Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-07, 09:54   #2761
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Jeeeah dzwonił przed sekundą Roman! Już jedzie! 8 paczek 😝
Stary 2016-03-07, 09:55   #2762
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Koło 19. A Paweł? Kupiliscie auto?
Kupilismy. Zauwazylam ze pawel jak przed 20 usypia to gorzej spi. Pawel roznie. Miedzy 19 a 22

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
O kurde Twój grzeczny Szymi tak się spauł ajj ale napewno to chwilowe, aczkolwiek pobudka o tej porze jest mocno na nie. Adka tez dziś ok 5 coś fisiowała, ale jakoś usnęła w końcu.
Powiem Wam że co raz częściej stosujemy metodę, że zostawiamy ją ona sobie trochę pojęczy i zasypia. Teraz na drzemkę też tak usnęła. Wczoraj na wieczór po mleczku, też nie chciała od razu usnąć, chwilę pojęczala powalała się i usnęła. A jak my jesteśmy to ona nas widzi i płakać głośniej zaczyna.
Powiem ci ze my tez tak robimy ostatnio. On jeczy kweka i zasypia w koncu. Chyba ze mocno placze to idziemy do niego na chwile.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 09:55   #2763
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na Romana tylko kurcze mam do zapłacenia 44,92 i to mnie martwi, a na mailu mam wiadomości że wszystkie zostały wysłane. Może "0" zjedli w smsie oby bo czekam hak na szpilkach
Wysylaja sms dot.1 paczki i jej ceny a przywożą wszystkie. Ja piwinnwm dwie dostać a zamówione w odstepie kilku dni. Jak będą 3 to jednej nie odbieram bo mi anulowali niby takie było info w mailu

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2016-03-07 o 09:57
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 09:58   #2764
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
narobił że ho ho.

Wiem że są ale tam są wszystko wzory na jakieś serwety i inne takie ciotkowate rzeczy, których ja nie lubie:P Chyba że widziałaś jakąś taką cywilizowaną?

no mam nadzieje że ją sie uda wyprowadzić bo kaszle ciągle, zielony glut.

a M to niech spie.prza z oczu mych i to byle prędzej. Najgorsze w tym wszystkim jest to że on uważa że nic się nie stało i to nie jego wina. Oby udawał bo mu głupio bo jak myśli tak na prawdę,to się załamię.

Co do siostry to ja rozumiem że się źle czuła ale jest jeszcze jej tż (czy on nie myśli?).Powinna dać znać, przecież nie była nieprzytomna czy co,..
Przykre ze tak zepsul Ci urodziny co on tak nawywijal? Czy nie chxesz o tym gadac?

Cytat:
Roman uszczęśliwi dziś Violę

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 09:58   #2765
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Kupilismy. Zauwazylam ze pawel jak przed 20 usypia to gorzej spi. Pawel roznie. Miedzy 19 a 22

Powiem ci ze my tez tak robimy ostatnio. On jeczy kweka i zasypia w koncu. Chyba ze mocno placze to idziemy do niego na chwile.

My tak zrobilismy 2 razy przy usypianiu na noc i dziś na drzemkę. Bo w środku nocy to chodzimy zobaczyć, czy gdzieś nie ugrzęzła w szczebelkach czy jeść nie chce, bo ostatnio jje mniejsze porcje, a częściej.
Stary 2016-03-07, 09:58   #2766
blackberry89
Zakorzenienie

Oczywiscie jak chce wyjsc to pawel spi juz godzine a jak wczoraj chcialam odpoczac to 35min i pobudka
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 10:00   #2767
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

Super! To gratuluje zakupu, niech służy Wam bezawaryjnie!

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Oczywiscie jak chce wyjsc to pawel spi juz godzine a jak wczoraj chcialam odpoczac to 35min i pobudka
Złośliwość bobasow
To plus kupa zawsze w czystego pampersa to jakas ich zmowa chyba

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 10:06   #2768
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Wysylaja sms dot.1 paczki i jej ceny a przywożą wszystkie. Ja piwinnwm dwie dostać a zamówione w odstepie kilku dni. Jak będą 3 to jednej nie odbieram bo mi anulowali niby takie było info w mailu

Natchnęłaś mnie w ostatniej chwili z tym nieodebraniem i nie odebrałam tej parki co mi bez rabatu weszła, ciekawe czy coś gdzieś będę musiała dopłacić czy jak hmm
Stary 2016-03-07, 10:13   #2769
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Natchnęłaś mnie w ostatniej chwili z tym nieodebraniem i nie odebrałam tej parki co mi bez rabatu weszła, ciekawe czy coś gdzieś będę musiała dopłacić czy jak hmm
Generalnie to jest zamówienie z koniecznością odbioru. Ja mam maila że mi anulowali zakup. Najwyżej 3.9 doołacisz pewnie choć myślę że nic.
Pokaż rzeczy
Stary 2016-03-07, 10:14   #2770
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
A ja kupuje pchacz chicco za 40zl z olx uzywke. pawko zaczal chodzic przy meblach wiec akurat. A cena spoko wg mnie
Świetna cena. Używka moim zdaniem spokojnie starczy bo zaraz pójdzie w kat jak zacznie chodzić

Cytat:
nie da się nie beczec hehe

Moje oczy potrzebują antyperspirantu

O masz
Psikasz Ali unibenem. Ja psikam Julowi 1-2 razy dziennie

Super cena

Energia Adce wraca
Tez czekam na kuriera Patryka hehe z rzeczami z hm

Chyba nie wchodza. Kończą nam się pampki i zielonych bym zapas zrobiła buuu
Patryk Majce, Roman Violi. .. zmienilyscie tzow czy jak? 😂
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 10:17   #2771
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
Świetna cena. Używka moim zdaniem spokojnie starczy bo zaraz pójdzie w kat jak zacznie chodzić

Tz tego kuriera nie lubi. Mówi że to moj kumpel. Dobrze że nie wie jak ma na imię bo ja chciałam Jula nazwać Patryk bo Tz nie do końca zgadzał się na Juliana hehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 10:21   #2772
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie to jest zamówienie z koniecznością odbioru. Ja mam maila że mi anulowali zakup. Najwyżej 3.9 doołacisz pewnie choć myślę że nic.
Pokaż rzeczy

Co nie, ale przynajmniej nie będę musiała się bujać z wołaniem kuriera bo wszystko chyba zostawiam Jak Adka wstanie muszę tylko rozmiarowo jeszcze przymierzyć do jej rzeczy Body bez rękawów 86 i 92 mają taką samą długość... Choć ja chciałam na 86 oba zestawy także ok

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Gosiak przyszedł do Ciebie ten komplet z majteczkami? Trochę takie mdłe kolory ma, ale zostawiam

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Majka zaraz cyknę fotki
Stary 2016-03-07, 10:26   #2773
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
A ja kupuje pchacz chicco za 40zl z olx uzywke. pawko zaczal chodzic przy meblach wiec akurat. A cena spoko wg mnie
natchnęłaś mnie z tym olx i pchaczem i jak się Ala obudzi to jadę zobaczyć i jak fajny stan to kupić pchacza z fp
Cytat:
nie da się nie beczec hehe

Moje oczy potrzebują antyperspirantu

O masz
Psikasz Ali unibenem. Ja psikam Julowi 1-2 razy dziennie

Super cena

Energia Adce wraca
Tez czekam na kuriera Patryka hehe z rzeczami z hm

Chyba nie wchodza. Kończą nam się pampki i zielonych bym zapas zrobiła buuu
psikam tantum ale jak mi sie przypomni czyli rzadko:P Mam chyba ze 2 otwarte (mój cudny M) więc musze zużyć
Cytat:
Violka - jak Adce wyszedł pierwszy ząbek to sie wzruszylas czy nie?

Mama mi humor popsuła. Poprosiłam żeby za tydzień została z Julem bo warsztaty w przedszkolu. Nie może bo do kosmetyczki jest zapisana. Proszę raz na m-c i zawsze coś
rozumiem że nie może się przepisać na inny dzień bo religia zabrania?
Cytat:
uuuu

Cytat:
i dobrze!!
Cytat:
Przykre ze tak zepsul Ci urodziny co on tak nawywijal? Czy nie chxesz o tym gadac?

olał mnie poprostu, wolał pojechać grać z chłopakami (fakt że dużo krócej niż zwykle),nie przełożył na inny dzień a prosiłam go żeby nie jechał chyba ze 4 razy (normalnie to samo go wykopuje z chałupy). Nie było go 3h a dzieci tak wyły że do kibla miałam problem żeby pójść. No i nie dostałam żadnego prezentu, bo uwaga: nie chciałam (my nie dajemy sobie materialnego prezentu tylko gdzieś idziemy-teatr/koncert/kabaret) Więc mój cudny mąż na kacu po imprezie pyta się mnie:"Idziemy gdzieś?" ja byłam pewna ze na spacer czy coś wiec mowie ze mi sie nie chce to on że jemu też. I to było to że mi się nie chce. A zawsze było tak że bilety już kupione, niespodzianka gdzie idziemy wiesz takie sprawy. Nawet restauracji szukał na kacu i pytał się mnie gdzie chce iść zjeść choć to też zawsze było niespodzianką.. A przykro mi strasznie, bo starałam się nie oczekiwac zbyt wiele że niby 30tka itp i ze będzie coś specjalnego (choć miałam nadzieje) to było gorzej niż ze zwykłymi. Smutno mi bardzo.

Ależ mi wyszedł elaborat. Nie czytajcie tych żali jak się Wam nie chce:P Musiałam to wyrzucić z siebie

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Violka pytałaś sie mnie co M na wózek. Najpierw był zły ale teraz twierdzi że jest świetny, super się składa, nie rozkłada się przy wyjmowaniu/wkładaniu do auta (ma taką blokadkę co go trzyma w kupie) i super zwrotny. Także jestem w szoku
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 10:32   #2774
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
natchnęłaś mnie z tym olx i pchaczem i jak się Ala obudzi to jadę zobaczyć i jak fajny stan to kupić pchacza z fp

psikam tantum ale jak mi sie przypomni czyli rzadko:P Mam chyba ze 2 otwarte (mój cudny M) więc musze zużyć

uuuu

i dobrze!!

olał mnie poprostu, wolał pojechać grać z chłopakami (fakt że dużo krócej niż zwykle),nie przełożył na inny dzień a prosiłam go żeby nie jechał chyba ze 4 razy (normalnie to samo go wykopuje z chałupy). Nie było go 3h a dzieci tak wyły że do kibla miałam problem żeby pójść. No i nie dostałam żadnego prezentu, bo uwaga: nie chciałam (my nie dajemy sobie materialnego prezentu tylko gdzieś idziemy-teatr/koncert/kabaret) Więc mój cudny mąż na kacu po imprezie pyta się mnie:"Idziemy gdzieś?" ja byłam pewna ze na spacer czy coś wiec mowie ze mi sie nie chce to on że jemu też. I to było to że mi się nie chce. A zawsze było tak że bilety już kupione, niespodzianka gdzie idziemy wiesz takie sprawy. Nawet restauracji szukał na kacu i pytał się mnie gdzie chce iść zjeść choć to też zawsze było niespodzianką.. A przykro mi strasznie, bo starałam się nie oczekiwac zbyt wiele że niby 30tka itp i ze będzie coś specjalnego (choć miałam nadzieje) to było gorzej niż ze zwykłymi. Smutno mi bardzo.

Ależ mi wyszedł elaborat. Nie czytajcie tych żali jak się Wam nie chce:P Musiałam to wyrzucić z siebie

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Violka pytałaś sie mnie co M na wózek. Najpierw był zły ale teraz twierdzi że jest świetny, super się składa, nie rozkłada się przy wyjmowaniu/wkładaniu do auta (ma taką blokadkę co go trzyma w kupie) i super zwrotny. Także jestem w szoku
A otwarte tantum trzeba zużyć w ciagu jakiegoś czasu?
Co do mamy to napisała mi w smsie że dostała na gwiazdkę karnet do kosmetyczki i idzie żeby nie przepadło. Nie chcę sie denerwować. Nie myślę juz o tym
Co do Tz to oni inaczej patrzą na świat :/

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Był Patryk
Spodnie fajne, zobaczymy jak rozmiary. Później Sz.pomierzy
Stary 2016-03-07, 10:35   #2775
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
A otwarte tantum trzeba zużyć w ciagu jakiegoś czasu?
Co do mamy to napisała mi w smsie że dostała na gwiazdkę karnet do kosmetyczki i idzie żeby nie przepadło. Nie chcę sie denerwować. Nie myślę juz o tym
Co do Tz to oni inaczej patrzą na świat :/

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Był Patryk
Spodnie fajne, zobaczymy jak rozmiary. Później Sz.pomierzy
rozumiem, moja tez czasem tak odwala. Znam to.
Co do tantum verde to nie wiem ale mam dwa opakowania i oba zaczęte więc kupować trzecie, co jest to samo i otwierać to chyba nie ma sensu,co?

Ta faceci mają inny świat, ręce opadaja.

No to super że Patryk zadowolił
Stary 2016-03-07, 10:36   #2776
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem, moja tez czasem tak odwala. Znam to.
Co do tantum verde to nie wiem ale mam dwa opakowania i oba zaczęte więc kupować trzecie, co jest to samo i otwierać to chyba nie ma sensu,co?

Ta faceci mają inny świat, ręce opadaja.

No to super że Patryk zadowolił
Pewnie ze nie ma sensu. Pytam bo tantum tez mam otwarte
Stary 2016-03-07, 10:37   #2777
madzixx88
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Hej Laski! Witam i ja po weekendzie

Widziałam, ze pytalyscie o trening kurcze no była MOC!!! mega mega energetyczny odjazd, 600 osob, rozgrzewka przy zumbie a potem właściwy trening-karate cardio swietnie poprowadzony, bawiłam sie super no i wycisnęłam siódme poty, od wczoraj mnie boli każdy cm ciała hehe ale o dziwo jak to cieszy Dostałyśmy dyplom i upominki, potem Ania prowadziła jeszcze wykład o żywieniu ale juz musiałam pędzić do domu, bo jechaliśmy do rodzinki i wszystko w biegu dosłownie a i tak późnym popołudniem dotarliśmy
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 10:48   #2778
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie ze nie ma sensu. Pytam bo tantum tez mam otwarte
tak myślałam
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

Widziałam, ze pytalyscie o trening kurcze no była MOC!!! mega mega energetyczny odjazd, 600 osob, rozgrzewka przy zumbie a potem właściwy trening-karate cardio swietnie poprowadzony, bawiłam sie super no i wycisnęłam siódme poty, od wczoraj mnie boli każdy cm ciała hehe ale o dziwo jak to cieszy Dostałyśmy dyplom i upominki, potem Ania prowadziła jeszcze wykład o żywieniu ale juz musiałam pędzić do domu, bo jechaliśmy do rodzinki i wszystko w biegu dosłownie a i tak późnym popołudniem dotarliśmy
o to super!!
Stary 2016-03-07, 10:50   #2779
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Bialych nie bedziesz kupowac?

Dobrze że ona tak Ci zasypia jak trochę pojeczy. U nas nie ma opcji na takie coś :/

No dziś tak się udało i w sumie zdziwiłam się i wczoraj wieczorem, bo to rzadkość. A którejś nocy poprostu płakała i tak spróbowaliśmy.... Ja siedziałam w drugim pokoju w kącie i się modliłam żeby usnęła, bo nie dałam rady tego jej żalu słychać- biedulka ... Biedna chciała spać, ale usnąć niemogla. Mąż twierdzi że to próba charakterów... Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i zacznie sama ładnie na noc zasypiać!

Cytat:
Violka - jak Adce wyszedł pierwszy ząbek to sie wzruszylas czy nie?

Mama mi humor popsuła. Poprosiłam żeby za tydzień została z Julem bo warsztaty w przedszkolu. Nie może bo do kosmetyczki jest zapisana. Proszę raz na m-c i zawsze coś

Pierwszy tak to wzruszające ale wypadający juz mi się wydaje mniej bardziej by mnie rozśmieszył hi ale może się mylę
Ahh no czasem tak bywa... Moja w czwartek wyjeżdża być może na pół roku... to dopiero będzie he Jutro ją jeszcze wykorzystam i idę na Olaplex.

Cytat:

Już to zrobił

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość

To ktoś w stylu hydraulika 😜

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 10:52   #2780
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
No dziś tak się udało i w sumie zdziwiłam się i wczoraj wieczorem, bo to rzadkość. A którejś nocy poprostu płakała i tak spróbowaliśmy.... Ja siedziałam w drugim pokoju w kącie i się modliłam żeby usnęła, bo nie dałam rady tego jej żalu słychać- biedulka ... Biedna chciała spać, ale usnąć niemogla. Mąż twierdzi że to próba charakterów... Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i zacznie sama ładnie na noc zasypiać!

Pierwszy tak to wzruszające ale wypadający juz mi się wydaje mniej bardziej by mnie rozśmieszył hi ale może się mylę
Ahh no czasem tak bywa... Moja w czwartek wyjeżdża być może na pół roku... to dopiero będzie he Jutro ją jeszcze wykorzystam i idę na Olaplex.

Już to zrobił

To ktoś w stylu hydraulika 😜
Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz

Madzixxx - brawo za trening!
Stary 2016-03-07, 11:05   #2781
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Ja juz po kawce, ciacho w piekarniku a mala po drzemce
a jakie dziś ciacho? Ją w sobotę przed południem upieklam karpatke i w niedzielę pod wieczor już nic nie zostało.ją zjadlam 3 małe kawałki a resztę TŻ,więc może masz przepis na jakieś mniej zjadliwe?

Cytat:
Laski no nie nadrobie

Ala ciągle wyje bo ją zęby bolą, ciągle w domu ze mną, narazie żłobek odłożony w czasie, robote zaczynam z poczatkiem kwietnia to może uda mi się ją w końcu wyleczyć:/
Dziś zasnęła na mnie-nos zawalony, zęby bolą eh...

A ja mam kaca dziś:P M w piątek zrobił przyjęcie niespodzianke, które było suuuuper ale za to w niedziele (dokładny dzień uro) tak zj.ebał ze szkoda gadać. Nie odzywam się do niego bo jest mi tak cholernie przykro. Ma 365dni w roku żeby spie.rdolić to musiał wybrać ten. SKończyło się tak że poszłam sama na miasto i się upiłam,po czym i tak ja musiałam wstać do dziecka w nocy. Aż mi się ryczeć chce jak M mógł tak schrzanić mi urodziny...

Miałam ćwiczyć ale cholercia jakoś nie mogę się zabrać
Co mnie ominęło?
o kurka,to się TŻ kompletnie nie popisał niefajnie. Niech Ci wynagrodzi to jakoś ekstra! ✊ i Ala mogłaby już mamie odpuścić troszkę, dobrze,że chociaż ta praca później, mam nadzieję,że fajnie sie zapowiada

Cytat:
Siema z rana 😁 Adeczka co raz lepiej, wraca niestety do dawnych drzemek 30-40 minutowych he - fajne były te 3-godzinne niepowiem Teraz śpi a ja przy oknie czekam na kuriera z paczkami z H&m żeby mi Mysi nie obudził. I będę nadrabiać
to tak jak moja po chorobie,a jak tam jej apetyt? Ekstra z taką dostawa ciuszkow w poniedziałek,miły początek tygodnia też czekam na fotki,choć oko pociesze

Cytat:
ekstra okazją! Też muszę na olx pogrzebać,bujaka znalezc.ją akurat lubię "ludzi z olx", chociaż głównie od nich kupuje,kilka razy coś sprzedalam. I lubię zabawkom dawać" drugie życie". Ostatnio nawet znalazłam bujak little tikes,ale nie mogliśmy się dodzwonić,numer głuchy.

Cashmere współczuje takich wczesnych pobudek,oby ząbek wyszedł szybko ✊

Hanka mnie dziś ubawila jak na drzemke się wybierała,godzinę zaczęła od udawania,że senna, tzn. oczy tarła i że dwa razy zamarudzila, 4 h od wstania,podpielam pod cycka,zwykle ostatnio 5minut i zasypia w takiej konfiguracji,popila, zaczęła wstawać i fikac po sofie,trochę przytrzymałam,żeby polezała (tak ją TŻ usypia na noc i drzemki) to ryki,krzyki, no to nie będę się z konim kopać. Pofikała że 20 minut koło mnie i znów zaczęła udawać senną,tarcie oczu (nigdy tego prawie nie robi) to znów KP,prawie odplynela,odniosłam do lozeczka. A ta wstała uśmiech i sobie przez pół godziny prawie pstrykala i gadała z naklejkami, tak na spokojnie.zawolala mnie i tym razem 3 minuty i zasnęła.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Koperco, Majka, a po psiknieciu tantum to dzieci widać,że od razu ulge czują? Czy to może z opóźnieniem działa? Może bym spróbowała w nocy hmm, bo w dzień to córka nie marudzi. Ostatnio niemal wcale,poza kladzeniem na drzemki,coś jej się protesty zalaczyły,ale to chyba skokowe,wg terminarza jeszcze tydzień,a widzę,że sporo nowych umiejętności ostatnio objawia.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 11:19   #2782
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
narobił że ho ho.

Wiem że są ale tam są wszystko wzory na jakieś serwety i inne takie ciotkowate rzeczy, których ja nie lubie:P Chyba że widziałaś jakąś taką cywilizowaną?

no mam nadzieje że ją sie uda wyprowadzić bo kaszle ciągle, zielony glut.

a M to niech spie.prza z oczu mych i to byle prędzej. Najgorsze w tym wszystkim jest to że on uważa że nic się nie stało i to nie jego wina. Oby udawał bo mu głupio bo jak myśli tak na prawdę,to się załamię.

Co do siostry to ja rozumiem że się źle czuła ale jest jeszcze jej tż (czy on nie myśli?).Powinna dać znać, przecież nie była nieprzytomna czy co,..
Babcine tez byly ale byly tez np swiateczne z fajnymi ozdobami na Wielkanoc
.. swoja droga chyba sobie kupie.. moze mi jakas kura wyjdzie :P

Cytat:
Co nie, ale przynajmniej nie będę musiała się bujać z wołaniem kuriera bo wszystko chyba zostawiam Jak Adka wstanie muszę tylko rozmiarowo jeszcze przymierzyć do jej rzeczy Body bez rękawów 86 i 92 mają taką samą długość... Choć ja chciałam na 86 oba zestawy także ok

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Gosiak przyszedł do Ciebie ten komplet z majteczkami? Trochę takie mdłe kolory ma, ale zostawiam

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Majka zaraz cyknę fotki

ale ktory? Bo pokazywalam kilka.. kupilam poki co tylko ten z portkami ala dzins i koszula w kwiaty. Mi sie podoba. Tej sukienki nie bralam.. czekam na ta ala ecry az bedzie dostepna.. no i 2 takie komplety z Cartersa zamowilam.

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56937501]a jakie dziś ciacho? Ją w sobotę przed południem upieklam karpatke i w niedzielę pod wieczor już nic nie zostało.ją zjadlam 3 małe kawałki a resztę TŻ,więc może masz przepis na jakieś mniej zjadliwe?

o kurka,to się TŻ kompletnie nie popisał niefajnie. Niech Ci wynagrodzi to jakoś ekstra! ✊ i Ala mogłaby już mamie odpuścić troszkę, dobrze,że chociaż ta praca później, mam nadzieję,że fajnie sie zapowiada

to tak jak moja po chorobie,a jak tam jej apetyt? Ekstra z taką dostawa ciuszkow w poniedziałek,miły początek tygodnia też czekam na fotki,choć oko pociesze

ekstra okazją! Też muszę na olx pogrzebać,bujaka znalezc.ją akurat lubię "ludzi z olx", chociaż głównie od nich kupuje,kilka razy coś sprzedalam. I lubię zabawkom dawać" drugie życie". Ostatnio nawet znalazłam bujak little tikes,ale nie mogliśmy się dodzwonić,numer głuchy.

Cashmere współczuje takich wczesnych pobudek,oby ząbek wyszedł szybko ✊

Hanka mnie dziś ubawila jak na drzemke się wybierała,godzinę zaczęła od udawania,że senna, tzn. oczy tarła i że dwa razy zamarudzila, 4 h od wstania,podpielam pod cycka,zwykle ostatnio 5minut i zasypia w takiej konfiguracji,popila, zaczęła wstawać i fikac po sofie,trochę przytrzymałam,żeby polezała (tak ją TŻ usypia na noc i drzemki) to ryki,krzyki, no to nie będę się z konim kopać. Pofikała że 20 minut koło mnie i znów zaczęła udawać senną,tarcie oczu (nigdy tego prawie nie robi) to znów KP,prawie odplynela,odniosłam do lozeczka. A ta wstała uśmiech i sobie przez pół godziny prawie pstrykala i gadała z naklejkami, tak na spokojnie.zawolala mnie i tym razem 3 minuty i zasnęła.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Koperco, Majka, a po psiknieciu tantum to dzieci widać,że od razu ulge czują? Czy to może z opóźnieniem działa? Może bym spróbowała w nocy hmm, bo w dzień to córka nie marudzi. Ostatnio niemal wcale,poza kladzeniem na drzemki,coś jej się protesty zalaczyły,ale to chyba skokowe,wg terminarza jeszcze tydzień,a widzę,że sporo nowych umiejętności ostatnio objawia.[/QUOTE]

Dzis zebra u mnie tez moment znikaja ciacha

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Wlozylam mala do lozeczka i poprasowalam tak wiec jestem ogarnieta eM pojechal wlasnie do roboty tak wiec jestem sama.. czekam moze Jozio z inpostu sie pofatyguje wreszcie bo czekam na druty a chcialam tulanke malej zrobic..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 11:23   #2783
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

No to ekstra że tak pozytywnie było!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 12:02   #2784
boleczka93
Zakorzenienie

Hej hej podczytalam troszke. Ja cala niedziele umieralam, chyba troche przesadzilam z drinkiem w sobotni wieczor hah.
Dostalam wczoraj prezent na dzien kobiet juz bo sie M nie mogl doczekac zeby mi pokazac i ja tez chcialam zobaczyc. Zrobil 20 minutowy film z naszymi zdjeciami i zyczenia nagral i podklad muzyczny i wgl. Fantastyczny prezent, ryczalam jak bobr :P
Wczoraj w Anglii byl dzien matki ale nie obchodzilam bo bedziemy obchodzic ten polski :P
Teraz jestem juz po cwiczeniach, musimy sie zebrac do sklepu po zakupy na obiad, Mala spala tylko pol h od rana i chodzi i marudzi, wszystko ja wkurza a ona mnie bo zamiast sie wyspac przynajmniej z godzine to nie
Milego dnia

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:

uuuu

i dobrze!!

No przykre to, powinien sie chlop postarac bardziej. Lopata go przez leb :P a tak na serio to moze z nim pogadaj i jeszcze nadrobicie ten nieudany wieczor

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 12:40   #2785
Majka232
Zakorzenienie

Goczek - od razu ulga po tym psikaniu. Np.w nocy nic nie uspokaja i nie chce smoka a psikne to zasysa smoka i zasypia. Choc ostatnio się budzi 22-23 i biorę do siebie. Wycisza się i jak na dobre usnie to odnoszę.

My na spacerze. Wskoczylam do Lidla po tulipany żeby Sz.zaniosl jutro paniom i babci dał

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2016-03-07 o 12:41
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 12:42   #2786
violka848
Zakorzenienie

Goczek pytałaś o apetyt Adki brr do dupy dalej. Rano spróbowałam kaszki, ok poczatku choroby nie dawałam, to nie tknęła nawet. Za to zjadła kromkę chleba z twarogiem - pierwszy raz takie danie i chyba smakowało uff Teraz dałam zupki ok 100 g to tyle czasu ją karmiłam brr, oczywiście plucie w międzyczasie, tzn ona ma teraz nową metodę, jak juz niechce to weźmie do buzi rak przeciska przez zęby i bokami jej wychodzi 😛 świetna zabawa 😁 I nie jadła w krześle tylko na stole siedziała sama i moim portfelem się bawiła. Masakra to jedzenie. Wogole dziś marudzi, ciężko samej, wygodniej było z mężem. Nic nie mogę zrobić bo krzyk brr kiedy ten lęk się skończy wreszcie.. i czy wogole u tej mojej córusi he Teraz siedzimy przy drzwiach balkonowych to trochę się zainteresowała i gada coś do podwórka
Stary 2016-03-07, 12:43   #2787
Majka232
Zakorzenienie

Z tym wskoczeniem to dosłownie. Lapnelam kwiatki i do kasy bo mój synuś chyba za Lidlem nie przepada delikatnie mówiąc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 12:49   #2788
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Bialych nie bedziesz kupowac?

Dobrze że ona tak Ci zasypia jak trochę pojeczy. U nas nie ma opcji na takie coś :/
U mnie też nie ma na to szans
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 12:57   #2789
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Goczek - od razu ulga po tym psikaniu. Np.w nocy nic nie uspokaja i nie chce smoka a psikne to zasysa smoka i zasypia. Choc ostatnio się budzi 22-23 i biorę do siebie. Wycisza się i jak na dobre usnie to odnoszę.

My na spacerze. Wskoczylam do Lidla po tulipany żeby Sz.zaniosl jutro paniom i babci dał
Moj sobie lizaki w ksztalcie serca zazyczy i tez wlasnie ide tyle ze do wioskowego sklepu.

My na spacerku. A potem po chlopcow.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Z tym wskoczeniem to dosłownie. Lapnelam kwiatki i do kasy bo mój synuś chyba za Lidlem nie przepada delikatnie mówiąc
Musisz sie o dziewczynke postarac :P moja po dobrym szopingu to nawet lepiej spi nocy 😂

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 13:00   #2790
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Moj sobie lizaki w ksztalcie serca zazyczy i tez wlasnie ide tyle ze do wioskowego sklepu.

My na spacerku. A potem po chlopcow.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Musisz sie o dziewczynke postarac :P moja po dobrym szopingu to nawet lepiej spi nocy 😂
Przekonałas mnie
W Waszym sklepiku macie taki asortyment? Wow

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości