|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
moze bedzie bobo
![]() Cytat:
hmmm...moze tez juz pojde, ksiazki poczytam. dobranoc
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
może
to już 2 tyg spóżnienia Testu jeszcze nie robiłma, ale jeśli nie będzie @ w najbliższych paru dnaich to będe testowac ![]() dobranoc To wygląda na to, ze zostałam sama na posterunku
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#2163 |
|
Gość
|
Witam moje Drogie, jeśli pozwolicie to przyłączę się do Waszego grona oczekujących
![]() Z moim TŻ w sumie już co nieco rozmawialiśmy o ślubie i wiemy, że nie chcemy go za 10 lat, bo zależy nam, żeby były na nim obecne nasze babcie. Do tego jakieś delikatne aluzje jak mógłby wyglądać. Osobiście chciałabym chyba już stworzyć jakąś wielką księgę przygotowań, ale mojego kochanego nie chce o zawał serca przyprawić. W dodatku nawet nie było jeszcze zaręczyn... Chyba nie mniej pragnę pierścionka na dłoni, niż reszta Pań tu piszących ![]() Pozdrawiam Was ciepło i liczę, że znajdzie się dla mnie tu miejce
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miejsce oczywiście jest w pierwszym rzędzie ![]() Ja już dawno stworzyłam sobie w komputerze folder "wesele" i wklejam do niego wszystko co mnie zaciekawi, zwróci uwage, a na co natrafie zupełnie przypadkiem. Będzie jak znalazł ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że masz przygodę z @ ja miałam w tamtym miesiącu
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
to juz 2 tyg., ciązy nie wykluczam, no ale okaże się w ciągu najbliższych paru dni
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Tż właśnie pojechał, to do was na chwilę zajrzałam.
Nie piszcie proszę już o wypadkach bo mi się moja paranoja pogłębia... W tamtym tygodniu on był chory a teraz ja - nie mogę mówić. To przez to roznoszenie drogą kropelkową
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
albo przez płyny ustrojowe
![]() dużo zdrówka ja już swoje odchorowałam we wrzesniu i nic (odpukać ) mnie nie łapie
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób ten test jak najszybciej po co sie denerwować
|
|
#2170 |
|
Rozeznanie
|
Femme nie czaj sie ,mow jak bylo w pracy.
Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2007-11-02 o 23:17 Powód: przecinek |
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja się wcale nie denerwuje
![]() jeśli przez weekend się @ nie pojawi, to robie test w poniedziałek albo we wtorek
|
|
|
|
#2172 |
|
Rozeznanie
|
Ale fajnie, ze nas tak duzo. O tej godzinie? w piatek?
Mi juz smutny nastroj minal. Poszlam sobie na spore zakupy, pogadalam z kolezanka i Ale,ale, co to za cisza do krocset?
Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2007-11-02 o 23:38 Powód: dopisek |
|
|
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
no juz juz sie nieczaje ..taki ze mnie brzydki podsluchiwacz ;ppppp
musialam najpierw przeczytac co nastukalyscie.(.zawsze najpierw wszystko czytam potem pisze..a wy?) . w probnej pracy no hm wszystko super oprocz tego ze sie pomylilam raz w wydawaniu reszty na niekorzysc klienta i sie upomnial o 1 ..i mowie szefowej ze to z nerwow babka mowi ze nic sie niestalo ...ale i tak mi glupio hihih.. wyszlo ze zalapalam wszystkie rzeczy ktore widze pierwszy raz na oczy a pomylilam sie wtym co ciagle mialam w innych pracach na codzien no ale wsumie mialam teraz trzy meisieczna przerwe to moglo mi sie cos popierniczycale w tym liczeniu ech ogolnie to ta praca fajna odpowiada mi babka mi kaze przyjsc jeszcze jutro takze chyba nie jestem jeszcze do konca skreslona no ale z rana beda jeszcze dwie calkiem inne osoby potem znowu ja ktora bylam dzisiaj a potem to chyba kogos wybiora..narazie nie zapeszam i nie powiem co to za praca.. widze ze wy dalej u smutnych rzeczach piszecie ..to jutro pewnie bedzie caly dzien o glupotach ...ps.tz byl dzisiaj bardzo kochany widzielismy sie jak wyszedl z pracy odwiozl mnie do domu potem odwiozl mnie do probnej mojej pracy potem po mnie przyjechal a potem taki calusny byl w aucie ze az mi sie sexiku zachcialo a niebylo juz z 2 tygodnie ;pppp |
|
|
|
#2174 |
|
Rozeznanie
|
Ale sie ciesze Femme! Mam nadzieje, ze dostaniesz prace i odzyjesz. Cus mi sie wydaje, ze na te wszystkie przeciwnosci losu, nagroda sie dla Was szykuje. Najpierw Twoja praca ,a potem powoli wszystko sie ulozy. Trzeba wierzyc.
|
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
ta praca bylaby dla mnie super bo moglabym robic cos co lubie..a tz moj to by do mnie tam latal codziennie ..widzialam ten jego blysk w oku jak wiedzial gdzie ide na rozmowe... ze jemu to bardziej nawet zalezy zebym tam pracowala niz mi..i zna sie " dobrze na tych tematach ".....no to jutro tam znowu na 16.00 i zobaczymy..tylko juz bedzie inna pracownica a nie wlascicielka a szkoda
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Fałszywy alarm, a @ spóźnia mi sie 5 tydzień. Kilka lat temu okres zatrzymał mi sie nawet na 3 miesiące i lekarz zwalił wszystko na stres, bo na usg nic nie wykrył, wyniki badań były dobre i brałam tabletki na wywołanie okresu, podziałało.
Tobie też tego życzę, chyba, że planujesz maluszka to będę trzymać kciuki
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Gość
|
Natali86, ślicznie dziękuję za przywitanie
![]() co do takiego foderu to mnie też już kusi, ale że komputer wspólny, to jak już pisałam - straszyć go nie będę ![]() W ogóle podczas ostatniej wizyty u dziadka mojego TŻ zostaliśmy dokladnie wypytani o nasze plany zarówno ślubne jak i potomkowe. Sama nie wiem co wypadało powiedzieć, rzuciło się kilka haseł na tzw. 'uspokojenie staruszków'
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
jejku dzis nasza 6 rocznica ![]() Jeszcze nie wiem co będzimy robic.. moze jakis spacerek, potem polezymy i film pooglądamy ![]() Zaraz pójde zrobic ulubiona sałatakę TZ to sie ucieszy bo mnie nęka o nia od bardzo dawna
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu to zycze udanej rocznicy
mi dzis przed 6 pobudke zrobili bo mama myslala ze na noc do domu nie wrocilam i sprawdzala czy jestem. teraz czekam na TZ i jedziemy na zakupy
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlaśnie myślę, co by dać Tż na 2gą rocznicę. Mam miesiąc z hakiem (6 grudnia), na razie głowa pusta. Hmm.
Dzisiaj planujemy spędzić razem dzień, a ja mówię wyłącznie szeptem, bo gardlo wysiadło całkiem. No to będziemy sobie szeptać ![]() Sanetka, jakiś cel zakupów macie? My w grudniu do ikei wpadniemy, uwielbiam ten sklep, mase kasy można przepuścić... Teraz mam upatrzoną lampę stojącą z kloszem z papieru ryżowego...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-03 o 15:21 Powód: post pod postem |
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
a idzice z tymi chorobskami
. nie chce chorowac.co do prezentu to nie poradze- sama sie niedawno glowilam a teraz dopiero za rok. no jeszcze swieta...chociaz na swieta mamy sie zlozyc na odkurzacz ![]() cos w tv mowili ze dzis dzien mezczyzny cel zakupow nadal mieszkaniowy. za talerze dalismy mniej niz przeznaczone wiec dzis chcemy kupic: czajnik, rekawice kuchenne, cukierniczke, komplet nozy, komplet takich lyzek do cedzenia itp (wiadomo o co chodz?i ), sciereczki do kuchni no i co tam nam jeszcze wpadnie w oko. jakies zakupy zywnosciowe, TZowi proszek do prania itp
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2007-11-03 o 09:27 Powód: dopisek |
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Tych dniów mężczyzny, walentynek i innego komercyjnego badziewia to ja nie obchodzę, ale rocznica to coś innego.
Właśnie tata mi mówi, że w ikei jest przeceniona nasza szafa o 30%. Niby można ją kupić, bo pakują w paczki to takie to wielkie nie będzie. Z drugiej strony..hm.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tego nei obchodze. a co do szafy to chyba warto okazje wykorzystac jsli macie gdzie to przechowac. my za meblami w ogole sie nie rozgladamy. jak to TZ mowi: w razie co mam takiego znajomego stolarza
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę, faktycznie może lepiej kupić, 30 % to już całkiem sporo jest. Naradzę się z Tż jak wstanie- śpioch
|
|
|
#2188 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A szafę kupować! Co za hm?? |
||||||||
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Tata się zaoferował, że zawiezie nas jutro autem po szafę
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
Hej
ja ostatnio tez czekalam na @.......ale niestety nic z tego...ucieszyl sie tylko z tego wyniku TZ.....Dziewczyny wiecie ze dzisiaj jest SWIATOWY DZIEN MEZCZYZNY???? ))))))
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-03 o 15:23 Powód: proszę edytować swoje posty!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

))zycze milej nocki
to już 2 tyg spóżnienia 

i sprawdzala czy jestem. teraz czekam na TZ i jedziemy na zakupy
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. nie chce chorowac.