|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotne...
poziomka co sie stalo?
aako przerabiam wlasnie to samo z moim facetem z ktorym zgodzilam sie byc niewiadomo czego skoro pewna uczuc nie jestem ( mozesz poczytac wyzej),wyjdzie w czasie- i tez on o tym wie jestem z nim szczera,a on naprawde mnie kocha,daj sobie czasu ojalika nie jestem wiec sama ztym bojeniem sie wszystkiego jak milo ja sie chyba boje bliskosci intymnosci
Edytowane przez Brook Czas edycji: 2007-11-04 o 23:45 |
|
|
|
#2222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, pocieszająco sobie zrobiłam, ale prawda jest taka, że to ja nie chce, bo gdy wiem, że mam okazję już kogoś mieć to po prostu wydaje mi się, że jest ktoś lepszy, że ma mniej wad itp. ciekawe czy jest ktoś kto utrzyma tak długo pozory swojej idealności, że długo się nie skapnę i zdążę się zakochać ech, przyjdzie na nas czas, dziewczyny! Cierpliwości Poziomko, co to się dzieje?
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej ciagne moj zwizakek ma juz 5 dni ,cholera nie moj typ ale zranic go nie umiem i powiedziec ze to koniec- glupio by przed jego matkami bylo ,do tego ta samotnosc mi dokucza - jestem okropna
![]() ale naparwde dusze sie w tym zwiazku ,jestemy jak z innej bajki nie wiem ile to pociagne jeszcze
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
tylko wlasnie ja niewiem czy bardziej sama sie nie mecze
gdy jestem z nim tak przynajmniej mam gdzie wyjsc razem ,a moze ja sie poprosrtu boje zakochac w nim i dlatego nie chce sie zblizac do niego bo wiem podswiadomie ze stac mnie na innego i bardziej w moim typie? znaczy ze nie pozwalam sobie na uczucie do niego
|
|
|
|
#2227 |
|
BAN stały
|
Hej Witam
chyba do was tutaj dołacze,tez jestem samotna od niedawna ![]() chłopak mnie zostawił
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2228 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poza tym zauwazylam, ze nie umie okazywac uczuc
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
Ja wlasnie jestem w szczesliwym zwiazku i tez wielu rzeczy sie boje. Czesto nawet boje sie powiedziec 'kocham'. A wiecie czego sie najbardziej boje od samego poczatku? tego, ze to sie SKONCZY
Nie wiem, moze ze mna jest cos nie tak, ale np. kiedy siedzimy i ogladamy film to ja sie do niego bardzo mocno przytulam, klade glowe na jego ramieniu i powtarzam sobie w myslach, ze nie chce, zeby to sie skonczylo....
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
Brook, nie ma co, szkoda czasu być z kimś i się dusić w tym związku, jak będzie jeszcze możliwość spotkania tego, który jest w Twoim typie
![]() Anitka, witamy, witamy Katie, witam tu na wątku!
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anitka12345 - witamy, możesz na nas liczyć
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powoli staje się desperatką |
|
|
|
|
#2233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak pomyslalam, ze sie wypowiem tutaj, chociaz samotna nie jestem. Ale ja mysle, ze ostatnio troche przesadzam z tym strachem. Az przerzucilam sie na gotowanie. Moj skarb codziennie dostaje sniadania(2), obiad, kolacja i jeszcze jakies ciasteczka domowej roboty, ciasta itp. Mam nadzieje, ze mi szybko przejdzie.
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a już w ogóle jeśli ktoś szuka drugiej połówki tylko dlatego,że niedawno się rozstał z kimś i nie może się przyzwyczaić do bycia samemu..nawet nie wiecie jaką krzywdę wyrządza się tej drugiej osobie..która tak naprawdę jest swego rodzaju pocieszeniem.. sama nią byłam i wierzcie mi...nic miłego
|
|
#2235 |
|
Rozeznanie
|
allchemiczka, ja chyba też
A na dodatek cały czas , znowu myślę o tym moim koledze, który mi sie podoba,staram się o nim myśleć jak o koledze tylko, ale mi nie wychodzi. Na dodatek dzisiaj znowu o nim paplałam . Nie dość tego to jeszcze sie zdołowała, bo zrobiłyśmy z koleżanka listę osób, które mogłyby być naszymi potencjalnymi partnerami na studniówkę i u niej wyszło 4 chłopaków a u mnie 0. Dodam, że tylko ja idę sama ode mnie z klasy, więc nie będę się dobrze bawić
Mój lumpeks https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227179Moja wishlista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227485Nowy gorset Leg Avenue na wymianę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167 Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość. ![]() |
|
|
|
#2236 |
|
Zadomowienie
|
Maliniaku, tylko bez paniki, do studniówki zostało czasu a czasu, coś się na pewno skroi
|
#2237 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Po tym terminie, nie mogą być żadne zmiany, i np. jak zadeklaruje, że idę sama wtedy, to idę sama, nawet jeśli kogoś znajdę miesiąc przed studniówka :\ A prawdopodobieństwo, że znajdę kogoś w 6 tygodni jest nikłe, niemalże zerowe.
Mój lumpeks https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227179Moja wishlista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227485Nowy gorset Leg Avenue na wymianę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167 Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość. ![]() |
|
|
|
|
#2238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
A co z tym bratem koleżanki, jeśli dobrze pamiętam?
|
#2240 |
|
BAN stały
|
Malinowo-truskawkowa
mam na sprzedaż taką sukienke,może byś chciała kupić? |
|
|
|
#2241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy ze soba od 2 dni i widze ze się stara, jest we mnie wpatrzony jak w obrazek, ale nie wzbudza to wiekszych emocji we mnie.Mam nadzieje ze na coś sie zdecyduje wkoncu, wóz albo przewóz. Cytat:
Cytat:
nie martw się. Pamietasz jak pierwszy raz zerwałas ze swoim facetem ? to bylo mniej wiecej w tym samym czasie co ja. Ja już z tego wyszłam Z tobą też tak bedzie
|
|
#2242 |
|
BAN stały
|
aako
pamientam dopiero 3 dni nie jetesmy razem,tęsknie strasznie za nim ehh byłm miesiąc nie dawno u niego w Holandi,zostawiłam tam ciuchy a jak pisze do niego smsy,czy mi wyśle te ciuszki to nic nie opsuje,pewnie już je wyrzucił :/ on zerwał ze mną bo poszłam na dyskoteke bez niego :/ale sobie powód znalazł :/
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a duzo tych ciuchów ? bo jak mało to ja juz bym sobie odpusciła. Ja swojemu zostawiłam troche zastawy stołowej (zaniosłam to do jego pustego mieszkania jak byly jego urodziny i zostało:P) a teraz moja mama sie tego domaga bedzie dobrze, tęsknota mija, miłość przemija. Zajmij sie czyms teraz. z tego co wiem to rzuciłas szkołe. Spróbuj coś z tym zrobic Bedzie dobrze A teraz ja znów mam miłosne dylematy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2244 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zlapalam sie na takiem czyms i szybko skonczylam znajomosc i dopiero po tym sie zorientowalam, ze wogole do siebie nie pasowalismy:/
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;5706048]I takie cos jest najgorsze, jestes z byle kim, byle kogos miec
zlapalam sie na takiem czyms i szybko skonczylam znajomosc i dopiero po tym sie zorientowalam, ze wogole do siebie nie pasowalismy:/[/QUOTE]dołącza się kolejna samotna- ja do niedawna bym się na takie coś złapała, ale nie, jednak nie chcę tak być z kimś
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to krzywdzi i jego i mnie musze to zakonczyc ,tydzien jeszcze dam mu ![]() a ja mam taki inny problem dziewczyny powiedzcie skad sie to bierze chlopak kiedys mnie spytal czy z nim gdzies wyskocze( prawie obcy ktorego nie znam dobrze) zrobilam sie cala czerwona ![]() dzis kumpele cos gadaly i jedna sie zdradzila ze ja mam faceta a ja burak matko czego nie wiem sama
|
|
|
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
chyba tutaj "niestety" długo zabawię..
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
tak a najlepiej jak wątek upadnie w czeluściach wizażu
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

ja sie chyba boje bliskosci intymnosci

ech, przyjdzie na nas czas, dziewczyny! Cierpliwości
chyba do was tutaj dołacze,tez jestem samotna od niedawna
poza tym zauwazylam, ze nie umie okazywac uczuc
Powoli staje się desperatką