![]() |
#301 | |
Wiedźma
|
Dot.: Black Cashmere Donna Karan
Cytat:
![]() Ropuszko - I co? I co? I co? ![]()
![]() |
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Mi też nie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
I nie ma takiego CZEGOŚ, co wolisz zimą
![]() ![]() ![]() ![]() Avignon ma mordercze zapędy niezależnie od pory roku ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Wiedźma
|
Nie.
![]() Zważywszy na to, że ostatnimi laty jeździłam tylko na wodnych - nadal wolę robić to latem. ![]() Zimę najchętniej by, przesypiała. Choć, oczywiście, staram się sobie ją możliwie znośnie zorganizować... ![]() A Avignon latem jest piękny. Zimą też. Killer? Owszem, takie właśnie lubię. ![]()
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię za to kąpać się w zbiornikach wodnych, z jednym wyjątkiem - mojej własnej wanny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Bylam w Douglasie w GKr i psikenlam. Zapach trzyma sie na mnie dlugo, bo juz jakies 6godzin, ale raczej przy skorze. Na poczatku bylam zadowolona, ladnie mi to pachnialo i twierdze nadal, ze to bardzo ciekawy zapach, no ale jakos nie moge sie skusic na zakup
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
BAN stały
|
Widziała któraś z Was BC gdziekolwiek w Trójmieście?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja swój kamień jeszcze mam - czasem lubię powąchac i na tym sie już niestety kończy. Trochę szkoda... ![]()
![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
oczywiście że są 30-tki. A przynajmniej były jakis czas temu bo ja miałam. no ale teraz mam 100ml bo kocham tan zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Ojej, u mnie w perfumerii niestety nie ma. No ale chyba dobra i 50-ka
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ropuszka Czas edycji: 2007-11-07 o 15:01 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie-czy gdzieś w Poznaniu jest może perfumeria,gdzie można przetestować Black Cashmere?Widziałam te perfumy w Douglasie w Starym Browarze-ale bez testera-ekspedientki tłumaczą raz,że nie dostały testera,a raz,ze właśnie się skończył:/
Po Waszych recenzjach mam na niego taką ochotę,ze kupiłabym w ciemno-ale 280 zł piechotą nie chodzi i trochę ciężko wydawać je w ciemn-tym bardziej,że zapach jest z gatunku kontrowersyjnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Lady Vader, ą może wpisz się do wątku "Rozpaczliwie poszukuję, chętnie sie podzielę"? Może któraś z dziewczyn podesłałaby Ci próbkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam jeszce resztki we flakonie, ale ostatni raz uzywalam ich jakies 1,5 roku temu....
![]() |
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
No i stało się-przypomniało mi się,że w Browarze jest sklep firmowy Estee Lauder i mają tam też Donnę Karan.
Po pracy od razu tam pojechałam i już z holu widziałam ten piękny,czarny kamień stojący jako tester.Psiknęłam na blotter-dokładnie tak wyobrażałam sobie ten zapach ![]() ![]() W perfumach wyczuwam kadzidło,ale przede wszystkim trochę spalonej gumy,pastę do podłogi i swąd spalenizny.Dziwaczne ,ale zarazem cudowne ![]() Dziewczyny w pracy chyba mnie zabiją jak przyjdę w Kaszmirze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
BC są piękne, cudowne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chłopaki, czy mieliście do czynienia z pudrem BC?
Strasznie mnie kusi ale nie wiem czy nie wywale kasy w błoto. Może ktoś z Was wąchał i napisze czy to to pachnie intensywnie i jaki jest efekt pudrowania ciałka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Puder BC... Marzenie
![]() Dziewczyny, prosze mnie uswiadomic: co jest z tym Koszmarkiem? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co wiem to BC znika tylko z naszego kraju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Rozeznanie
|
Ja nie Vesenka, ale In Style to firmowy Estee Lauder i Clinique i maja tam wlasnie wszystkie zapachy Donny Karan. Tez kiedys pytalam i pani powiedziala, ze oni caly czas maja i poki co miec beda, bo nic nie wiedza o wycofywaniu.
![]()
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
W krakowskim Douglasie w GKr tester BC jest calkowicie pusty - to taka informacja dla Krakowianek, ktore chca poznac ten zapach - szkoda fatygi
![]() ![]() Chyba kupie sobie balsam - namiastka zapachu, a przyda sie na pewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
Oj mam z tym zapachem prawdziwa karuzele, znając go dopiero wiem c oto znaczy zapach kochać miłością bezgraniczną i jednocześnie szczerze nienawidzić. To jest dopiero sztuka kreacji perfum ,aby pozwolić kompozycji wywoływać całą gamę i to do tego sprzecznych, ewidentnie skrajnych, po krańce spolaryzowanych odczuć i emocji. Znamy się już od ponad roku, ale do dziś nie wiem czy się lubimy.
Odkąd poruszam się bardziej wnikliwe po świecie perfum ten osobnik jest pierwszym, który budzi we mnie takie emocje. Naprawdę łatwiej było mi oswoić np. Angel, całą gamę przeróżnych kadzidlaków ( w tym przeprawę przez szałwiowe Ouarzazate, ostatecznie na nie) czy bardziej kontrowersyjną niszę. Ten jest jakiś nieoswajalny, coś w nim nie pasuje, tak jakby przepiękna, wzorcowa, iście kanoniczna piękność posiadała jakąś bruzdę, skazę na sobie. Nie wiem jak to sprecyzować dokładniej, ale wiem, że muszę jeszcze powalczyć z oswojeniem czarnej i koszmarnej bestii... ![]()
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Wtajemniczenie
|
Ktos wyżej poszukiwał 30-stek. Tu znalazłam w dobrej cenie
![]() http://us.strawberrynet.com/productD...33028&goChar=D
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
No tak. A ja myślałam, ze to tylko ja mam takie chimeryczne nastroje w związku z BC. Był to dla mnie szczyt marzeń, bardzo chciałam go mieć. JAk już posiadłam
![]() Wszystko zależy od dnia, ale generalnie wiem, że zwyczajnie ten zapach do mnie nie pasuje, do mojej aury. Trzeba się z tym pogodzić. A z drugiej strony czasem czuję się "black cashmere"..... ![]() Ale myślę, że jednak nie. To taka perełka w moich zbiorach, myślę, że nieprędko bym sobie na taki zapach pozwoliła. Zresztą nigdy nie wiem co mi do głowy strzeli. Jakoś od jakiegoś czasu szukam "prostszych" i niezobowiązujących lekkich woni. To chyba wiosna daje znać o sobie, więc na razie BC zostanie ze mną.
![]() |
#329 |
Przyczajenie
|
Strrasznie chciałabym poznać zapach! Mam wielką prosbę: Czy któras z Was zrobiłaby mi próbeczkę? Bo nie mam jak u mnie w mieście przetestować a normalnie mam ochotę kupić w ciemno. Błagam! Zapłace!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Rozeznanie
|
catty_s a co mialabys w zamian za probke BC ?
![]() A w temacie..BC zawładnał mna w całosci..teraz wciaz nim pachne ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie wiem czemu od kilku dni nie czuje Koszmary po kilku godzinach juz na sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.