Mamusie kwietniowe 2016 - część VI - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-05, 19:34   #241
Smarrita
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Tridom- ostatnio śniłaś mi się. Porypany sen to był z jakimś psychopatą zamkniętym właśnie nie wiem czy w szpitalu jakimś bo tam jakieś cele też były i ty tam byłaś pielęgniarką, miałaś też klucze do jego celi. Coś się zdarzyło, że te klucze on ci ukradł (ty znałaś jego dane i ja też) i się wydostał i uwpolnił in nych. Trzeba było uciekac bo gonił Ciebie i mnie. Obudziłam się przerażona i nie umiałam zasnąc;p
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 19:35   #242
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Daj przepis🙃 uwielbiam baby! Mam ulubiona cytrynowa, ale pomarańczowa brzmi pysznie
http://www.mojewypieki.com/przepis/b...ranczowa-jaffa

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
kocham golden rose za ich ceny
bardzo lubię matowe pomadki i konturówkę z chęcia wyprobuję

a która alterra? ja użwałam tej z granatem i jakis tam zapach miała

drożdzową znajdziesz w sklepach z kosmetykami naturalnymi
ja zamawiałam na triny.pl, polecam bo ceny mają przystępne

o kredkach do ust matowych tez same dobre opinie słyszałam wiec pewnie bedziesz zadowolona

też mam tę pomadkę, mega jest

do bb się przymierzalam bo podobno ok, ale skoro mocno kryje to nie chce bo nie potrzebuję mocnego krycia, chciałbym cos lekkiego naturalnego
od prawie roku nie używam podkładu, tylko kremik i puder, a wczesniej mineraly wiec nie lubię na co dzień jakichś ciężkich mazideł na twarzy
moze skusze się na ten bb, polecany przez Martini albo GGI (wybaczcie ale nie pamietam ) w poprzednim wątku

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

tyle czekałaś ze wcale nie dziwię się ze tak się jarasz będziecie mieli atrakcję na cały wieczór

kanapki z białym serkiem capri i dzemem malinowym to moja miłośc od dwoch tygodni :lov
Ja też lubię matowe pomadki, choć musze uważać na przesuszające się usta. A z BB Dr G myślę,że będziesz zadwowolona

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Ale fajny zwyczaj

Mnie też jeszcze ani razu nie wywołali w ross. Ostatnio było 5 osób przede mną i też nic Miałam im powiedzieć, żeby zlikwidowali tą reklamę "mamy pierwszeństwo", bo u nich to nie ma pokrycia z rzeczywistością, ale dałąm sobie spokój.
O, super że Ci spasowała. Ma boski zapach

Dlatego ominęłaś, bo pisałam o tym na fb

Witam się w 36 tygodniu, czyli 9 miesiącu
Widzę że noce kiepskie i jakieś choróbska Was łapią Zdrówka

Ja mam jakieś dziwne usta i karnację, bo mi większość pomadek nie pasuje Mam 3 i jak chcę sobie nową kupić to mnie cholera bierze, bo w każdej nowej wyglądam tragicznie :/ Podobają mi się mocne czerwienie i róże, ale wyglądam w nich jak pani spod latarni
No niestety mnie też zadna czerwień nie pasuje. Tz zresztą nie znosi takich kolorów na ustach Ciemne odcienie też różnie wyglądają, ale znalazłam coś dla siebie
Ostatnio Katuję MAC Syrup

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Wrzuciłam wiecej zdjeć na FB Załącznik 6253286
Aż sie Antek aktywował
Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
dziś dzień teściowej- przyznac się która tak jak ja nie złożyła swojej życzeń ;p Ja to nawet urodzinowych nie złożyłam, ale niech się cieszy że tż z córka pojechali;p Córa chyba tak bardzo nie chciała jechac że w aucie rzygała (pierwszy raz)
Pff co jeszcze Nawet nie wiedziałam i sie nie przyznaję. Moja też wymiotuje w aucie. Skubana rzyga tylko w drodze na lotisko kierunek Oslo...Rygge (w drugą stronę już nie) i hafynie na 5 km przed lotniskiem Nawet lokomotiv nie daje rady

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 19:41   #243
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Ja wezmę 2 chyba i tez 1 duża ale to nie do torby tylko poproszę meza zeby przywiózł. Albo takie 0,7

Ja w pierwszym mieszkaniu miałam na chyba 3 pietrze. A wózek miałam mega ciężki xlander. Jak kupiliśmy (bo dopiero spacerówkę) to kilka razy niosłam cały wózek, ale to masakra jest. A potem wózek zostawiałam na dole, jednak troche strach był czy nie ukradną. Wiem, ze niektórzy przypinają kłódkami do rowerów.

A ja wlasnie kicham mocne szminki, ogólnie mocny makijaż-smoky eye oczywiście nie maluje sie tak na codzień i wyznaje zasadę, ze jak mocne usta to lekko oczy i na odwrót. Nie mniej uwielbiam ta rozowa szminkę z golden rosę, ona sie tak długo trzyma

Poli najlepszy na przeziębienie sen. Ty masz chyba inhalator? Zrób sobie inhalacje z soli

Jaaaaa
Wystarczy, ze we wtorek ma urodziny. Dostanie od nas wsystkich voucher na brwi permamentne, wiec i na urodziny i na dzien kobiet od razu.

To Hartan Xperia Xl 2016

nie ma szans zeby na dole zostawić, szybko znalazł by nowego własciciela

czasem widuję na osiedlu takiego żula, który popyla z calkiem ładną spacerowką

ja jeśli chodzi o makijaz lubię mocno podkreslone usta, bo makijaz oczu jakoś średnio mi wychodzi

pamietam jak na tym nieudanym próbnym babka mi nałożyła błyszczyk nude choć mówiłam ze ani w tym dobrze nie wyglądam ani się nie czuje, ale stwierdziła ze spróbujemy
pierwsze co zrobiłam po wyjściu to ścieranie tego paskudztwa z ust

jak lubisz matowe usta to koniecznie wypróbuj nyx soft matte lip cream
jest mega malowałam się nią do ślubu

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
No właśnie wkurza mnie że tak się tym chwalą, że są przyjaźni kobietom w ciąży itd. a jak przychodzi co do czego to trzeba swoje odstać. Możliwe że nas nie dostrzegły, bo przecież nie będą się za każdym razem gorączkowo rozglądać czy jakaś ciężarna nie doszła do kolejki. Ale ja jestem w ross 2-3 razy w miesiącu, czasem nawet częściej wejdę przy okazji jakiś zakupów i NIGDY mnie nie wywołali.

No właśnie mam delikatną urodę i mocniejsza pomadka się z nią gryzie. Ale znowu nude też nie pasuje, bo się zlewa z resztą twarzy. Ciężko coś wybrać :/ Tobie fajnie w takich mocniejszych, bo podkreślają urodę, ale wiadomo, że nie wszystkie odcienie pasują pod dany typ urody. Pod mój nie pasują żadne

Dzięki

Dzięki No wiesz, raz mnie mogły nie zauważyć, ale chodząc kilka razy w miesiącu to nie wiem Pewnie specjalnie tego nie robią, no tylko po co ta cała akcja z pierwszeństwem. Może w moim ross pracownice są niedouczone pod tym kątem.
W sensie że kiedy się przydają?

Ja nie złożyłam. Wczoraj jej składałam na urodziny, więc no

Miło wiedzieć że nie jestem z tym sama Chociaż ja to np. w różach też dziwnie wyglądam. Najbezpieczniejsze błyszczyki, ale ich znowu TŻ nie trawi
ja to średnio raz w tygodniu śmigam, bo zawsze albo czegoś zabraknie albo zapomnę

co do pomadek to nie wiem czy komukolwiek pasuje nude
nie wierze ze nic Ci nie pasuje, widocznie nie trafiłaś na ten swój odcień
w golden rose mają tyle odcieni ze coś z pewnością byś dopasowała
podobnie z eveline

błyszczyków też nie cierpię, bo większośc niestety strasznie się klei

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Tridom- ostatnio śniłaś mi się. Porypany sen to był z jakimś psychopatą zamkniętym właśnie nie wiem czy w szpitalu jakimś bo tam jakieś cele też były i ty tam byłaś pielęgniarką, miałaś też klucze do jego celi. Coś się zdarzyło, że te klucze on ci ukradł (ty znałaś jego dane i ja też) i się wydostał i uwpolnił in nych. Trzeba było uciekac bo gonił Ciebie i mnie. Obudziłam się przerażona i nie umiałam zasnąc;p
co Ty oglądasz przed snem?

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Ja też lubię matowe pomadki, choć musze uważać na przesuszające się usta. A z BB Dr G myślę,że będziesz zadwowolona

No niestety mnie też zadna czerwień nie pasuje. Tz zresztą nie znosi takich kolorów na ustach Ciemne odcienie też różnie wyglądają, ale znalazłam coś dla siebie
Ostatnio Katuję MAC Syrup

a powiedz mi jeszcze Kochana który BB polecasz, bo weszłam na allegro http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=16331335 i widzę ze jest kilka rodzajów
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 19:42   #244
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze trochę i przebijesz i Poli i pytonga C. Browna
Stary 2016-03-05, 19:46   #245
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie same pierdoły..m jak miłośc czy na wspólnej na kompie ;p
Stary 2016-03-05, 19:47   #246
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
w temacie wody do szpitala - was też tak suszy? ja to się czuję jak na permanentnym kacu. Ciągle bym coś piła. Też wezmę na pewno takie butelki z dzióbkiem, a potem mi chłop dowiezie jakąś dużą mineralkę i będę przelewać.
Ja ust prawie wcale nie maluję, tylko na wyjścia. Są duże i jak je umaluję to mam wrażenie, że moja gęba składa się tylko z ust pomadek nie mam żadnych, tylko jakieś dwa błyszczyki w miarę neutralne. Za to z oczami mogę poszaleć
ja też jestem złą synową i życzeń nie złożyłam, nie uznaję takich "świąt". Zresztą w ogóle nie znoszę składać życzeń, tak samo jak tych nieszczęsnych prezentów.
Polinezyjka jak ogarnę stylówę to się pochwalę mam chociaż zadanie na jutro, poza prasowaniem pieluch tetrowych i prześcieradeł, które dzisiaj prałam. Szczerze mówiąc to nigdy nie byłam taka pracowita jak teraz w ciąży sama sobie jakieś zajęcia ciągle wyszukuję. Chyba cierpię na syndrom wicia gniazda
ja tak mam jak TY! kac na okrągło! w ciągu dnia wypijam 4-5 herbat w kubku 0.7 na noc pije cały kufel wody 0,5 i w nocy też idzie cały kufel...........
Stary 2016-03-05, 19:51   #247
gosiaczek071
Zakorzenienie

Pytong Chrissa był Kropci
A jak wam sie śnią dziewczyny z wizażu, to jak wyglądają? Ggi jak ja wyglądałam w tym śnie? mi soe kordys któraś śniła, to nie widiAlam twarzy, tylko wiedziałam ze to ona

Jutro obczaje te pomadki. Teraz ide zrobic z mężem kino mam słonecznik i Warkę 0
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-05, 20:04   #248
Avlis
Raczkowanie

przepuszczanie ciężarnej
Ostatnio spotyka mnie wiele miłych sytuacji. Jeżeli widzę komunikaty o pierwszeństwie sama się zgłaszam i z chęcią korzystam z tych przywilejów. Czasem nie ma, ale obsługa sama wyławia z kolejki ciężarne. Tak było w H&M, dziewczyna przy kasie poprosiła mnie na początek kolejki. Dzisiaj w hipermarkecie kobieta zaproponowała, abym przeszła z zakupami przed nią. W kolejce do rejestracji zanim zdążyłam się upomnieć, inna pacjentka mnie przepuściła. Może wynika to z tego, że brzuch mam wielki, a jeszcze dziecko w wózku

Poli
Zdrowia Czosnek, maliny, cytryna, miód i do łóżka Mąż może stopy masować

Gosiaczek
Fajny kolor wózka.
Avlis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 20:07   #249
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Pytong Chrissa był Kropci
A jak wam sie śnią dziewczyny z wizażu, to jak wyglądają? Ggi jak ja wyglądałam w tym śnie? mi soe kordys któraś śniła, to nie widiAlam twarzy, tylko wiedziałam ze to ona

Jutro obczaje te pomadki. Teraz ide zrobic z mężem kino mam słonecznik i Warkę 0
Tak realistycznie wszystko było ja widziałam Twoje zdjęcie w klubie wiec tak jak na zdjęciu także noo nie straszyłaś nie bój się

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

ja kładę sie na wyrku mała zaczyna kopać nie miłosiernie i w ogóle mnie brzuch boli wiec pora na leżenie. Proszę grzecznie dziś spać i nie produkowac postów po nocy....
Buzaiaczki i Miłych snów dla Wszystkich
Stary 2016-03-05, 20:15   #250
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Lucy mam właśnie ten z granatem - moze straciłam węch :co jest: a ta maska do włosów ile w sklepie wychodzi? Na all jest od 10zl, oplaca sie?

Gosia piękny wózek Wypilam wlasnie warke radler i kusisz tym slonecznikiem, tez będę dziubac haha przed tv

Moja tesciowa w dzień teściowej przyniosła nam krokiety i golabki na obiad haha

Ja kocham czerwone usta Ale wtedy lżej oczy.

Obejrzałam wlasnie z malzem spotlight, polecam
Stary 2016-03-05, 20:22   #251
annihilate
Rozeznanie

Mnie też już gardło boli, kurczę mam nadzieję, że mi prędko przejdzie. Nie chce kataru jeszcze

Velika ja też dużo piję, nawet w nocy jak się obudzę na siusiu to muszę się napić

Rodzącym sn też polecam wody z dziubkiem. Ja piłam tak hektolitry wody w trakcie porodu

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-05, 20:24   #252
MiniMonix
Zakorzenienie

Tak pisałyscie o olejach, że mi się zachciało wrócić do statych nawyków włosy potrzebowały go bardziej niż mi się wydawało.

Ja dzisiaj nie mam weny na nic. Idę poleżeć przed tv do jutra!

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 20:28   #253
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
nie ma szans zeby na dole zostawić, szybko znalazł by nowego własciciela

czasem widuję na osiedlu takiego żula, który popyla z calkiem ładną spacerowką

ja jeśli chodzi o makijaz lubię mocno podkreslone usta, bo makijaz oczu jakoś średnio mi wychodzi

pamietam jak na tym nieudanym próbnym babka mi nałożyła błyszczyk nude choć mówiłam ze ani w tym dobrze nie wyglądam ani się nie czuje, ale stwierdziła ze spróbujemy
pierwsze co zrobiłam po wyjściu to ścieranie tego paskudztwa z ust

jak lubisz matowe usta to koniecznie wypróbuj nyx soft matte lip cream
jest mega malowałam się nią do ślubu

ja to średnio raz w tygodniu śmigam, bo zawsze albo czegoś zabraknie albo zapomnę

co do pomadek to nie wiem czy komukolwiek pasuje nude
podobnie z eveline

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

a powiedz mi jeszcze Kochana który BB polecasz, bo weszłam na allegro http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=16331335 i widzę ze jest kilka rodzajów
Ja mam ten ze zdjęcia i mogę go szczerze polecić. Zanim go kupiłam zamówiłam sporo próbek rożnych bb azjatyckich,ale ten wygląda najlepiej na mojej cerze Reszta niemiłosiernie się świeciła, mimo,że mam suchą skórę
Polecam zamówić najpierw próbke, która też na troszkę starcza. Za to produkt pełnowymiarowy ma aż 45 ml i jest naprawdę wydajny

Gosiaczeka super wózek, oczywiście zacytowałam a nie dopisałam

Czy któraś jeszcze boli kość ogonowa przy siadaniu, czy tylko ja mam takie dziwne dolegliwości 9. miesiąca??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160305_212033.jpg (39,4 KB, 25 załadowań)

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 20:39   #254
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Martini mnie boli najczęściej dol pleców i kość ogonowa, najgorzej jest jak sie poloze, wtedy ze wstawaniem juz jest problem i idę jak babcia tak d.upsko boli
Stary 2016-03-05, 20:41   #255
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Nadrobilam Was ale nie bede sie odnosic. Mam mega dola...szczescie ze maz wrocil. Bylam na imieninach ciotki i tam cala rodzina za ktora skoczylabym w ogien. Zostalam oceniona jako zołza bo kaze mezowi wracac od mamy w tym samym dniu, a przeciez moglby spokojnie sie tam przespac. Tragedia...ryczec mi sie chce..."przeciez kobiety jakos sobie radza jak mezowie pracuja za granica a one sa w 9 mcu ciazy", ze mam wymagania i ze jestem nie fair. W takim przypadku maz w ogole nie powinien do pracy chodzic bo ja w ciazy i jeszcze ze mam rodzicow, zawsze moge do Nich zadzwonic to mnie do szpitala zawioza. Brzuch mnie z tego wszystkiego boli...

Martinixx mnie boli kosc ogonowa

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 20:43   #256
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
podobnie z eveline

Mam z Essence 2 z których jestem zadowolona. Niestety jedna już nie do użytku bo synuś ją dorwał i zanim zaniepokoiła mnie ta dziwna cisza, to już została w szmince wielka dziura A u mnie w drogerii nie mają akurat z tej serii, a w ross w ogóle nie ma szafy essence :/
Dzięki przy następnej wizycie zobaczę co tam z eveline mają i poszukam golden rose, ale chyba u mnie nie ma ich szafy

Cytat:
Napisane przez Avlis Pokaż wiadomość
przepuszczanie ciężarnej
Ostatnio spotyka mnie wiele miłych sytuacji. Jeżeli widzę komunikaty o pierwszeństwie sama się zgłaszam i z chęcią korzystam z tych przywilejów. Czasem nie ma, ale obsługa sama wyławia z kolejki ciężarne. Tak było w H&M, dziewczyna przy kasie poprosiła mnie na początek kolejki. Dzisiaj w hipermarkecie kobieta zaproponowała, abym przeszła z zakupami przed nią. W kolejce do rejestracji zanim zdążyłam się upomnieć, inna pacjentka mnie przepuściła. Może wynika to z tego, że brzuch mam wielki, a jeszcze dziecko w wózku
O, ale fajnie że trafiasz na takich życzliwych ludzi A jak się zgłaszasz, to co mówisz? Ja ostatnio stałam w kolejce z jednym opakowaniem parówek i dziewczyna na kasie powiedziała do babki przede mną, że skasuje mnie najpierw, bo mam tylko jedną rzecz. Ale nie wiem czy widziała że w ciąży byłam i to powiedziała czy tylko o to jej chodziło że z jedną rzeczą byłam. Ale było to naprawdę miłe Jednak zdarzyło się tylko jeden jedyny raz.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 20:43   #257
madziara889
Zakorzenienie

Martinix mnie czasem boli kość ogonowa.

Zaczęłam prasować ciuszki młodej. Przy 1/4 się poddałam, bo brzuch mnie zaczął boleć. Jutro może ja wygram tę walkę
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 20:49   #258
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Nadrobilam Was ale nie bede sie odnosic. Mam mega dola...szczescie ze maz wrocil. Bylam na imieninach ciotki i tam cala rodzina za ktora skoczylabym w ogien. Zostalam oceniona jako zołza bo kaze mezowi wracac od mamy w tym samym dniu, a przeciez moglby spokojnie sie tam przespac. Tragedia...ryczec mi sie chce..."przeciez kobiety jakos sobie radza jak mezowie pracuja za granica a one sa w 9 mcu ciazy", ze mam wymagania i ze jestem nie fair. W takim przypadku maz w ogole nie powinien do pracy chodzic bo ja w ciazy i jeszcze ze mam rodzicow, zawsze moge do Nich zadzwonic to mnie do szpitala zawioza. Brzuch mnie z tego wszystkiego boli...

Kochana nie denerwuj się, bo tylko Mikołajowi zaszkodzisz Tak to jest, że ludzie wiedzą lepiej co masz zrobić i jak się czujesz. Postaraj się już o tym nie myśleć dla dobra Maluszka.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 20:54   #259
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Kejka nie przejmuj sie, ja nie rozumiem takiego spania jak nie musi zostawać tam koniecznie, ma dom i ma byc z zona a nie z mamusia, tym bardziej ze ciaza juz jest na końcówce i mi by przykro bylo, gdyby cos sie zadzialo a jego by nie bylo, tylko musialabym po kogoś tam dzwonic, nie miej do siebie wyrzutów
Stary 2016-03-05, 20:54   #260
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Wgl te z dziubkiem małe wody są najlepsze na pobyt w szpitalu ☺

Dla mnie by nie wystarczyły takie małe, tyle piję. Biorę dużą i nalewam do kubka

Kalpana dla Ciebie może błyszczyki???
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 20:56   #261
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Sama nakrecilam temat kosmetyków i jestem na tyle zachlanna ze zaraz zamówię jeszcze ta maskę do włosów i twarzy o której tu pisalyscie, forum to czyste zUO! A maz mówi: Zamawiaj, co chcesz robic z tymi pieniędzmi chyba nie wie co mówi, dorzucę jeszcze bio-oil Jak taki chojny
Stary 2016-03-05, 20:59   #262
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:

Masakra,a kim on jest mamisynkiem? ma już żonę, dziecko w drodze, mógłby ograniczyć te wypady.
Stary 2016-03-05, 21:15   #263
MaLoS
Rozeznanie

Dziewczyny ja na szybko i w emocjach

Powiedziałam TAK godzinę temu ImageUploadedByWizaz Forum1457212517.449713.jpg

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-05, 21:18   #264
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:

Jakoś sobie radzą- bo MUSZĄ! Najważniejsze to byc razem, dobrze że mąż wrócił, to w nim powinnaś miec oparcie to on powinien Cię zawieśc do szpitala a nie Twoi rodzice lub ktoś inny! Tak ciężko to innym zrozumiec? Doskonale Cię rozumiem, bo też mam takie gadki, dzisiaj też teściowa namawiała tż żeby z córką u nich został.

Napisałabym, żebyś się nie przejmowała gadką ale tak się nie da, tym bardziej teraz kiedy hormony nam buzują
Stary 2016-03-05, 21:19   #265
patryska0804
Zadomowienie

Kejka nie martw się. . Każdy ma inne podejście... ja tez bym męża na noc nie puściła a sama miałabym zostać. .
Lulka Ty chyba lubisz sowy właśnie kupiłam w Tesco smoczek z sowa za 1,70
Malos super! Gratuluje! no to

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 21:19   #266
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość

Powiedziałam TAK godzinę temu Załącznik 6254276
Gratulacje!!!!!
Jak emocje opadną i znajdziesz chwilę to opowiedz w jakieś atmosferze się oświadczył ;p
Stary 2016-03-05, 21:23   #267
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje Teraz zajmij się narzeczonym, a nam wszystko opowiesz w wolnej chwili.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 21:24   #268
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:

Ah cudownie, gratulacje!!!

Patryśka no pewnie, że lubię Dzięki za info, wybieram się w najbliższym czasie to popatrze, ale na taki rozmiar powyżej 3 miesięcy
Stary 2016-03-05, 21:26   #269
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Cytat:

Piękny !!! Gratki 😍😚 no to szalejcie cala noc (jesli nie ma przeciwskazań:P)

Dziewczyny używacie jakiś maści na sutki, koleżanka polecila mi maltan, ja mam w domu bepanthen, myślicie ze smarując przygotuje brodawki żeby nie pekaly?
Stary 2016-03-05, 21:29   #270
patryska0804
Zadomowienie

Lulka ja wzięłam 6-12 bo mniejszy mam

Pampersy
Ile kupujecie tych 1?

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości