|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowa znajomosc z chlopakiem.. pomozcie..
Otoz wpadlam w oko chlopakowi i on mi tez, nawet bardzo.. podoba mi sie, zalezy mi na nim, tylko jak sie spotykamy, to nie wiem o czym z nim rozmawiac.. pewnie sie dziwicie.. ale tak jest.. Poczatkowo jestem niesmiala i naprawde nie wiem jak moge zaczac ciekawa rozmowe... ehh.. a on coraz czesciej mowi, ze trudno nam znalezc wspolny jezyk;/ dziewcyny doradzcie o czym moge go zagadac..
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa znajomosc z chlopakiem.. pomozcie..
to zalezy... np. co go interesuje? Zawsze mozesz sie czegos o tym dowiedziec i wtedy o tym z nim porozmawiac.
Moze tez cos o muzyce? Filmach? Czyms, co Ciebie interesuje? Zawsze mozecie sobie cos poopowiadac o swoich zainteresowaniach
![]() |
#3 |
BAN stały
|
mialam podobnie... wszystko ok.. swietnie sie rozumielismy.. czas z nim spedzony byl super.. wszystko jak w bajce
![]() ![]() ![]() ![]() a przze gg, tel tez tak jest u Was ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
heh, ja z moim obecnym Tż też tak maiłam. mieszkamy w innych miastach, poznaliśmy sie na gg. i gdy pierwszy raz do mnie przyjechał przez 4 godziny zamienilismy zaledwie kilka zdan. po tym spotkaniu rozmawialismy na gadu i 3 miesiące minęły zanim odważylismy sie znów spotkać. też nie było super, ale lepiej niż za pierwszym razem. a mnie jak i jemu za bardzo zależało, żeby sobie to odpuścić. i tak, przez cały czas rozmawialiśmy na gg a spotkania były coraz częstsze i coraz lepsze.
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
przez gg i tel rozowa jak najbardziej sie klei..wszystko jest ok.. ale w "realu" szkoda gadac;/ chyba nic z tego nie bedzie;/ chociaz ta bardzo bym chciala..
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
gratuluje
![]() Cytat:
![]() ![]() skoro przez gg wszystko jest ok.. to znaczy ze jednak jakies wspolne tematy macie ![]() ![]() 3mam kciuki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nasze pierwsze spotkania były po prostu tragiczne :P ale super nam się rozmawiało przez gg więc postanowiliśmy się nie poddawać. wy też się nie poddawajcie, jeżeli wam zależy.
![]() kasientos dziękuję. ![]() nie gniewam się oczywiście. pozdrawiam. ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() Trzymam kciuki Moze sprobujcie na poczatku spotykac sie w gronie znajomych gdzie jest wiecej osob i nie zapadnie miedzy wami ta cisza, a w miare czasu wasze spotkania beda bardziej intymne (mam na mysli we dwojke hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.