![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Meble Wajnert
Witam wszystkich,
chciałabym zakupić zestaw wypoczynkowy firmy Wajnert. Czy używacie ich mebli? Warto kupic? A może załączycie zdjęcia? Dziękuje i pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Meble Wajnert - macie?
Z czystym sumieniem polecam tę firmę. Dobra jakość i przystępna cena. Poza tym wywiązuje się z terminów realizacji i w razie reklamacji nie ma problemów. Choć reklamację zdarzają się bardzo rzadko.
A jakim zestawem jesteś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a ja jestem ciekawa co to znaczy przystepna cena
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jutro sprawdzę ceny i podam cos w przybliżeniu.
powiem tylko, że wykonanie porównywalne np z klerem, a cenowo co najmniej połowę taniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
to bardzo mnie zaciekawilas bo zauroczyl mnie wrecz fioletowy komplet i ten naroznik i osobne sofy
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hej
dzięki za odzew pytałam w sklepie - sofy kosztuja ok. 1500 zł, a narozniki ok. 2000 - ale wszystko zalezy od rodzaju pokrycia - skórzane zwiększa te kwoty Mi podoba się zestaw Rock and Roll, ale też Domino, Larus, Linea. Piszcie może, jakie meble tej firmy posiadacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Rock & Roll jest fajny - można dobierać podłokietniki wg własnego upodobania. I ze zwykłej wersalki zrobić nowoczesna kanapę lub stylową sofkę. Cena za 3-kę to ok. 1700 - 1800 zł Może ciut wzrosnąć jeśli wybierze się droższy materiał.
Domino jest wycofane z kolekcji. Larus: ceny to ok: za fotel - 800 zł, za 2-os 1200 - 1300; za 3-os 1350 - 1450 zł to są ceny przybliżone, trzeba pytać w sklepach. przypominam, że mogą ulec zmianie w razie mniany tapicerki. Linea: narożnik ok 2400 -2600 zł, fotel ok. 950 - 1000 zł wygodna jeśli kogoś interesuje skóra naturalna, proszę pytać na PW |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za odpowiedz
![]() Ceny sa bardzo zachecajace wiec mysle ze wybierzemy sie jednak zobaczyc meble na zywo ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ja mam meble z Wajnerta od dwóch lat.
![]() Polecam! Gdzieś nawet kiedyś wklejałam fotki, był taki wątek o pokojach dziennych/salonach, ale nie umiem teraz znaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jeśli zamawia się wypoczynek w innej tapicerce niż na sklepie, okres oczekiwania wynosi ok 4 tygodni. Z tym, że w tej chcwili (okres przedświąteczny) Wajnert powoli kończy produkcję na ten rok. Chcąc dostać wypoczynek przed świętami BN trzeba pędzić do salonu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
bylismy, ogladalismy i bardzo sie nam podobalo - najbardziej chyba zestaw Fresco w przepieknym fiolecie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem Wajnert ma lepsze wypoczynki niż kler. kler to dla mnie siła reklamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Rameta ma dużo kanap i narożników w alkantarze na promocji. Ceny dużo niższe niż w standardzie. warto sie tym zainteresować!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Orientuje się ktoś ile kosztuje Sofa- LAURS ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja mam meble wajnert slash od pół roku i naprawdę polecam, bardzo fajny nowoczesny wypoczynek za dobrą cenę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
birra ostatnio przegladalam katalog wajnert i wlasnie slash mnie zainteresowal
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Narożnik Slash kosztuje od 2700 w górę - cena zależy od materiału.
Jeśli ma służyc do spania, nie polecam ekoskóry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
dziekuje za info
![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Witam
Zajmuję sie sprzedażą mebli między innymi firmy wajnert, bardzo chętnie odpowiem na wszelkie zapytania odnośnie mebli tej firmy, tkanin, cen, co warto a czego raczej nie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witaj Kadlubek, kolego po fachu. Jaki region reprezentujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Bardzo podobają mi się meble tej firmy. Zestaw Dakota jest super - ktoś poleca ? Z wypoczynków : Domino w materiale typu B2 ( taki gruby sztruks, w katalogu jest nim obity Swing) kosztuje 3760. Czy ten materiał jest trwały ? Pozdrawiam.
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Domino jest ciekawym meblem. Został zaprojektowany przez włocha ( nie obeszło sie bez słonej prowizji od sprzedaży stąd taka cena ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
kadlubek dziękuję Ci bardzo za wyczerpującą odpowiedź. Na żywo nie widziałam Domina.
Pozdrawiam
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie!
Szukałem w sieci informacji o meblach Wajnert. Oprócz oficjalnej strony nie znalazłem nic oprócz tego wątku. W katalogu jest naroznik LINEA wraz z fotelem. Widzieliśmy go nawet w sklepie. Czy ktoś ma taki zestaw? Jesteśmy zdecydowani na zakup, ale zastanawiamy nad tkaniną. Oglądaliśmy coś w rodzaju alcantry (tkanina z grupy A2 - chyba beauty 806). Czy warto? Jak z wytrzymałością tego materiału? Może dopłacic do grupy B? Czy cena 2485+906 = 3391 jest ok za zestaw z tkaniną A2? (wiem że dostałem mały rabat) (to raczej pytanie do osób które mają dostęp do cenników ![]() Dziękuję z góry za wszelkie informacje. Pozdrawiam Konrad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Konradzie nie wiem jaki to kolor Beauty 806. Nie mam takiego w próbniku. Co do tkaniny, ja ososbiście nie jestem nią zachwycona. denerwowałoby mnie ciągłe przeczesywanie, szczególnie jeśli byłby to ciemny kolor. Wtedy bardziej widoczne są róznice w odcieniu po przeczesaniu. poza tym bardzo nieestetycznie wygląda kanapa, kiedy się wstanie - pupa odbita ze wszystkimi szczegółami
![]() Co do ceny. U mnie bez rabatu miałbyś taniej. ponegocjuj jeszcze! Narożnik Linea bardzo fajny, zgrabny. Fotel trochę za duzy jak dla mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Przyczajenie
|
hmmm.
"magda77" ma wątpliwości co do alcantry "kadłubek" nie polecał sztruksu dodatkowo: Cytat:
O co chodzi z: "mirage (ultramikrofibry) tiffany" ? Chceilibyśmy cos w kolorze raczej jednolitego brązu, wydaje nam się ze bedzie pasowało do słoneczno-żółtej ściany. Może coś polecacie z materiałów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim,
Chcielibyśmy kupić komplet Domino. Czy cena 3200 to dobra cena? Co sądzicie o ekoskórze? Czy jest to praktyczne i da się wyczyścić w przypadku zalania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
O ekoskórze rozmawialiśmy już na tym forum. wystarczy poszukać i poczytać.
W skrócie - ja odradzam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.