Czarnow³ose;) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-10-28, 11:52   #1021
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 384
Dot.: Czarnow³ose;)

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Poka¿ wiadomo¶æ
Jak dla mnie to czarne w³osy wygladaja naprawde ³adnie tylko jêsli:
-s± geste i d³ugie
-nie s± obciete z równa grzywk± na prosto bo wtedy wygladaja jak sztuczna peruka

A tak ogolnie to naprawde bardzo ma³ej ilosci kobiet pasuja czarne w³osy...Trzeba powiedziec ze najladniej wygladaja w nich latynoski a nie polki

a dla mnie najpiekniej Azjatki, niekoniecznie bardzo blade

ale za to w blondach, kiepsko, same przyznacie kazdemu co innego pasuje, najczesniej jednak natura sie nie myli
truskawkowawiosna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-28, 12:01   #1022
_Magda
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 950

Mi siê najbardziej podobaj± ciemne w³osy przy ciemnej karnajcji-sama niestety jestem trupio blada.I wszystko by³oby lux,gdybym mia³a idealn± cere,bez przebarwieñ i innych problemów.Ciemn e w³osy i jasna karnacja wygl±da ¶licznie gdy cera jest nieskazitelna jak u wklejanych tu Audrey Tatou na przyk³ad.
_Magda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-28, 12:14   #1023
Papryczkaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 420

Sama jestem typow± Zim±, dlatego mimo jasnej/ró¿owej karnacji w blond w³osach by³abym upiorem
Jedyne o co muszê siê martwiæ przy czarnym kolorze - to cienie pod oczmi, które ³atwo idzie zamalowaæ dermacolem. Natura wie co robi

Papryczkaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-28, 12:15   #1024
Madzia007
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 931

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Poka¿ wiadomo¶æ
Jak dla mnie to czarne w³osy wygladaja naprawde ³adnie tylko jêsli:
-s± geste i d³ugie
-nie s± obciete z równa grzywk± na prosto bo wtedy wygladaja jak sztuczna peruka

A tak ogolnie to naprawde bardzo ma³ej ilosci kobiet pasuja czarne w³osy...Trzeba powiedziec ze najladniej wygladaja w nich latynoski a nie polki
Zgadzam siê
Wczoraj by³am na dyskotece i to co tam zobaczy³am przerazi³o mnie - dos³ownie co druga dziewczyna pofarbowana na wstrêtny, ciemny jak smo³a czarny, przy czym w³osy suche jak wiór. Nie wspominaj±c o tym ¿e wogóle 90% dziewczyn ten kolor nie pasowa³ i wygl±da³y jak transwestyta No masakra to by³a po prostu wygl±da³o to tak strasznie tandetnie, ¿e sama zaczê³am siê zastanawiaæ czy ja te¿ tak strasznie wygl±dam. Pamiêtam jak 3 lata temu pofarbowa³am siê na czarny i naprawdê trudno by³o wtedy spotkaæ brunetkê. Np. w mojej klasie by³am jedyn± czarnulk±, a dzisiaj jest ich ju¿ 6 . Denerwuje mnie to, tym bardziej ¿e ¿adnej z tych dziewczyn kolor nie pasuje, a jednej która ma wybitnie ciep³y typ urody to ju¿ wogóle. Dlatego te¿ poczekam a¿ kolor zblaknie i bêdê malowaæ ciemnym br±zem z castingu, ale najpierw muszê go znale¼æ bo widzia³am chyba wszystkie kolory na pó³kach oprócz tego, a innym ni¿ casting siê bojê farbowaæ.
Stary 2007-10-28, 12:20   #1025
_Magda
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 950

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Poka¿ wiadomo¶æ
Sama jestem typow± Zim±, dlatego mimo jasnej/ró¿owej karnacji w blond w³osach by³abym upiorem
Jedyne o co muszê siê martwiæ przy czarnym kolorze - to cienie pod oczmi, które ³atwo idzie zamalowaæ dermacolem. Natura wie co robi

Cienie to moja zmora.Niestety nawet dermacol nie radzi sobie z nimi
_Magda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-28, 13:20   #1026
Patryka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 826

Mnie te¿ denerwuje to, ¿e kiedy zaczê³am farbowaæ siê na czarno, by³am "orygynalna", a teraz... wiadomo Poza tym z tym czarnym kolorem jest tak, ¿e brwi i rzêsy te¿ musz± byæ czarne, ¿eby to w miarê dobrze razem wygl±da³o. Tak samo zawsze korektorujê cienie pod oczami (ech...) i przebarwienia na twarzy, ¿eby jako¶ wygl±daæ
Patryka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-28, 14:01   #1027
Madzia007
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 931

Teraz marzy mi siê mniej wiêcej taki odcieñ jak na zdjêciach. Mo¿e u¿ywa³a która¶ ciemnego br±zu z castingu i wie czy daje podobny efekt? Bo chodzi mi o ch³odny odcieñ, co¶ jak gorzka czekolada, bo je¶li ten br±z jest podrudawy to podziêkujê
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 970958915_459a8430a1.jpg (102,1 KB, 221 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1_adriana_lima.jpg (11,5 KB, 163 za³adowañ)

Edytowane przez Madzia007
Czas edycji: 2007-10-28 o 19:16
Madzia007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-28, 14:12   #1028
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Poka¿ wiadomo¶æ
podniose Cie na duchu naturalne blondynki tez maja czasem ten problem ja mam chyba za cienka skore faktycznie, od 2 tygodni smaruje sie dirosealem, ma pogrubiac skore, jak da poprawe, to sie pochwale
Cytat:
Napisane przez Madzia007 Poka¿ wiadomo¶æ
Zgadzam siê
Wczoraj by³am na dyskotece i to co tam zobaczy³am przerazi³o mnie - dos³ownie co druga dziewczyna pofarbowana na wstrêtny, ciemny jak smo³a czarny, przy czym w³osy suche jak wiór. Nie wspominaj±c o tym ¿e wogóle 90% dziewczyn ten kolor nie pasowa³ i wygl±da³y jak transwestyta No masakra to by³a po prostu wygl±da³o to tak strasznie tandetnie, ¿e sama zaczê³am siê zastanawiaæ czy ja te¿ tak strasznie wygl±dam. Pamiêtam jak 3 lata temu pofarbowa³am siê na czarny i naprawdê trudno by³o wtedy spotkaæ brunetkê. Np. w mojej klasie by³am jedyn± czarnulk±, a dzisiaj jest ich ju¿ 6 . Denerwuje mnie to, tym bardziej ¿e ¿adnej z tych dziewczyn kolor nie pasuje, a jednej która ma wybitnie ciep³y typ urody to ju¿ wogóle. Dlatego te¿ poczekam a¿ kolor zblaknie i bêdê malowaæ ciemnym br±zem z castingu, ale najpierw muszê go znale¼æ bo widzia³am chyba wszystkie kolory na pó³kach oprócz tego, a innym ni¿ casting siê bojê farbowaæ.
podobne refleksje z tymi transwestytami:rolle yes: latwo mozna przeholowaæ, czern z jednej strony uwydatnia polysk zdrowych wlosow, a z drugiej niemilosiernie podkresla suchosc i fakt, ze ktos ma "pare wloskow na krzyz"

ale nie ma sie co przejmowac, niech sie farbuja inne... brunetka brunetce nierowna Na Tobie Madziu, czern lezy doskonale jak juz Ci kiedys mowilam, wiec w tej kwestii nie powinnas miec dylematow, czy wygladasz tak jak inne

ale kobieta zmienna jest, bardzo ciemne, glebokie chlodne brazy sa przecudne niestety nie pomoge Ci w wyborze farby ale zanim nalozysz braz, uzywaj od czasu do czasu szamponu przeciwlupiezowego, klasyczna czern powinna odrobine zblednac
Stary 2007-10-28, 14:28   #1029
Papryczkaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 420

Madziu ja siê farbuje w³a¶nie ciemnym br±zem z catingu- to szampon koloryzuj±cy, jednak trzyma mi na w³osach bardzo d³ugo
odcieñ jest podobny, jednak niestety nie ma zimnego po³ysku.. przy ¶wietle widaæ rudo¶æ w³osów
tak czy inaczej- polecam , jako ¿e jeszcze nie spotka³am drogeryjnego ¶rodka, który by mi da³ ten wymarzony zimny blask

Papryczkaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-28, 14:41   #1030
paulinka3110
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 363

Cytat:
Teraz marzy mi siê mniej wiêcej taki odcieñ jak na zdjêciach. Mo¿e u¿ywa³a która¶ ciemnego bronzu z castingu i wie czy daje podobny efekt? Bo chodzi mi o ch³odny odcieñ, co¶ jak gorzka czekolada, bo je¶li ten br±z jest podrudawy to podziêkujê

Te odcienie ze zdjêæ s± boskie!!
To s± farbowane w³osy czy naturalne, bo mi sie wydaje, ¿e pierwsza fotka to jednak natura... Taki odcieñ mo¿na jakim¶ chlodnym br±zem osi±gnaæ? Bo jako¶ trudno mi to sobie wyobraziæ...

A co popularno¶ci czarnych w³osów...To owszem, równie¿ to zauwa¿y³am, ¿e kilkanascie miesiêcy temu nie by³ to kolor za bardzo poularny a teraz... Chocia¿ u mnie w grupie tylko ja mam czarne w³osy...

Moja ksi±¿kowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-28, 15:33   #1031
motylecudaki
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 96

Ja mia³am czarne w³osy i rozjasnia³am je stopniowo do br±zu jednak efekt by³o potworny : jakie¶ rudo-bure kosmyki kazdy w innym odcieniu wiêc pobieg³am w koñcu po br±z no i po zmyciu farby wysz³a z powrotem czarna... ahhh z jednej strony to kocham czarne w³osy i marze ¿eby moje siêga³y za ³opatki a z drugiej wci±¿ mam wra¿enie ze wygl±dam "sztucznie i tandetnie" Naszcze¶cie z przesuszonymi w³osami nie mia³am problemu nigdy
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg przerónka15.JPG (34,7 KB, 183 za³adowañ)

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-28, 16:06   #1032
evamoni
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 438
GG do evamoni
Madzia007 jesli pomalujesz wlosy ciemnym brazem castingu uzyskasz prawie czarny.
Odpowiedni tu bedzie braz nr. 400.

Ja maluje wlosy castingiem juz od lat, uzywalam juz wszystkich odcieni brazu i czarnego. Najpierw kupowalam zwykly szampon koloryzujacy a teraz casting creme gloss.
Roznica jest w cenie, trwalosci koloru i polysku jaki pozostawia creme gloss.
Nie zauwazylam zadnego zniszczenia wlosow, ani po jednym ani po drugim szamponie.

Motylecudaki, nie wygladasz tandetnie, pasuje ci ten czarny kolor. I o ile zdjecie nie klamie, to wydaje mi sie, ze masz sniada cere w oliwkowym odcieniu.
Pasuja ci zimne kolory?

Dobrze, ze mamy tu Moderatora!

Edytowane przez evamoni
Czas edycji: 2007-10-28 o 19:15 Powód: proszê, uzywaj opcji edytuj:)
evamoni jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-28, 16:56   #1033
Zmijka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 686

Cytat:
Zgadzam siê

tez zauwazy³am ostatnio jak by³am w Polsce, ¿e wiele dziewczyn farbuje sie na czarno, jakis trend czy co?, kiedy¶ trendy by³y blond, hmmm
Ja teraz spróbuje zej¶c na czekoladowy kolor, taki bardzo ciemny.
Zmijka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-28, 19:17   #1034
evamoni
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 438
GG do evamoni

Byl blond, czarny, a teraz trendem robi sie czekoladka, bardzo ladna zreszta ( sama do niej daze )
evamoni jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-31, 12:27   #1035
motylecudaki
Raczkowanie

Cytat:
Motylecudaki, nie wygladasz tandetnie, pasuje ci ten czarny kolor. I o ile zdjecie nie klamie, to wydaje mi sie, ze masz sniada cere w oliwkowym odcieniu.
Pasuja ci zimne kolory?
Sama nie wiem jakiego typu mam karnacje ... i co mi w³a¶ciwie pasuje hehe
Stary 2007-10-31, 15:25   #1036
lilianaX
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 611

Pomog³oby gdyby¶ wstawi³a fotkê "codzienn±" i z widoczn± twarz±. Bo na zdjêciu wygl±dasz super, ale jeste¶ wystylizowana.
Stary 2007-10-31, 15:34   #1037
NiU¶Ka_
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 711

Cytat:
Teraz marzy mi siê mniej wiêcej taki odcieñ jak na zdjêciach. Mo¿e u¿ywa³a która¶ ciemnego br±zu z castingu i wie czy daje podobny efekt? Bo chodzi mi o ch³odny odcieñ, co¶ jak gorzka czekolada, bo je¶li ten br±z jest podrudawy to podziêkujê
ja u¿ywam castinga ciemny br±z, to prawie ¿e czarny wychodzi-wiêkszo¶æ mi mówi, ¿e br±zu to tam nie widaæ. i taki zimny po³ysk ma, ¿adnych rudo¶ci.
NiU¶Ka_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-31, 15:34   #1038
kate1384
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36
hej polecam Mask Hair SLEEK LINE(repair&shine) jest to profesjonalna maska regenerujaca z jedwabiem i wyciagiem z pestek slonecznika dostepna w hurtowniach fryzjerskich, uzywam i jestem bardzo zadowolona z efektow!!!pozdrowionka

i nie jest droga, a w³oski po niej s± miêciutkie i l¶ni±ce

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2007-11-01 o 10:44 Powód: post pod postem
kate1384 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-31, 23:00   #1039
777samara
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 217

Cytat:
Napisane przez kate1384 Poka¿ wiadomo¶æ
hej polecam Mask Hair SLEEK LINE(repair&shine) jest to profesjonalna maska regenerujaca z jedwabiem i wyciagiem z pestek slonecznika dostepna w hurtowniach fryzjerskich, uzywam i jestem bardzo zadowolona z efektow!!!pozdrowionka

a ile takie cudo kosztujê i na ile starcza?
777samara jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-31, 23:49   #1040
kate1384
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36

15 zl za 250ml
Stary 2007-11-01, 14:32   #1041
motylecudaki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilianaX Poka¿ wiadomo¶æ
Pomog³oby gdyby¶ wstawi³a fotkê "codzienn±" i z widoczn± twarz±. Bo na zdjêciu wygl±dasz super, ale jeste¶ wystylizowana.
hehe -to jest codzinna fotka -wyg³upia³am sie z siostrzyczkami i postanowi³y¶my zrobiæ sobie "sesje" Bia³e prze¶cierad³o na drzwiach + aparat cyfrowy Wiêc ¿adnej stylizacji tam nie bylo tyle ze twarzy nie widaæ Jak znajde jakie¶ "gorsze" zdiêcie to wrzuce hehe...
Stary 2007-11-01, 17:17   #1042
party_girl7
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 385

no ok, to teraz ja z moimi czarnymi w³oskami naturalne mam blond, takie troche ciemniejsze blond... tyle ¿e rzêsy i brwi od zawsze mam czarne po farbowaniu na czarno brzydko wygl±da³am, widaæ by³o ¿e to farbowana czerñ jednak jak kolorek troche wyp³owia³ to ju¿ by³o ok i osoby kt teraz mnie poznaj± nie wierz± ¿e jestem naturaln± blondynk±
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg yui.JPG (30,5 KB, 165 za³adowañ)
Stary 2007-11-01, 19:56   #1043
malinka18222
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 083

JESTEM NATURALN¡ BRUNETK¡ OD 3 LAT FARBUJ¡C¡ SIÊ NA CZARNO KOCHAM TEN KOLOR !!! ale ostatnio postanowi³am, ¿e dam sobie spokój z czarnym i spróbujê co¶ zmieniæ postanowi³am, ¿e zrobiê sobie jasne pasemka. By³am chyba u 10 fryzjerów i ka¿dy z nich powiedzia³, ¿e prawdopodobnie wyjd± mi kacze pasemka wrrr bo mam za ciemne w³osy :/ skoñczy³o siê na tym, ¿e na³o¿y³am sobie Czerñ i pozostaje Czarnulk±
Stary 2007-11-01, 21:03   #1044
MagdusNS
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 461
GG do MagdusNS

To i ja sie przy³±czam do grona czarnulek
Naturalny kolor w³osów to blond ale mam ciemna oprawe oczów. W ciemnych w³oskach czuje sie duuzo lepiej ( i podobno wygladam lepiej ). Obecnie na w³osach mam czarna farbe na³ozona juz jakis czas temu. Na odrosty nak³adam teraz jakies szampony koloruzujace ciemny br±z lub co¶ pod to ( to tak w ramach kuracji regenuj±cej ). Ostatnio przekona³am sie do nafty i do odzywek z tej nowej serii regenacyjnej Pantene. Suche w³osy psikam nab³yszczaczem z jedwabiem i my¶le , ¿e nie wygladaj± tak tragicznie te moje w³osiaki
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytu³u.JPG (39,8 KB, 229 za³adowañ)
MagdusNS jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-11-01, 21:33   #1045
nusia2605
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 797

Cytat:
Napisane przez MagdusNS Poka¿ wiadomo¶æ
Naturalny kolor w³osów to blond ale mam ciemna oprawe oczów. W ciemnych w³oskach czuje sie duuzo lepiej ( i podobno wygladam lepiej ). Obecnie na w³osach mam czarna farbe na³ozona juz jakis czas temu. Na odrosty nak³adam teraz jakies szampony koloruzujace ciemny br±z lub co¶ pod to ( to tak w ramach kuracji regenuj±cej ). Ostatnio przekona³am sie do nafty i do odzywek z tej nowej serii regenacyjnej Pantene. Suche w³osy psikam nab³yszczaczem z jedwabiem i my¶le , ¿e nie wygladaj± tak tragicznie te moje w³osiaki
W³a¶nie takim kobiet± jak Ty pasuj± czarne w³osy.Ciemne oczy,ciemne brwi......Bardzo dobrze wygl±dasz w czerni.Te¿ mam ciemne oczy i brwi i te¿ d³ugo farbowa³am siê na czarny,teraz chodujê swoje.Jestem ciemn± szatynk±.
nusia2605 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-11-01, 23:21   #1046
lilianaX
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 611

Cytat:
Wygl±dasz prze¶licznie! Rzeczywi¶cie trudno uwierzyæ, ¿e jeste¶ z natury blondynk±. Bardzo bym chcia³a mieæ br±zowe oczy...
Stary 2007-11-02, 08:24   #1047
Agatin-K
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 361

Takie zdjêcia lubiê - prawdziwych dziewczyn, a nie stylizowanych i retuszowanych gwiazd tak trzymaæ!

MagdusNS, party_girl7 - obydwie przepiêknie wygl±dacie w ciemnych w³osach...
Agatin-K jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-11-02, 11:12   #1048
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Poka¿ wiadomo¶æ
no ok, to teraz ja z moimi czarnymi w³oskami naturalne mam blond, takie troche ciemniejsze blond... tyle ¿e rzêsy i brwi od zawsze mam czarne po farbowaniu na czarno brzydko wygl±da³am, widaæ by³o ¿e to farbowana czerñ jednak jak kolorek troche wyp³owia³ to ju¿ by³o ok i osoby kt teraz mnie poznaj± nie wierz± ¿e jestem naturaln± blondynk±
jezeli mam byc szczera to nie podobasz mi sie w czerni mam wrazenie, ze przyt³acza Twoja delikatna urode. ³adniej mysle, ze wygladalabys w jasnym br±zie, czekoladce, badz ciemnym miodowym blondzie, tak radosniej
Cytat:
super masz ciemne oczka, wyraziste rysy, nie uwierzylabym serio, ze jestes naturalna blondynka

wygladasz jak rasowa brunetka podoba mi sie
Stary 2007-11-02, 11:47   #1049
party_girl7
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 385

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka¿ wiadomo¶æ
jezeli mam byc szczera to nie podobasz mi sie w czerni mam wrazenie, ze przyt³acza Twoja delikatna urode. ³adniej mysle, ze wygladalabys w jasnym br±zie, czekoladce, badz ciemnym miodowym blondzie, tak radosniej
Thx za szczere s³owa w sumie te¿ my¶la³am ostatnio o czym¶ troche ja¶niejszym tak wiêc mo¿e nastêpnym razem farbuj±c odrosty troche zmienie kolorek...
Stary 2007-11-02, 13:02   #1050
MagdusNS
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 461
GG do MagdusNS

Cytat:
Napisane przez nusia2605 Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie takim kobiet± jak Ty pasuj± czarne w³osy.Ciemne oczy,ciemne brwi......Bardzo dobrze wygl±dasz w czerni.Te¿ mam ciemne oczy i brwi i te¿ d³ugo farbowa³am siê na czarny,teraz chodujê swoje.Jestem ciemn± szatynk±.
Cytat:
Napisane przez lilianaX Poka¿ wiadomo¶æ
Wygl±dasz prze¶licznie! Rzeczywi¶cie trudno uwierzyæ, ¿e jeste¶ z natury blondynk±. Bardzo bym chcia³a mieæ br±zowe oczy...
Cytat:
Napisane przez Agatin-K Poka¿ wiadomo¶æ
Takie zdjêcia lubiê - prawdziwych dziewczyn, a nie stylizowanych i retuszowanych gwiazd tak trzymaæ!

MagdusNS, party_girl7 - obydwie przepiêknie wygl±dacie w ciemnych w³osach...
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka¿ wiadomo¶æ
super masz ciemne oczka, wyraziste rysy, nie uwierzylabym serio, ze jestes naturalna blondynka

wygladasz jak rasowa brunetka podoba mi sie

dziekuje dziewczynki
Ten mój kolor blond to chyba jaki¶ wybryk natury
MagdusNS jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-11-28 18:27:49

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.