|
|
#211 |
|
Gang Iren
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Poległam wczoraj w Zarze
z miałam nic nie kupować no coż, tak to jest jak chce się pięknie wyglądać. Byliśmy też na wystawie Malarze Normandii. Niezwykłe obrazy ciężko będzie jutro wrócić do normalności... ![]() Co do fryzjera, to coś mi się wydaje, że nie postarał się tym razem. Sama nie wiem, mam mieszane odczucia.... |
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Uklika, czyli bardzo podobny typ jak ja.
Uczulenie na kurz to także mój ból, więc rozumiem |
|
|
|
#214 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Samar, kurteczka jest fajna, klasyka nigdy nie umiera.
Spodnie nie na moj tylek Sukienka przeslodka, jak dla mnie za dluga ale wazne jak Ty sie bedziesz czula. Mam w tym stylu (odcinane w talii) kilka sukienek, nosze je do szpilek, wygladaja zjawiskowo Caffe, tunika ta jasna rewelacja Aussie, co kupilas w Zara? Bylam dzisiaj w pewnym panstwowym urzedzie, cos tam zalatwic I Security mnie nie chcial wpuscic, bo mialam za krotka sukienke Oburzona, zarzadalam widzenia z szefem, I milutki szef nie mial NIC przeciwko mojemu wejsciu do Urzedu. Wszystko zalatwilam, Ja wiem, ze mamy tu dress code I w mini sie raczej nie chodzi wiec wiekszosc rzeczy mam jednak tak na 2 cm powyzej kolan tylko Czasem jednak ubieram mini I pierwszy raz mi ktos w ogole cos powiedzial.
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Eva kusicielka
juz sobie wyobrażam twoje oburzenie ![]() Zauważyłam, że wszędzie zapanowały wczesne lata 70-te i grube poliestrowe sukienki, spodnie, bluzki. Niestety ale z poliestrem mi nie jest po drodze |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Eva, ty rebeliantko w mini
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Beata - ucieszyło mnie, że nie jestem jedyną, dla której tak "zgrzytliwie" brzmi cytowany obficie "Pan kierowca"
Zdaję sobie sprawę, że intencja pewnie była dobra - żeby okazać szacunek "panu kierowcy" Miłej końcówki weekendu i udanego kolejnego tygodnia Wam życzę! |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsza dziś i w nowym tygodniu
Koktajl bananowo-kakaowy...Nie powiem, bym marzyła o pójściu do pracy, ale wyboru nie ma ![]() Wiecie, ze jeszcze ten jeden siniak musze maskować...? 3 tygodnie Mógłby juz zniknąć, bo do Hiszpanii korektora brac nie zamierzam.
|
|
|
|
#219 |
|
|
Burze mamy! Burze z piorunami
![]() ![]() ⚡️ ☔️![]() ⚡️![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie kolejny szary dzień. Wczoraj padało, a w nocy był mróz= ślizgawka rano
Czyli nadal czekam na słońce i wiosnę ![]() Eva- no tak burza u was i do tego z piorunami to jest wydarzenie
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry - u mnie biało za oknem
|
|
|
|
#222 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem na to za mądra albo za głupia.Zazwyczaj wybieram pierwszy wariant ![]() Rano w radiu słyszałam człowieka z komisji wyborczej, mówiącego o nadzwyczajnej mobilizacji podczas wyborów uzupełniających do senatu na Podlasiu. Frekwencja wyniosła 17 procent. 17. Czyli 83 % ma w d..., kto ich reprezentuje. I wygrała kandydatka przywieziona w teczuszce, niemal prosto z Ameryki. Ledwo wie, gdzie Podlasie leży zapewne, ale nazwisko dobre, z partii słusznej i wpisuje się w politykę historyczną tejże.... |
|
|
|
|
#223 |
|
|
Aussie, doszlo do tego, ze sama sie ciesze gdy deszcz pada, bo to tak inaczej, a jak burza, to woooowwww
Podoba mi sie ta szeroka bluzeczka I sukienka biala, ale ta 3 kolorowa zupelnie dziwna Caffe, bialo to ladnie
|
|
#224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzień dobry ![]() Kamla, ja prawie 4 tyg.temu byłam na fraxelu - wspominałam tutaj, a do dziś mam, na prawym policzku, hmm tak jakby przebarwienie... ale to 4 tydzień do licha nic idę do niego w piątek na IPL'a, zobaczymy co powie![]() Eva, burzę kocham ![]() miłego dnia i owocnego tygodnia, niech moc będzie z Wami
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Eva- sukienkę oddałam dzisiaj
Dziwnie prezentują modelki te ubrania na ich zdjęciach. W rzeczywistości są o wiele ładniejsze
|
|
|
|
#226 |
|
|
Niech Moc bedzie z Toba Fuerta
Aussie, masz racje tez tak widze czesto to co na zdjeciu, inaczej wyglada w realu. Chyba dobrze, ze oddalas ta sukienke Kama, jesli siniak powoli schodzi, to cos jest chyba spowolnione krazenie?
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Które fajniejsze?
|
|
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
Oba fajne,pierwsze bardziej codzienne moim zdaniem..Zależy, jakie potrzebujesz. Poza tym, ze zapewne OBIE są niezbędne
![]() Ja muszę wybrać z 6 czy 7 par wiosennych To dopiero dylemat
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-03-07 o 13:14 |
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Beata- no właśnie
zamówiłam obie pary ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Beata- dawaj foty
|
|
|
|
#230 |
|
|
Aussie, wzielabym te z prawej, ciekawa faktura skory I maja nizsza cholewke, te pierwsze ani wysokie ani niskie, beda skracac noge.
|
|
#231 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Beata- pierwsze z 2 rzędów
![]() Eva- masz rację, ale te dłuższe do jeansów będę nosić cholewki nie będzie widać. Zresztą zobaczymy jakie są naprawdę jak przyjdą. Jak coś będzie nie tak to odeślę.
|
|
|
|
#233 |
|
|
Beata, wszystkie sa ciekawe I wszystko zalezy do czego sie to chce nosic.
Droga eliminacji wybralabym te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1457354879
|
|
#234 |
|
Konto usunięte
|
Eva, dwukolorowe to mój faworyt,ale oczywiście rozsądek mi podpowiada, że moja niszczycielska natura błyskawicznie je zniszczy
szybko i dużo chodzę, chodniki krzywe i dziurawe mamy, jak znam życie to od razu się skopięOt, rozterki Wszystkich nie kupię, bo i po co. Że o kasie nie wspomnę... ![]() Szukałam dzisiaj krokusów i przebiśniegów na trawnikach, tzn. miejscach, gdzie powinna być trawa już chyba powinny rosnąć takie wiosenne roślinki?!?Nie znalazłam, niestety... |
|
|
|
#235 |
|
|
Jak chodzisz duzo & szybko, to IMO te neutralne bylyby najlepsze, obcas wyglada na stabilny.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1457354879 Jestem kompletnym przeciwienstwem w chodzeniu, chodze malo I powoli
|
|
#236 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo fajne do kominków, są różne warianty zapachowe..I długo sie topią
nawet chyba dłużej niż napisali...W zimowe wieczory bez świeczek czy wosków u mnie ani rusz![]() http://www.rossmann.pl/Produkt/Bolsi...6129,1604,6264 |
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest wiosennie
Dziś jestem w ramonesce -tak tę wiosnę poczułam. Coraz więcej gabinetów kosmetycznych oferuje ostrzykiwanie i nici. Zatrzęsienie tego. Konkurencja spora i ceny spadają. Przedstawiciele handlowi z branży paznokciowej czy spa, mają w swojej ofercie zaopatrzenie na tego typu zabiegi |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Eve, siniaki nie maja związku z zastojami, to raczej obrzęki, żylaki itp.
Siniaki...Taka już pewnie uroda moich naczyń. Zdarzaja mi się czasem wylewy do stawów paliczków I to bez specjalnego urazu. Ot, czuje bolesność w okolicy stawu palców u dłoni, patrzę - siniak...Ale naprawdę mogłyby już sobie pojsc. W tej chwili to wygląda, jak ciemnoczerwone znamię ![]() Beti, ja tez chodze sporo, a na pewno szybko, więc wygoda to dla mnie priorytet. ale dla urody wybrałabym drugie w pierwszym szeregu ![]() Mam kilka swiec...w zasadzie mam iles swiec zapachowych, ale jakos ostatnio nie używam. wole nawilżacz powietrza ![]() Dalej oglądam Reign, z idiotycznym polskim tytułem Nastoletnia Maria Stuart. Na co zwróciłam uwagę...? Craig Parker, podobał mi się w Spartakusie, podoba i tu. 1970 rocznik, dla jasności, wiec facet dojrzały. Ostatnio sporo jest tam scen i faceci paradują bez koszul. NO i pan lat 46 wygląda o niebo lepiej, niż 26 letni koledzy z planu Nie, jak jakiś paker, ale fajne, muskularne ciało normalnego mężczyzny.Anyz, kosmetyczka nie może robic nici ani ostrzykiwan Robia, kosmetyczki, kosmetolożki - owszem. ale bezprawnie. Przerwanie ciagłosci skóry jest zastrzeżone dla lekarza.
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-03-07 o 16:34 |
|
|
|
#239 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie i tak niewielu dorówna Aidanowi Turnerowi z Poldarka...Że o scenie w ręczniku z I nie było juz nikogo nie wspomnę...![]() |
|
|
|
|
#240 |
|
სამართალი
|
Dobry wieczór!
Doszłam dziś do wniosku, że spędzenie całego dnia w pracy w botkach na 10 cm obcasie (i bez platformy) plus powrót autobusem miejskim do domu, a po drodze zakupy to nie jest najlepszy pomysł. Albo wyszłam z wprawy. Dzięki dziewczyny za miłe komentarze odnośnie zakupów! Ramoneskę może wezmę na wyjazd, mam nadzieję, że za ponad trzy tygodnie w Hiszpanii będzie nieco cieplej niż u nas, bo na przyszły tydzień zapowiadają powrót zimy, brr... A już jakieś małe listeczki wyłażą na krzaczkach koło przystanku. Dżinsy muszę mieć albo proste albo nawet z rozszerzanymi nogawkami. We wszystkich obcisłych spodniach wyglądam jakoś kiepsko, parówkowato tak. Nie dla mnie, niestety, rurki Kama, spodniemarchewy to dla mnie zło. Uciekam sprzed lustra jak przypadkiem je założę. Caffe, z tym krojem sukienki eksperymentuję od niedawna, dotąd nosiłam zwykle dopasowane, z wąskim ołówkowym dołem. Ale okazuje się, że taki też mi pasuje i wyglądam w nim OK. Bardzo spodobał mi się też kolor. Zastanawiałam się, na jakie okazje mogę ją nosić ale okazje się znalazły i zostawiam ![]() Eva, niestety, mini też nie dla mnie, za to krój w okolicach kolan, jak najbardziej OK. Caffe, Twoja tunika-sukienka świetna, nie wiem, jak granatowa ale ta jasna bardzo mi się podoba. Zresztą jestem maniaczką takich jasnych odcieni. Aussie, bluzka i biała sukienka super. Do fryzjera też muszę iść przed wyjazdem. Nie wiem kiedy to będzie. Buty fajniejsze te z prawej. Chociaż te z lewej można nosić do spodni i też dobrze. Beata, pierwsze buty w górnym rzędzie mi się podobają. I te w dwóch odcieniach beżu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

z miałam nic nie kupować
no coż, tak to jest jak chce się pięknie wyglądać. Byliśmy też na wystawie Malarze Normandii. Niezwykłe obrazy 

Koktajl bananowo-kakaowy...Nie powiem, bym marzyła o pójściu do pracy, ale wyboru nie ma
Mógłby juz zniknąć, bo do Hiszpanii korektora brac nie zamierzam.

⚡️
☔️

I to bez specjalnego urazu. Ot, czuje bolesność w okolicy stawu palców u dłoni, patrzę - siniak...
Robia, kosmetyczki, kosmetolożki - owszem. ale bezprawnie. Przerwanie ciagłosci skóry jest zastrzeżone dla lekarza.