|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
W kwestii wagi i wyglądu Karoliny powiem tylko jedno - jeżeli to nie wynik choroby, to autentycznie jej nie rozumiem, biorąc pod uwagę, że zawsze starała się dbać o figurę itp, także na pewno nie jest jej jakoś super mega fajnie z obecnym wyglądem. Nie wierzę, że ma to gdzieś. Łapa lepsza od niejednego pakera. Zawsze miała duże ręcę, ale teraz to jakieś apogeum.
|
|
#1982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Interesuje mnie czy przykładasz wagę do zdrowego stylu życia- np czy ćwiczysz? ja uwielbiam ćwiczyć, ciągle chodzę na siłownię, codziennie też idę pieszo do pracy lub jadę na rowerze. Oczywiście, bardzo dbam też o odpowiednie odżywianie jak i suplementację, no ale zastanawia mnie jak to jest u innych? Pozdrawiam "
|
|
|
|
|
#1983 | ||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kij z wagą, można wyglądać fajnie jak się potrafi dobrać strój do figury, a ona konsekwentnie udowadnia, że ani w makijaż jej nie wychodzi (ta szpachla) i modowo też słabo. Takie bjuti guru. |
|
|
|
|
#1986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akceptuje siebie przecież ![]()
|
|
|
#1988 |
|
Raczkowanie
|
A Karo i tak będzie mówić, że nosi rozmiar M.
|
|
|
|
#1989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Mimo przeprowadzki za granicę i wielu z tego wynikających stresujących sytuacji, udaje mi się utrzyma wagę w miejscu, a od czasu do czasu wręcz schudnąć. Muszę powiedzieć iż ćwiczenie silnej woli oraz ogólna dyscyplina i zorganizowanie pomaga mi w dbaniu o swoje ciało, dlatego zastanawiam się, jak to jest u Ciebie? Czasami wręcz zazdroszczę ludziom takiego...luźnego, wyzwolonego podejścia do swojego odżywiania, zero nakazów, zero zakazów...ja po jakimś czasie zaczęłabym źle się czuć we własnym ciele. Podziwiam Twoje wysokie poczucie własnej wartości oraz iż nie patrzysz na to, "co ludzie powiedzą" " No nie, jednak to nie brzmi tak jak u Mistrzyni, ale podszkolę się, obiecuje .
|
|
|
|
|
#1990 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ankieta dla Mam
Cytat:
![]() Link do ankiety nie działa. ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
maskott
|
Cytat:
w 100% się zgadzam. Szkoda, że Karolina nie chce aktualizować sposobu ubierania się do nowej figury. No, ale z drugiej strony, jeżeli dobrze w takich stylizacjach (hehe:F) się czuje to niech chodzi, ale nie służą jej po prostu. na fb też Was atakuje reklama Maybelline tuszu Sensational? Jak osobne filmiki rlm, katosu, lgs, cmb tak w tym miksie czuć tak bardzo reklamą. blee https://www.facebook.com/maybellinep...4056020284238/ https://www.instagram.com/p/BCnSXF1h055/ maxi na insta semilac . znów taka opuchnięta na twarzy jak w tvp :P |
|
|
|
|
#1993 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jajajamajka;5691307 6]Co studiujesz?
![]() Link do ankiety nie działa. ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Oby nie polonistykę. Przepraszam ![]()
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze? Jakby siebie akceptowała to by potrafiła powiedzieć "noszę L/XL", a nie w kółko te emki i eski....
U Nesji nowy film, tym razem suplementy. Moim zdaniem dobrze jej to wyszło ![]() |
|
|
|
#1996 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=bubus900;56913446]
Cytat:
Hahah ^^ Bubus, czy to Ty polecalas zelowy liner w GR? Jesli tak, to dzieki. Jest mega! Przy okazji kupilam 3 matowe pomadki w kredce - super. |
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=pati_pz;56914071]
Cytat:
Tak, to ja polecałam. Też go uwielbiam <3
|
|
|
#1998 |
|
Konto usunięte
|
Nie oglądałam wcześniej Nesji... ale ona młodo wygląda, aż się wierzyć nie chce że '89 to jej rocznik. Gdybym miała zgadywać powiedziałabym że ma 16 lat a nie 26. Za 5-10 lat jej będę zazdrościć
|
|
|
|
#1999 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu dzisiaj tak reklamowo?..? :/
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- tytuł przyciągnął moją uwagę, nie powiem Ale sam filmik to chyba zapychacz....nie wierzę że w erze Instagramowych makijaży i 3 kg makijażu na twarzy, ta "wskazówka" jest potrzebna. Zazwyczaj dziewczyny szpachlują te biedne oczy w promieniu 3 km, a nie "delikatnie muskają" dolną powiekę korektorem iż wręcz coś może być nie zakryte .
Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-03-06 o 22:48 |
|
|
|
#2000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś sie zastanawiałam nad tym u Szusz, długo miała okolo70-90tys a nagle od około listopada przybyło jej około 30-40tys... Troche duzo i troche szybko na to co prezentuje i na to jak długo juz jest na yt, i ciagle rośnie ta liczba Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się spytam - w jakiej cenie płaszczory?
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-03-06 o 22:10 Powód: Link w cytacie. |
|
|
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
MsMortisza1 dzień temu Nie wierzę że tyle lat żyjesz na tym świecie i dopiero teraz na to wpadłaś...... -.- vsk Vixen1 dzień temu Nie powiedziała, że dopiero teraz. Powiedziała, że długo tego nie zauważała. Słuchaj uważnie. aluette11 dzień temu właśnie. ..... 😈 MsMortisza1 dzień temu Ach tak faktycznie kolosalna różnica w sensie... ![]() Ada Skonnek1 dzień temu +MsMortisza ymm bo to jest różnica MsMortisza10 godzin temu +Ada Skonnek wytłumacz może nam wszystkim swoje rozumowanie gdzie Ty dostrzegasz tą jakże zasadniczą wręcz różnicę.... vsk Vixen10 godzin temu +MsMortisza Tę. Akurat wystarczy dobrze się wczytać ![]() Ada Skonnek10 godzin temu +MsMortisza Ewa tego długo nie zauważyła u siebie..... wiec DOPIERO TERAZ NA TO WPADŁA -.-= vsk Vixen10 godzin temu +Ada Skonnek Nie. Zauważyła, to dawno, ale dopiero teraz o tym mówi nam. Ada Skonnek10 godzin temu +vsk Vixen dobrze przepraszam, zwracam honor koniec tematuďťżMsMortisza8 godzin temu +Ada Skonnek no w końcu ![]() MsMortisza8 godzin temu (edytowany) +vsk Vixen W Twoim przypadku to wystarczy użyć mózgu i trochę pomyśleć.... vsk Vixen7 godzin temu +MsMortisza No nie żeby coś, ale ty nie potrafisz zrozumieć prostej rzeczy ![]() MsMortisza7 godzin temu Dobra kończę dyskusję.... bo rozmawiać z Tobą to jakby kłócić się z drzewem....+vsk Vixen vsk Vixen7 godzin temu +MsMortisza Ale ty głupia jesteś xD |
|
|
|
|
#2004 | ||
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
poza tym oni lubią jadać na mieście, mają dość napięte grafiki więc możliwe, że wypady na siłke nie są ich priorytetem. Poza tym znam ten ból życia w małym mieszkanku, patrząc na ich "zagracenie" widze to co u mnie, czyli ćwiczenie między zlewozmywakiem a lodówką na kaflach bo inaczej się poobijam o inne meble :P Założe się że z nadejściem wiosny poczują zew zdrowszego trybu życia. Poza tym czy tylko ja z 5 minutowych vlogów wyciągam daleko idący wniosek, że odżywiają się nieregularnie? Zgadzam się z tym, że ten krój bluzki jej nie pasuje względem tych ramion. Identyczna bluzeczka z rękawem 3/4 byłaby odpowiednia. Spódnica całkiem ładnie leży. Bardziej niż u Karo zadziwia mnie niedopasowanie strojów Oleśki. Cytat:
na fejsie była stronka i sa jakies ceny : https://lecharmee.wordpress.com/ |
||
|
|
|
#2006 |
|
Użyszkodniczka
|
Chciałabym tylko zauważyć, że vlog jest z sierpnia zeszłego roku ;p
Niewiele się zmieniło od tamtego czasu, dyskusja o czyjejś wadze jest w dalszym ciągu bezsensowna ;p
|
|
#2007 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mogę się zdecydować czy wziąć smoky czy ze spectrum warm
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakieś doświadczenia w grach typu lotto, loteriach?
|
|
|
|
#2010 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Od 3:32 tak faktycznie zaczyna się "akcja"