Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-03, 20:08   #1471
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Obejrzalam garderobe Kretki i od razu pomyslalam o tej kurzącej sie scianie butow nie w moim guscie ogolnir
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:11   #1472
karolina0203
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amelj Pokaż wiadomość
Ja zupełnie nie rozumiem co ktoś może w niej widzieć. I nie rozumiem nawet co ktoś w niej widział te parę lat temu
a ja bardzo bardzo ją lubiłam. oglądałam od jej początków bo wydawała mi się naturalna, pracowita, pomysłowa myślałam że ma olej w głowie. teraz uważam, że nuda a wręcz żenada na jej kanale i jest mi strasznie szkoda że taka osoba się zmarnowała, w sumie nawet nie wiem jak określić co się z nią stało.

szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire
karolina0203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:12   #1473
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina0203 Pokaż wiadomość
oglądałyście kiedyś "Modę na Sukces"? siedząc w salonie z mamą i babcią, przy pogawędkach i kawie ja kilka razy przypadkowo widziałam ten szajs, ale później chciałam już sama zobaczyć z ciekawości jaką durnotę albo pierdołę ludzie którzy piszą scenariusz do tego "świetnego" serialu tym razem wymyślą.

tak samo miałam dzisiaj z Szusz, wczoraj odsubsktybowałam, żeby się od tych pierdół odciąć a dzisiaj rano przy kawce sama włączyłam
z dzisiaj:
https://www.youtube.com/watch?v=UZAaEjwu18M
mam wrażenie że cały filmik to reklama Zalando. w dodatku Weronika pokazałą identyczne baleriny co Karolina Baszak we wczorajszym filmie. mówi o sukience że ona jest super, trzyma fason a jeszcze nawet nie nosiła. jeszcze na koniec reklama aplikacji na telefon.

dla porównania "stara" Szusz:
https://www.youtube.com/watch?v=dWHWqX4DTaQ
jaka ona była fajna i ładniutka!
To były czasy gdy szusz jadła fast food jak sama powiedziała od czasu do czasu

Według mnie niestety nie oszukujmy się, ale to współprace zniszczyły tą magię filmików YTba.. Poznikały dziewczyny chcące nagrać "dla koleżanek".

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:12   #1474
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
No niestety nie zadziałam po znajomości, za daleko jestem....płytę to ew. swoją mogę Ci zorganizować .
<dajcie mi czymś tępym po głowie po głowie, dostałam dzisiaj oficjalną umowę i mój Artyzm mi odbija>
Dziękuję, poczekam na oficjalne wydawnictwo, bo chciałabym podarować na prezent
No proszę
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:15   #1475
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Obejrzalam garderobe Kretki i od razu pomyslalam o tej kurzącej sie scianie butow nie w moim guscie ogolnir
Mam te same odczucia, ale balam sie napisac, zeby nie poszla fala "nie kazdy chce sie nudno ubierac"
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:17   #1476
201606201142
Konto usunięte

Martin wrzucił na swojego fb. Najwięksi Youtuberzy opowiadają o swojej pracy.

Długo mnie nie było ale starałam się chociaż czytać na bieżąco
201606201142 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:26   #1477
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez empress_ Pokaż wiadomość
Margaryna może zawierać mleko, ale w znikomych ilościach.
Ale masło roślinne chyba nie ma szans zawierać mleka. Chyba, ze to dopisek na zasadzie "może zawierać bo w tej samej fabryce produkowane są produkty mleczne"

Cytat:
Napisane przez Silene1310 Pokaż wiadomość
Mną tam najbardziej zatelepało, kiedy powiedziała o krowach faszerowanych hormonami, przez co nabiał jest niezdrowy. Już widzę, jak moi rodzice, którzy są hodowcami, popylają codziennie do obory i szprycują każdą z kilkuset sztuk, albo dosypują specyfików do paszy, którą sami przygotowują . Mogłaby kupić choć raz coś z lokalnej mleczarni, a nie z Zotta i zamknąć w końcu twarz w temacie, o którym nie ma pojęcia.
Ale nigdy nie ma pewności co naprawdę dostają te krowy. Twoi rodzice karmią je super, a znajdą się hodowcy dosypujące jakieś specyfiki, żeby krowa dała wiecej mleka
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:38   #1478
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Ale masło roślinne chyba nie ma szans zawierać mleka. Chyba, ze to dopisek na zasadzie "może zawierać bo w tej samej fabryce produkowane są produkty mleczne"
Sprwadzilam składy margaryn, które mam w lodówce. I tak:
Kasia - w składzie: preparat serwatkowy (mleko)
Zwykła z Kruszwicy - w składzie nie ma mleka, jedynie jest napis "produkt może zawierać mleko"
Margaryna roślinna Bielmar - mleko ukwaszone w skladzie.
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:44   #1479
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladyfinger88 Pokaż wiadomość
Czy wy też robicie zupę na wodzie spod makaronu? Dla mnie jest to obrzydliwe, ale może to ja jestem jakaś dziwna Bardzo mi się rzuciło to w oczy u Sz.
whaaaaaaat?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:46   #1480
muchli
Raczkowanie

Ktoś Madzikowi w komentarzu napisał, że jej OMO to elementy z zestawów HOME, no i ona tak myślała w sumie, ale jak wiemy ma dwa
razy "O" i jedno "M" i w sumie to się jej podoba, ładnie się to
OMO prezentuje. Czyli będzie stało Ogólnie oglądając jej dzisiejszego vloga miałam straszne ciarki żenady.
Stary 2016-03-03, 20:50   #1481
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Pierwsza stylizacja ideał
A ja nie rozumiem jej fenomenu. No ładna dziewczyna, wygląda jak nastolatka, ale jakoś tak brak charakteru, charyzmy, nie wiem, taka zwyczajna jest i ładna, po prostu bardzo ładna (tzn. na urodę to bym się zamieniła, oczywiście, ale chciałabym czegoś więcej na yt, dlatego nie zachwycam się nią).

RudeOne Kocham Norwegię, byłam tylko na południu i w Oslo, ale może kiedyś uda się zobaczyć więcej, bo tam jest pięknie, w miastach, w miasteczkach i w przyrodzie.
PS
Dostałaś już kociego boxa?
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:53   #1482
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość
Ktoś Madzikowi w komentarzu napisał, że jej OMO to elementy z zestawów HOME, no i ona tak myślała w sumie, ale jak wiemy ma dwa
OMO prezentuje. Czyli będzie stało Ogólnie oglądając jej dzisiejszego vloga miałam straszne ciarki żenady.
Jak oglądałam jej haul lumpeksowy, to myślałam, że ona ma właśnie litery do ułożenia napisu HOME, ale jak zobaczyłam OMO to taki lekki zonk, co niby ma to oznaczać.
A tak w ogóle to czekam na filmiki z serii jak sie ubrać za za 3 zł czy ubranie dnia za 5 zł
Stary 2016-03-03, 21:00   #1483
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez empress_ Pokaż wiadomość
Sprwadzilam składy margaryn, które mam w lodówce. I tak:
Kasia - w składzie: preparat serwatkowy (mleko)
Zwykła z Kruszwicy - w składzie nie ma mleka, jedynie jest napis "produkt może zawierać mleko"
Margaryna roślinna Bielmar - mleko ukwaszone w skladzie.
Zwykła Delma do kanapek chyba nie ma w sobie nic pochodzącego z mleka, mimo to nie należy jeść w kółko tego samego-to samo z margarynami. Powinno się jeść raz masło, raz margarynę. W sumie jak wiadomo wszystko jest dla ludzi ale z umiarem i nie należy przesadzać.
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:05   #1484
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Maguda, a może to:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...we,159184.html

...
...
też koleżanki
ale nie mój wszechświat.
Podziwiam talent, ale ten cały performance zupełnie do mnie nie przemawia. Mimika mnie przeraża i nie pozwala mi się skupić na muzyce. Całość w rezultacie wypada marnie w mojej ocenie.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:07   #1485
Larira
Przyczajenie

Rozwiążę trochę waszych problemów. Żadna z ogólnodostępnych margaryn nie jest wegańska ze względu na obowiązek dodawania witaminy D. W większości wypadków jest ona pozyskiwana z lanoliny. Z tego co mi wiadomo jest tylko jeden sensowny zamiennik dostępny prawie wyłącznie w sklepach ze zdrową żywnością
Larira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:08   #1486
201606201142
Konto usunięte

Cytat:
Mega się cieszę na ten Vlogmarc Madzika Mam taki ubaw, taka początkująca, nieobyta jeszcze juciuberka. W tym wszystkim jest taka... niegroźna, nikt jej nie traktuje poważnie, tam nawet nie ma co hejtować, to jest po prostu Madzikstajl.
Stary 2016-03-03, 21:09   #1487
Silene1310
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Ale nigdy nie ma pewności co naprawdę dostają te krowy. Twoi rodzice karmią je super, a znajdą się hodowcy dosypujące jakieś specyfiki, żeby krowa dała wiecej mleka
Nie jestem w stu procentach pewna, ale chyba nie istnieją takie chemiczne specyfiki i jedynym sposobem na "zmuszenie" krowy do dawania większej ilości mleka (oprócz dobrej diety oczywiście) jest jej inseminacja, a to, mimo że sama krowa ma wątpliwą przyjemność z ciągłego rodzenia dzieci, raczej na jakość mleka nie wpływa . A jeśli jednak gdzieś coś takiego istnieje i jest dostępne dla posiadaczy małych hodowli, to prawdopodobieństwo trafienia na to w produktach z małej mleczarni jest zapewne równe prawdopodobieństwu trafienia na niemodyfikowaną soję w jogurciku z marketu . EDIT: W Europie hormony dla krów mlecznych są nielegalne, ale używane bezprawnie najczęściej w Belgii i Niemczech.

W ogóle to whatevaa, Szusz gada trzy po trzy i tym należy podsumować całą dyskusję.

Edytowane przez Silene1310
Czas edycji: 2016-03-03 o 22:14
Silene1310 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:11   #1488
kirja
Raczkowanie

Zupa na wodzie z makaronu
ale przyznaję się, że dodaję trochę wody z makaronu do sosu, bo fajnie go zagęszcza ale Szusz już nie rozkminiam: tu krewetka, tam tylko margaryna, a tu pizza z salami, później tylko wegańskie jogurty, a tu tatar to chyba rodzaj choroby dwubiegunowej

A odnośnie Aliss- całe 5 godzin zajęć cud, że żyję
w którymś q&a na pytanie co sądzi o godzeniu pracy ze studiami, to odpisała, że ona nie wie, bo tak nie ma, ale uważa, że należy ustawić sobie grafik na studia tylko na ranek, albo na popołudniu, a w pozostałym czasie pracować, wieczorem pamiętając o czasie na swoje pasję chciałabym, żeby było to takie proste
kirja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:11   #1489
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Zwykła Delma do kanapek chyba nie ma w sobie nic pochodzącego z mleka, mimo to nie należy jeść w kółko tego samego-to samo z margarynami. Powinno się jeść raz masło, raz margarynę. W sumie jak wiadomo wszystko jest dla ludzi ale z umiarem i nie należy przesadzać.

O nieee ja tylko jem Delmę... nic innego mi nie smakuje i co teraz?. Na smak masła bierze mnie na wymioty, od dziecka jestem raczej bez mleczna i wszystkie jogurty naturalne czy białe sery odpadają, mleko również. Z czasem nauczyłam się jeść ser żółty ale tylko z jakimiś dodatkami, żeby jakoś ten smak zabić.

Vlog Jacka z Norwegii LOVE. Podoba mi się montaż i to jak chłopaki tańczą czy podskakują do tej muzyki. Uwielbiam tę piosenkę
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:17   #1490
201607110949
Konto usunięte

Zmalowana i jej 'zdolność do przyjmowania krytyki'

• ciocia_gorzkaWydaje mi się, że makijaż spowodował, że oczy tej dziewczyny wydają się osadzone bliżej siebie. Jakoś mi to zaburza kompozycje.
  • zmalowana@ciocia_gorzka dziewczyna ma oczy blisko osadzone 👍🏻
  • ciocia_gorzkaNie da się ukryć, chodziło mi bardziej o to ze efekt się spotęgował.
  • zmalowana@ciocia_gorzka ja myśle że nie widząc efektu przed nie jesteś w stanie tego określić , ale każdy ma prawo do swojej opinii.
Sorry, ale chyba każdy, kto interesuje się choć trochę makijażem wie, że wysmarowanie czarnym eyelinerem wewnętrznych kącików oka, optycznie je do siebie przybliża.

https://www.instagram.com/p/BCf3oBlw...n-by=zmalowana
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:21   #1491
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez Larira Pokaż wiadomość
Rozwiążę trochę waszych problemów. Żadna z ogólnodostępnych margaryn nie jest wegańska ze względu na obowiązek dodawania witaminy D. W większości wypadków jest ona pozyskiwana z lanoliny. Z tego co mi wiadomo jest tylko jeden sensowny zamiennik dostępny prawie wyłącznie w sklepach ze zdrową żywnością

Jak która z vlogerek powie, że - ze względów zdrowotnych - nie je margaryny, bo jest w niej witamina D pozyskiwana z lanoliny, poprzysięgam - rzucam to.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:25   #1492
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

RudeOne Kocham Norwegię, byłam tylko na południu i w Oslo, ale może kiedyś uda się zobaczyć więcej, bo tam jest pięknie, w miastach, w miasteczkach i w przyrodzie.
PS
Dostałaś już kociego boxa?
Kiedyś na pewno się wybiorę
Tak dostałam! jak zawsze, żeby nie było, ale odstaje zawartością na minus (troszkę) od pozostałych ;>
Stary 2016-03-03, 21:26   #1493
lord_viader
Raczkowanie

Bry wieczór. Czytam jednym okiem a drugim śpię bo mnie siły opuściły

dajcie mi 3h na uczelni zamiast zapieprzania w kółko to będę najradośniejszą osobą na świecie

Oglądam Szusz coraz rzadziej bo mnie wkurza to jej mądrzenie. Zdrowe dla mnie ma inny wymiar niż dla Weroniki...

Zostawiam wam coś co mi TŻ puszczał w kółko i się zakochałam
Stary 2016-03-03, 21:31   #1494
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
No właśnie nie, bo to raczej żadna forma łamania prawa, a już nie mam zamiaru ciąć filmu na 100kawałków, czy zupełnie rezygnować z jego wrzucenia. Stopowałam się przez wiele miesięcy, udając grzeczną i poukładaną, ale chyba wystarczy. Nawet dostawałam wiadomości, że na snapie jakoś naturalniejsza jestem, a na kanale spięta jak baranie dżondra, bo cały czas spinka, czy coś "złego" nie powiem.
#kontrowersje
Aż sobie włączę
Edit: spodziewałam się, że co drugie słowo będzie na K, ale nie było tak źle faktycznie u innych vlogerek raczej tego nie ma, ścisła cenzura, ale u Ciebie widać, że to jest naturalne i ok. Twój kanał, możesz robić co chcesz - jedni kasują komentarze a inni używają wulgaryzmów
Cytat:
Ja wiem, że zakupy w lumpeksach często kończą się kupą ubrań nie do końca dobrych, ale tanich ale Madzik osiągnął szczyt po prostu... co może być fajnego w nicnieznaczących literkach? Chyba, że utworzyła sobie jakieś ich rozwinięcie i teraz mają sens pierwsze co mi przyszło do głowy co to może być to: och mój ogierze wtf haha

Edytowane przez Ms_E
Czas edycji: 2016-03-03 o 22:17
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:37   #1495
201606201142
Konto usunięte

[COLOR="Gray"]
Cytat:
Napisane przez lord_viader Pokaż wiadomość

Zostawiam wam coś co mi TŻ puszczał w kółko i się zakochałam

Kocham jak ktoś tak czuje muzykę
Stary 2016-03-03, 21:44   #1496
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Podziwiam talent, ale ten cały performance zupełnie do mnie nie przemawia. Mimika mnie przeraża i nie pozwala mi się skupić na muzyce. Całość w rezultacie wypada marnie w mojej ocenie.
Dla mnie to jest , ale wkleiłam jako ciekawostkę.Niestety talentu się dopatrzyć nie mogę, być może ślepnę.

co to jest, kto to jest, co tu się dzieje??..
20m2 to ostatnio dla mnie takie szusz2 jeśli chodzi o guilty pleasures.
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:44   #1497
lord_viader
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez micropig Pokaż wiadomość

Kocham jak ktoś tak czuje muzykę

W większości słucham takiej muzyki i coverów a gość wymiata no nie ma co
Stary 2016-03-03, 21:45   #1498
magda_lena111
Rozeznanie

znalazłam w komentach podejrzenia o powiększenie ust u SZ.
chętnie poczytam Wasze hejty, tylko pod którym filmem szukać - póki co widze same słodzenie
magda_lena111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:48   #1499
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Kiedyś na pewno się wybiorę
Tak dostałam! jak zawsze, żeby nie było, ale odstaje zawartością na minus (troszkę) od pozostałych ;>
Dokładnie to samo miałam pisać! Jest fajnie, ale jednak trochę gorzej niż wcześniejsze pudełka. Zamawiasz następne?

To nawet ja sobie nie dojeżdżam eyelinerem, bo momentalnie oczy robią się wizualnie zbyt blisko siebie, choć na tym zdjęciu aż tak mnie to nie razi, ale fakt, podkreśla blisko osadzone oczy. Bardziej razi mnie pomadka wokół linii ust i jakość zdjęcia. Czemu to takie ziarniste? Przecież to wygląda strasznie.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:51   #1500
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magda_lena111 Pokaż wiadomość
znalazłam w komentach podejrzenia o powiększenie ust u SZ.
chętnie poczytam Wasze hejty, tylko pod którym filmem szukać - póki co widze same słodzenie
Raczej nie znajdziesz szusz wszytsko co uzna za hejt (a często to tylko wyrażenie wlasnej opinii) usuwa z prędkością światła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości