|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
No i słowo 'matura' dodajemy dop słownika wyrazów zakazanych 8)
rozumiemy się? ![]() Tez uciekam powoli w kimono... ;] ;*
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Matura,matura to bzdura^^
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
To w takim razie jest to najbardziej stresująca bzdura jaką znam xD a teraz już naprawdę, na serio lecę spać ^^ Dobranoc ;*
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ależ ja jestem pocieszająca![]() )Dobranoc
|
|
#305 | ||
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
dziadek nawet grzeczny (odpukać) i obiadek też w miarę ![]() ja też bym chciała, ja też Cytat:
![]() nie mogę się doczekać (mam manię kozaków teraz, bo jestem na etapie kupowania a żądne mi się nie podobają )zdrówka TŻ-owi Cytat:
![]() eee tam, matura nie jest taka zła dzionek nawet udany miałam, popołudnie z TŻ-em, nawet na basenie byliśmy (ja pierwszy raz od roku chyba, nie przepadam za chlorowaną wodą ) a później zjadłam 7 toffifi, bo mnie TŻ karmił w ramach tuczenia mnie, błeee, strasznie mi było niedobrze po tym, nie umiem jeść słodyczy
|
||
|
|
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ten to ciągle coś we mnie wpycha niedługo będę szersza niż dłuższa
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło wiedzieć że nie tylko ja jestem dokarmiana ![]() zbieram się do spania miłych snów |
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Ale szaro i brzydko Uroki jesieni![]() Miłego dnia |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ^^
Szaro , brzydko.. a mi humor dopisuje ; ) Miłego dnia wszystkim ;*
|
#311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzien Dobry miłej soboty
|
||
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Katowiczanki potrzebują specjalnego dokarmiania chyba,bieda w mieście![]() Obawiam się,że wtedy średnia umieralności wzrosłaby o dodatkowe % ![]() Idę się szykować do fryzjera,3mcie kciuki
|
|
#313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieeń dobry
Ale ponuro i szaro,aż nic się nie chce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę strasznie,że się ze swoim widziałaś Cytat:
![]() Przyzwyczaił się chyba![]() No pewnie,trzymamy ![]() Pokaż nam się potem ![]() Ja to jak farbowałam na ciemny kolor,to trochę się bałam,ale teraz wyglądam,jakbym zawsze takie miała ![]() ![]() Miłej soboty
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||
|
|
|
#314 | |
|
Zadomowienie
|
No własnie
![]() Cytat:
Trzymamy, trzymamyJa idę za chwile obejrzec film a potem to sama nie wiem, pasowałoby mi perzeczytac lekture-"Granica" Miłego dnia
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Granica jest interesująca lekturką ^^ Przeczytałam chyab tylko ze względu na moj temat maturalny ;D
A Ferdydurke.. uważam za najbardziej bezsensowna lekturę wszechczasow. Nie lubię Gomborowicza. o.
|
#316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za to ciagle bym czytała kryminały-ostatnio przeczytałam 3- Agathy Christie
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
a ja susze pazury
a potem zabieram sie wreszcie za wypracowanie (ktore ma byc na 4 strony A4 ) na pedagogikę stos książek psychologicznych już przygotowany
|
|
|
|
#318 | |||||
|
Zakorzenienie
|
na pocieszenie mogę Wam powiedzieć, że ja kiedyś umiałam zjeść np całą tabliczkę czekolady albo stos ciastek, dopiero od kiedy poszłam na studia smaki mi się stopniowo zaczęły zmieniać i teraz to już sporadycznie sięgam po coś słodkiego i to w małych ilościach
więc jest szansa ze ochota na słodycze też Wam przejdzie ![]() Cytat:
trzymam kciuki za fryzjera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) w ogóle tak sobie myślę że w liceum fajne były lektury no może z wyjątkiem Dziadów Cytat:
powodzenia w pisaniu lenię się od rana, najpierw w łóżeczku a teraz przed kompem ![]() przydałoby się zajrzeć do książek, ale tak mi się nie chceeeeee, że chyba skończy się na tym, że za to co mam zrobić na przyszły tydzień zabiorę się w poniedziałek i będę kląć na siebie że jestem parszywym leniem
|
|||||
|
|
|
#319 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam dziewuszki
![]() Cytat:
![]() Ja swoją maturę super wspominam, było więcej śmiechu niż nerwow ogólnie No i ogrooomny plus klas maturalnych - zakończeni roku szkolnego już w kwietniu ![]() też jestem zdania, że "słodka blondyneczka" powinna z Ciebie pozostać ![]() Trzymammm i liczę na fotki w nowych, na pewno pięknych włoskach ![]() Cytat:
zdrówka dla TŻ, na pewno niedługo wyzdrowieje (jeszcze będziesz mieć go dość )Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja owszem, a ja tak ![]() Cytat:
![]() No, ale jak już zacznę je jeść (w takie święta np.)... to nie ma zmiłuj -nie mogę skończyć Cytat:
zawsze jest "jeszcze tyyyyyle czasu", a pozniej nagle wszystko na ost chwile i mowie sobie: "ty leniwy babolu, nastepnym razem weźmiesz sie za to szybciej" - i na gadaniu sie konczy ^^co masz zrobic dzis zrob jutro - bedziesz miec 2 dni wolnego ![]() śnieżko - też czekam na kozaczkowe fotki btw. jakie masz świetne przedmioty, co to za profil klasy? Masz jeszcze jakies takie fajne?diamentowa - i na Twoje latino look ![]() ech... a ja powinnam sie zabrac za robienie prezentacji na zajęcia... Ale prezentacja na wtorek, pogoda dobijająca wiec nie mozna sobie humoru jeszcze psuć - chyba wpadną zakupy spozywczo-ciuchowe ("wieśniaaaaaki, gdzie jesteścieee?", "przeceny, jest was za duzo "), a wieczorem - babski wieczorek moze ![]() w ogóle zła jestem ![]() Miłego dnia kochane
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2007-11-03 o 12:06 Powód: literówy |
||||||
|
|
|
#320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie też z kuzynkami ![]() Cytat:
przynajmniej już wiesz że nie opłaca sie kupować ![]() idę się ubrać, najwyższy czas
|
|||
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
sama nie wiem czemu jak glupia bałam sie dzisiejszego ranka
te testy nie były wcale takie złe ![]() z lektur to męczę teraz "syzyfiwe prace" i tęskinie patrze na biurko gdzie leżą wczoraj przysłane ksiązki z merlina ![]() dzisiaj idę na warsztaty taneczne, ale będzie harówa a facet ni slowa po angielsku lolciu - poproszę o zdjecia po powrocie od fryzjera ![]() sniezko - co z tymi kozaczkami?
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam,jestem zadowolona
efekty-> zamazałam twarz,bo głupie miny
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Lolcia super
![]() dobrze, że zostałaś przy blondzieEwuś ja to nawet już nie liczę że pokonam słabość do słodyczy bo to niestety dziedziczne ![]() Mercy ja też sie zaraz zadomowię gratulacje Madame żyjemy w oszukańczym kraju ![]() A ja mam na razie smołę na głowie ale podoba mi się nawet bardzo, znów czuję się sobą a fotki wrzucę na kompa po powrocie do domu .Właśnie piję cappucino orzechowe mniamm... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
lolciu slicznie
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Dziewczyny
![]()
|
#326 |
|
♥
|
Lolciu gdzie chodzisz do fryzjera i ile kosztuje np obcięcie czy farbowanie ?
bardzo ładnie wygladasz |
|
|
|
#327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(chociaz nigdy nie sprawdzałam jego składu, pewnie też taki oszukany )śliczniee a dzisiaj szaro ponuro więc musiałam zaświecić światło, takie ot po prostu moje kozaki (i podwiniete dresy |
||
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.DziękujeDziękuje śnieżko A kozaczki 1klasa
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Lolciaaaa
Bo orientacje zmienie i pojade do Katowic i Cie napadne Cudownie! - sama mysle nad takim czymś ![]() ![]() Cytat:
A ciasto orkiszowe jadłyście - niebo w buzi. Dosłownie ![]() Kozaczki eleganckie ^^
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuje
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

(ależ ja jestem pocieszająca

.Jutr o idę do fryzjera,mam zamiar pokombinować z kolorem,jakiś baleyage, doradźcie coś dziewczynki bo moja fryzjerka cudownie farbuje,ale nie potrafi doradzić

) a później zjadłam 7 toffifi, bo mnie TŻ karmił w ramach tuczenia mnie, błeee, strasznie mi było niedobrze po tym, nie umiem jeść słodyczy 

) na pedagogikę 

)