Scent Bar LIX - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-03, 15:23   #511
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł baru
Snad niemożnosci wbicia się w nowy wątek ....
I kryzysu wiary we własne siły

A i wysypu syfów na czole i nie wiem skąd od zastrzyków ? Czy od odstawienia antków .... I czy to znaczy że zaraz włosy mi polecą?

Zapisałam się na F do grupy " filmy które ryją banię zbyt mocno" Ale one w większości nie są ambitne ....
1. Minie, to hormonalny dół, zobaczysz, że się wszystko ustabilizuje i doda ci skrzyyyyydeł

2. Chwilowo tego nie szukam w filmach. Kiedyś, jak byłam nastką mnie to brało. Potem trochę na studiach Mulhollandy etc. Na razie omijam.

Cytat:

A no święte słowa , teraz coraz gorzej jesrt wyglądowo ale co tam ....Znowu nie jem mięsa I na razie dobrze się czuję , wtedy te jazdy chyba od tabsów były

Zółte białka? Może trza badania zrobić
1. Też mam fazę bezmięsną od dłuższego czasu. Faszeruj się strączkamy i innymi żelazamy bo włosy wyleeeecoooo. Moje wylatujo na wiosnę garściami dosłownie, już połowy nie mam bez kitu, ale leciały zawsze, przy mega mięsnej diecie też. Dwa razy do roku mam wysyp kilkumiesięczny, zatem nie mają kiedy odrosnąć zwyczajnie
Mimo wszystko wtryniam Falvity i masę fasoli, soczewic i jaglanej. Wtryniam bo lubię of kors, za wyjątkiem Falvitu A żelastwo mi potrzebne i służy. Zawsze to jakiś ratunek.

2. Białek nie mam żółtych, tylko szare. Wiem, że przy zółtych woń trupka, ale badałam niedawno calkiem. Zawsze badam.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Z ostatnio oglądanych te filmy mnie "ruszyły", kolejność przypadkowa:
Wstyd
Frank
Tom
Trzy kobiety
U niej w domu

Służąca
Pokłosie
Opętanie
Makbet (2015)
Wstręt
Whiplash
Blue Valentine
Fiu fiuuuuu - zaaaacna lista Pogrubionych nie widziałam.
Dzięksy serdeczne

Wygląda na to, że jednowyrazowe tytuły oznaczają ambitne

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-03-03 o 15:27
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 16:02   #512
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Wygląda na to, że jednowyrazowe tytuły oznaczają ambitne
Na to wychodzi
Ja ostatnio szukam filmów takich jak Wstyd czy Blue Valentine, w miarę realistycznych, surowych, emocjonalnych.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 17:07   #513
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Z ostatnio oglądanych te filmy mnie "ruszyły", kolejność przypadkowa:
Wstyd
Frank
Tom
Trzy kobiety
U niej w domu
Służąca
Pokłosie
Opętanie
Makbet (2015)
Wstręt
Whiplash
Blue Valentine
Widzialam tylko Poklosie i się rozczarowalam...spodziewa lam się nie wiadomo czego i jak przedstawionego, a to kolejna historia jakich wiele w tamtym czasie, z opowiesci dziadkow znane...

Tak samo jak i Róża mnei rozczarowała mocno..

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Miłego dni całemu Baru

Moje wlosy ostatnio wogóle nie lecą. Zawsze coś lecialo , mniej lub bardziej, i zawsze mnie to irytowało. a teraz nic. I to mnie przeraża dla odmiany.
Boje się,że jak poleca to wszystkie na raz, albo okaże się jeszcze coś gorszego

Tylko się nie śmiać

Zakochalam się wczoraj w Obsession
Nigdy nie miałam okazji porządnie potesatować, bo zawsze albo w pośpiechu, albo bloterek zaginął, albo coś tam i jak już to fujalam.

A wczoraj na spokojnie...boszz, jaki to piękny zapach
Będzie flacha.

A meskie fajne jest?
Bo nie wiem czy leżć do Rossmana, bo tam tyle wiadomo jakich pokus, a ja unikam do zużycia zapasow
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 18:10   #514
agnyska81
Zakorzenienie

Czołem kobiety

Ale tu zmian, dwa nowe wątki (a może więcej?) hohoho

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 18:18   #515
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Na to wychodzi
Ja ostatnio szukam filmów takich jak Wstyd czy Blue Valentine, w miarę realistycznych, surowych, emocjonalnych.
Dokładnie moje kryteria

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

A meskie fajne jest?
Bo nie wiem czy leżć do Rossmana, bo tam tyle wiadomo jakich pokus, a ja unikam do zużycia zapasow
Męskie jest zaâ˜☠â˜☠â˜☠iste! Ja mam babskie Night, ale kurcze znudził mi się. Faktycznie, przy oryginale popłuczynki ten night.

Czas edycji: 2016-03-03 o 18:29
Stary 2016-03-03, 18:34   #516
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Widzialam tylko Poklosie i się rozczarowalam...spodziewa lam się nie wiadomo czego i jak przedstawionego, a to kolejna historia jakich wiele w tamtym czasie, z opowiesci dziadkow znane...

Tak samo jak i Róża mnei rozczarowała mocno..
Ja byłam pod wrażeniem, że film polski ale zrobiony jak hamerykański Z napięciem, i wieś taka jak z Malowanego ptaka. Dodatkowy plus za okolice, za młodu jeździłam na wakacje pod Łapy. Brakowało mi tylko stosownego akcentu u aktorów.
Róża też mnie nie ruszyła.

Stary 2016-03-03, 19:25   #517
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie moje kryteria

Męskie jest zaâ˜☠â˜☠â˜☠iste! Ja mam babskie Night, ale kurcze znudził mi się. Faktycznie, przy oryginale popłuczynki ten night.
To teraz nie wiem, czy wytrzymam do poniedziałku bez kliknięcia

To Night wąchnę też

Cytat:
Ja byłam pod wrażeniem, że film polski ale zrobiony jak hamerykański Z napięciem, i wieś taka jak z Malowanego ptaka. Dodatkowy plus za okolice, za młodu jeździłam na wakacje pod Łapy. Brakowało mi tylko stosownego akcentu u aktorów.
Róża też mnie nie ruszyła.
Fakt,że dobrze zrobiony. No i aktorzy fajni. Krajobrazy mnie nie ruszają, bo takie to mam na co dzień
Stary 2016-03-03, 19:31   #518
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry
hej hej

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ja miałam w zeszły poniedziałek.

A, odpowiadając na pytanie Ju - ja nie mówię o "życiu wirtualnym" bo tu się nie afiszuję z wiekiem, kto chce to se w profilu pogrzebie chodziło mi o osoby, które znam od tych 40-lat osobiście, uważam za bliskie, po czym słyszę tekst "oj wiesz, bo przez cały dzień nie miałam czasu zadzwonić/ wysłać SMS-a".

Jaaasssne, to już lepiej było nic nie mówić niż tak walnąć tekstem w stylu "och oczywiście, pamiętam o twoim święcie, ale jesteś dla mnie tak ważna (czytaj: mam Cię tak głęboko w dupie), że nie chciało mi się znaleźć 15 sekund na wysłanie SMS-a " Co, nawiasem mówiąc, potwierdza moja opinię, ze przyjaciół to się ma wtedy, kiedy im z tym wygodnie.
No ale w końcu dzwonią, tylko później?

ale jak ktoś mówi, że nie miał czasu, to już by sobie darował. Długa znajomość stażem nie musi być przez to zażyła

z drugiej strony, skoro mówi, "jesteś dla mnie tak ważna, że nie chciałem am ograniczać się do smsa" to chyba jakoś tam się stara, prawda?

Cytat:
Widzialam tylko Poklosie i się rozczarowalam...

Nigdy nie miałam okazji porządnie potesatować, bo zawsze albo w pośpiechu, albo bloterek zaginął, albo coś tam i jak już to fujalam.

Będzie flacha.

A meskie fajne jest?
Męskie jest fajne, ale układa się na mnie nieszlachetnie - za to do damskiego nie mam żadnych zastrzeżeń

Wstyd - zrobił na mnie wielkie wrażenie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Czołem kobiety

Ale tu zmian, dwa nowe wątki (a może więcej?) hohoho
Ano tak!

Ja miałam dziś tyle wrażeń, że nawet nie mam siły o tym pisać - z Guciem byłam w Instytucie Lotnictwa, oprowadzana przez mojego znajomego, który wziął ode mnie obrazki na aukcję, rety rety, Gucio przez 2 godziny każde zdanie zaczynał od "A co by się stało, gdyby (...) ?" i tu rzucał pomysłami
Potem testowałam nowe Montalaki w Q, w sklepie mięsnym zostawiłam obrazek do odbioru na hasło Gucio, bo mnie w domu nie było, jak ktoś mógł i jutro przyjeżdzą na GODZINĘ Truskawa z czarną torbą dla mnie - przez co oddaję brązową i Bottegę Venetę legere też oddaję oraz kupiłam sobie fioletową szminkę matową - nie fuksję tylko prawdziwy fiolet trochę ciemniejszy od Milki. Gustaw powiedział "Nie pasuje ci ta szminka... wyglądasz jak nie ty"
"A jak kto?"
"Ktoś kogo nie znam"

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 19:49   #519
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobra , leci do mnie śliczna zgrabna 125 męskiego Obsession
We wtorek Dzień Kobiet, to będzie akurat na prezent ode mnie dla mnie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
:

Ja miałam dziś tyle wrażeń, że nawet nie mam siły o tym pisać - z Guciem byłam w Instytucie Lotnictwa, oprowadzana przez mojego znajomego, który wziął ode mnie obrazki na aukcję, rety rety, Gucio przez 2 godziny każde zdanie zaczynał od "A co by się stało, gdyby (...) ?" i tu rzucał pomysłami
Potem testowałam nowe Montalaki w Q, w sklepie mięsnym zostawiłam obrazek do odbioru na hasło Gucio, bo mnie w domu nie było, jak ktoś mógł i jutro przyjeżdzą na GODZINĘ Truskawa z czarną torbą dla mnie - przez co oddaję brązową i Bottegę Venetę legere też oddaję oraz kupiłam sobie fioletową szminkę matową - nie fuksję tylko prawdziwy fiolet trochę ciemniejszy od Milki. Gustaw powiedział "Nie pasuje ci ta szminka... wyglądasz jak nie ty"
"A jak kto?"
"Ktoś kogo nie znam"

No...dzieciaki mają oko do takich rzeczy i wala prosto z mostu...przemyślała bym sprawę fioletowej szminki

Niedawno miałam 2 h z pięciolatkiem kolegi pod opieką. Tyle razy ile uslyszałam wtedy ciocia, a wiesz ,... a ciocia ....to chyba w calym zeszlym roku od rodzinnych nie słyszalam .Maly wulkan i gadulstwa i energii

Babskiego Obsession mam ok 20 ml w odlewie, to mi na trochę starczy
Stary 2016-03-03, 20:46   #520
MotherDivine
Niewyczymie.

The Chłop znowu się prosi o ucięcie łba.
Planujemy wakacje. Ja sobie wymyśliłam, że to mają być typowe olinklusif. Chcę ładny hotel, park wodny (bo jak nie ma zjeżdżalni, to ja nie jadę, bo po co), bar i żarełko i typowy leżing i Januszing. W dodatku ma być tanio, bo ja ogólnie podróżować nie lubię i jestę sknerą, i ma być daleko od jakichkolwiek uchodźców.

To se The Chłop wymyślił, że on ma to w nosie i woli jechać do Polski (jeszcze nigdy nie był), do moich dziadków, na wieś. Jego argumentacja? Będzie ciepło, będzie olinklsif, będzie fajnie, a ile czasu zaoszczędzimy na poszukiwaniach hotelu!

Niewyczymie.

Edytowane przez MotherDivine
Czas edycji: 2016-03-03 o 20:48
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 22:27   #521
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
:

"A jak kto?"
"Ktoś kogo nie znam"
Jakie dzieci są mądre. Zawsze mają logiczną odpowiedź.

Wiesz, jesteś moim usprawiedliwieniem sumienia, albowiem chyba tylko Ty częściej ode mnie zmieniasz zdanie na temat perfum.

Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość
Planujemy wakacje. Ja sobie wymyśliłam, że to mają być typowe olinklusif. Chcę ładny hotel, park wodny (bo jak nie ma zjeżdżalni, to ja nie jadę, bo po co), bar i żarełko i typowy leżing i Januszing. W dodatku ma być tanio, bo ja ogólnie podróżować nie lubię i jestę sknerą, i ma być daleko od jakichkolwiek uchodźców.

To se The Chłop wymyślił, że on ma to w nosie i woli jechać do Polski (jeszcze nigdy nie był), do moich dziadków, na wieś. Jego argumentacja? Będzie ciepło, będzie olinklsif, będzie fajnie, a ile czasu zaoszczędzimy na poszukiwaniach hotelu!

Niewyczymie.

No niestety, wyjście jest jedno, rondlem go, żeliwnym, na bank macie jakiś staroangielski wyrób na stanie

A poważnie, to tak se tylko gada, bo mu się nie chce zapewne poszukiwać. Znajdź se sama hotela, wybierz, podsuń kilka ofert, zmieni zdanie. Z tą Polską, no cóż, nie dziwię się, że ma jakieś idylliczne wyobrażenia, albowiem nie był.
Stary 2016-03-03, 22:32   #522
MotherDivine
Niewyczymie.

Taaak... co prawda z tym leniuchowaniem na wiosce i olinkluziwem w postaci pierogów i kiełbasy to on ma rację
Ale on sobie wyobraża, że w Polsce na wiosce jest cudownie - słonko, krówki, kurki, piękne ukwiecone łąki i wiele rowerowych ścieżek.
Ostatnio sobie wymyślił, że on to by się chętnie do Polski przeprowadził i został wiejskim parobkiem co to wiesz, tu pomoże w wykopkach, tam krowę przepoluje, i tak sobie będzie... parobkował...

Rondlem go, no zaiste rondlem...
Stary 2016-03-03, 23:48   #523
Betty83
Zakorzenienie

chcę tego kothaaa....

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2016-03-04 o 16:27
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 23:51   #524
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Na to wychodzi
dobrze prawisz tez takie lubie,tylko mało takich jest, wstydu chyba nie znam, z takich filmow to wiecej jest polskich niz zagramanicnznych.

ja jeczze lubie surrealistyczne
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 23:59   #525
Katty_p13
Piers do przodu

Betty - no jak ma takie łapki to już przepadłaś bier - przemyć czy coś jakoś tam ....

Ja też mam ...... zawiruszonego Chłopa z całym wachlarzem "atrakcji"
Stary 2016-03-04, 00:05   #526
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
chcę tego kothaaa....
Do torby go!
Gdzie znalazłaś takie ufne futro? Nie chce się wierzyć, że to nie Twój

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Ostatnio sobie wymyślił, że on to by się chętnie do Polski przeprowadził i został wiejskim parobkiem co to wiesz, tu pomoże w wykopkach, tam krowę przepoluje, i tak sobie będzie... parobkował...
Popłakałam się ze śmiechu - cudne

Mother, spóźnione wszystkiego najlepszego I spełnienia marzeń wypoczynkowych

A propos wyglądu, mogłabym podpisać się niemal pod wszystkim, co napisała Rejcz, bo sama niedawno oglądałam swoje zdjęcia sprzed dekady. Dziś na tych fotkach widzę ładne, całkiem zgrabne dziewczę z wielkimi oczami i gęstymi włosami. A wtedy byłam przekonana, że mam n mankamentów wykluczających atrakcyjność, na czele z byciem słonicą. Młodość się nie docenia, że tak sentencjonalnie zakończę

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 00:08   #527
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Betty - no jak ma takie łapki to już przepadłaś bier - przemyć czy coś jakoś tam ....

nie mogę
jakbym mieszkała sama, to już bym dawno wzięła

Zdrowia

u nas chyba czystek działa, bo nic nikogo nie bierze
didki troche rozkładało, ale rozeszło się po kościach

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Do torby go!
Gdzie znalazłaś takie ufne futro? Nie chce się wierzyć, że to nie Twój
Didka całą zimę dokarmiała i oswajała. Normalnie się chowa przed ludźmi, ale do niej biegnie jak ją zawoła. A dziś pojadła, pobawiła się i zasnęła mi na kolanach. Ktoś ją chyba wyrzucił, bo ciągnie ją do ludzi, ale się boi

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2016-03-04 o 00:23
Stary 2016-03-04, 00:29   #528
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
chcę tego kothaaa....
Masz oczy kota
widać że muszmieć

Cytat:

oj

Co do szminki - jakbym przemyślała, to bym nie kupiła. Ona mnie bawi. Nie jest w kategorii upiększacza, tylko hepeningu. A kolorem mi pasuje do facjaty.
Coś jak pachnienie Robakami.

A co do perfum... wciąż mi się podobają, ale nie aż tak, żeby mieć, poczułam, że mogę się bez nich obyć - czekam na zapach, bez którego się nie obędę, muszę mieć... że się zaprzedam, nie wiem, co zrobię, ale chcę tak pachnieć koniecznie.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2016-03-04 o 00:31
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 00:38   #529
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
A propos wyglądu, mogłabym podpisać się niemal pod wszystkim, co napisała Rejcz, bo sama niedawno oglądałam swoje zdjęcia sprzed dekady. Dziś na tych fotkach widzę ładne, całkiem zgrabne dziewczę z wielkimi oczami i gęstymi włosami. A wtedy byłam przekonana, że mam n mankamentów wykluczających atrakcyjność, na czele z byciem słonicą. Młodość się nie docenia, że tak sentencjonalnie zakończę
w wieku 22 lat, to miałam taką masakrę emocjonalną, że nawet nie pamiętam jak wyglądałam. zdjęć unikałam jak ognia. chuda byłam, ale kompleksy mnie przerastały. pewnie nigdy siebie nie zaakceptuję, ale wtedy to urastało do takiej rangi, że bałam się poprosić o cokolwiek w sklepie.
Stary 2016-03-04, 01:44   #530
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
chcę tego kothaaa....
O jeżuuuuuuuuuuuuuuuuuu Też go chcę.
Cytat:

Didka całą zimę dokarmiała i oswajała. Normalnie się chowa przed ludźmi, ale do niej biegnie jak ją zawoła. A dziś pojadła, pobawiła się i zasnęła mi na kolanach. Ktoś ją chyba wyrzucił, bo ciągnie ją do ludzi, ale się boi
Czyli to Grażyna! Dobrze dokarmiały Chyba, że to zimowe futro.

Piękna jesteś tak, że normalnie nie powiem co! Ale to już Ci powiedziałam w Kraku przy myciu rąk po Wucecie, że jesteś tak piękna i wyjątkowa, żebyś się nie zdziwiła, jak będę się na Ciebie gapić. Chyba to powiedziałam na głos? Czy nie dałam rady? Bo tak sobie pomyślałam i tak też czyniłam. Choć ja osobiście piękna zewnętrznego nie potrzebuję w ludziach, zazwyczaj patrzę "w nich" nie na nich, zjawiskową urodę traktuję jako bonus. Dodatek, a czasem przeszkadzajek, bo ciężko się skupić

Fogle Betty weeeeeeeeeeź, przecież to jest Twoja córka z tym kotem, nie może być, że znalazłaś wehikuł czasu
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
dobrze prawisz tez takie lubie,tylko mało takich jest, wstydu chyba nie znam, z takich filmow to wiecej jest polskich niz zagramanicnznych.

Hmmmmm ryli? Mnie w polskich, tego rodzaju filmach przeszkadza wieczna "historyczność". A jak już jest coś po prostu o ludziach, o ludzkich relacjach niekoniecznie uwikłanych w wojnę/komunę/powstania etc. to zazwyczaj beznadziejnie zagrane. Wkurza mnie u polskich aktorów (chyba tak szkolą na uczelniach? ) odgrywanie wszystkiego na jedną modłę, tak jakby zawsze chodziło o powstanie. Tekst o bułkach tonem ofiary gestapo. Ta intonacja doprowadza mnie do szału.
Jest bardzo niewielu którzy potrafią grać, czyli robią to różnorodnie, współcześnie.

Cytat:

łoj

Czas edycji: 2016-03-04 o 01:48
Stary 2016-03-04, 08:59   #531
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja sobie wymyśliłam, że to mają być typowe olinklusif.
Pomijając durność Chłopa, to powiedz mi jak widzisz takie wakacje z małym didem?
Mój chłopin uparł się gdzieś jechać w tym roku, a małe jest małe tj. będzie miało z 8 m-cy. Trochę mnie przeraża wizja jak np. raczkuje po brudnych hotelowych podłogach i wyjada syf z dywanu. W domu to sobie porządnie odkurzę a na wywczasach trzeba zamiatać we własnym zakresie, a jak już odkurzają to na odwal i nie codziennie. Poza tym wozić się ze słoiczkami, kocami, pieluchami... a my bez samochodu. Póki co stanęło na wyjeździe na agroturystykę pod Wawę, już tam byliśmy więc warunki znośne, ale i tak nie jestem przekonana.

Cytat:
(...) i tak sobie będzie... parobkował...

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

Sporo jest takich rosyjskich, skandynawskich, ale nie zawsze pasuje mi tematyka (nie ruszają). A znowu jak za długo oglądam filmy w tym stylu to jestem zdołowana brudem, biedą, brzydotą i chce mi się czegoś z odpicowanymi laskami, pięknymi wnętrzami i plenerami

Cytat:
Fogle Betty weeeeeeeeeeź, przecież to jest Twoja córka z tym kotem, nie może być, że znalazłaś wehikuł czasu
Popieram, Betty wygląda z wiekiem coraz młodziej! Taki "Dziwny przypadek Betty", jak w tym filmie z Bratem Pitem

Stary 2016-03-04, 09:36   #532
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny był, ciekawe tylko na ile napieprzanie w talerze jest rzeczywiście wyznacznikiem talentu Ja odebrałam ten film bardzo pesymistycznie, że może i gostek się wykazał, ale taki brak dyscypliny nie wróży mu sukcesu.
Coś w tym jest

Ja byłam pod wrażeniem tego że niby niewiele się w tym filmie dzialo a trzymał w napięciu

Cytat:
hej hej

No ale w końcu dzwonią, tylko później?

ale jak ktoś mówi, że nie miał czasu, to już by sobie darował. Długa znajomość stażem nie musi być przez to zażyła

z drugiej strony, skoro mówi, "jesteś dla mnie tak ważna, że nie chciałem am ograniczać się do smsa" to chyba jakoś tam się stara, prawda?

Męskie jest fajne, ale układa się na mnie nieszlachetnie - za to do damskiego nie mam żadnych zastrzeżeń

Wstyd - zrobił na mnie wielkie wrażenie

Ano tak!

"A jak kto?"
"Ktoś kogo nie znam"
Gucio jak zwykle odpowiedź w sedno

Cytat:

Niewyczymie.

Ale Twój chuop wymyśla

Cytat:

Cytat:
Pomijając durność Chłopa, to powiedz mi jak widzisz takie wakacje z małym didem?
Mój chłopin uparł się gdzieś jechać w tym roku, a małe jest małe tj. będzie miało z 8 m-cy. Trochę mnie przeraża wizja jak np. raczkuje po brudnych hotelowych podłogach i wyjada syf z dywanu. W domu to sobie porządnie odkurzę a na wywczasach trzeba zamiatać we własnym zakresie, a jak już odkurzają to na odwal i nie codziennie. Poza tym wozić się ze słoiczkami, kocami, pieluchami... a my bez samochodu. Póki co stanęło na wyjeździe na agroturystykę pod Wawę, już tam byliśmy więc warunki znośne, ale i tak nie jestem przekonana.

Sporo jest takich rosyjskich, skandynawskich, ale nie zawsze pasuje mi tematyka (nie ruszają). A znowu jak za długo oglądam filmy w tym stylu to jestem zdołowana brudem, biedą, brzydotą i chce mi się czegoś z odpicowanymi laskami, pięknymi wnętrzami i plenerami

Popieram, Betty wygląda z wiekiem coraz młodziej! Taki "Dziwny przypadek Betty", jak w tym filmie z Bratem Pitem
Ja z didem jeszcze nigdzie nie byłam ale na pewno planuję gdzieś jechać, nie wyobrażam sobie całego lata w domu spędzić zakładam że wszyscy jeżdżą i jakos żyją więc i my damy radę
Pierwsza próba chyba bedzie już na majówkę no ale Mały 4 miesiące dopiero będzie miał więc mobilny nie będzie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 09:55   #533
Maja102
Zakorzenienie

Sceny Bar (watek na okoloperfumowe offtopy) został niszą

Śniło mi się, ze nie dojechalam rano do pracy pociągiem, bo gdzies na trasie meteoryt w nocy spadł na tory

Ogólnie źle spalam i z niewyspania mam wkurfa

Ja chcę wiosny...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-03-04 o 10:39
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 10:22   #534
MotherDivine
Niewyczymie.

Nooo, ja nie wiem gdzie pisać. Joł Baru!

Red - A tam, myślę że moje podłogi są myte bardziej na odwal się niż w tych hotelach. Did zahartowany.

A w ogóle to po raz pierwszy kupiłam szablon na bloga... i zepsułam. To nie tak miało byyyyyyć!
Stary 2016-03-04, 11:14   #535
tricolor
Wtajemniczenie

Miłego dnia całemu Baru!

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Betty jakaś Ty śliczna
Stary 2016-03-04, 11:40   #536
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja byłam pod wrażeniem tego że niby niewiele się w tym filmie dzialo a trzymał w napięciu

Pierwsza próba chyba bedzie już na majówkę no ale Mały 4 miesiące dopiero będzie miał więc mobilny nie będzie
1. ba, lubię takie - najlepiej jak jest niewielu bohaterów ale nie wiadomo komu zaraz puszczą nerwy i utłucze resztę
2. z takim małym wózkowym wygodniej, jednak z drugiej strony nie chciałoby mi się targać wielkiej gondoli do pociągu. No i to ciągłe karmienie cyckiem... Mam nadzieję, że 8-miesięcznego zapcham kaszką i spacerówka wystarczy

Cytat:
Red - A tam, myślę że moje podłogi są myte bardziej na odwal się niż w tych hotelach. Did zahartowany.
Ale podejrzewam, że nie masz zaplątanych w dywanie muszych trucheł? W zeszłe wakacje trafiła nam się taka agro, że ilekroć otworzyliśmy okna to leciały muchy (a gorunc i klimy nie było więc co robić), wieczorami je mordowaliśmy klapkiem ale nie wszystkie trupki udawało się znaleźć - taki Irytek zapewne by znalazł i zjadł

Stary 2016-03-04, 12:40   #537
MotherDivine
Niewyczymie.

Irytek w muchach chyba nie gustuje, ale kto go tam wie...

leci do mnie Madagaskarowy Shalimar!!! Upolowałam niczym jakiś, nieprzymierzając, łowca!

Edytowane przez MotherDivine
Czas edycji: 2016-03-04 o 12:41
Stary 2016-03-04, 13:17   #538
Parabelka
Panaroja

spod szarości i snad guodu
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Zamknęli mi basen bo remont Buu. .. niech szybko kończą, chcę do wakacji zdążyć się porządnie nauczyć plywania
pływania się nie zapomina , dasz radę nawet z przerwą
Cytat:
Snad niemożnosci wbicia się w nowy wątek ....
I kryzysu wiary we własne siły

A i wysypu syfów na czole i nie wiem skąd od zastrzyków ? Czy od odstawienia antków .... I czy to znaczy że zaraz włosy mi polecą?

Parabelko Jeśli chodzi o te badania skandynawskie to chodziło o antybiotyki trzydniowe ... Podobno coś tam w jelitach one zmieniaja w zły sposób i zupełnie inny niż reszta antybiotyków...
1.
2.pozwolę sobie powiedziec eeeeetam , jadłam je wielokrotnie i nie zauważyłam jakichkolwiek zmian w funkcjonowaniu czegokolwiek
Cytat:

Będzie flacha.

A meskie fajne jest?
damskie jest wykastrowane , ale męskie jest :sli na:
Cytat:
Dobra , leci do mnie śliczna zgrabna 125 męskiego Obsession
We wtorek Dzień Kobiet, to będzie akurat na prezent ode mnie dla mnie
klask i:
Cytat:

Niewyczymie.
: hahaha:ale z drugiej strony on zna tylko wersję eksportową jako kraj sielskich blondyn z warkoczami , pierogów na każdym słupie i bocianów na sianie wśród zielonych łąk i słomianych strzech , a pomiędzy radosnych zespołów ludowych wyśpiewujących ojdandana nad garnkiem szmalcu przy drewnianym płocie a pod strzechą luksusowych apartamentów z dżakuzi i hostessami
Cytat:
Taaak... co prawda z tym leniuchowaniem na wiosce i olinkluziwem w postaci pierogów i kiełbasy to on ma rację
Ale on sobie wyobraża, że w Polsce na wiosce jest cudownie - słonko, krówki, kurki, piękne ukwiecone łąki i wiele rowerowych ścieżek.

Rondlem go, no zaiste rondlem...
i 100 lat urodzinowo !
Cytat:
chcę tego kothaaa....
Bier do torby i chodu
Cytat:
też popieram
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Śniło mi się, ze nie dojechalam rano do pracy pociągiem, bo gdzies na trasie meteoryt w nocy spadł na tory

Ja chcę wiosny...
1. nie zdziwiłabym się, gdyby takie było oficjalne wytłumaczenie kolejnego kolapsu kolejowego gdzieś
2.ja też
Cytat:
Ale podejrzewam, że nie masz zaplątanych w dywanie muszych trucheł? W zeszłe wakacje trafiła nam się taka agro, że ilekroć otworzyliśmy okna to leciały muchy (a gorunc i klimy nie było więc co robić), wieczorami je mordowaliśmy klapkiem ale nie wszystkie trupki udawało się znaleźć - taki Irytek zapewne by znalazł i zjadł
trza kotha wziąć - wszystkie muchy upoluje i dla dida nic nie zostanie

Drogi Baru , dawno nie było o otchódzaniu , ktoś coś ? udało się komuś otchóść ? mnie ni huhu , w związku z czym przestawiam się na zdrowe odżywianie znaczy żarło w pudełkach taskane do robo zamiast kanapek może pomoże

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 13:24   #539
Maja102
Zakorzenienie

Mi się udalo schusc

Ale przez przeciągająca się depresje jesienno-zimowa i syfoze za oknem mam takie napady na słodkie, ze boje się, ze wszystko zaraz wróci.

Zaczelam zuc owocowe slodie gumy, to żre tyle, ze mam wzdęcia

Kupiłam landrynki (dlugo się memla w ustach i tylko 12 kcal w jednej) to żre tyle, dopóki język i podniebienie nie zaczną krwawić
Stary 2016-03-04, 13:26   #540
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ja ostatnio schudłam z 53kg do 50 ale metody nie polecam

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości