|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Ja wesele bedę miała w Exbudzie, bo po przeczytaniu Waszych opnii i wysłuchaniu moich znajomych żadnego negatywnego zdania nie słyszałam
Na weselu u mnie będzie grał zespół Twenty One Zespół oraz videofilmowanie i fotografie ma jedna osoba - pan Jarek (podaje numer do niego 697-210-122). Mogę ich polecić z czystym sumieniem. Ceny też maja konkurencyjne. I na pewno biorą pod uwagę oczekiwania i pomysły Pary Młodej. Bukiet planuję z kwiaciarni Pokusa Tyle na razie załatwiłam. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mężatki |
|
|
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
to fajnie
ja przeczytam to co prawda dopiero jak wrócę, bo wyjeżdżam do domu na święta i na weekend, ale trzymam kciuki i mam nadzieję ze odniesiesz dobre wrażenie i będziesz zadowolona pozdrawiam serdecznie!
Edytowane przez malutka 166 Czas edycji: 2007-10-30 o 20:31 Powód: literówka |
|
|
|
#933 |
|
Przyczajenie
|
Jakie fajne forum...
Slub mam 28.06.08 tak jak Kalex (pozdrawiam . To co mamy zaklepane to :1.sala- nie mialam z nia wiele problemow bo weslicho ma byc na ponad 200 osob wiec do wyboru byl Castor albo SHL . Tutaj nikt przy zdrowych zmyslach sie nie zastanawia i wybiera Castor. To tak jak kawa w filizance i w szklance ze spodkiem . Czytam o nim pochlebne informacje wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze2. Zespol Czabanbadnd podobno spoko graja, wzielismy ich z polecenia 3. Kamerzysta -znajomy Pan ![]() 4 Fotograf- znajoma Pani ![]() 5. Ksiadz- nieznajomy ale bardzo przyjazny Czego nie mam 1SUKIENKA jeszcze nie bylam w zadnym sklepie (podziwiam Kalex ),ale w internecie wypatrzylam sobie cos takiego i raczej bede temu wierna http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=41,2 grudnia maja byc targi slubne w Warszawie mam plan sie tam udac moze cos fajnego taniego oryginalnego upatrze... 2. Bardzo zalezy mi na znaleziezniu jakiejs oprawy muzycznej na sam slub typu skrzypaczka, spiewajaca Pani lub Pan lub chór poprostu ktoś kto zagral by mi tylko w kosciele. W mojej parafii jest okropny organista i same rozumiecie......Jak macie namiary na kogos to bardzo prosze...O reszte narazie sie nie martwie no moze o nauki przedmalzenskie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#934 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Was Wizanki
jak to dobrze ze jest takie forum jak to prawda? Moniss piekna ta sukienka strasznie mi sie spodobala moze ja tez taka podobna gdzies znajde.. naprawde sliczna jest.Moze jednak ktoras z Was znjadzie chociaz kilka zdjec z wesela w Dworku w Maslowie.bo ja bylam tam dwa tygodnie temu w niedziele,ale bylo juz po weselu wiec widzialam sale tylko zza szyby. sle pozdrowionka i zycze slodkich snow |
|
|
|
#935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
moniss czy te targi w Warszawie to te na torwarze? nie wiesz jak z wejsciowkami czy rzeba nabyc je wczesniej czy na miejscu i po ile jest wejscie?
|
|
|
|
#937 |
|
Przyczajenie
|
Asiulka84 informacje jakie znalazlam na temat targow:
1-2 grudnia 2007 Międzynarodowy Festiwal Mody Ślubnej TORWAR 2008 Hala Torwar przy ul. Łazienkowskiej 6a w Warszawie Bilety na Międzynarodowy Festiwal Mody Ślubnej będzie można nabyć 1-2 grudnia w kasach przed Halą Torwaru (cena biletu 15 zł). Tutaj jest link:http://www.targislubne.waw.pl/artykul.php?ida=392 Mam nadzieje, ze cos tam znajdę . W przyszlym tygodniu wybieram sie z mama pooglądać sobie sukieneczki żeby mieć rozeznanie co jest w moim regionie i w jakich cenach ![]() Kitula dziękuje bardzo, dla mnie to narazie faworyt sukienkowy, ale nie wiem jak na mnie bedzie leżeć. Modelka co innego a ja co innego
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
My też jedziemy na te targi do Warszawy i liczę, że znajdę suknię.
|
|
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie,
fajnie, że wpisałyście datę tych targów to ja się wybieram na 100% pozdrawiam |
|
|
|
#940 |
|
Przyczajenie
|
Prosze o opinię na temat zespołu Gratis? Może inne polecicie?
|
|
|
|
#941 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo za zdjecia
pozdrawiam
|
|
|
|
#942 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Wizanki jakie moglybyscie polecic zespoly?weszlam dzisiaj na stronke Avis band strasznie mi sie spodobali,tylko troche drogo...czekam na wiesci pozdrawiam
|
|
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam zespól Twenty One, (697-210-122 - numer do nich)
Mam pytanie, ile płacicie za zespół, kamerzystę, videofilmowanie? Myśle że wtedy też byłoby łatwiej podjąć decyzje ponieważ różnice w canach są bardzo duże, a nie każdy może sobie pozwolić na najdroższego fotografa czy zespół. Ja za zespół płacę 2200 zł (zespół Twenty One), zdjecia 700 zł a videofilmowanie 900 zł (SpaceMark - nr tel. ten sam co do zespołu) Pozdrawiam wszystkie wizażanki |
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie![]() Pozwole sobie do Was dolaczyc, bo rowniez jestem przed tym wielkim dniem do zrealizowania tego wszystkiego.I tak np szukam oprawy muzycznej na slub: chorek, skrzypce lub inny instrument ![]() ![]() Jesli ktoras z Was moglaby mi cos polecic to bardzo prosze o namiary, chetnie skorzystam. poza tym myslalam sobie zorganizowac jakas "atrakcje" na weselu oprocz oczepic, a watek o zabawach na oczepinach jest dosc interesujacy wiec czebu by sie nie wymienic pomyslami. i tak ja umieszczam cos do poczytania a kto wie moze i do skorzystania http://o-slubach-i-nie-tylko.blog.on...288,index.html zainteresowana jestem tez kamerzysta, jesli mozecie mi polecic kogos to piszcie ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#945 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkie wizażanki
Właśnie dziś znalazłam forum Mam nadzieje że mi pomożecie ![]() Ja dopiero od dzis zaczynam poszukiwania, nie mam jeszcze sali, kamerzysty, fotografa. Ale najpierw musze zamówić salę. Zabieram się do czytania Waszych rad. Pozdrawiam |
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś tu prosił o podanie cen dla porównania:
- kapela Atrybut z Warszawy - 2.800 plus 200zl dojazd (www.atrybut.com) - sala - Hotel Ameliówka, 110-120zł/os. w zależności ile osób plus wódka, owoce, ciasta, napoje - fotograf z Warszawy - 1.200zł plus dojazd (30 zdjęć wydruk, ok. 400 na płycie) - wizaż z Warszawy - w sumie ok. 200zł za makijaż próbny i ślubny - oprawa ślubu i życzeń - chór z Pabianic w składzie 8 lub 4, cena odpowiednio 1.200 lub 600zł - ale sie zastanawiam czy warto - suknia - upatrzona w salonie Angel w Warszawie za niecałe 2tys. To na razie tyle.Pozdrawiam!
|
#947 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, ze usługę wykonają dobrze, ale nie chciałabym przedobrzyć. Nie chce robić ze ślubu koncertu. Chór śpiewa operowo, na 4 a czasem 7 głosów. Dla mnie też bardzo ważna jest oprawa muzyczna, nie zniosę zawodzącego organisty, ale nie chcę także przyćmić najważniejszego momentu wyrafinowanymi utworami. Dlatego też rozważam wynajęcie prostego ładnego wokalu i jakiegoś 1 utworu instrumentalnego. Aczkolwiek myślę, ze taki chór świetnie by umilił czas podczas życzeń - wtedy też repertuar jest rozrywkowy ale rozważam jeszcze samego saksofonistę. Wadą jest tez to, że nie słyszałam tego chóru podczas ślubu, tylko dostałam płytkę z utworami. Nie mogę tego jakoś zintegrować. Dlatego też sie zastanawiam. Koszt tez duży, wiec czy jest sens, jeśli nie jestem do tego przekonana?
|
#949 |
|
Przyczajenie
|
Ja w sumie myslałam tylko o skrzypaczce żeby własnie nie przesadzić i nie zrobić szopki. Miałam okazje kiedyś byc na pielgrzymkowym ślubie, grała tam sekcja muzyczna z jakiejs pielgrzymkowej grupy-dziewczyna i chlopak spiewali, a ktoś tam grał na gitarze. Bardzo ładnie to wyglądało, a przede wszystkim bardzo ładnie brzmiało, aż wycisakło łzy ze wzruszenia.
![]()
|
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Ja za zdjęcia płacę 700 zł w tym mam 10 zdjęć 15x21 w albumie i 72 zdjęcia 10x15 w drugim albumie. Wszystkie zdjęcia obrabiane są cyfrowo. Dodatkowo na płycie są zdjęcia z wesela.
W zamównieniu mam bardzo ciekawe projekty graficzne, nigdzie podobnych nie widziałam - pocztówka z wesela - naprawde bardzo fajny pomysł |
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie wymyśliłam, że nie będę zatrudniać żadnego chóru, nic takiego. Pogadam tylko z dziewczynami z parafialnej scholi (słyszałam jak śpiewają - super). Na wejście piosenka z akompaniamentem gitary (słyszałam to ostatnio na ślubie znajomych - fajnie), na przysięgę - skrzypce, a na komunie wymyśliłam melorecytacje (słyszałam kiedys jak dziewczyny to wykonywały), tzn. akompaniament gitary, jedna dziewczyna recytuje, a reszta hmm... jak to nazwać, mruczy tak jakoś.
|
|
|
|
#952 |
|
Przyczajenie
|
Kielce
Witam wszystkie wizarzystki ciesze sie ze trafilam na ta stronke jestem w trakcie przygotowan do slubu mam juz termin dosc nie typowy 14 sierpnia 2008 (czwartek) kosiol zaklepany , sale tez w Sosnowym Dworku i orkiestra teraz jestem na etapie szukania fotografa i kamerzyste jak macie jakies namiary na dobrych kamerzystow i fotografow prosze napiszcie z gory dziekuje jak macie jakies pytania to piszcie pozdrawiam wszystkie wizarzyski
Witam najlepsze zyczenia z okazji slubu mam prosbe jestem na etapie szukania kamerzysty czy moglabys mi podac do tego co u was krecil wesele z gory bardzo sziekuje pozdrwiam Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-11-05 o 19:10 Powód: post pod postem |
|
|
|
#953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli już ale spokojnie,każdy popełnia błędy moja ciocia śpiewała "ave maria" na ślubie mojej kuzynki i normalnie ciarki szły jak pięknie śpiewała, ale brała czasami głos za wysoko i momentami miało się wrażenie jakby taki świderek w uszy wjeżdżał ale i tak było fajnie, więc na ślub to dobry pomysł, sama o tym czasami rozmyślam, ze chciałabym żeby na moim ślubie kiedyś był taki śpiew, nie uważam go za fanaberię, bo dlaczego mam się ograniczac, czy krępować co ludzie powiedzą, to też jest dla nich..
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chce bardzo podziękować malutkiej 166 za namiary do Dj Piotra Gładkowskiego
. Okazał sie naprawdę fajnym facetem (kontaktowy, miły i widać ze lubi to co robi). Wesela prowadzi bardzo fajnie z tego co widziałam, ceny ma bardzo przystępne do tego na życzenie pary urządza karaoke show i pokazać zdjęć. Ciesze sie bardzo ze na niego trafiłam i teraz ja mogę pomoc jeśli któraś dziewczyna chce coś więcej sie dowiedzieć niech pisze na Pw
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko wstępny rekonesans za sukienkami zrobiłam - głównie chodziło mi o to ile się czeka a tak na poważnie to zaczynam poszukiwania tej jednej, jedynej sukni od początku grudnia jestem wybredną osobą, dlatego wiem, że muszę sporo czasu poświęcić na poprzymierzanie różnych sukien w różnych salonach i wybranie tej jednej |
|
|
|
|
#956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję ze będziesz miała wspaniałe wesele pozdrawiam Cię serdecznie |
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No gdyby nie Twoje namiary pewnie do dziś bym sie męczyła. wiec zrobiłaś zrobiłaś. Ja tez mam nadzieje ze wesele będzie super![]() Pozdrawiam
|
|
#958 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, boje sie tego czerwca bo czasem lubi byc deszczowy, ale juz nie kracze. . Nowa kolekcja ma być dopiero gdzieś w styczniu wiec narazie tylko podróżowanie po targach zostaje...
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę, mówisz, że dopiero w styczniu ma być nowa kolekcja? ech...mnie mówili, że z początkiem grudnia będzie...co i tak nie zmienia faktu, że na pewno jakoś wtedy wybiorę się po raz drugi, żeby zobaczyć czy faktycznie już jest czy jej jeszcze nie ma...a jak nie będzie to na pewno pojadę do Krakowa do salonu Madonna |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

ja przeczytam to co prawda dopiero jak wrócę, bo wyjeżdżam do domu na święta i na weekend, ale trzymam kciuki i mam nadzieję ze odniesiesz dobre wrażenie i będziesz zadowolona

. Tutaj nikt przy zdrowych zmyslach sie nie zastanawia i wybiera Castor. To tak jak kawa w filizance i w szklance ze spodkiem
. Czytam o nim pochlebne informacje wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze
(podziwiam Kalex

Witam Was serdecznie
do zrealizowania tego wszystkiego.

pozdrawiam Cię serdecznie