![]() |
#541 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Cytat:
Bungy!!! Moje marzenie. I spadochron. Kurczę zazdraszczam. Jakie to uczucie.? Jedyne doświadczenie moje ze swobodnym spadaniem to w Karpaczu Karpaczu parku linowym pod skocznia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
No moj juz po urodzinach. Mial 17 lutego. Dostal luk. I upieklam mu torta i tyle.
Nie mowcie nic o wadze. Przed ciaza udalo mi sie dosc mocno schudnac. Wiec jak teraz te kg wracaja to u mnie przerazenie. Choc tylko 11 kg wiecej. Zobaczymy jak teraz po kontroli Ale mam nadzieje ze szybko sie uda zgubic i dalej leciec w dol... Powiedzcie. Te 6 tygodni pologu to na kazdy wysilek?
#543 |
Zadomowienie
|
robili, zadne skurcze sie nie zapisały
![]() ![]() sporty ekstremalne - zawsze chciałam czegos takiego spróbowac, ale po urodzeniu Igora wiem że sie niczego takiego nie podejme juz
#544 |
Zakorzenienie
|
miałam was pocytować ale pierwszy raz od dawna mam taki spadek nastroju.
1. te koszule wszystkie za małe 2. zdjęcia do albumu wymieszane 3.Zrobiłam ten pieprszony fotoalbum dla teściowej, ale jak go dałam do koszyka to wychodziła droższa cena niż kupując jakby ze strony od nich z promocji. Zresztą ja zrozumiałam, że kupuje się po tej promocyjnej i potem wybiera się który album (jak się już stworzyło). Więc kupiłam po promocyjnej cenie - wysłałam im maila, że przelew poszedł natychmiastowy, i wybieram ten album, który tam już mam na koncie stworzony. A on mi dopiero teraz odpisali (czyli na piątek nie dojdzie już na pewno) , że nie mogą połączyć albumu z koszykiem. Więc rozumie, że muszę OD NOWA stworzyć ten piepszony fotoalbum. I teraz gdy tak bardzo chce mi się płakać ze złości to nie, mój organizm nie potrafi. mam chyba dziś do tego jakiś wylew hormonów bo w między czasie mam wielkie pokłady miłości do brzuszka i do męża. Ja chyba wejdę dopiero wieczorem. Idę spać czytać nei wiem cokolwiek. Dziś się już nie chcę niczym zajmować bo jak mi tak smutno to nic dobrego z tego nie wyjdzie.
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
Powodzenia !
Zjedz kawałek czekolady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez zawsze marzyłam zeby skoczyć na bungy ale jak juz wyjechałam na gore to paraliż.. Juz myslalam ze sie wycofam ale zamknęłam oczy i jakos poszło.. Jak juz "wylądowałam" to tak mi sie nogi trzęsły ze chodZic nie mogłam.. Mega emocje ale juz nie dla mnie! Ze spadochronu tez chciałam kiedyś skoczyć ale po bungy wiem ze nie dałabym rady ![]() ![]() A to pamiątka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Winter is coming
|
Poli
![]() ja wpadłam do domu, a chłop w jeszcze bardziej ponurym nastroju niż ja ![]() Moniczki gratuluję kredytu ![]() co do wagi to u mnie psychologiczną granicą było 60 kg, ale ja niska jestem ;] teraz już 63 widzę, no ale tragedii nie ma, wiem, że zleci. wow podziwiam was z tymi skokami na bungee czy czymkolwiek takim. Ja mam dziwny mózg, po górach mogę śmigać i mi przepaście nie straszne, a np. nie wejdę na balkon na jakimś wyższym piętrze. Traumatyczne było dla mnie mieszkanie na 7 i 9 piętrze na studiach. Na balkon nie wyszłam ani razu. Skoków ze spadochronem, bungee też się boję i wklejam foto moich dzisiejszych zakupów. Chłop mnie pyta na co tyle tych czapek... no jak na co, takie piękne są, jak mam nie kupować. Uwielbiam czapki ![]()
Edytowane przez velika Czas edycji: 2016-03-07 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | ||
Raczkowanie
|
ja mam wysokie, ciągle ze 130/75, więc u mnie ogromna róznica w samopoczuciu, ale widze ze osłabienie przy katarze, bo temp 35 z hakiem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zjadłabym jakiejś zupy, tylko niestety nie wiem jakiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
My wróciliśmy z zakupów i muszę się pochwalić że kupiliśmy farby do nowego mieszkania ☺
WAGA Szkoda gadać. U mnie już 60 przekroczone. A jestem drobna i niska. W życiu nie ważyłam 50 kg, a tu już ponad 60 pokazuje... Mam nadzieję że potem szybko zleci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#551 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Produkty do twarzy to ciężko dobrać, najlepiej na próbkach. No i systematyczność, Po 30 to już ie ma żartów ![]() ![]() Bańki nie zaszkodzą, ale musiałabyć sie katować często i długo żeby osągnąc jakiś efekt.No i jest zagrożenie rozszerzonymi naczyniami. Cytat:
![]() ![]() Patryska Współczuję, też bym się wkurzyła ![]() Dziś byłam na rutynowej wizycie kontrolnej, wszystko w normie i brzuch mi ciut urósł ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja najchętniej bym sobie posiedziała i popłakała i czuję ze jak na wizycie sie okaże ze Leon sie nie odwrócił to tak zrobię w ogóle zaczełam mieć wątpliwości co do szpitala, w którym chciałam rodzić, mój gin tam pracuje ale jeśli bede rodziła naturalnie to co mi to da... jedyne co mnie przekonuje to stopień referencyjności oddziału neonatologicznego, ale w innych jednak są lepsze warunki lokalowe i opinie tez lepsze... nie wiem już sama... ale trzeba się zbierać na wizytę a później bede się zastanawiać Cytat:
![]() podziwiam, ja bym umarła ze strachu ![]() Cytat:
masz manię kupowania czapek jak moja mama, a ja mam podobne podejście jak Twój mąż i nie wiem po co dziecku tyle czapek moja kupuje bo ładne i tanie wiec szkoda nie wziąć... ![]() ![]() ale fajna sukienunia ![]() Cytat:
![]() właśnie podjadłam i teraz dziecko mi szaleje ![]() Cytat:
![]() oj co tam kilogramy, u Ciebie tylko w brzuszek poszło będziemy chodzić na spacerki to kg szybko spadną ![]() ja nie wiem co sie ze mną dzieje, kiedys słodycze mogłby nie istniec a teraz codziennie coś musze zjeśc a to ciasteczko a to wafelka a to cukierka ale brzuszek mały, kg w normie wiec czemu mam sobie załować, mam nadzieje ze wiecej niż 2 kg nie przytyłam bo gin nie bedzie zadowolony |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Winter is coming
|
Cytat:
ze słodyczami mam to samo! mogłam nie jeść tygodniami, a teraz to jakaś masakra, chodzę i szukam czegoś słodkiego, babeczki sobie piekę ... no ale co sobie będę odmawiać, zaraz 9ty miesiąc ;]
![]() |
#554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Zgaga
Niestety nic nie doradze bo mnie też masakruje, w dzień to idzie jakoś wytrzymać ale w nocy strasznie się męczę. Wydaje mi się nie raz, że zaraz zwymiotuje ![]() Nie widzę różnicy, cokolwiek zjem piecze tak samo, też mało co jem. POLI: biedaku, współczuję dołka ale to chyba faktycznie hormony u ciebie MARTINIXX: i co, miescisz się już w brzuchowych normach? wysłane przez tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
danika
Jeszcze nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wysłane przez tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Patryska ustaw siostrę do piony, powiedz, ze myszy na nia naslesz ![]() Zgaga Nauczona doswiadczeniem ![]() ![]() ![]() Moniczki Taki kredyt lepiej wiąże niż dziecko ![]() ![]() ![]() AsiaPo Mam taka sama rozkmine, jak funkcjonują osoby otyłe?? To straszne, naprawdę, z takim brzucholem to potem nawet nic sie nie chce robic, to jak schudnąć? Mam nadzieje ze szybko wroce do swojej wagi z 5 z przodu ![]() Sporty extr Skok mam zaliczony, prezent dla tż pare lat temu ![]() ![]() ![]() Lucy Pomidorowa ![]() ![]() ![]() Nie odzywałam sie cały dzien, bo w koncu wzięłam sie za szycie ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze dostane zielone światło na chodzenie od gin i ze szyja juz lepsza.. Byłam w Ross i bobini do płukania jest w promocji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
omijam wagę szerokim łukiem
![]() ![]() u mnie dzisiaj była groszkowa. a w lodówce przyczajony brokuł więc może zostanie bohaterem jutrzejszego obiadu. zachciało mi się słodkiego, nagle i bez okazji, bo nie przepadam i mało co mnie skusi... a tu suprajs, mężuś zza pazuchy wyjmuje bezy! aaa, szaleństwo ![]()
![]() |
#560 |
Zadomowienie
|
Kopycio pochwal sie efektami Twojej dzisiejszej pracy
![]() Jeju pomidorowa ahh zjadlabym, taka na zeberkach mniam
#561 |
Rozeznanie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Valaria złoty maz! Jak wie czego zonie potrzeba
![]() Tabaska jutro sie pochwale, bo teraz siedzę w poczekalni, a wszystko porzuciłam na stole, musze ładnie ułożyć i zrobie pare fotek ![]() ![]() Waga Mi strzeliła dycha na plusie ![]() Edytowane przez kopycio Czas edycji: 2016-03-07 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Melduję się po wizycie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Mi 16 Plus kg juz
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Lulka chyba lepiej by nie było potrzeby już zostać w szpitalu co.? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Winter is coming
|
lulka super, że mały przybiera! oby ciśnienie spadło
![]() co do wagi to ja się ważę codziennie albo co drugi dzień, wolę mieć kontrolę. Póki co niecałe 8 na plusie i mam nadzieję, że już tak zostanie ;] chociaż żrę ostatnio na potęgę/
#565 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne. Wolę te 3,5 tyg posiedzieć w domku. Z resztą u nas w szpitalu i tak mogą trzymać tylko 11 dni. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Ja tez jem, i jem... Chyba weszłysmy w takie stadium obżarstwa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
Boże ile ja dzisiaj zżarłam
![]() Lulka sunus spory ![]() ![]()
#567 |
Zakorzenienie
|
AsiaPo
Kulki pizzy mrozisz? Co co za patent, zdradź mi koniecznie ![]() Polinezykka Ej no, gwiazdo! Gdzie Twój optymizm! ![]() Ja po wizycie. Przepływy, łożysko, szyjka - wsio na swoim miejscu. Mała waży ok. 2700g. Do cc wskazań nie ma żadnych. Następna wizyta 21.01 najprawdopodobniej ostatnia. Chyba że urodzę wcześniej ![]()
#568 |
Raczkowanie
|
21.03 chyba co.?
To widzę że tylko ja mam co tydzień teraz wizyty. |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Rozeznanie
|
Super, że wizyty się udały! Piękne dzieciaczki przybierają
![]() Ja też ostatnio częściej jem, bo tylko małe porcje zjadam na raz :P teraz mam szał na gruszki ![]()
#570 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze opowiem jak załatwiłam babkę, sasasa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Tak, pomyłka. Oczywiście 21.03. Ja mam wizyty co 2 tygodnie, a co tydzień ktg
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.