|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serial '' Tylko Miłość ''
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Serial '' Tylko Miłość '' Polsat
Dzisiaj (a w zasadzie wczoraj) nie obejrzałam kolejnego odcinka, więc siłą rzeczy go nie skomentuję. W każdym razie odnośnie ubiegłego tygodnia - bardzo podobała mi się scena pocałunku Mai i Rafała
![]() I stwierdziłam, że Edyta Herbuś całkiem nieźle gra w tym serialu. A z dobrych wiadomości to znalazłam takie info: http://wirtualnemedia.pl/article/259...nikiem8217.htm Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wczoraj nie ogladałam, bo był u mnie TŻ i nie chciałam go katować kolejnym babskim serialem o miłości
Oglądaliśmy w tym czasie"Zagubionych", a TM obejrzę w sobotę
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny serial, który muszę oglądać
![]() najbardziej w tym filmie podoba mi się aktor, który gra Wiktora
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Hm, a ja nawet nie spojrzałam na Wiktora jak na mężczyznę - skupiam sie na Bartku Świderskim
![]() W każdym razie wpisałam "Andrzej Andrzejewski" w google i pierwszy wynik od góry, to galeria Joli Lipki: http://www.jolalipka.com/andrzej_and...rzejewski.html Są zdjęcia i kwestionariusz. Z tego co widzę, Andrzej jest uzdolniony muzycznie - widzę go w kolejnym Tańcu z Gwiazdami ![]() Edit: Natalko, specjalnie dla Ciebie foto z przedstawienia Goło i Wesoło: http://www.goloiwesolo.art.pl/pl Edytowane przez Abuba Czas edycji: 2007-10-12 o 15:35 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Abuba dzięki
mi też się Świderski bardziej podoba, tzn. wizualnie jako facet, a Wiktor jako postać, którą gra ![]() A, i jeszcze podoba mi się jego stosunek do Sylwii, też za nią nie przepadam. Fajnie by było jakby Rafał wreszcie dowiedział się o przeszłości wiewióry i byłby z Mają wtedy by wszyscy byli szczęśliwi, i on, i Lusia no może, oprócz mamy i teściowej Rafała.streszczenia: 8 listopada Po kolacji u Roznerów Dorota stwierdza, że Sylwia ma poważną rywalkę w osobie Mai. Piosenkarka jest zawiedziona brakiem reakcji ze strony Rafała na jej deklarację. Rywalki nie traktuje poważnie. Następnego dnia Lusia prosi ojca, żeby zawiózł nauczycielce kwiaty z okazji urodzin. Okazuje się, że to tylko wymyślony przez dziewczynkę pretekst do spotkania, ale Rafał i Maja przyjmują intrygę z uśmiechem. Nagle nauczycielka wyprasza gościa. 15 listopada Wiktor dowiaduje się na posterunku policji, że został oskarżony o gwałt przez tancerkę, z którą spędził poprzedni wieczór. Irena martwi się, że jego kłopoty mogą pomóc Krystynie w przejęciu opieki nad Lusią. Sylwia zwraca Rafałowi uwagę, że wybryki brata i jego obecność w domu mogą mieć zły wpływ na jego córkę. Mężczyzna zaczyna poważnie się nad tym zastanawiać. Rafał daje Mai srebrną bransoletkę należącą kiedyś do jego żony. Wieczorem kobieta oznajmia mu, że musi na jakiś czas wyjechać z miasta.
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka jest ta przeszłość Wiewióry? Nie za uważnie ogladałam i nie znam szczegółów
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Fajny serial. Oglądam. Dzisiaj powtórka z czwartku jeśli dobrze mi się wydaje. Zastanawiam się co to za podkład muzyczny do filmu...podoba mi się ta piosenka
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakoś nie mogę tego oglądać: w czwartki wybieram Zagubionych, a w soboty zawsze zapomnę obejrzeć powtórkę, albo mnie nie ma w domu :/
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To Maja jednak nie miała naprawdę urodzin czy miała? No i nie za bardzo widzę sens logiczny i wytłumaczenie tego, że w kolejnym odcinku Rafał da Mai srebrną bransoletkę należącą kiedyś do jego żony. Dlaczego? Cytat:
Ogólnie lubię ten serial, bo postaci nie są tam tak jednoznacznie dobre lub złe. Nie uważam, żeby Sylwia była zła, chciałabym, aby i dla niej serial miał jakieś dobre zakończenie. |
||
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Jak jestem wtedy w pobliżu TV to ogladam jak nie to nie
![]() Co za postacie -oł maj got ![]() Świderski taaka maaamyja i ten wzrok cielęcy -kompletnie bez jaj . Ma się wrażenie ,ze jest zupełnie bez woli i calkowicie w rękach kobiet. Która sobie mnie wywalczy ta mnie ma . Przesmradza sie po full wypasionym domu i tyle z niego Moim zdaniem ta postać to porażka Kozuchowska - następna ![]() Topielica i dobra,biedna guwernantka w jednym . Jak słucham komplementów w jej kierunku /w tym filmie/ to przecieram oczy . Obok ładnej i temperamentnej Sylwii to nawet nie moze sobie stanąć ![]() Polsko- brazylijsko-argentyńska telenowela Od pierwszego odcinka wiadomo ,że nudne dobro zwycięży aaaa i jeszcze Herbuś-Zuza tańcząca z miotłą jak wcisnąć tancerkę na topie do serialu
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No bo Świderski to taki Ridge z "Mody na sukces" -podobieństw jest aż nadto: 1. pierwsza żona mu umarła 2. artystyczna dusza (architekt - projektant mody) 3. są przy kasie 4. mają braci 5. no i fakt - snują się bez celu ![]() Ale chociaż miło popatrzeć
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma to jak konstruktywna krytyka! genialne![]() postać kożuchowskiej- odrealniona
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
Ale kurde trzeba przyznać ,ze jadą na najniższych intynktach
I ogląda się to jak Brzydulę czy innego Zbuntowanego Anioła Z masochistyczną przyjemnością ![]() Jeszcze tylko zła Sylwia zajdzie w wyimaginowaną ciążę i na 5 sek przed sakramentalnym TAK to się wyda .Wszystkie wstrzymamy oddech i zostaniemy z na wpół okrojonym ziemniakiem Życie... |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
22 listopada
![]() biało: Maja zwierza się ojcu, że potrzebuje urlopu, aby nabrać dystansu do ostatnich wydarzeń. Leon domyśla się, że chodzi o rodzące się uczucie do Rafała. Do willi przychodzi Korba, który ma propozycję dla Wiktora. Informuje go, że wycofa oskarżenie o gwałt w zamian za sporą sumę pieniędzy. Tudor dowiaduje się od Jara, że za kłopoty malarza odpowiada Adam Wolf. Rafał z Lusią, Krzysiem i Ireną uczestniczą w szkolnej imprezie charytatywnej. Kiedy architekt zostaje sam na sam z Mają, kobieta oddaje mu bransoletkę.
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak w ogóle, to jest sens wypisywała tego co bedzie w kolejnym odcinku? Wtedy film wydaje się nudny i "znany".
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Olałam serial sikiem prostym <ups>
jak doczytałam ,że mają zakontraktowane ..100 odcinków a potem wiadomo jak widzowie 'pozwolą ' ![]() No sory-nie na moje nerwy A zresztą -znudził mnie ..już (!) |
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Drażni mnie ta serialowa Lusia. Za każdym razem każdy musi jej ustępować, a gówniara wymądrza się jakby nie wiadomo kim była
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądam już tego
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem ...ale uwielbiam ten serial
![]() naprawde fajny cieply i ciekawy na tle innych ![]() ale wiem, ze jestem w mniejszosci
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Afra86 ja też lubię i czekam na powtórki zazwyczaj
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze nie moge sie doczekac nastepnego odcinka edit: streszczenie 29 listopada Sylwia cieszy się z udanego występu, ale martwi ją, że Rafał nie pojawił się na koncercie. Wiktor idzie podziękować Krystynie. Jest przekonany, że to jej zawdzięcza pomoc Aleksa Tudora w sprawie oskarżenia o gwałt. Następnego ranka architekt wysyła Mai kwiaty i zaprasza na spotkanie. Po południu w willi Roznerów pojawia się wściekły Leon. Robi Rafałowi awanturę i prosi, aby zostawił jego córkę w spokoju. Wieczorem Rafał informuje Sylwię, że chce się z nią rozstać. Wściekła piosenkarka nie przyjmuje tej informacji do wiadomości.
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() czy ktoś jeszcze ogląda ten serial? bo ja tak streszczenia [moze komuś się przydadzą] 24 stycznia Maja spędza noc na komisariacie. Rano okazuje się, że policja podejrzewa ją o prostytucję. Ponieważ informacja szybko rozchodzi się po okolicy, dyrektorka szkoły prosi ją, by wzięła kilka dni urlopu, aż sprawa ucichnie. Kiedy Rafał wraca z podróży służbowej, zastaje w willi Marię, Krystynę i Sylwię, które relacjonują mu wydarzenia ostatniej nocy. Architekt nie może uwierzyć w to, co słyszy. Roztrzęsiona Maja wraca wieczorem do domu i dzwoni do Marka. 31 stycznia Prasa brukowa rozpisuje się o zdemoralizowanej nauczycielce. Dyrektorka szkoły chce zwolnić Maję z pracy. Tudor nachodzi Dorotę w mieszkaniu. Wiktor wybawia dziewczynę z opresji w ostatniej chwili. Sylwia cieszy się, że Maja ma kłopoty. Zaczyna zabiegać o względy Rafała. Architekt myśli tylko o Mai. Jedzie do nauczycielki i zapewnia, że nie wierzy w oskarżenia. Maja zrywa z Rafałem. Chce wyjechać. 7 lutego W składziku Lusia przyłapuje Krzysia na rozmowie z Korbą. Dziewczynka niepokoi się o kolegę do tego stopnia, że postanawia nie odstępować go na krok. W konsekwencji zostaje porwana przez bandę Gregora. Z opresji wybawiają ją mecenas Tudor i Sylwia. Marek zabiera Maję na randkę. W restauracji wyznaje jej miłość i wręcza pierścionek zaręczynowy. W willi Rafała pojawia się jego dawna sympatia ze studiów, Paulina. Zaprasza wszystkich na przyjęcie, które wydaje z okazji powrotu do kraju. Architekt wraca z imprezy z Sylwią, która zostaje na noc.
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podoba mi sie Sylwia. Maja taka slodka, biedna i ogolnie nudna!!
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
natalko, nie masz przypadkiem nowych streszczeń?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam dzisiejszy odcinek, a nie oglądałam jakiś ostatnich piętnastu
![]() Może mi ktoś napisać, co to za Marek, za którego miała wyjść Maja? Czy na tych zdjęciach był on z Sylwią?
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marek to jej dawna miłość, fotograf , za którego miała wyjść za mąż gdy zdecydowała się że z tym głównym bohaterem którego imienia nie pamiętam nic nie wyjdzie. Na zdjęciach był on po pigułce gwałtu którą zapodała mu Sylwia w objęciach i ostrych scenach z jej wizażystką, która go wykorzystała. jak się obudził ona się już ubierała i nie wiedział co się stało. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

Oglądaliśmy w tym czasie"Zagubionych", a TM obejrzę w sobotę