|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
. "Idę na w-f, więc tylko delikatnie pomalowałam rzęsy, brwi, prawie żadnego makijażu oka, delikatny podkład...". No i dyskusja w komentarzach na temat tego, że potrzebuje dojrzalszego faceta. Dawno nie widziałam takiego Typowego Juciuba na juciubie <3! |
|
|
|
|
#1622 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
|
|
|
#1623 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za to zgadzam się z Rude, że Rejczel bym wywaliła chętnie z serialu. Aktorka jest przepiękna i bardzo miło się na nią patrzy, ale rola rozpisana tragicznie.I muszę się pochwalić, jakiś czas temu pisałam, że zdaję dzisiaj egzamin na prawko, no i... zdałam Nie mogę w to uwierzyć, poważnie. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-03-04 o 15:01 |
|
|
|
|
#1624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba chodzi o to, że często gra na komputerze, ale Ala też ciągle siedzi na YT.
|
|
|
#1625 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
|
|
|
#1626 |
|
Użyszkodniczka
|
Nowy sezon House of Cards, więc żegnaj życie, znikam na 2 dni
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Konto usunięte
|
ja jestem w szoku że jeszcze nie wyłączyła łapek tak jak to było w sylwestra
|
|
|
|
#1630 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
| v
|
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Patricka i Troian bym zamknęła w klateczce i tak patrzyła na nich. Sà najpiękniejsi razem, poza tym estetyka, poczucie humoru - wszystko w nich mi się podoba. Takie typowe shipgoals. No i gratki! |
|
|
|
|
#1633 |
|
Rozeznanie
|
A ja przychodzę do Was z nowinką :P Dzisiaj z ciekawości zanim wyszłam na miasto włączyłam sobie tą apkę, której używa Laura. Chciałam zobaczyć ile km przejdę itp. I co się okazało? Jak wróciłam do domu to też mi wskazało najszybszą prędkość 34km/h (przeszłam 8km nie wiem czy to ma jakieś znaczenie) o.O mimo tego, że nie jechałam żadnym autobusem itp. wszędzie pieszo i szczerze mówiąc wcale nie szłam szybko-wręcz powiedziałabym, że szłam bardzo wolno bo byłam jeszcze z siostrą a ona nie potrafi szybko chodzić
Tak więc wychodzi na to, że faktycznie apka coś szwankuje.
|
|
|
|
#1634 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zazdrość! Dziewczyny, czy to możliwe, żeby krem do rąk oparty na glicerynie zmasakrował mi skórę? Im częściej się nim smarowałam, bo sucha, tym szybciej musiałam go użyć i niestety kapnęłam się chyba dużo za późno - czerwona, piecze, wysuszona miejscami na wiór. No ale 100% pewności co do winowajcy nie mam. |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1636 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rozwalił mnie ten komentarz. Gdzie te mądrości życiowe szusz? Gdzie ta inspiracja? Chyba ślepa jestem, bo nie widzę ![]() Gabi i odżywka zachwalana przez jutuberki i blogerki |
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
madzik w nowym vlogu śpiewająca znowu
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- to jest madzik numer dwa XDD ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- oezu ale ona mi poprawia humor |
|
|
|
#1638 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale naprawdę, poszłam tam na takim totalnym luzie, miałam podejście "a tam, pierwszy raz to taki próbny, nic się nie stanie jak nie zdam" i wszystkim mówiłam, żeby się nie nastawiali, ale jak poszedł mi łuk, górka i egzaminator zapinał pasy przed wyjazdem na miasto byłam zdziwiona A po mieście jechałam jakby go nie było, zupełnie bez stresu. Na początku był bardzo oficjalny, ale jak wpisywał mi "pozytywny", to już uśmiechał się i żartował |
|
|
|
|
#1639 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oj tam makijaż jak makijaż troche czepianie się na siłe. Zawsze śmigałam na wf w makijażu, bo przed nim miałam jeszcze zajęcia. A niestety uczelniane wfy zwykle do ambitnych nie należą. Ja na swoim nawet nie miałam okazji się zmęczyć Edytowane przez 201607111008 Czas edycji: 2016-03-04 o 16:51 |
|
|
|
|
#1640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żeby nie wspominać o rywalizacji na EDMONDO :') i idzie znów do lumpeksu, a podobno raz na tak dłuuuugi czas jej się to zdarza. ![]() Czekam w sumie aż Madzik założy snapa. Na razie ma telefon z Windowsem, to chyba snap nie działa, ale już zbiera na inny z androidem. Aż bym się zrzuciła.
Edytowane przez muchli Czas edycji: 2016-03-04 o 16:59 |
|
|
|
|
#1641 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kupiłam sobie właśnie krem z wysoką zawartością masła Shea, które bardzo dobrze na mnie działa i mam nadzieję, że zostanę uratowana.
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1644 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1646 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1648 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja teraz nie mogę witaminy A (cionrza), czego bardzo żałuję, bo wiem jak fajnie nawilża. Liczę na masło shea, które do tej pory zawsze mi dobrze robiło. Na razie po 1 posmarowaniu czuję dużą ulgę.
|
||
|
|
|
#1649 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1650 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Za to poszlam się odstresowac do Rossmana i chciałam obczaic tą Wibo podróbke ala Naked, wersje Smokey [ niestety była jedna w pudełku nie otwierana ] a tam ludzi chmara, pełno balonów jakieś piski radości i wrzucają Ci coś do siatki. Się okazało, że po zakupie z paragonem się podchodziło do dziewczyn a one ładowały Ci jakieś gratisy/próbki itp bo to na-nowo-po-remoncie-otwarcie było. Poza rzeczami, które wywołują u mnie złość, typu kapsułki do zmywarki [taa grajcie mi na nerwach moim brakiem zmywary!] to dali gazetke i masę próbek. Fajny zestaw 2 probek z Astor Skin Match, primer+podkład [zacnie, bo zainteresowal mnie po filmikach DailylifebyM], jakies mleczko do ciala z LePetitMarsheilials,Kod Młodości z Loreala,Esencja do kąpieli , 2 próbencje sciereczki czyszczacej, ta gówniana ulotka i próbka Nivei co Ilcia ja wypie.przyła gustownie w swoim filmiku i 100ml Lakieru do włosow z Toni&Guy. Ogólnie ja kupiłam tylko pilniczek i nawilżane chusteczki dla dzieci ale babka co trzepneła sobie perfumy za sowitą cene wyszła z całą siatą różności i gratis dorzucili jej plastikowy pojemnik na kaszkę ^^a btw to w Naturze za kupno obojetnie jakiego tuszu do rzęs można zgarnąc czarną kredkę z Kobo za 2 zlocisze. Uwielbiam Madzika! O ile nie mogę się na nią za długo patrzeć [przepraszam ale dekoncentruje mnie jej wg mnie dyndająca dolna warga i zeby w stylu co drugi wystąp - tak wiem każdy zwraca uwagę u innych na ich wersje naszych kompleksów] to słuchać mogę godzinami! Nawet jej śpiewanko nie jest aż tak żałujące, skoro to disco-polowa dziołcha to jej żywioł tam nie trzeba zbytniego talentu. Troszkę się podśmiechuję z jej spacerków [bo ja dziennie w pracy robie min 8-10kilosów z czego 1/2 to łażenie po schodach ^^] ale zazdroszczę pieskiego kompana! Czuję, że mamy wspólną słabość do Alliexpres [z róznych poglądów ale też zamawiam coś czasem!] tak jak dawna szusza byla moim guilty pleasure tak jaram się teraz Madzikiem i chyba naskrobie jej komcia może mnie też wyczyta Piątek piąteczek piątunio na koniec pracy dowiedziałam się, że mam robotną sobotę [f*ck yeah!] więc mi odbija ![]() Dziewczyny jak skutecznie zdezynfekowac tangle teezera, żeby nie babrac sie w mozolne i czasochłonne doczyszczanie. Tak raz ciach pach? Podejżewam, że ktoś cichaczem poużywał sobie mojego i nie tyknę go dopóki nie będzie wystreylizowany! Please help
Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-03-04 o 17:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

. 
Nie mogę w to uwierzyć, poważnie. 

)

] a tam ludzi chmara, pełno balonów jakieś piski radości i wrzucają Ci coś do siatki. Się okazało, że po zakupie z paragonem się podchodziło do dziewczyn a one ładowały Ci jakieś gratisy/próbki itp bo to na-nowo-po-remoncie-otwarcie było. Poza rzeczami, które wywołują u mnie złość, typu kapsułki do zmywarki [taa grajcie mi na nerwach moim brakiem zmywary!] to dali gazetke i masę próbek. Fajny zestaw 2 probek z Astor Skin Match, primer+podkład [zacnie, bo zainteresowal mnie po filmikach DailylifebyM], jakies mleczko do ciala z LePetitMarsheilials,Kod Młodości z Loreala,Esencja do kąpieli