![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: odchodzę
No tak... ale jest male dziecko i nie moze byc tak,ze dziecko zostanie z tatusiem,a matka na bruk.Takie dziecko jest pod opieka matki i musi byc dla dobra jego rozwoju.Nie wolno rozdzielac.Na tym tez w sadzie bazuj.ze doprowadzil Cie do takiego stanu i to sie odbijalo na dziecku,na jego rozwoju.To potwierdzone badaniami,wiec argument jak znalazl i tak wlasnie tez jest.
Jak on to sobie wyobraza? ![]() ![]() ![]() To on niech sie wstydzi,nie TY.Ty nie miej teraz kochana skrupolow i lap sie wszystkiego co moze Ci sie przydac. A wiesz co moja mama robila jak bylismy mali i chcieli nas wyrzucic z mieszkania,ktore notabene nie legalnie zajmowalismy? ![]() ![]() Trzymaj sie i badz dobrej mysli. Kobiety niby plec slaba...gowno prawda juz od wieku niemowlecego jestesmy bardziej rozwiniete,mniej placzliwe i bardziej zaradne niz faceci ![]() ![]() Przewyzszamy ich na glowe.I to ich w kurza ![]() ![]() Jestesmy silniejsze od nich....trzeba tylko w siebie wierzyc. Faceci to poprostu duze dzieci...Nigdy nie wyrastaja z syndromu Piotrusia Pana ![]() ![]() Trzymkaj sie Kochana
![]() |
#422 |
Rozeznanie
|
chanel, posłuchaj rad elliz76
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Normalnie mam łzy w oczach. Takie śliczne dziecko. Pokaż całemu światu że jesteś silna, ze warto walczyć! Pokaż Kacperkowi że ma mądrą Mame, która zrobi wszystko, aby był szcześliwy. Pomyśl, że jak odejdziesz, On zostanie sam, mały w wielkim świecie, nie przeraża Cie to?
...bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
Magnetismo przeczytaj dokładnie wątek.
CC_chanel myślę że pora zakasać rękawy i zacząć pokazywać temu obwiesiowi że stać cię na wiele.Czytam ten wątek od samego początku choć tylko raz się wypowiedziałam.Myślami jestem z Tobą i nadal będę podczytywać jakie zmiany u ciebie zachodzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Chanel, co u Ciebie słychać?
pozdrawiam Cię i Twojego synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Chanelko...co tam u Ciebie i malego terrorysty?
Odezwij sie i mow co sie dzieje....martwimy sie tu wszystkie. Svinecka.../kurcze nigdy nie wiem jak sie Ciebie pisze ![]() ![]() ![]() ![]() A moze zabawisz sie w swatke i znajdziesz mi takiego ideala jak Twoj,co? ![]() ![]() Powiem szczerze,pisalismy juz na kilu watkach wiec widze,ze jestes spoko babka i przypadlas mi do gustu...chetnie bym Cie poznala i porozmwaial na zywo.Akurat bede na swieta w Polsce,wiec moze zorganizujemy spotkanie wizazowych szczecinianek ![]() ![]() Pozdrawiam i ciesze sie ,ze jestes szczesliwa po tym co przeszlas ![]() Chanelko....trzymaj sie...Wizaz jest z Toba
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
nie mam dla Was ostatnio czasu..... jakoś mi czas przez palce ucieka....Tż jest na okresie próbnym....a ja waruję przy kompie po 8 godzin dziennie i pracuję dlatego na wizaż wpadam na momencik....już mam mózg na maksa zlasowany......
![]() Buziaki dla Was.....
![]() |
![]() |
#428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyzby Jasnie Pan sie ukorzyl i przeprosil choc? ![]() ![]() Chanelko oczywiscie to Twoja decyzja,ale ja powiem szczerze nie wierze w to jego nawrocenie ![]() Jak juz pisalam wilk nie zmienia swej natury i oczywiscie zycze Ci jak najlepiej i by faktycznie TZ dostal olsnienia,ale nie wierze ze sie zmieni. Z reszta facet nigdy sie nie zmienia i nigdy go nie zmienisz.Jak chamem byl,to i chamem pozostanie. Taka jest prawda,niestety ![]() To tylko jego gra ![]() I nie chce krakac,ale wczesniej czy pozniej,jak zobaczy ze juz wg.niego wszystko Ok,powroci do dotychczasowych praktyk ![]() I tak miedzy nami ja nawet juz bym z takim nie chciala byc....za to co zrobil,to nawet jakby gwiazdke z nieba przyniosl i obiecywal zlote gory,to juz by byl spalony na zawsze...No ja taka jestem.Nie wybaczylabym czegos takiego nigdy.Nie po tym jak Cie traktowal i co zrobil przez tyle lat. Nigdy ![]() No ale Trzymam kciuki,by bylo jak najlepiej Wam
![]() |
![]() |
#429 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ale co udalo mi sie w koncu jakos nie ![]() a co do spotkania to ja bardzo chetnie ![]() napisz cos wiecej
![]() |
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
wzięłam się za all, szukam nowych tańszych dostawców i robie wszystko co jest związane z moim sklepem...jestem wykonczona poza tym po kilku godzinach komputer chyba też bo zaczyna odmawiać posłuszeństwa.... ![]() a co do Tż..w sobotę rozmawialiśmy rozmawialiśmy i jeszcze raz rozmawialiśmy.... za pewne rzeczy zostałam przeproszona za inne nie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#431 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dobrze chanel - jak ma sie Wam ulozyc to przede wszystkim on musi zrozumiec jakie popelnial bledy
no i musicie sobie wszystko od nowa poukladac
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
jakoś się sytuacja prostuje... oby mniej już zakrętów niż więcej.
Teżet zrozumie, za późno ale myślę że zrozumie swoje błędy. Nawet nie wiesz Chanel, jak się cieszę, że radzisz sobie i to coraz lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zadomowienie
|
zamierzam nawet Kacperkowi sprawić siostre,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,Z Zambii, chcę zaadoptować dziewczynkę z Zambii
![]()
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
[quote=Svinecka;5647846]hehe tam gdzie go znalazlam byl tylko moj TZ wiec Ci nie powiem bo trafilabys na niego a on moj
![]() ale co udalo mi sie w koncu jakos nie ![]() a co do spotkania to ja bardzo chetnie ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ............... No jasne,ze Twoj ![]() ![]() To super...bardzo chetnie Cie poznam w realu i sobie pogadamy.Mamy o czym.Makijaz permamaentny,usta...no i podobna przeszlaosc z tego co widze.A zapewnie jeszcze wiele tematow sie znajdzie ![]() Suuuper!Juz nie moge sie doczekac ![]() ![]() O tak Chanelko....tak trzymaj ![]() ![]() Ciesze sie,ze jestes na tyle silna,ze dajesz sobie z tym rade i jeszcze masz na tyle odwagi by mu pokazac bledy...tak trzymaj ![]() Niech teraz tez pocierpi za Twoje krzywdy. Choc tak jak pisalam...uwazam,ze to jest tylko gra z jego strony,no ale to juz Ty decydujesz o swoim zyciu,nie my.Ciesze sie,ze jak na razie sie uspokoilo i jakos prostuje. .Moze jednak tak bardzo mu sie nie usmiechalo mieszkac u mamusi? ![]() Jestem dumna z Ciebie i nie daj sie na nowo ztlamsic.Walcz o swoja godnosc i to bys byla szczesliwa...Ty i dziecko. Tylko nie rob teraz przypadkiem Kacperkowi siostrzyczki z TZ przypadkiem ![]() ,bo wrazie nawrotu,to jeszcze bardziej bedzie Ci ciezko odciac sie od niego,a i on bedzie myslal ze juz Cie ma na calego i tym bardizj nie odejdziesz. A moze wlasnie do tego dazy i dlatego nagle taki mily. Uwazaj i nie daj sie usidlic na dziecko kolejne. Faceci to podstepne bestie i jak chca to potrafia udawac,byle tylko osiagnac swoj cel.
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
chanel, co u ciebie? Wszystko sie układa?
![]()
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
jak narazie nie zapeszając układa się na 4 z plusem, ma jeszcze czasami jazdy w postaci zaborczości ale staram się z nim rozmawiać....parę dni temu była nawet mała kłótnia ale to ja zaeiniłam bo nie byłam do końca fair i przełknął to w ciągu kiklu godzin i jest okey.Wpadł nawet na pomysł jak mogę dorobić sobie w wolnym czasie...ba, nawet nad zbytem pomyślał....jestem zadowolona ale i ostrożna...piekielnie ostrożna
![]()
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A z tą adopcją to poważnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
może to będzie chamskie ale Ty cc_chanel nigdy sie nie zabijesz. Napisałaś to na forum ponieważ chciałaś, żeby ktoś powiedział "nie rób tego!!"......wiem to niestety ze swojego własnego przypadku
![]() hehe fajnie, że masz Jego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Cieszę się , że wszystko się układa ;* Oby tak dalej! 3mam kciucki za Ciebie !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
Ale wiecie co ? To jest dziwne.....Kocham go i jestem ostrożna<------ jak to brzmi.....Jak można kochać kogoś i łapaś się na tym , że że musisz uważać ...tragikomedia....ale wstałam w wyjątkowym nastroju....
![]() |
![]() |
#442 | |
Malowane światłem...
|
![]() Cytat:
Zastanawiaj się zawsze zanim coś napiszesz. A zanim coś zrobisz, zastanawiaj się trzy razy. Ech... Żeby to wszystko było takie proste... P.S. A co ze zmianą tytułu dalszego ciągu na : " JESTEM "??? Pozdrawiam wszystkich, którzy ten wątek przeczytali. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chanel - a czy rozmawialiście o Twojej "wolności" ? chodzi mi o spotkania ze znajomymi i takie tam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Widze ze wszystko "dobrze" sie skonczylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Podziwiam Cię, jestes bardzo silną kobietą. Myśle że wiele innych powinno brać z Ciebie przykład ;-) bardzo dobrze poradziłaś sobie z ta trudna sytuacją i oby było jak najlepiej! pozdrowienia dla Ciebie i Twojego Małego Terrorysty ;D
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
robię trzy paczki na all męską damską i dziecięcą w sumie ponad setka zdjęc do obrobienia
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Czytam ten wątek od początku, ale od kilku dni nic nie piszesz, mam nadzieje ze wszystko dobrze sie układa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Chanel - chętnie bym Ci pomogła, ale...
nie znam się na obróbce zdjęć ![]()
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
Kochane robaczki!
Nie zaglądam na wizaz bo nie mam na nic czasu....znalazłam sobie dodatkowe zajęcie i teraz pochłania mnie bez reszty. Poza tym przechodziłam (terrorysta przechodził) zapalenie oskrzeli potem zatoki i teraz znowu oskrzela hm.... układa się znalazłam nowy sposób na życie mianowicie życie "gaduły" zamiast się wściekać i dusić wszystko w sobie gadam, mówię i rozmawiam, wychodzi na to że potrafię przegadać (czytaj:marudzić) pół weekendu. Ale wierzę że po pól roku gadania Tż się nauczy i gadać nie będę musiała, poza tym mam mnóstwo energii pomimo, że za oknem plucha i mróz u mnie w sercu i duszy rodzi się iwosna.....to by było na tyle.... idę z terrorystą oglądać "M jak mięso"
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.