|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Cytat:
![]() Przecież nie myślę, że potworem jesteś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ci za słowa o mamie, to bardzo dla mnei ważne. Dziękuję ![]() quote=Pomidora;5674455]Zazdroszczę dobrych stosunków z teściami. Fajnie, że mozesz się u nich dobrze czuć i jak do nich jedziesz to zakładasz, że odwiedziny będą miłe. To wspaniałe dogadywac się z rodzicami ukochanego ![]() ![]() Oj uwierz, nie zawsze były dobre! Ale postanowiłam sobie, co złego to za nami i nie nastawaim się negatywnie, skoro od jakiegoś czasu stosunki są świetne i prawdziwe, to po co mam szukać dziury w całym? Jest fajnie i tak niech pozostanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dzisiaj sąsiada zbulwersowałam rano przez to moje podejście ... 7:15 a tu "puk puk", że muzyka gra, a on chce spac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mądra dziołcha z ciebie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hihi ty mi powiedz jeśli to głośność TV to jak on to wogóle usłyszał? Aha Pomidora, czemu ten twój kotek na avie taki wystraszony? I bez uszu? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A on w środku mocy wyzywa 8letnią córke od debilek, idiotek i pierzonych kretynek. Wczoraj w nocy z Mężem głośniej włączyliśmy film, bo aż nieprzyjemnie się tego słuchało przez ścianę... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | ||
Zakorzenienie
|
Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Cytat:
![]() A ten kotek to ma uszka położone po sobie. Jak zobaczyłam tego awatarka pierwszy raz to śmiałam się chyba z 15 min. tak mi się minka podobała. No i go sobie wkleiłam. Pewnie niedługo mi się znudzi i wkleje znowu coś nowego ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też ciągle do mojej teściowej z uśmiechem i pomocą chodzę. Ona naprawdę nie wie co to zła synowa. A pogadać na nią mogę sobie na wizażu albo z przyjaciółką ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-11-03 o 16:53 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten kotek to ma minę raczej, jak dla mnie, zastraszona i smutną...
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
No tak, tak... a mieszkają koło nas dopiero 3 tygodnie
![]() Cytat:
![]() Nie lubię tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
No niestety popieram słowa Hihi..
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do kotka, to ja go na razie uwielbiam. Ale jak pisałam, pewnie niedługo zmienię awatarka, więc nie bedzie cię więcej zasmucał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak i tupnięcie nie pomoże, to jedyne co można zrobić to zdystansować się. Eh, nawet nie wiem co Ci powiedzieć, bo w takiej sytuiacji nie byłam... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I ja też ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
I wtedy to juz tylko odseparowanie sie, zdystansowanie może pomóc ![]() U nas pomogło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cieszę się
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no ja myslę, że nie zalewasz klawiatury łzami ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oj, ja za Was trzymam kciuki i dobrych relacji życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mamy niezłe jazdy przez naszych sąsiadów, słuchaja muzyki na prawdę głośno, tak, ze podłoga i ściany drżą, serio. I to o różnych dziwnych porach, np. 23.00, 1.30 w nocy. Nie jesteśmy w stanie oglądać wtedy TV. Muzyka tez niestety nie jest w naszych guście.. I co wy na to? Było lepiej przez jakiś czas, po przeprowadzeniu 3 poważnych rozmów z sąsiadem, minęło trochę czasu i znów się zaczyna..
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Uspokoiłam się dzięki wam dziewczyny. Dziękuje
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-11-03 o 16:50 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Jak oglądałam ostatnio zdjęcia mojej kotusi byłej to :ryk: tylko i nic wiecej.
Ale nie zdecyduję się na kota... Narazie zdecydowanie nie. Cytat:
![]() Ale z drugiej strony zastanawiam się co lepsze - muzyka, czy te awantury rodzinne, co to mi sąsiedzi uskuteczniają - po prostu czasami dziwnie się z Mężem czujemy we własnym mieszkaniu, jak to wszystko słyszymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to dla kociary ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję i wierzę, ze teraz to już będzie tylko dobrze ![]() Cytat:
![]() A jesli chodzi o to co lepsze? Nic nie lepsze.. Rodzinne awantury z wyzwiskami - straszne!!! Dudnienie, tak że bębenki pękają (bo to nie muzyka) - tez straszne ![]()
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-11-03 o 16:51 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
Jak Wam jej zdjęcie wkleję, to tez się rozpłyniecie!
A jesli chodzi o to co lepsze? Nic nie lepsze.. Rodzinne awantury z wyzwiskami - straszne!!! Dudnienie, tak że bębenki pękają (bo to nie muzyka) - tez straszne ![]() Ja mieszkanie traktuję jak azyl, kryjówke, moje mieszkanko, co to tylko nasze i koniec, więc nawet sobie nie wyobrażam takiego dudnienia muzyki w domu... Sąsiadów mieliśmy dotychczas normalnych, ale sprzedali mieszkanie i... nowi lokatorzy to dziwnie ludzie... ![]() ![]() P.S. Przez nich okna w sypialni otwierać nie możemy, bo kopcą na balkonie i wszystko leci do naszej sypialni, bo okno obok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja poszukuje jakiejś legalnej i pewnej pracy chałupniczej ![]() ![]() ![]() Jakbyście miały coś w rękawie, to dajcie błagam znać ![]() Cytat:
![]() ![]() Z tym drzewem to doskonale wiem co ci chodzi. Widziałam takie gdzieś w necie , kremowo brazowa ściana i takie drzewko jak opisujesz ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/f143787931.png "burze sprawiają,że dąb głębiej zapuszcza korzenie" "Nie idź za mną,bo nie umiem prowadzić.Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć.Idź po prostu obok mnie"
"Jestem żoną,kucharką,sprzątaczką ,praczką...o byłabym zapomniała-i kobietą" ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-11-03 o 16:49 Powód: 4 posty pod sobą! Proszę edytować swoje posty! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny muszę się Wam czymś pochwalić: niedawno wróciliśmy z mężem ze sklepu- kupiliśmy sobie serwis obiadowy i komplet sztućców i wiecie co... cieszymy się, jak małe dzieci
![]() ![]() Właśnie wszystko pomyłam i niedługo będzie wielka inauguracja- wpadają nasi znajomi na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
aaneczkodoskonale Cię rozumiem
![]() nie ma jak swoje, ja dziś wyszorowałam podłogę i rozłożyłam wykładzinki, przywieźli je nam kilka dni temu ale nie bardzo mieliśmy jak to zorganizować żeby je wcześniej przewietrzyć, a w poniedziałek przyjedzie łóżko do sypialni ![]() mamy też zamówione meble do dużego pokoju ale te będą dopiero tydzień przed świętami . |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
pamiętam, na początku małżeństwa takie zakupy we dwoje do mieszkania sprawiały mi dziką frajdę, nawet banalna patelnia a ja miałam banana na twarzy
![]() właśnie robiłam sesję zdjęciową mojemu psiutowi, słodziak z niego i te jego miny... wrzucam kilka fotek |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
ale pocieszny psiurek, a te oczy to mu magicznie niebieskie wyszły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.