|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Obejrzalam garderobe Kretki i od razu pomyslalam o tej kurzącej sie scianie butow
nie w moim guscie ogolnir
|
#1472 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja bardzo bardzo ją lubiłam. oglądałam od jej początków bo wydawała mi się naturalna, pracowita, pomysłowa myślałam że ma olej w głowie. teraz uważam, że nuda a wręcz żenada na jej kanale i jest mi strasznie szkoda że taka osoba się zmarnowała, w sumie nawet nie wiem jak określić co się z nią stało.
|
|
#1473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Według mnie niestety nie oszukujmy się, ale to współprace zniszczyły tą magię filmików YTba.. Poznikały dziewczyny chcące nagrać "dla koleżanek".
|
|
#1474 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() No proszę
|
|
|
|
|
#1475 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Konto usunięte
|
Martin wrzucił na swojego fb. Najwięksi Youtuberzy opowiadają o swojej pracy. Długo mnie nie było ale starałam się chociaż czytać na bieżąco |
|
|
|
#1477 | |
|
Konto usunięte
|
Ale masło roślinne chyba nie ma szans zawierać mleka. Chyba, ze to dopisek na zasadzie "może zawierać bo w tej samej fabryce produkowane są produkty mleczne"
Cytat:
|
|
|
|
|
#1478 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kasia - w składzie: preparat serwatkowy (mleko) Zwykła z Kruszwicy - w składzie nie ma mleka, jedynie jest napis "produkt może zawierać mleko" Margaryna roślinna Bielmar - mleko ukwaszone w skladzie. |
|
|
|
|
#1479 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś Madzikowi w komentarzu napisał, że jej OMO to elementy z zestawów HOME, no i ona tak myślała w sumie, ale jak wiemy ma dwa
razy "O" i jedno "M" i w sumie to się jej podoba, ładnie się to OMO prezentuje. Czyli będzie stało Ogólnie oglądając jej dzisiejszego vloga miałam straszne ciarki żenady.
|
#1481 |
|
Konto usunięte
|
A ja nie rozumiem jej fenomenu. No ładna dziewczyna, wygląda jak nastolatka, ale jakoś tak brak charakteru, charyzmy, nie wiem, taka zwyczajna jest i ładna, po prostu bardzo ładna (tzn. na urodę to bym się zamieniła, oczywiście, ale chciałabym czegoś więcej na yt, dlatego nie zachwycam się nią).
RudeOne Kocham Norwegię, byłam tylko na południu i w Oslo, ale może kiedyś uda się zobaczyć więcej, bo tam jest pięknie, w miastach, w miasteczkach i w przyrodzie. PS Dostałaś już kociego boxa? |
|
|
|
#1482 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak w ogóle to czekam na filmiki z serii jak sie ubrać za za 3 zł czy ubranie dnia za 5 zł
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Rozeznanie
|
Zwykła Delma do kanapek chyba nie ma w sobie nic pochodzącego z mleka, mimo to nie należy jeść w kółko tego samego-to samo z margarynami. Powinno się jeść raz masło, raz margarynę. W sumie jak wiadomo wszystko jest dla ludzi ale z umiarem i nie należy przesadzać.
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Przyczajenie
|
Rozwiążę trochę waszych problemów. Żadna z ogólnodostępnych margaryn nie jest wegańska ze względu na obowiązek dodawania witaminy D. W większości wypadków jest ona pozyskiwana z lanoliny. Z tego co mi wiadomo jest tylko jeden sensowny zamiennik dostępny prawie wyłącznie w sklepach ze zdrową żywnością
|
|
|
|
#1486 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam taki ubaw, taka początkująca, nieobyta jeszcze juciuberka. W tym wszystkim jest taka... niegroźna, nikt jej nie traktuje poważnie, tam nawet nie ma co hejtować, to jest po prostu Madzikstajl.
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A jeśli jednak gdzieś coś takiego istnieje i jest dostępne dla posiadaczy małych hodowli, to prawdopodobieństwo trafienia na to w produktach z małej mleczarni jest zapewne równe prawdopodobieństwu trafienia na niemodyfikowaną soję w jogurciku z marketu . EDIT: W Europie hormony dla krów mlecznych są nielegalne, ale używane bezprawnie najczęściej w Belgii i Niemczech. W ogóle to whatevaa, Szusz gada trzy po trzy i tym należy podsumować całą dyskusję. Edytowane przez Silene1310 Czas edycji: 2016-03-03 o 22:14 |
|
|
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
Zupa na wodzie z makaronu
ale przyznaję się, że dodaję trochę wody z makaronu do sosu, bo fajnie go zagęszcza to chyba rodzaj choroby dwubiegunowej ![]() A odnośnie Aliss- całe 5 godzin zajęć w którymś q&a na pytanie co sądzi o godzeniu pracy ze studiami, to odpisała, że ona nie wie, bo tak nie ma, ale uważa, że należy ustawić sobie grafik na studia tylko na ranek, albo na popołudniu, a w pozostałym czasie pracować, wieczorem pamiętając o czasie na swoje pasję chciałabym, żeby było to takie proste
|
|
|
|
#1489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O nieee ja tylko jem Delmę... nic innego mi nie smakuje i co teraz?. Na smak masła bierze mnie na wymioty, od dziecka jestem raczej bez mleczna i wszystkie jogurty naturalne czy białe sery odpadają, mleko również. Z czasem nauczyłam się jeść ser żółty ale tylko z jakimiś dodatkami, żeby jakoś ten smak zabić. Vlog Jacka z Norwegii LOVE. Podoba mi się montaż i to jak chłopaki tańczą czy podskakują do tej muzyki. Uwielbiam tę piosenkę |
|
|
|
|
#1490 |
|
Konto usunięte
|
Zmalowana i jej 'zdolność do przyjmowania krytyki'
https://www.instagram.com/p/BCf3oBlw...n-by=zmalowana |
|
|
|
#1491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Jak która z vlogerek powie, że - ze względów zdrowotnych - nie je margaryny, bo jest w niej witamina D pozyskiwana z lanoliny, poprzysięgam - rzucam to. |
|
|
|
|
#1492 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
![]() Tak dostałam!
|
|
|
#1493 |
|
Raczkowanie
|
Bry wieczór. Czytam jednym okiem a drugim śpię bo mnie siły opuściły
dajcie mi 3h na uczelni zamiast zapieprzania w kółko to będę najradośniejszą osobą na świecie Oglądam Szusz coraz rzadziej bo mnie wkurza to jej mądrzenie. Zdrowe dla mnie ma inny wymiar niż dla Weroniki... Zostawiam wam coś co mi TŻ puszczał w kółko i się zakochałam ![]()
|
#1494 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż sobie włączę ![]() Edit: spodziewałam się, że co drugie słowo będzie na K, ale nie było tak źle faktycznie u innych vlogerek raczej tego nie ma, ścisła cenzura, ale u Ciebie widać, że to jest naturalne i ok. Twój kanał, możesz robić co chcesz - jedni kasują komentarze a inni używają wulgaryzmów Cytat:
ale Madzik osiągnął szczyt po prostu... co może być fajnego w nicnieznaczących literkach? Chyba, że utworzyła sobie jakieś ich rozwinięcie i teraz mają sens pierwsze co mi przyszło do głowy co to może być to: och mój ogierze wtf haha
Edytowane przez Ms_E Czas edycji: 2016-03-03 o 22:17 |
||
|
|
|
#1495 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale wkleiłam jako ciekawostkę.Niestety talentu się dopatrzyć nie mogę, być może ślepnę.co to jest, kto to jest, co tu się dzieje??.. 20m2 to ostatnio dla mnie takie szusz2 jeśli chodzi o guilty pleasures. |
|
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
W większości słucham takiej muzyki i coverów a gość wymiata no nie ma co
|
#1498 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam w komentach podejrzenia o powiększenie ust u SZ. ![]() chętnie poczytam Wasze hejty, tylko pod którym filmem szukać - póki co widze same słodzenie |
|
|
|
#1499 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To nawet ja sobie nie dojeżdżam eyelinerem, bo momentalnie oczy robią się wizualnie zbyt blisko siebie, choć na tym zdjęciu aż tak mnie to nie razi, ale fakt, podkreśla blisko osadzone oczy. Bardziej razi mnie pomadka wokół linii ust i jakość zdjęcia. Czemu to takie ziarniste? Przecież to wygląda strasznie. |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

nie w moim guscie ogolnir

Poznikały dziewczyny chcące nagrać "dla koleżanek".
.

. EDIT: W Europie hormony dla krów mlecznych są nielegalne, ale używane bezprawnie najczęściej w Belgii i Niemczech. 
)
ale Madzik osiągnął szczyt po prostu... co może być fajnego w nicnieznaczących literkach? Chyba, że utworzyła sobie jakieś ich rozwinięcie i teraz mają sens
, ale wkleiłam jako ciekawostkę.Niestety talentu się dopatrzyć nie mogę, być może ślepnę.