|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII <3
Wykapalam cala trojce i znów poczułam obkurczającą się macicę....buuuuu....
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Karmilam z prawego cyca o 15 a z lewego mi teraz mleko kapie haha
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie z jednego to z drugiego
|
|
#1594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja teraz jestem przewrażliwiona, bo gdyby nie moja intuicja skończyłoby się ostrym zapaleniem i długim pobytem w szpitalu.Ja po prostu czułam, ze coś jest nie tak. |
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII &amp;amp;lt;3
Ja to mam taka susze w ustach ze potrafię w dzień wypic 2 herbaty plus 2-3 butelki 1,5litra wody...masakra...nieraz w upaly mniej pilam
|
|
|
|
#1596 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co czytam to wszystkie Maleństwa są pyzate a mój maluszek nie jeszcze dziś na spacerze znajoma mówi do mnie ze mało pewnie waży bi chudy na buzi :/ ale on rośnie wzdłuż bardziej bo w miesiąc 5cm przybrał. Zmartwilam mnie.
Dominik kaszlu nie ma tylko ten dziwnie zapchany nos teraz śpi i oddycha swobodnie a jak się obudzi to słychać ze ma nos zawalony i potem znów nic ... ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Hihi hi tak to jest przy ko mnie się sucho w ustach robi już podczas karmienia :p wogole chyba mam kryzys laktacyjna piersi zrobiły się zwisa juz nie nabrzmiewaja. I musze małego z 2 piersi karmić żeby się najadl.
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Jutro 1 wizyta poloznej i mam stresa 😨 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
|
|
|
#1598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, u mnie samej wody jest 4-5 litrów, nie licąc herbatek laktacyjnych i soku malinowego (zatoki) i takich tam...Kawy i herbaty czarnej nie piję, choć kawa to moje marzenie Mi też sucha skóra sie zrobiła, na policzkach jest aż szorstka, w ogóle jakaś blada jestem i nieswoja. A ciało to na pewno nie moje- oddajcie mi moją figurę!
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Rozeznanie
|
Ech pospałam razem z małą i teraz ciut nieprzytomna jestem. Obudziłam się z paniką że już środek nocy a Młoda przespała wszystkie karmienia
Ja na plusie mam jeszcze 7 kg, a waga ostatnio coś słabiej leci Ale na szczęście mój ciążowy namiot poszedł w odstawkę, bo wyjęłam mój zeszłoroczny, akurat byłam podobnej wagi jak teraz więc jest w sam raz ![]() Kurczę choroba Młodego nam pokrzyżowała plany ciutkę W niedzielę organizujemy mu przyjęcie urodzinowe (6 lat- kiedy to zleciało Marcia Zosia cudo Aninis nie ma czegoś takiego jak maksymalny czas trzymania dziecka przy cycu... ![]() Agaczilla moja skóra tez się strasznie przesuszyła. wyglądam jak straszydło |
|
|
|
#1600 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcia, Twoja Zośka to mała modelka, a termoforek to dla niej chyba jak przytulanka
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah lamia ja tez tak dumalam nad wzorem jakby zalezalo od trgo moje zycid :-P
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
Marcia śliczna Twoja Zosia
![]() Wyklacka ja jak zwykle opóźniona- gratuluję kochana i powodzenia!
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Wpadłam na chwilkę, poczytałam po łebkach i spadam dalej...
Co ja miałam pisać... wykalacka - doczytałam, że wuchodzicie do domku super!! Paula - cieszę się, że z bioderkami lepiej Marcia Twoja Zosia z termoforkiem cudna! Duże już te nasze dzieciaki! Ja ten tydzień mam mega zabiegany, bo w sb chrzciny i staram się ogarnąć wszystko
|
|
|
|
#1604 |
|
Rozeznanie
|
Marcia mój Tż w końcu stwierdził że później sam wybierze wzór, bo na mnie poczekają do 18
Na razie pojechał z wymazami z gardła i z ucha Młodego do ciotki. Zobaczymy co się wyhoduje, boje się że gronkowiec złocisty którego Młody ma kolonie w gardle eis uaktywnił Zakup karuzeli do łóżeczka to była najlepsza decyzja ever Moją Zuzę Claire de lune z szumem strumyczka w tle usypia w moment
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba troche tak :-P
|
#1606 |
|
perfumoholiczka
|
Mój Michał to z dnia na dzień coraz większy się robi , chyba muszę mu jakąś dietę wprowadzić, bo buzia kwadratowa
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Marciar ale słodka
Cytat:
![]() Ja się nawet dzisiaj obfacałam urodzinowo hehe, tzn brzuch . Ogólnie bidy nie ma, ale jednak jest fałda na brzuchu, więc wiadomo, będziemy ćwiczyć
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl ale jak i kiedy? Co mozna ćwiczyć w ogóle?
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
Marcia jaki słodziak z tej Zochy
cudny jest Ja nie wiem co mi się na twarzy stało mam tyle krost
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Ej ja nie widze Zosi! Kurka
![]() Ja mam pełno takich przesuszonych plam na twarzy ;/ nie wiem co to i skąd to ale wyszło z tydzien temu i nie chce zniknąć.. Marcia po połogu chyba juz można ćwiczyć nawet po cc. Ale to musisz ze swoim gin potwierdzić. Ja sie biorę za chodakowska bo szybko efekty daje ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cycamy wlasnie na dobranoc. Ja tez zaraz spadam w kime bo dzis jestem wyjatkowo zmęczona Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cycalam od 19 przez 45 minut. Teraz sie przytulamy 😊
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
|
|
#1612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było minęło, nawet już nie chce do tego wracać. Grunt, że moge już siadać na upie Cytat:
![]() No to cóż, ciąży nie ma a ja dalej latam w parce co zakupiłam w lumpie na ciążę specjalnie Tylko tylko, że moge sobie sznureczkami maksymalnie w pasie ściągnąć, to juz nie wyglądam jak indiański namiot ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Ale latanie po mieście, najpierw zdjąć holter, potem wrócić do domu, nakarmić. Potem z powrotem zapakowałam czorta w wózek i na usg bioderek. Jest ok Teraz mąż zabrał do pokoju gdzie pracuje małego, chyba go uspał bo cicho. Ja kąpiel, golenie nóg i kuciapy. Maseczka i tym podobne. Zapisałam się na sobotę do fryzjera, a co. I taka zrobiona miałam zamiar iść do męża i zacząć nadrabiać czas stracony od października. ale wiecie co.. chyba nie dma rady bo padam na twarz W takim tempie to do przyszłego października go dopadnę
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
witam
dawno mnie nie było, ale ciągle was podczytuję na telefonie i tylko nie mam jak pisać...u mnie przy karmieniu sie nie da... my ciągle meczymy sie z kp ale nie daję mm... z położną robiłysmy eksperyment kazała mi odstawić mm i tylko kp i po 48 godzinach sprawdzila ile mała przybrała- 130g więc coś się najada... jutro znowu przychodzi i zobaczymy ile waży... ale nasze kp bardzo męczące jest bo mała nie może dobrze złapać ciągle jej pomagam a ta się strasznie denerwuje... do tego od kilku dni pręży się i czerwienieje cała to chyba brzuszek... moze kolka? a teraz sobie puszcza bączki... ja w sumie całą ciąże przechodziłam w płaszczyku zimowym rozmiar S, choć pod koniec nie mogłam się zapiąć, i moja pierwsza reakcja jak wychodziłam ze szpitala kochanie w końcu się zapiełam hehehe.. o ja bym chciała mieć większy biust ale dużo się nie powiększył choć tz się zachwyca i nawet do mojej siostry ostatnio przy karmieniu mówił jakie mam piękne piersi....Marciar iRudziutka ale wasze dzieciaczki juz duże są... Edytowane przez re_nata Czas edycji: 2016-03-08 o 20:58 |
|
|
|
#1614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Marciar no jakoś damy radę. Przy jednym i tak łatwiej niż przy dwójce. A mój małż ma ambitny plan,żebyśmy razem na siłkę popinkakali
![]() U mnie jest tak.Nie robiłam bez ciucha bo akurat był u nas stolarz i głupio mi tak a poza tym i tak mam faudera
|
#1616 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja potrafi wisiec godzine a w nocy to i wiecej. Nie ma reguly ![]() Cytat:
Ja tez mam nonstop kaca ![]() Ta twoja znajoma to jakas dziwna, twarz dIecka nie odzwierciedla jego prawidlowej wagi ciala. No chyba ze mowimy o dzieciach skrajnie zabiedzonych. Moja chrzesnica miala zawsze drobna buzke a przybierala normalnie. Moja M od urodzenia wygladala jak paczek na twarzy i ludzie wrecz mysleli ze byla gruba, a rosla ksiazkowo na 50 centylu ![]() Nakarmilam mala i wyskoczylam do sklepu bo strasznie nie lubie jak tz ro i zakupy. Karmilam ja godzine albp wiecej i jeszcze przed wyjsciem dalam sie jej napic. Wytrzymala godzine i musialam wracac na sygnale bo darla sie jak stare majtki. Wrocilam, dostala cyca, najadla sie w 15 minut i spi do teraz ![]() ![]() Terrorystka
|
||
|
|
|
#1617 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A myślałam że tylko ja mam sucha buzię normalnie sucha i chromowana skóra na twarzy mi się zrobiła lipa :/ Cytat:
|
|
#1618 |
|
Wtajemniczenie
|
Zosia jest cudowna
![]() Ja mam jakieś dziwne krosty na policzkach W ogóle całe życie miałam super cerę a teraz po porodzie mi się coś pokiełbasiło I plama mi wyszła w czasie ciąży i już chyba zostanie na twarzy... Ehhhh
|
#1619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1620 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII &amp;amp;amp;lt;3
Mnie wyszły lekkie plamy na policzkach
licze ze zbledną mimo że nie są jakieś super widoczne...Zuza śpi wiec i ja się kładę Dobranoc
Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2016-03-08 o 22:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

, u mnie samej wody jest 4-5 litrów, nie licąc herbatek laktacyjnych i soku malinowego (zatoki) i takich tam...
Ale na szczęście mój ciążowy namiot poszedł w odstawkę, bo wyjęłam mój zeszłoroczny, akurat byłam podobnej wagi jak teraz więc jest w sam raz
W niedzielę organizujemy mu przyjęcie urodzinowe (6 lat- kiedy to zleciało 

Ja na Twoim miejscu też zdecydowalabym się na maści 

Ja tez mam nonstop kaca
Ślub