Samotne... - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-04, 23:19   #2221
Brook
Zakorzenienie

Dot.: Samotne...

poziomka co sie stalo?

aako przerabiam wlasnie to samo z moim facetem z ktorym zgodzilam sie byc niewiadomo czego skoro pewna uczuc nie jestem ( mozesz poczytac wyzej),wyjdzie w czasie- i tez on o tym wie jestem z nim szczera,a on naprawde mnie kocha,daj sobie czasu

ojalika
nie jestem wiec sama ztym bojeniem sie wszystkiego jak milo ja sie chyba boje bliskosci intymnosci

Edytowane przez Brook
Czas edycji: 2007-11-04 o 23:45
Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 23:31   #2222
ojalika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość

ojalika
nie jestem wiec sama ztym bojeniem sie wszystkiego jak milo ja sie chyba boje bliskosci intymnosci
no tak pod tym też się mogę podpisać
Stary 2007-11-05, 09:36   #2223
Kaname
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ojalika Pokaż wiadomość
samotność?
czasami jest to takie smutne, że budzę się rano i chce mi sie ryczeć.. ale powoli zaczynam sie do tego przyzwyczajać, nie wiem czy coś jest ze mną nie tak, czy ja po prostu szukam ideału, którego Bóg jeszcze nie stworzył, nie potrafie natknąć się na osobę którą by mnie czymś urzekła...
najgorsze jest to, ze przeszkadza mi strasnzie moja niesmiałość z która niestety wlaczyć nie potrafię :/
kiedyś kolega zadał mi pytanie :"a tak właściwie to dlaczego ty nie masz faceta?przecież taka fajna dziewczyna z Ciebie.." no właśnie dlaczego?
mam wrażenie, ze boje się facetów, boje się tego, ze bede dla niego kolejną zabawką, która on rzuci w kąt, pokaże kolegom..boje się tej szczerości która w zwiazku powinna istnieć..
Boże, ja się boje wszystkiego...
Mi zadała to pytanie koleżanka i w sumie odpowiedziałam rutynowo - "nikt mnie nie chce" wiem, pocieszająco sobie zrobiłam, ale prawda jest taka, że to ja nie chce, bo gdy wiem, że mam okazję już kogoś mieć to po prostu wydaje mi się, że jest ktoś lepszy, że ma mniej wad itp. ciekawe czy jest ktoś kto utrzyma tak długo pozory swojej idealności, że długo się nie skapnę i zdążę się zakochać ech, przyjdzie na nas czas, dziewczyny! Cierpliwości

Poziomko, co to się dzieje?
Stary 2007-11-05, 12:32   #2224
Brook
Zakorzenienie

a ja dalej ciagne moj zwizakek ma juz 5 dni ,cholera nie moj typ ale zranic go nie umiem i powiedziec ze to koniec- glupio by przed jego matkami bylo ,do tego ta samotnosc mi dokucza - jestem okropna
ale naparwde dusze sie w tym zwiazku ,jestemy jak z innej bajkinie wiem ile to pociagne jeszcze

Stary 2007-11-05, 12:37   #2225
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dalej ciagne moj zwizakek ma juz 5 dni ,cholera nie moj typ ale zranic go nie umiem i powiedziec ze to koniec- glupio by przed jego matkami bylo ,do tego ta samotnosc mi dokucza - jestem okropna
ale naparwde dusze sie w tym zwiazku ,jestemy jak z innej bajkinie wiem ile to pociagne jeszcze
jeśli się męczysz,to nie ma sensu tego dalej ciągnąć, robisz krzywdę i sobie i jemu
Stary 2007-11-05, 12:43   #2226
Brook
Zakorzenienie

tylko wlasnie ja niewiem czy bardziej sama sie nie mecze gdy jestem z nim tak przynajmniej mam gdzie wyjsc razem ,a moze ja sie poprosrtu boje zakochac w nim i dlatego nie chce sie zblizac do niego bo wiem podswiadomie ze stac mnie na innego i bardziej w moim typie?znaczy ze nie pozwalam sobie na uczucie do niego

Stary 2007-11-05, 12:55   #2227
anitka12345
BAN stały

Hej Witam chyba do was tutaj dołacze,tez jestem samotna od niedawna
chłopak mnie zostawił
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 15:44   #2228
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ojalika Pokaż wiadomość
samotność?
czasami jest to takie smutne, że budzę się rano i chce mi sie ryczeć.. ale powoli zaczynam sie do tego przyzwyczajać, nie wiem czy coś jest ze mną nie tak, czy ja po prostu szukam ideału, którego Bóg jeszcze nie stworzył, nie potrafie natknąć się na osobę którą by mnie czymś urzekła...
najgorsze jest to, ze przeszkadza mi strasnzie moja niesmiałość z która niestety wlaczyć nie potrafię :/
kiedyś kolega zadał mi pytanie :"a tak właściwie to dlaczego ty nie masz faceta?przecież taka fajna dziewczyna z Ciebie.." no właśnie dlaczego?
mam wrażenie, ze boje się facetów, boje się tego, ze bede dla niego kolejną zabawką, która on rzuci w kąt, pokaże kolegom..boje się tej szczerości która w zwiazku powinna istnieć..
Boże, ja się boje wszystkiego...
Nie jestes sama z ta niesmialoscia i z baniem sie, tez tak mam poza tym zauwazylam, ze nie umie okazywac uczuc
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 16:02   #2229
Katie00
Raczkowanie

Ja wlasnie jestem w szczesliwym zwiazku i tez wielu rzeczy sie boje. Czesto nawet boje sie powiedziec 'kocham'. A wiecie czego sie najbardziej boje od samego poczatku? tego, ze to sie SKONCZY
Nie wiem, moze ze mna jest cos nie tak, ale np. kiedy siedzimy i ogladamy film to ja sie do niego bardzo mocno przytulam, klade glowe na jego ramieniu i powtarzam sobie w myslach, ze nie chce, zeby to sie skonczylo....
Stary 2007-11-05, 16:51   #2230
Kaname
Zadomowienie

Brook, nie ma co, szkoda czasu być z kimś i się dusić w tym związku, jak będzie jeszcze możliwość spotkania tego, który jest w Twoim typie

Anitka, witamy, witamy przykro mi z powodu tego chłopaka

Katie, witam tu na wątku! Wydaje mi się, że to normalna obawa, kochasz i chciałabyś, by nigdy się ta miłość nie skończyła. Dopóki ten lęk nie determinuje wszystkiego co robisz to nie ma co się przejmować, kochaj i kochaj!
Stary 2007-11-05, 16:53   #2231
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
tylko wlasnie ja niewiem czy bardziej sama sie nie mecze gdy jestem z nim tak przynajmniej mam gdzie wyjsc razem ,a moze ja sie poprosrtu boje zakochac w nim i dlatego nie chce sie zblizac do niego bo wiem podswiadomie ze stac mnie na innego i bardziej w moim typie?znaczy ze nie pozwalam sobie na uczucie do niego
tylko żebyś nie miała takiego podejścia,że ten ktoś jest lekarstwem na samotność..że nie chcesz być sama..a on jest w miarę ok,to może być Twoim facetem..wiesz o co mi chodzi

anitka12345 - witamy, możesz na nas liczyć nie smuć się,bo przez nich nie warto
Stary 2007-11-05, 16:58   #2232
allchemiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
tylko żebyś nie miała takiego podejścia,że ten ktoś jest lekarstwem na samotność..że nie chcesz być sama..a on jest w miarę ok,to może być Twoim facetem..wiesz o co mi chodzi
Ja właśnie w tym momencie boję się, że szukam kogokolwiek żeby zabić samotność coraz częściej sie na tym łapie Powoli staje się desperatką
allchemiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 17:11   #2233
Katie00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kaname Pokaż wiadomość
Katie, witam tu na wątku! Wydaje mi się, że to normalna obawa, kochasz i chciałabyś, by nigdy się ta miłość nie skończyła. Dopóki ten lęk nie determinuje wszystkiego co robisz to nie ma co się przejmować, kochaj i kochaj!
Witam, witam tak pomyslalam, ze sie wypowiem tutaj, chociaz samotna nie jestem.
Ale ja mysle, ze ostatnio troche przesadzam z tym strachem. Az przerzucilam sie na gotowanie.
Moj skarb codziennie dostaje sniadania(2), obiad, kolacja i jeszcze jakies ciasteczka domowej roboty, ciasta itp. Mam nadzieje, ze mi szybko przejdzie.
Stary 2007-11-05, 17:13   #2234
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allchemiczka Pokaż wiadomość
Ja właśnie w tym momencie boję się, że szukam kogokolwiek żeby zabić samotność coraz częściej sie na tym łapie Powoli staje się desperatką
tak prawdę mówiąc u mnie jest podobnie...ale wiem,że takie podejście nie jest dobre..
a już w ogóle jeśli ktoś szuka drugiej połówki tylko dlatego,że niedawno się rozstał z kimś i nie może się przyzwyczaić do bycia samemu..nawet nie wiecie jaką krzywdę wyrządza się tej drugiej osobie..która tak naprawdę jest swego rodzaju pocieszeniem.. sama nią byłam i wierzcie mi...nic miłego
Stary 2007-11-05, 17:14   #2235
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

allchemiczka, ja chyba też A na dodatek cały czas , znowu myślę o tym moim koledze, który mi sie podoba,staram się o nim myśleć jak o koledze tylko, ale mi nie wychodzi. Na dodatek dzisiaj znowu o nim paplałam. Nie dość tego to jeszcze sie zdołowała, bo zrobiłyśmy z koleżanka listę osób, które mogłyby być naszymi potencjalnymi partnerami na studniówkę i u niej wyszło 4 chłopaków a u mnie 0. Dodam, że tylko ja idę sama ode mnie z klasy, więc nie będę się dobrze bawić. I już odechciewa mi sie studniówki, jak jeszcze dodać niebotyczne koszta związane z nią, to naprawdę mi sie odechciewa.:\
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167
Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość.
malinowo-truskawkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 17:21   #2236
Kaname
Zadomowienie

Maliniaku, tylko bez paniki, do studniówki zostało czasu a czasu, coś się na pewno skroi
Stary 2007-11-05, 17:28   #2237
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaname Pokaż wiadomość
Maliniaku, tylko bez paniki, do studniówki zostało czasu a czasu, coś się na pewno skroi
Tylko, że ja muszę podać ostatecznie imię i nazwisko osoby , z którą idę tydzień przed świętami. Po tym terminie, nie mogą być żadne zmiany, i np. jak zadeklaruje, że idę sama wtedy, to idę sama, nawet jeśli kogoś znajdę miesiąc przed studniówka :\ A prawdopodobieństwo, że znajdę kogoś w 6 tygodni jest nikłe, niemalże zerowe.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167
Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość.
malinowo-truskawkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 17:47   #2238
Katie00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinowo-truskawkowa Pokaż wiadomość
Tylko, że ja muszę podać ostatecznie imię i nazwisko osoby , z którą idę tydzień przed świętami. Po tym terminie, nie mogą być żadne zmiany, i np. jak zadeklaruje, że idę sama wtedy, to idę sama, nawet jeśli kogoś znajdę miesiąc przed studniówka :\ A prawdopodobieństwo, że znajdę kogoś w 6 tygodni jest nikłe, niemalże zerowe.
troche optymizmu. a moze wpadniesz na kogos przypadkiem? i gotowe.
Stary 2007-11-05, 17:55   #2239
Kaname
Zadomowienie

A co z tym bratem koleżanki, jeśli dobrze pamiętam?
Stary 2007-11-05, 18:08   #2240
anitka12345
BAN stały

Malinowo-truskawkowa
mam na sprzedaż taką sukienke,może byś chciała kupić?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gfggf.JPG (44,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fdfdfdfdfd.JPG (40,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg focia.JPG (52,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gfggfgf.JPG (47,6 KB, 17 załadowań)
Stary 2007-11-05, 18:57   #2241
aako
Zakorzenienie

Cytat:

aako przerabiam wlasnie to samo z moim facetem z ktorym zgodzilam sie byc niewiadomo czego skoro pewna uczuc nie jestem ( mozesz poczytac wyzej),wyjdzie w czasie- i tez on o tym wie jestem z nim szczera,a on naprawde mnie kocha,daj sobie czasu
No chyba czas jest tutaj najlepszym doradca.
Jesteśmy ze soba od 2 dni i widze ze się stara, jest we mnie wpatrzony jak w obrazek, ale nie wzbudza to wiekszych emocji we mnie.
Mam nadzieje ze na coś sie zdecyduje wkoncu, wóz albo przewóz.

Cytat:
mam dokladnie tak samo jak ty. byc moze boje sie znów zaangażować. tak niedawno jeszcze bylam z moim eks. i własnie tu też potrzebny jest czas.

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
Hej Witam chyba do was tutaj dołacze,tez jestem samotna od niedawna
chłopak mnie zostawił
Witamy Anitko
nie martw się.
Pamietasz jak pierwszy raz zerwałas ze swoim facetem ? to bylo mniej wiecej w tym samym czasie co ja.
Ja już z tego wyszłam
Z tobą też tak bedzie

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 19:04   #2242
anitka12345
BAN stały

aako
pamientam dopiero 3 dni nie jetesmy razem,tęsknie strasznie za nim ehh byłm miesiąc nie dawno u niego w Holandi,zostawiłam tam ciuchy a jak pisze do niego smsy,czy mi wyśle te ciuszki to nic nie opsuje,pewnie już je wyrzucił :/ on zerwał ze mną bo poszłam na dyskoteke bez niego :/ale sobie powód znalazł :/
Stary 2007-11-05, 19:25   #2243
aako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
aako
pamientam dopiero 3 dni nie jetesmy razem,tęsknie strasznie za nim ehh byłm miesiąc nie dawno u niego w Holandi,zostawiłam tam ciuchy a jak pisze do niego smsy,czy mi wyśle te ciuszki to nic nie opsuje,pewnie już je wyrzucił :/ on zerwał ze mną bo poszłam na dyskoteke bez niego :/ale sobie powód znalazł :/
jak chce to zawsze znajdzie powód.
a duzo tych ciuchów ? bo jak mało to ja juz bym sobie odpusciła.
Ja swojemu zostawiłam troche zastawy stołowej (zaniosłam to do jego pustego mieszkania jak byly jego urodziny i zostało:P) a teraz moja mama sie tego domaga
bedzie dobrze, tęsknota mija, miłość przemija. Zajmij sie czyms teraz. z tego co wiem to rzuciłas szkołe. Spróbuj coś z tym zrobic
Bedzie dobrze
A teraz ja znów mam miłosne dylematy

aako jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-05, 19:45   #2244
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez allchemiczka Pokaż wiadomość
I takie cos jest najgorsze, jestes z byle kim, byle kogos miec zlapalam sie na takiem czyms i szybko skonczylam znajomosc i dopiero po tym sie zorientowalam, ze wogole do siebie nie pasowalismy:/
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 20:22   #2245
kiniaczeq
Zakorzenienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;5706048]I takie cos jest najgorsze, jestes z byle kim, byle kogos miec zlapalam sie na takiem czyms i szybko skonczylam znajomosc i dopiero po tym sie zorientowalam, ze wogole do siebie nie pasowalismy:/[/QUOTE]

dołącza się kolejna samotna- ja do niedawna bym się na takie coś złapała, ale nie, jednak nie chcę tak być z kimś
Stary 2007-11-05, 20:51   #2246
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
obawiam sie ze takie mam wlasnie podejscie i to krzywdzi i jego i mnie musze to zakonczyc ,tydzien jeszcze dam mu

a ja mam taki inny problem dziewczyny powiedzcie skad sie to bierze

chlopak kiedys mnie spytal czy z nim gdzies wyskocze( prawie obcy ktorego nie znam dobrze) zrobilam sie cala czerwona
dzis kumpele cos gadaly i jedna sie zdradzila ze ja mam faceta a ja burak matko czego nie wiem sama

Stary 2007-11-05, 20:59   #2247
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
dołącza się kolejna samotna- ja do niedawna bym się na takie coś złapała, ale nie, jednak nie chcę tak być z kimś
witamy wśród samotnych

Cytat:
Napisane przez Brook
obawiam sie ze takie mam wlasnie podejscie i to krzywdzi i jego i mnie musze to zakonczyc
niedobrze
Stary 2007-11-05, 21:01   #2248
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
witamy wśród samotnych
dzięki
chyba tutaj "niestety" długo zabawię..
Stary 2007-11-05, 21:04   #2249
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
chyba tutaj "niestety" długo zabawię..
oby jak najkrócej
Stary 2007-11-05, 21:07   #2250
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
oby jak najkrócej
tak a najlepiej jak wątek upadnie w czeluściach wizażu

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości