|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.4
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Paula trzymaj się!!! Dobrze, że z małym wszystko ok. Sprawdzą szczegółowo co i jak z,Tobą i będziesz spokojna
![]() Fotelik przede wszystkim bezpieczny, nie ma chyba wazniejszej funkcji do spełniania.
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle to ja wiem
Akurat jeśli chodzi o fotelik to wiem na co zwracać uwagę. Juz przerabialam to ze starszym ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Tak już jest lepiej, dziękuję ![]() Czekam na obchod i mam nadzieje ze usłyszę " wpisujemy panią do domu" ![]() z Bartkiem tez juz lepiej, od wczorajszego popołudnia nie wymiotowal juz. Gorączki nie ma. Ale osłabiony bidulek bo mało jadł. Coś czuje ze jak mnie dziś zobaczy tp w sekundę wyzdrowieje ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- A pisząc odnośnie fotelika nie chodziło mi zupełnie o wygląd, wiem doskonale ze ma być najbezpieczniejszy |
|
|
|
#724 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do wózka już pisałam że mamy Tako i jestem zadowolina. Ważne żeby go przetestować sobie, jak się go prowadzi. My teraz będziemy kupować samą spaceriwke dla starszej i mam dwa wymagania- ma być wysoka i dac się prowadzić jedną ręką. No może jeszcze nie super droga ![]() Fotelik bedziemy kupować bo starsza miała pożyczony. Tu nie będziemy wymyślać- maxi cosi i do tego baza. Polecam fotelik z bazą bo się super wygodnie zapina w nim dziecko. Robimy śniadanie i jedziemy na kawę do koleżanki Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny:-( jakoś dziwnie boli mnie brzuch,przez chwilę w okolicy przepony miałam takie wybrzuszenie:-( a potem tak jakby w dole brzucha zaczęło mnie boleć. Wczoraj się trochę z mężem posprzeczalismy i się zdenerwowałam. Ciężko mi się oddycha,na szczęście Basia kopie
|
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula, nie denerwuj się, skoro u maleństwa wszystko w porządku tzn, że jeszcze się nie wybiera na drugą stronę brzuszka
będzie dobrze ![]() Madziuś, super, że z synkiem lepiej! Może niezbyt to pocieszające, bo wiem, że oboje za sobą tęsknicie, ale przynajmniej małe szanse, że Cię zarazi
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nerwy nie pomagają, spokojnie, może przejdzie, a jak nie to jedź na IP |
||
|
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Radena, najważniejsze to sie teraz nie denerwować, odpocznij, poleż, a jak ci nie przejdzie to na ip. A ja to praktycznie od 4mc mam już problemy z oddychaniem. Jak się położe to mi sie ciężko oddycha, najczęściej to jak leże na plecach, ale na boku też się zdarza, muszę wtedy przyjać odpowiednia pozycje i przechodzi. |
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Wracamy do domu!
![]() Lekarz wziął mnie na badanie i mi ciśnienie podniósł, bo mówi ze no może potrzymamy panią jeszcze tak z 3 dni żeby dobre samopoczucie się utrzymało. Ale zbadał mnie mówi ze wszystko jest ok i co prawda nadal nie wiedzą skadete bóle ale ze mnie wypisują. ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
oby szybko przeszło |
|
|
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziuś
|
|
#732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny,dziękuję za rady,na razie próbuje się uspokoić jakoś, na szczęście brzuch przeszedł już |
|
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
madziuś, super że wychodzicie
a nad jaką kwestią się zastanawiasz w kwestii fotelika? Po starszaku nie masz? Dla mnie jeśli chodzi o te pierwsze foteliki to tylko Maxi Cosi albo Recaro. Przy czym ja wybrałam Recaro bo uważam, że w Maxi Cosi płaci się w dużej mierze za firmę.
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po starszaku nie mam- fotelik to akurat jedyna rzecz która sprzedalam po nim
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Gratuluję udanych wizyt kobitki ![]() Piękne zakupy robicie Ja też mam spodnie z HM nawet chyba takie same i jestem meeeega zadowolona Paula dużo zdrówka ![]() Madziuś super, że idziecie do domku, nie ma to jak swoje kąty ![]() Mi czasami przy chodzeniu np bok boli jak na kolkę i przykładam łapkę, pomasuję i czasami przechodzi a czasami nie i po prostu samo mija. Tak myślę, że to córcia właśnie wepchała którąś kończynę swoją małą ![]() Mam też takie miejscowe wypychanie i też dziwne uczucie albo ułoży się tak nisko w podbrzuszu i mam wrażenie, że zaraz mi nogą pomacha z mojej Grażynki ![]() Ja ostatnio zrobiłam zakupy dla córci Czekam na paczkę z Cocodrillo a wczoraj wygrałam aukcję paczki z ciuchami za 275 zł za 40 sztuk Pochwalę się ![]() Daje linka, bo ucieszyła mnie ta aukcja http://allegro.pl/showitem/description/6019782755.html Miłego i spokojnego dnia dziewczyny Ja póki co spadam, bo troszkę zajęć dzisiaj mam i czas zbierać dupkę. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- A co do fotelika, to u mnie na liście jest Recaro Priva.
|
#736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pieknee |
|
|
|
|
#737 | |||||
|
Ania
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jakaś meliska i powinno przejść Jak nie no to ip.Cytat:
![]() I super że wracacie do domku
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||||
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, trzymaj się dziewczyno
musi być dobrze. My z córką wstałysmy dzisiaj z bólem gardła.. Zostawiłam ją w domu, żeby czegoś gorszego nie przyniosła. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Nie pisałam bo we wtorek wyszliśmy z mężem w urodziny, a od środy mnie taki bol zęba zlapal ze myślałam, ze po ścianach bede chodzić.. Poszłam wczoraj do dentysty i zalozyla antybiotyk, ale nie przeszlo wiec chyba pojde dzis go zatruć i kanalowe :/
Paula trzymaj sie, oby szybko przeszło ! Madzius super ze wychodzisz ! |
|
|
|
#740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdro tak bardzooooo!!! Co do fotelika to w niezłej cenie i z 4 w testach adac jest ferrari beone. 200 zł |
|
|
|
|
#741 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wszystkich modeli, ale da się. Cytat:
Synek się ucieszy Cytat:
![]() Tak kusicie dziewczyny tym wózkiem anex sport, że dzisiaj zaczęłam szukać, gdzie by móc go obejrzeć na żywo. Okazało się, że w Krakowie nie ma takiej możliwości, ale za to w mojej rodzinnej miejscowości mają wszystkie modele, jakie mnie interesują, ale tego anex na stanie zawsze pojedyncze sztuki, bo od razu im się sprzedają, więc jeśli napisze im 1-2 tygodnie wcześniej, że chcemy przyjechać obejrzeć to sprowadzą w takim kolorze, w jakim będę chciała
|
|||
|
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
Witam się ale szybko lecicie mam nadrabiania że hhoho
Wybrałam się do ikea udałam 300zl a dla dzidziusia kupiłam tylko te białe i szare w kropki pieluszki muślinowe. Rano zacharczawszy o pepco i kupiłam pieluchę różową za 3.99 i spodnie za 15zł Oraz byłam w S&H i wyczaiłam super spodnie na 3m z adidasa za 8zł Rano specjalnie wstałam pojechałam aby zrobić ta glukozę i gdyby nie to że nikt nie chciał mnie przepuścić to bym zdążyła ją zrobić a tak to pani powiedziała że już nie zdążymy i muszę w poniedziałek przyjechać wrrrr wredni ludzie mówiłam, im że to tylko glukoza, krótko potrwa i będę tu jeszcze siedzieć 2 h a oni że oni też są chorzy a ciąża to nie choroba i na l4 to nie muszę iśc do pracy a oni się do pracy spieszą wrrr zaraz mnie coś chwyci wściekła jestem Dziś na obiad faszerowane cukinie ziemniaczki i łosoć mniam mniam ![]() Wczoraj wybrałam się na basen Hania w brzuszku fikała a fikała za tydzień znó się wybieram do aquadromu
|
#743 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może nie chce się pokazywać przed urodzeniem i dla tego en język hehe![]() Ja też mam brać magnez ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#744 | ||
|
Ania
|
Cytat:
No najważniejsze, żeby przeszło ![]() Cytat:
Piękne rzeczy
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
Super zakupy robicie
![]() Gratulacje na wizytach ![]() Spodnie z H&M uwielbiam trochę na dupie przy kieszeni robi mi się mała dziura ale igłą i nić i będzie po kłopocie ![]() Mała w brzuszku szaleje najbardziej w nocy nawet nagrałam już kopniaki i powysyłałam rodzinie i oni też już zauważyli i zachwyceni byli ![]()
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;56707541]Ania dodatkowe kg w ciąży miej w
potem będziemy się wspierać w ich zrzucaniu. Zzostały trzy miesiące bezkarnego tyciaWysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Nie chcę być adwokatem diabła i pewnie mnie zaraz zlinczujecie, bo na wątku jest raczej klimat nie przejmowania się jedzeniem, ale nie jestem pewna czy takie tycie jest bezkarne. Wystarczy, że nie będzie można karmić piersią (a czasami są duże problemy nawet jak kobieta bardzo chce), albo wyjdą inne komplikacje i nie będzie już tak łatwo zrzucić, czego oczywiście Wam nie życzę i nie piszę ze złej woli, ale znam trochę kobiet, które z lasek zamieniły się po ciąży w matrony. Oczywiście znam też takie, które po kilku dzieciach wyglądają super. Nie mówiąc już o dodatkowo rozciąganej skórze przez kilogramy. Sama przytyłam przy mężu, który ma super przemianę materii 10 kilo i wiem, że ich zrzucenie i powrót do wagi z liceum trochę kosztował wysiłku i czasu, dlatego teraz nie objadam się, choć mogłabym powiedzieć, że skoro bliźniaki to mogę i uważam, żeby wszystko co jem miało wartość odżywczą, a nie było pustymi kaloriami, a zachcianki tylko w minimalnej ilości. Cytat:
Super, że wychodzicie. Mi niby się szyjka skraca, ale niewiele, wydaje mi się, że lekarka trochę panikuje i profilaktycznie zakazała mi wszelkich ćwiczeń, łącznie z s.e.x.e.m i nakazała oszczędzający się tryb życia, co w ogóle nie leży w mojej naturze. Na razie mam fazę buntu i strasznie mnie to wk.....
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś, super, że Cię wypuszczają (a może wypuścili już?)
Widzę, że mamy na wątku tydzień pod znakiem dolegliwości wszelakich, masakra ![]() Ja byłam u fizjoterapeuty, godzinę u niego siedziałam! Jestem w szoku, bo myślałam, że coś tam pogada, 15 minut i nara, a on się zajął mną jak należy. Poćwiczył coś tam na mnie, zlokalizował skąd ból, nakleił te śmieszne plastry... No i w sumie wychodzi na to, że mam troszkę ćwiczeń rozciągających robić, ale generalnie też muszę się z pogodzić, że to ciąża i idealnie z tym kręgosłupem nie będzie Jak znowu będę miała długotrwały ból, to mam przyjść od razu. Generalnie jestem zadowolona, nie rypie mnie już tak jak rano, więc to już coś ![]() Aaa po drodze wstąpiłam do Lumpa, trafiłam na 1zł/sztukę i małą obkupiłam za 13zł Jestem w szoku, bo jak już kiedyś pisałam, nie mam do tego szczęścia, a tu proszę! Chyba będę tam zaglądać w piątki Potem poszłam jeszcze do Lidla i dorwałam leginsy 62/68 te z zeszłego tygodnia chyba Dooobry dzień, oby tak dalej |
|
|
|
#748 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam smaka na faszerowana cukinie, nigdy nie jadłam... u nas dziś łosoś, ziemniaki i szpinakRadena odpocznij, spróbuj się zrelaksować. Może meliska? Madzius super wieści! Wróciliśmy od koleżanki, młoda spi i chyba też skorzystam ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam propozycje kupna wózka babyactive shell eco z fotelikiem maxi cosi city za tysiaka
takiego jak na zdjeciu... i sie zastanawiam
|
|
|
|
#750 | |||
|
Ania
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że łatwo nie będzie, nie obżeram sie teraz bo" jestem w ciąży" to mogę, ale nie stosuję też diety. Zyczę każdej z nas, żeby zrzuciła zbędne kg ![]() Cytat:
Dobrze, że Ci lepiej ![]() No i pochwal się ciuszkami ![]() Cytat:
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

moze byc brzydki, byle bezpieczny

i jestem meeeega zadowolona 

u nas dziś łosoś, ziemniaki i szpinak