![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II
byli no właśnie na tv sie nie da włączyc
![]() ![]() a co do pyt. to ja tez nie zdradziłam nigdy ani nie zostałam zdradzona (choc moje "życzliwe przyjaciółeczki" twierdza inaczej) i dlatego tez trudno mi ufac w 100% |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
ja swojego zdradziłam....ah bylo sie niegrzecznym.
no comment ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nati "skrócę" Ci Marinę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
bibuś
![]() ![]() ![]() Ja sobie tak myślę jak jestem zła na tż, że mogłam sobie "poużywać" za czasów chodzenia ![]()
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() dziewczyny mój jest taki sam! (a po co sie tak odwaliłaś? a to to a tamto... a na zakończenie roku to zawsze było: pewnie się nieźle na Ciebie gapili itd ... - spódnica ![]() biiibiii chciałam zapytać, ale jak no comment to no comment ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
nati proszę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
Nikuś dzięki
![]() ale jakos tak nie przezywm strasznie jak nie moge oglądnąć (to w końcu nie Rubi ![]() a Tobie w takim razie przyjemego oglądania życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć tam czasem się akcja rusza o 10 lat do przodu ![]() nati ja jak czytam coś o Twoim tż to od razu mi się humorek poprawia, bo mi się przypomina jak pisałaś o tej lornetce jak Cię podglądał ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Natuś ![]() ![]() ![]() ![]() Rubi pamietam, to dopiero był film, super naprawdę ![]() ![]() idę na film i na obiad ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Nikus mój TŻ to jest po protu mój TŻ
![]() a akcji z lornetką nie zapomne do końca życia ![]() to jest po prostu straszny zazdrośnik, choć czasem twierdzi, że fajnie mieć dziewczyne za którą się wszyscy oglądają (to on tak twierdzi ![]() jak to obgadywałyście mnie/nas? ![]() ![]() no ładnie... teraz wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
przeczytałam kilka streszczeń
![]() no i moje przewidywania sie sprawdzają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nati a pytaj :P nie bede taka tajemnicza ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
dobra to pytam
![]() jak? gdzie? z kim? i dlaczego? ![]() nie no zartuje, ale napisałabys coś wiecej, bo rozbudziłaś moja diabelską ciekawość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
nati
a było to dawno...bylo ciemno...a alkohol szumiał im w głowach... ![]() 2 razy calowalam sie z innym. dla tego pierwszego chcialam zostawic swojego TZta, a drugiego nie pamietam, no moze tylko przez mgłe, pierwszy raz w zyciu sie spiłam i skutki takie tego byly takie a nie inne. wiecej grzechow nie pamiętam... albo pamiętać nie chcę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
No Niki TŻt Nati jest niedoprzebicia, Ale opowiem Wam coś:
Otóż moja koleżanka miała w poniedziałek 18stkę i zaprosiła kilka osób do baru po lekcjach ![]() Wieczorem jak się spotkaliśmy wygadał się że od rana jeździł koło mojej szkoły i tego baru i szukał mnie czy przypadkowo nie poszlam do baru oklamując go i tak do południa dopoki nie skończyłam lekcji i nie upewnil sie ze dotarlam do domu... I miej tu człowieku siłę do takiego OSŁA :P
#1667 |
BAN stały
|
TŻ ze mną zerwał,napisał na gg że moge sobie teraz chodzić na dyskoteki ze swoimi kolegami,że teraz mam droge wolną,że ja nie jestem dziewczyną z którą chciały spędzić reszte życia :/nie moge powstrzymać łez...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Raczkowanie
|
Ja nigdy nie zdradziłam i nie zostałam zdradzona.
Anitko nie martw sie, byc może wszystko się jeszcze ułozy z TŻtem ![]() Jak obiecałam moje zdjęcie ![]()
#1669 |
Rozeznanie
|
Anitka no co ty?? dlaczego zerwał??niech nie przesadza o jakas głupią dyskoteke, bo przeciez go tam nie zdradzałas!!!
#1670 |
BAN stały
|
22kasiunia
nie chce być ze mną,mam mu dać święty spokój,poszłam na impreze z kolegami,i on nie ma nerwów na mnie już,nie chce sie wiecej denerwować na mnie,że teraz moge sobie chodzić na imprezy kiedy chce,że moge sobie robić co chce :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
Anitka jam msle ze to taka wymowka,oni juz tacy sa!nie maja odwagi wprost powiedziec tylko szukaja winy u dziewczyny że to niby ty zawinilas daj sobie z nim spokoj
![]()
#1672 |
Zakorzenienie
|
Anitko
![]() Doll ja Cię chyba zamorduje! Nie obraź się ale czy ty jesteś NORMALNA? Aż mi ciśnienie podskoczyło jak zobaczyłam Twoją fotke. Jesteś prześliczną dziewczyną o bardzo ładnej urodzie! W życiu wiecej nie mów że nie lubisz siebie bo dopadne Cię w jakimś ciemnym zaułku i zobaczysz wtedy na co mnie stać ![]() Anitko wyślij mi gg do siebie ![]()
#1673 |
Raczkowanie
|
byli dziekuję
![]() ![]() Wiesz na zdjeciach nie widac mojego nosa z profilu,a to jest tragedia dopiero ![]() cos spać nie mogę,a tu jeszcze do pracy musze isć ![]()
#1674 |
Zakorzenienie
|
ha moja inteligencja nie zna granic
![]() ![]() byli a ty mi tu nie wyskakuj na mojego TŻta bo widze, ze twoj tez ma takie akcje ![]() skad ja to znam anitka to nie fair ze strony twoje TZta, on tam na zadne imprezy nie chodzi? nawet na jakies domowki? zwiazek na odleglosc jest bardzo trudno utrzymac i musicie sie bardzo starac, ja mysle, ze jeszcze bedziecie razerm dolores ty chyba na glowe upadlas! w ktorym miejscu jestes brzydka?? oj nie ladnie, nieldanie tak tu mowic nam moze masz niskie poczucie wlasnej wartosci i ty siebie taka widzisz moze jakas zmiana mla wygladu polepszy ci swoja samoocene? widze ze masz wysokie czółko moze jakas delikatna grzyweczka? np. na bok? kochana ja tu widze ladna dziewczyne!! bardzo ladna! ![]() a ja wczoraj ubralam takie spodnie, co nie lubie w nich chodzic, byly na mnie takie troche luznawe, wczoraj ubieram i co? obcisle z tylu na nogach, z przodu tez troszke bardziej! ![]() TŻ też stwierdzil, ze mi pupa urosla i sie zaokraglilam w biodrach troszke bo troszke, ale juz cieszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
BAN stały
|
byli
on spotkać się nie chce,chce żebym znikła z jego życia :/ nati kilka tygodni temu jak był w Polsce,to poszedł sobie z kolegami na impreze,a ja siedziałam w domu,obraziłam się na niego że poszedł bezemnie,ale tak ładnie mnie prepraszał że szybko uległam i przyjęłam przeprosiny heh ... :/ dolores bardzo ładna jesteś ![]() całą noc ryczałam,co ja takiego złego zrobiłam :/ chyba nie powinnam iść na tą impreze ze znajomymi ![]() napisałam mu smsa żeby mi wszystkie rzeczy wysłał,nie odpisał nic... pewnie jak będzie w Polsce to jego brat mi przyniesie,ale napisze żebym sama po te rzeczy przyszła :/ bożee... znów to samo.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
anitka to nie mogłas mu tego przypomniec? gdzie tu jest sprawiedliwość, że on może sobie chodzić na imprezki a ty nie! ustalcie albo chodzicie razem tylko albo osobno też, faceci
![]() ![]() poza tym to był jedyny powód zerwania? czy tylko taki pretekst? |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Rozeznanie
|
To na pewno był pretekst aby sie rozstac bo tak o byle co sie nie sypią związki, ile razy z moim sie kłocilicmy bo gdzies poszedł ale na drugi dzien bylo juz ok
![]()
#1678 |
BAN stały
|
nati
mówiłam mu to,to on stwierdził że był tylko z kumplami,a ja też mogłam sobie iść na impreze ale ze swoimi koleżankami,a że poszłam z moim bratem i jego znajomymi(to nie poszło po jego mysli i się strasznie wkurzył)wogóle stwierdził że nie jestem dziewczyną z która chciałby spedzić reszte życia,że mam się zająć sobą,dać mu spokój,że jestem głupia,a jak zapytałam się dlaczego myśli że jestem głupia to napisał że mam się sama domyśleć ...napisałam mu że mieliśmy plany żeby razem zamieszkać a on mi ***nął tekstem teraz to ja mam inne plany ... mam takie przeczucia że on może mieć juz kogoś tam w Holandi,bo jak by mu na mnie zależało to przecierz by nie zrywał ze mną przez jedną głupią dyskoteke :/ kasiunia no pewnie było mu to na ręke,akurat nadarzyła się okazja że poszłam na impreze,to sobie wymyślił że nie będzie się do mnie odzywał,i że to bedzie powód żeby ze mną zerwać a w rzeczywistości pewnie już kogoś tam ma... mój ojciec mi jeszcze dupe truje żebym zapytała się Sebastiana czy prace może załatwić mu w Holandi,ehh no i musze się do niego niestety odzywać :/pisze na gg ale jest niedostepny,nie wiem czy mi odpisze,ojciec w Polsce pracować nie chce,a w Niemczech dla niego pracy juz prawdopodobie nie ma :/ dlatego chciałby znaleść sobie jakąś prace po znajomości zagranicą ... Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2007-11-03 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
anitka a nie masz tego jak sprawdzic czy on tam kogos ma? nie masz tam kogos kto by ci powiedzial (tylko tak zeby on sie o tym nic nie dowiedzial)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
BAN stały
|
nati
niestety nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.