|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Kupiłam je kiedyś i wyrzuciłam. Dla mnie były cynamonowym obrzydlistwem.
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nesja, Nesja... Ta dziewczyna żyje chyba tylko po to, żeby innym wbijać szpilę. ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
Rzyg, rzyg ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Nesja892 godziny temu +Qwessta jej, po prostu pytam, bo sama mam problem z wydawaniem pieniedzy nie zarabiam najnizszej krajowej daleko mi do tego. A nie umiem wydawac kasy, po prostu nie umiem. Czasami konsumpcyjne filiki dzialaja na mnie jak terapia i jak mi ktos powie, tak jak ty tutaj, ze oszczedzanie nie zawsze ma sens, tez jest mi lepiej![]() Nie zarabiam najniższej krajowej, daleko mi do tego, poza tym jestem doktorantką w Szwajcarii - wspominałam? Magazynuję pieniądze, można powiedzieć, że na nich śpię, lubię kąpać się w wannie wypełnionej frankami szwajcarskimi, myśląc ciepło o tych, którym w życiu się nie udało.
|
|
#1744 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1746 |
|
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Tak sobie czytam o czym piszecie tutaj i jak rozwinęła się dyskusja o Nesji to, aż musiałam wejść na jej kanał, bo nie mogłam skojarzyć kto to.. już teraz wiem dlaczego nie skojarzyłam. Swego czasu odpaliłam kilka jej filmików, szybciej skończyłam je oglądać niż zaczęłam. Denerwowała mnie ta dziewucha do tego stopnia, że od tamtej pory, ani razu na jej kanał nie zajrzałam, a teraz jak czytam te zacytowane przez Was jej komentarze u Marty pod filmikiem to mi się gorąco robi.. dobrze zrobiłam, że trzymam się od niej z daleka.
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
|
#1748 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Zresztą jej magazynowanie kasy i ból, że nie ma życia jest słaby bardzo. Jak chce żyć, to iech zyje a nie skąpi (skąpstwo i oszczędzanie to dwie równe kwetie) a nie przprowadza dochodzenie co do cudzych wydatków.
|
|
|
#1749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oni często chodzą kupować pojedyńczo rzeczy, rzadko zdarza im się aż tyle na raz kupować. Bardzo mi się podoba jak rozsądnie kupują spożywcze artykuły i że nie wrzucają do koszyka innych mniej potrzebnych rzeczy. Nesja poprostu chciała wiedzieć czy mając większe zarobki wydają wszystko co mają czy tylko na podstawowe utrzymanie+ małe zachcianki. Ona ma problem z tym, że sama zarabia za dużo jak na jej potrzeby przez co pieniądze wręcz się jej gromadzą na koncie. Tutaj jest ogromny problem w jej głowie z tym i szczerze współczuje jej tego. To, że ktoś zarabia za mało to jeszcze rozumiem, że się przejmuje, ale za dużo? WTF?
|
|
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
Ja Nesję pamiętam jeszcze z czasów jak zaczynała nagrywać. A dlaczego pamiętam? Bo czytam też popularne forum o odchudzaniu i swego czasu w każdym temacie, czy dotyczył ciąży, okresu, diety czy czyjegoś zatwardzenia wstawiała posta, że zaprasza na swój kanał, miała wtedy jeden, raczej kiepski film. No ale taka pseudo reklama w pamięć mi zapadła, mimo, że do subksrybowania kanału skutecznie zniechęciła. Także jak se przypomnę tamten spam komentarzowy w jej wydaniu to mam teorię, że ona teraz pewnie tych wszystkich filmów nawet nie ogląda, włazi po prostu do popularnych youtuberów, pisze wredny komentarz w słodkim wydaniu i ma nadzieję, że sprowadzi tym kogoś na swój kanał.
Lubię pooglądać jak gotuje, przepisy są spoko, ale jeśli chodzi o resztę to się z wami całkowicie zgadzam .
|
|
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
A Nesja dalej drąży, produkuje te swoje wywody o długości esejów. Co za dziewucha.
|
|
|
|
#1752 |
|
Kawaii strona mocy
|
Obejrzałam nowy haul u Karoliny. Jeśli nie chce mierzyć ubrań to niech chociaż pokazuje je tak, że coś widać, niektóre były zupełnie zniekształcone.
|
|
|
|
#1753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
iTo będzie jak Anulka w swoim pamiętnym wpisie na pewnym potralu o babci.
|
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
o prosze, Azjatycki NiktNIeZNaMojegoImienia Cukier w najnowszym filmiku przedstawia się z imienia i nazwiska i mówi, że nigdy przenigdy tego nie ukrywała. hmmm
|
|
|
|
#1755 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Rozeznanie
|
W przed ostatnim vlogu u Glam Pauli była Karolina ze Stylizacji z DG więc możecie sobie tam zobaczyć jak teraz wygląda.
|
|
#1757 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1759 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Konto usunięte
|
Droga Nesju89,
słyszałam o Twoich problemach. Ludzie są tak różni. Zastanawiam się po prostu, czy masz jakieś wielkie kompleksy? A może jesteś bardzo samotna? Ja na przykład nie wiem, jak to jest i nie umiem sobie wyobrazić, może byś mi więc opowiedziała o sobie? Z czego wynika potrzeba wiecznego wbijania innym szpili? ![]() Słyszałam też, że jesteś bardzo zapracowana i zajęta. Sama miewam kłopoty z niewyrabianiem się ze wszystkimi zaplanowanymi zadaniami, brakuje mi czasu. Czy możesz mi poradzić, jak znajdujesz tak często te godziny na pisanie wszystkich bzdurnych komentarzy? Zawsze mnie to zastanawiało... ![]() Gratuluję prestiżowej pracy i wysokich zarobków! Musi być to dla Ciebie wielkie osiągnięcie, skoro ciągle to przemycasz w różnych wypowiedziach. Boisz się, że po latach tyrania na uczelni zostawisz po sobie odłożone miliony? Rozumiem. A może... nie kupuj niepotrzebnych przedmiotów, skoro nie czujesz takiej potrzeby, ale na przykład organizuj dwa, trzy razy w roku jakąś cudowną podróż? Co Ty na to? ![]() Pozdrawiam cieplutko, Jajajamajka z forum wizarz <3 |
|
|
|
#1761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idealnie 🏻
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zdegustowanie
|
Cytat:
znalezione w necie Nesja892 tygodnie temu +Marian Rydzyk tak, o twoje nazwisko taki glupi zarcik ja Brauna tez lubie. KNP oczywiscie tez, bo przeciez do niedawna byl tam Korwin, wiec zaszczepione w nich idee sa zgodne z moimi pogladami. Bardzo lubie tez sluchac Michalkiewicza.dziękuję , do widzenia ;-) ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- macie dziewczyny zew krwi ;-)))) https://youtu.be/ww3up-_vXEs
insta Edytowane przez Arturo Sadi Czas edycji: 2016-03-05 o 16:54 |
|
|
|
|
#1763 |
|
Konto usunięte
|
NIe powiedziala, ze nigdy przenigdy, tylko ze na poczatku dzialalnosci i to jest fakt- na ask.fm (czy podobnym portalu) miala podane swoje imie. Potem przestala je podawac.
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dodatkowo zamiast skończyć temat i nie robić z siebie i innych durni, to dalej drąży i odwraca kota ogonem .
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Zdegustowanie
|
Doncelita czy jak jej , w swoim vlogu czy jak mu tam powiedziala coś co mnie zastanowiło
"nie byłam od 3 dni na siłowni, i czuje się gruba ...i brzydka" sorry zabrzmi to okrutnie ale sugeruje pomiędzy siłowniami udać się na spotkanie do psychologa, tak na wszelki wypadek, bigoreksja to nie mit. "Ola Witkowska5 godzin temu Prosze Cie siłownia to nie całe życie masz prawo się czuć okropnie ale nie mów że jak dwa czy tedzien nie pojdziesz na silownie to czujesz sie gruba i brzydka ps to nie hejtďťżMsDoncellita5 godzin temu +Ola Witkowska To nie tylko dlatego tak się czuję Dla Ciebie nie jest całym życiem, a dla mnie może być, więc tyle w tym temacie ďťż- opryskliwie dosyć,
insta Edytowane przez Arturo Sadi Czas edycji: 2016-03-05 o 17:11 |
|
|
|
#1766 |
|
Konto usunięte
|
Chyba Nesja usunęła komentarz.
Ewentualnie zrobiła to doncellita, ale sądzę że raczej Nesja Chyba że ja tego komcia nie widzę xd |
|
|
|
#1767 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
" ale cudne te ozdobki laptopowe boskie!ďťż""nie mam pojecia, jak Ty mozesz czuc sie gruba i brzydka moim zdaniem chory czlowiek ma prawo stracic troche rezimu treningowego, bo musi wypoczac ďťż"Oba dodane 6h temu. |
|
|
|
|
#1768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Konto usunięte
|
Zmalowanej chyba udało się zgarnąć 1 miejsce na mistrzostwach
https://www.facebook.com/12280519109...type=3&theater Znielubiłam ją do tego stopnia, że nie potrafię cieszyć się z jej sukcesu. Obrośnie w pióra niemożebnie i stanie się jeszcze bardziej opryskliwa. |
|
|
|
#1770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo mi się spodobał
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

A w Auchanie wczoraj kupiłam świeże bataty za 2,70 zł/kg. Chyba Auchan nie ogarnął ile normalnie kosztują, albo jakaś mega promocja.

Rzyg, rzyg
nie zarabiam najnizszej krajowej

.

i
🏻