napigmentowany do codziennego użytku + jakoś tak brudno na mnie wygląda.
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:05   #1358
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Kobo Sahara Sand
Tym krzywdy chyba nie da sobie zrobić

Pod nowym vlogiem Pani S.

Magda G.48 minut temu
Fajnie, ze ograniczasz nabiał i jestes swiadoma wielu rzeczy! Nie wiem czy to z tej marki, ale w Tesco na pewno sa jogurty sojowe ďťż

szuszgotuje32 minuty temu
+Magda G. szkoda że wielu ludzi jeszcze nie jest świadomych i reaguje wręcz agresywnie albo wyśmiewa się jakby to było dziwne ďťż

Straszna hipokrytka
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:09   #1359
polewka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Kobo Sahara Sand

Magda G.48 minut temu
Fajnie, ze ograniczasz nabiał i jestes swiadoma wielu rzeczy! Nie wiem czy to z tej marki, ale w Tesco na pewno sa jogurty sojowe ďťż

+Magda G. szkoda że wielu ludzi jeszcze nie jest świadomych i reaguje wręcz agresywnie albo wyśmiewa się jakby to było dziwne ďťż

Straszna hipokrytka

Ona za to ma świadomość mrożonej pizzy
polewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:09   #1360
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:

Do konturowania, czy opalania twarzy?
Stary 2016-03-03, 11:11   #1361
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Do konturowania - Kobo
Do ocieplania - My Secret
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:13   #1362
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Zależy w jakim przedziale cenowym szukasz, dla bladziochów fajnym bronzerem jest Smashbox Bronze Lights w odcieniu Warm.

Do 6.03 z kodem VIP216S jest -20% na wszystko na stronie Sephory.

Albo MAC Bronzing Powder.
A jeśli żaden ci się nie widzi to zawsze można spróbować z ciemniejszym kolorem pudru wykończającego.

Stary 2016-03-03, 11:19   #1363
vilet784
Rozeznanie

Cytat:
Kobo Sahara Sand

Magda G.48 minut temu

Straszna hipokrytka
Właśnie miałam to wkleić!

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
vilet784 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:28   #1364
_Summer_
Zadomowienie

Pod haulem Szusz, ktoś napisał, że ją pogrzalo, ze dala 550 zł na rurki, napisalam, ze to reklama przeciez i ma to za darmo, komentarz znikl w kilka sekund, ale to już nikogo nie zdziwi.
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:35   #1365
bubus900
Zakorzenienie

Ilona - jak Ty klniesz w tym ostanim filmie :P. Nie boisz się, że źle to wpłynie na odbiór Ciebie? Ja sama przeklinam, ale uważam, że takich treści do neta się nie wstawia, bo nigdy nie wiesz, kto wykorzysta to przeciwko Tobie :P
Stary 2016-03-03, 11:39   #1366
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Czocher, piszę do Ciebie na insta. Sensacjo-drama!
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:44   #1367
azalyn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolina0203 Pokaż wiadomość
tak samo miałam dzisiaj z Szusz, wczoraj odsubsktybowałam, żeby się od tych pierdół odciąć a dzisiaj rano przy kawce sama włączyłam
z dzisiaj:
https://www.youtube.com/watch?v=UZAaEjwu18M
mam wrażenie że cały filmik to reklama Zalando. w dodatku Weronika pokazałą identyczne baleriny co Karolina Baszak we wczorajszym filmie. mówi o sukience że ona jest super, trzyma fason a jeszcze nawet nie nosiła. jeszcze na koniec reklama aplikacji na telefon.
dokładnie, u Karoliny Baszak pół vloga to haul z Zalando.. i też baletki od Pretty Balerinas i koszulka z Ralph Lauren... czyżby teraz przy współpracach narzucali im co mają wybrać?
i te ochy i achy przy każdej rzeczy, a przecież niby dopiero co wyjęte z pudełka... żeby się tak zachwycać nawet bez przymierzenia to jakoś tak sztucznie wypada... trochę zbyt nahalna ta reklama jak na mój gust, a szkoda bo Zalando nawet lubiłam...
Stary 2016-03-03, 11:45   #1368
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość

Do konturowania, czy opalania twarzy?

Do konturowania.

Cytat:
Napisane przez aimra Pokaż wiadomość
Dla mnie najlepszy jest bronzer z Kobo Sahara Sand mam też 505 z Inglota, ale jest dla mnie zbyt napigmentowany do codziennego użytku + jakoś tak brudno na mnie wygląda.

Cytat:
Kobo Sahara Sand

Magda G.48 minut temu

Straszna hipokrytka

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Do konturowania - Kobo
Do ocieplania - My Secret

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Zależy w jakim przedziale cenowym szukasz, dla bladziochów fajnym bronzerem jest Smashbox Bronze Lights w odcieniu Warm.

Do 6.03 z kodem VIP216S jest -20% na wszystko na stronie Sephory.

Albo MAC Bronzing Powder.
A jeśli żaden ci się nie widzi to zawsze można spróbować z ciemniejszym kolorem pudru wykończającego.

Dziękuję za odpowiedzi,widzę że kobo wygrywa i przyjrzę mu się
O Macu też myślałam,ale na pierwszy raz wolę kupić coś tańszego
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:47   #1369
Maguda_
Kawaii strona mocy

Weszłam dzisiaj na DDTvn a tam jedna pani gra na skrzypcach, druga na pianinie i jednej z nich jest na nazwisko... Czocher ;-) tak więc to na pewno znak i nasz Chocherek się przypomniał, że nie złożyłam wczoraj życzeń za co bardzo przepraszam :-( Kochany Czocherze, przyłączam się więc do wielu wspaniałych życzeń a od siebie dodam, żeby Masza i Miś nigdy się nie skończyły, a Ty żebyś pozostała takim dzieckiem, wewnętrznym i zewnętrznym (tak, weszłam w końcu na insta i zazdro) :-* :-* :-*

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Pod haulem Szusz, ktoś napisał, że ją pogrzalo, ze dala 550 zł na rurki, napisalam, ze to reklama przeciez i ma to za darmo, komentarz znikl w kilka sekund, ale to już nikogo nie zdziwi.
Fajnie chociaż były te rurki?
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 11:56   #1370
wraaakczasu
Rozeznanie

Każda z Was na pewno pamięta akcje Banshee z pociągiem. Od tamtego czasu nie wiem czemu ale mam ją na snapie. Dzisiaj z nudów postanowiłam obejrzeć co u niej i ciary mnie ogarnęły. Dostała kilka toreb z Clinique i tak zachwala "to takie dobre dla mojej wrażliwej cery", widzicie moja twarz trochę źle wygląda bla bla bla. Ogólnie całość tak sztuczna, że aż żal oglądać, oczywiście był snap z mycia twarzy bo wiecie, taki dobry żel do mycia, później nakładanie kremiku itp. Jeszcze kilka tygodni temu tak jak pisałyście, chodziła spać w makijażu (w sumie nadal to robi bo czasami oglądałam jej poranne snapy) a teraz ojj taka wrażliwa skóra twarzy, tak źle wygląda...

Jeżeli ktoś ma snapa i chwilę może poświęcić to niech się podzieli opinią czy tylko dla mnie to tak strasznie sztucznie wszystko wyglądało?
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 12:03   #1371
ophelie_
Zero Osiem Wojna

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Każda z Was na pewno pamięta akcje Banshee z pociągiem. Od tamtego czasu nie wiem czemu ale mam ją na snapie. Dzisiaj z nudów postanowiłam obejrzeć co u niej i ciary mnie ogarnęły. Dostała kilka toreb z Clinique i tak zachwala "to takie dobre dla mojej wrażliwej cery", widzicie moja twarz trochę źle wygląda bla bla bla. Ogólnie całość tak sztuczna, że aż żal oglądać, oczywiście był snap z mycia twarzy bo wiecie, taki dobry żel do mycia, później nakładanie kremiku itp. Jeszcze kilka tygodni temu tak jak pisałyście, chodziła spać w makijażu (w sumie nadal to robi bo czasami oglądałam jej poranne snapy) a teraz ojj taka wrażliwa skóra twarzy, tak źle wygląda...

Jeżeli ktoś ma snapa i chwilę może poświęcić to niech się podzieli opinią czy tylko dla mnie to tak strasznie sztucznie wszystko wyglądało?
No bardzo sztucznie, skojarzyła mi się trochę z pokazami garnków dla emerytów. Jeszcze pouczała, że higiena twarzy jest mega ważna, a jakiś czas temu się dziwiła co ludzie mają do tego, że śpi w makijażu.
Swoją drogą chyba używała tego pierwszy raz bo prawie codziennie pokazuje jak robi makijaż i nigdy nie używała tych rzeczy. Ale oczywiście są super
ophelie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 12:08   #1372
Maguda_
Kawaii strona mocy

Bo ogólnie są fajne, ale w kontekście Banshee wygląda to tak... Dziwnie :-P
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 12:10   #1373
navioe
Zakorzenienie

dostała to chyba w Warszawie ja czasem obejrze snapy jak jadę w tramwaju i nie mam co robić więc ciągłości nie mam ale zawsze jak ją oglądam to się dziwie, że jej dupa nie eksplodowala od ilości cukru. nie wiem czy tylko ja trafiam na takie snapy ale zawsze tam jest wuchte żarcia typu kinderki, czekolada, czasem całe wory. na śniadanie babeczka i kawał ciasta czekoladowego, plus czekolada gorąca albo igorek leci w nocy po karpatke bo zuzi sie chcę jeść z lodami. potem gimbaza ogląda i się buntują brakiem drożdżowek w szkole bo banszi je i jest super
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 12:18   #1374
kotzdzisiu
Wtajemniczenie

Wlaczylam sobie aliss do sprzatania, ale przezywa, zajęcia od 8 do 13, "tyyyle godzinek" . Błagam Niesamowite, na studiach dziennych wymagaja chodzenia na zajecia i trzeba ruszyc tylek na uczelnie. Tez jestem studentka, ale jak slysze takie cos, to mnie mota. Tez narzekalam na ilosc zajec, ale jak mialam ich kolo 40 tygodniowo, a nie drama 5 godizn zajec.
kotzdzisiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 12:26   #1375
pazza_polacca
Raczkowanie

Tak sztuczne i chamskie reklamy, to myślałam, że tylko u Szusz, ale jak widać można jeszcze "lepiej" to zrobić :|
pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 12:31   #1376
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Czocher, piszę do Ciebie na insta. Sensacjo-drama!
biore sie do działania

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Weszłam dzisiaj na DDTvn a tam jedna pani gra na skrzypcach, druga na pianinie i jednej z nich jest na nazwisko... Czocher ;-) tak więc to na pewno znak i nasz Chocherek się przypomniał, że nie złożyłam wczoraj życzeń za co bardzo przepraszam :-( Kochany Czocherze, przyłączam się więc do wielu wspaniałych życzeń a od siebie dodam, żeby Masza i Miś nigdy się nie skończyły, a Ty żebyś pozostała takim dzieckiem, wewnętrznym i zewnętrznym (tak, weszłam w końcu na insta i zazdro) :-* :-* :-*[COLOR="Silver"]

z tą panią związana jest taka smiesznostka, bo pani nie tylko nazywa sie Czocher, ale ma na imie Dobrawa, jak ruskieklopsy, moja psiapsi internetowa

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

i teraz juz w ogóle dziekuje wszystkim za życzenia *
za rok widzimy sie na imprze w maku, juz wypisuje zaproszonka

201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 12:35   #1377
SandyClaws
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovelustfaithdreams Pokaż wiadomość
Tylko mi się średnio podoba ? W porównaniu z jej poprzednimi produkcjami jest dość...średnio właśnie.
Nie tylko Tobie

Cytat:
Napisane przez aimra Pokaż wiadomość
Widziałam, że wszyscy polecą Kobo, a jak dla mnie znowu klapa, prawie wcale go nie widać, a jestem 150 Buff
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 12:39   #1378
201605301111
Konto usunięte

szusz w nowym fobooku szuka weganskiego zamiennika masla i je jogurty sojowe, płacząc jakie mleko i produkty odzwierzęce złe a w komentarzach pisząc jak ludzie "wysmiewaja" odtsawianie produtow odzwierzecych

a potem je zupe z krewetkami

ona musi to robic specjalnie, nie widze innej opcji
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 12:44   #1379
Zamarzona
Rozeznanie

https://www.youtube.com/watch?v=86ZU3oYYKgE

Książki motywacyjne u Anieli. Czytacie takie książki? Jak dla mnie to w każdej z nich piszą to samo.
Stary 2016-03-03, 12:45   #1380
navioe
Zakorzenienie

co szusza ma pod brodą? wyrósł jej drugi podbródek czy zawsze go miała a ja nie zauważyłam? kitka bardzo niekorzystna dla niej
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości