|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wycieczka autokarowa :)
hej,
szukam opinii na temat sprawdzonych wycieczek autokarowych, interesują mnie takie Państwa jak: Włochy, Chorwacja, Bułgaria, Hiszpania, Portugalia itp. Najlepiej te bardziej wypoczynkowe niż typowo objazdowe. Może któraś z Was korzystała z jakiegoś fajnego biura podróży i mogłaby coś polecić ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wycieczka autokarowa :)
jeśli chodzi ci głównie o wypoczynek, a nie objazdy to nie wiem czy nie lepiej samolotem. Wiadomo, ze wyjdzie trochę drożej, ale jednak więcej czasu na miejscu. Kiedyś byłam w Hiszpanii i Włoszech autokarem i nie wspominam tego zbyt dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
potwierdzam. Tym bardziej ze chodzi ci o cieple kraje i takie podróże są bardzo męczące. Poza tym na samą podróż busem tracisz praktycznie po dwa w każdą stronę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Są biura organizujące objazdówki i wypoczynek zarazem. Czasem jest to 7+7 a czasem 1-2 dni odpoczynku. Najważniejsze to doczytać ile godzin jest się "na chodzie" podczas zwiedzania- w ostatnie wakacje byłam na objazdówce w Portugalii, w tym 1 dzień odpoczynku (poranny przylot- cały dzień do dyspozycji), ale inni nie mieli tyle szczęścia (inne godziny lotu). Na objazdach zazwyczaj wstaje się wcześnie rano i do hotelu wraca się późnym wieczorem. Jeśli jest to duży kraj i duże odległości to niestety tak to wygląda
['][']['] 1o.11.11 Podróże mają magiczną moc uzdrawiania duszy i zdecydowanie pomagają zdystansować się do problemów dnia codziennego. Nie rozwiązują ich bezpośrednio, jednak pomagają przewartościować i spojrzeć na nie jakby z drugiego brzegu rzeki Martyna Wojciechowska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.