Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-09, 16:15   #2611
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez leille Pokaż wiadomość
Ano. Kaczka Krzyżówka.
Ja rozumiem, że ona ćwiczy i chce pokazać to i owo, ale wypinanie tyłka w stringach.. czy dla Was to normalne?
'Normalne' to pojęcie względne.
Dla mnie nie ma w tym nic złego. Ładna pupa i już.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 16:25   #2612
lovelustfaithdreams
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
A... myslalam, ze ma jakies podraznienia kolo ust i dlatego takie rozlane jakby i ogolnie wyglada na chorą
może mam zwidy, ale wydaje mi się że pod ustami jest za różowa? ja czasami tak mam, gdy zmazuje np. kredkę nie dokładnie i wtedy ta skóra faktycznie wydaje się być zaczerwieniona wokół ust. no ale... nie wiem jak można wytłumaczyć to co ma szusz
lovelustfaithdreams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 16:26   #2613
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
A... myslalam, ze ma jakies podraznienia kolo ust i dlatego takie rozlane jakby i ogolnie wyglada na chorą
Ej no... jak to na chorą??? Właśnie zakończyła kurację kwasami i jest mega zadowolona ze stanu swojej cery
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 16:30   #2614
201607211122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
'Normalne' to pojęcie względne.
Dla mnie nie ma w tym nic złego. Ładna pupa i już.
ojjj jak ona na mnie działała parę lat temu, ten skrzeczący głos i taka pańciowata maniera. A teraz nie wiem czy po prostu wydoroślała, czy to Alan tak na nią działa ale chętnie ją oglądam i podziwiam bo uwielbiam ludzi którzy mają pasje i oddają im się w 100%.
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 16:31   #2615
Takajakaya
Wtajemniczenie

Według mnie to Sz. wygląda jakby przed chwilą całowała się z Lwem (szminka się rozmazała), pomalowała usta jeszcze raz i nakręciła filmik :P

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 16:44   #2616
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Ej no... jak to na chorą??? Właśnie zakończyła kurację kwasami i jest mega zadowolona ze stanu swojej cery
w którymś z komentarzy napisała, że to po kwasach skóra jej schodzi jak szalona i jest cała podrażniona. Nie rozumiem fenomenu, pudrowo różowa bluzka, jasne włosy, jasna pomadka/korektor. Wszystko rozmyte. Gdyby nie za ciemny podkład zlałaby się cała. Ale to too face to marc jacobs to jest lux i hit, to trzeba nosic nawet jesli pasuje jak swini siodło ale co ja sie tam znam...

Swoją drogą ogłaszam, że Suszi została zdetronizowana i najpocieszniejszym pieskiem jutuba został Mentos Ady [AdaGada]! No kurcze nie dość, że wygląda na wypielęgnowanego pieszczocha to jeszcze mądry Zdecydowanie Mentos górą nad Suszi !
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 16:49   #2617
201605301111
Konto usunięte

Madzik chyba powinna wziąć przykład z Aliss. Jako badacz twórczości Madzika powiem wam, że każdy film z jej vlogstera to kombinacja Motywów Wędrownych Twórczości MadzikaLifeStyle w rożnej kolejności. Oto one:
-hejka/czesć/heloł
-bo ja biega... to znaczy chodzę
-przeszłam dzis tyle a wczoraj tyle
-dołączajcie do rywalizacji na edmondo!
-to mój makijaż, te same produkty co wczoraj
-to moje ryby, patrzcie na ryby
-mam rekina w rybach, patrzcie na rekina
-mówiłam, ze chodze?
-to mój pies, patrzcie na psa
-wredny pies, wy mówicie, ze słodki, ale to wredny pies
-polecam chodzenie
-to słodycze, patrzcie na słodycze
-ale nie zjem słodyczy, jestem silna
-czy mówiłam juz ze chodze?
-baaaaj

ewentualnie dochodzą motywy tymczasowe, w stylu: to szklarnia, patrzcie na szklarnie lub perfumy, które tez sie ciągną przez kilka filmów

jaki jest tego sens?
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 16:55   #2618
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Jakoś od maja do lipca będą grać po Europie, najbliżej Berlin, Hamburg, Praga i Wiedeń. jak się zdecydowałam to Czechy i Austria były już sold out, Niemcy drogo stoją, po przejrzeniu cen absolutnie wszystkich pozostałych koncertów i wstępnym oszacowaniu kosztów padło na Londyn.
naprawdę tak stoją ceny za koncert, że bardziej opłaca się jechać do Londynu??...
Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Salix, co sądzisz o makijażach misia kolorowego?
Dla mnie są takie ... nieczyste?

Cytat:
Co ona ma z ustami ostatnio? Wczesniej tez ktos cos wrzucal i wygladaly rownie dziwnie.
ten tufejst można by było podratować ciemną bluzką, albo tłem chociażby, oraz mniej pomarańczowym podkładem.
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 17:04   #2619
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość

Wiem, wiem. Ja dzisiaj mam torba dej . Cały dzień takie fejspalmy walę i tu i na za przeproszeniem "żywo". Idę się schować .
Stary 2016-03-09, 17:11   #2620
Cytrynellka90
Raczkowanie

Właśnie nadrabiam Madzika. Na rybach to ja się nie znam ale czy ta rybka bojownik co ona go welonem nazwała nie powinna pływać sama w akwarium? Z tego co się orientuje to ona może pozjadac inne rybki.
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 17:12   #2621
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Właśnie nadrabiam Madzika. Na rybach to ja się nie znam ale czy ta rybka bojownik co ona go welonem nazwała nie powinna pływać sama w akwarium? Z tego co się orientuje to ona może pozjadac inne rybki.
tak, masz rację.

madzikowe vlogi to codziennie ten sam repertuar
Stary 2016-03-09, 17:16   #2622
201605301559
Konto usunięte

Aggie się zbulwersiła i krzyczy na widzów od 8 minuty...

Aggie, jakaś Ty nagle hop do przodu... pamiętam jeszcze te paczki-żebraczki, co słałaś do wszystkich, a teraz obraza majtestatu, bo Aggie nie ma czasu ani ochoty rozpratrywać prośby "z dupy"
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 17:21   #2623
Autumn Witch
Raczkowanie

Nowa Boogie

Ehh mam do niej slabosc ^^.

Lubie sluchac jak ludzie sie poznali. Wogole ze mnie taki ukryty romantyk i nic na to nie poradze
Stary 2016-03-09, 17:23   #2624
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
dobra, kupiłaś mnie w marcu jeszcze nic teatralnego nie zaplanowałam, więc wybierzemy się na pewno!! już się cieszę, mogłabym zamieszkać w teatrze mam nawet swoje specjalne perfumy do teatru, żeby móc potem wąchać i wspominać <głupek>

pobrane.jpg
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 17:44   #2625
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez leille Pokaż wiadomość
Ano. Kaczka Krzyżówka.
Ja rozumiem, że ona ćwiczy i chce pokazać to i owo, ale wypinanie tyłka w stringach.. czy dla Was to normalne?
dla mnie spoko
Stary 2016-03-09, 18:00   #2626
201607111635
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Niekoniecznie, podobno (tak słyszałam od miłośnika) są rybki z którymi bojownik może być w akwarium i nie zrobi im krzywdy ale w jaki sposób się je dobiera to nie mam pojęcia.
201607111635 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 18:03   #2627
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

Aggie, jakaś Ty nagle hop do przodu... pamiętam jeszcze te paczki-żebraczki, co słałaś do wszystkich, a teraz obraza majtestatu, bo Aggie nie ma czasu ani ochoty rozpratrywać prośby "z dupy"
Nie chce mi się tego nawet włączać, bo to jest tak prosta laska, że szkoda mi transferu. Ale domyślam się, że kolejnej "gwieździe" się w tyłku poprzewracało.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 18:10   #2628
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

Będzie pisała scenariusz na nestępnego vloga Taki jak ostatnio? Z żałosnymi tekstami? Podziekuję.
Mam wrażenie, że się niektórym youtuberom w dupkach przewraca ostatnio, zapominają trochę, że nagrywają dla widzów i są poniekąd na yt dla nich, nie odwrotnie. $$$ przesłania chyba wszystko.

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2016-03-09 o 18:12
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 18:12   #2629
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.instagram.com/p/BCvF4FTw...n-by=zmalowana mani zmalowanej...
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 18:19   #2630
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oolad Pokaż wiadomość
Niekoniecznie, podobno (tak słyszałam od miłośnika) są rybki z którymi bojownik może być w akwarium i nie zrobi im krzywdy ale w jaki sposób się je dobiera to nie mam pojęcia.
Może masz rację ale wątpię żeby Madzik dobrala go do swoich rybek.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Fuj.
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 18:24   #2631
LifeManagerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że się niektórym youtuberom w dupkach przewraca ostatnio, zapominają trochę, że nagrywają dla widzów i są poniekąd na yt dla nich, nie odwrotnie. $$$ przesłania chyba wszystko.
Hmm. Nie do końca się zgadzam. Nie oglądam Aggie, ale ten wywód obejrzałam i abstrahując od formy przekazu to zgadzam się z jej przesłaniem. Nie ma takiej opcji aby na życzenie widzów zmieniać muzykę czy intro co kilka vlogów. Tym bardziej, że bardzo często dostaje się skrajne opinie - jednym coś się bardzo podoba, inni tego nie cierpią. Tak samo oczekiwanie od YouTubera, że będzie mniej jeździł na zakupy albo przestanie stukać palcem jak coś pokazuje też są niedorzeczne... Jeśli kogoś tak bardzo takie rzeczy w kimś irytują, to niech przestanie oglądać dany kanał, ale widz nie powinien oczekiwać od YouTubera, że ten zmieni swoje nawyki czy sposób bycia tylko dlatego, że kilku osobom coś przeszkadza. Mimo że tworzymy kanały dla widzów to jednak musimy pozostać w tym wszystkim sobą i nie możemy pozwolić wejść sobie na głowę. Jaki sens ma na przykład zmiana intro co kilka filmów?
Mnie też czasami irytują w kimś jakieś totalne duperele i jeśli psuje mi to odbiór filmów to przestaję daną osobę oglądać, ale nie wyobrażam sobie aby komuś pisać, żeby np. inaczej czesał włosy bo mi się to nie podoba... I wydaje mi się, że tutaj akurat $$$$ nie ma nic do tego nie zarabiam hajsu z jutuba, a podobnie jak Aggie uważam, że widzowie często przesadzają ze swoimi oczekiwaniami. Rozumiem prośby o konkretne filmy, czy konstruktywne uwagi techniczne, ale ingerencja w czyiś styl bycia lub życia to już przegięcie.
LifeManagerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 18:33   #2632
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez LifeManagerka Pokaż wiadomość
Hmm. Nie do końca się zgadzam. Nie oglądam Aggie, ale ten wywód obejrzałam i abstrahując od formy przekazu to zgadzam się z jej przesłaniem. (...)
A mnie się właśnie forma przekazu bardzo nie podoba. I tutaj im się właśnie w dupkach przewraca- dawniej nie słyszałam w filmikach ''jak się Wam nie podoba to nara'' ''jakiś debil napisał'' itp. Jakoś szacunek do widza był większy, a teraz nagrywają wywody jacy widzowie źli i niedobrzy, hejterzy wszędzie, tak mi ciężko, idę napisać scenariusz na vloga

Owszem, masz rację co do bezsensownych komentarzy, ale wystarczy je zignorować, zamiast robić dramę.
Stary 2016-03-09, 18:35   #2633
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
w którymś z komentarzy napisała, że to po kwasach skóra jej schodzi jak szalona i jest cała podrażniona. Nie rozumiem fenomenu, pudrowo różowa bluzka, jasne włosy, jasna pomadka/korektor. Wszystko rozmyte. Gdyby nie za ciemny podkład zlałaby się cała. Ale to too face to marc jacobs to jest lux i hit, to trzeba nosic nawet jesli pasuje jak swini siodło ale co ja sie tam znam...

Swoją drogą ogłaszam, że Suszi została zdetronizowana i najpocieszniejszym pieskiem jutuba został Mentos Ady [AdaGada]! No kurcze nie dość, że wygląda na wypielęgnowanego pieszczocha to jeszcze mądry Zdecydowanie Mentos górą nad Suszi !
hahaha
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 18:35   #2634
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Hmm. Nie do końca się zgadzam. Nie oglądam Aggie, ale ten wywód obejrzałam i abstrahując od formy przekazu to zgadzam się z jej przesłaniem. Nie ma takiej opcji aby na życzenie widzów zmieniać muzykę czy intro co kilka vlogów. Tym bardziej, że bardzo często dostaje się skrajne opinie - jednym coś się bardzo podoba, inni tego nie cierpią. Tak samo oczekiwanie od YouTubera, że będzie mniej jeździł na zakupy albo przestanie stukać palcem jak coś pokazuje też są niedorzeczne... Jeśli kogoś tak bardzo takie rzeczy w kimś irytują, to niech przestanie oglądać dany kanał, ale widz nie powinien oczekiwać od YouTubera, że ten zmieni swoje nawyki czy sposób bycia tylko dlatego, że kilku osobom coś przeszkadza. Mimo że tworzymy kanały dla widzów to jednak musimy pozostać w tym wszystkim sobą i nie możemy pozwolić wejść sobie na głowę. Jaki sens ma na przykład zmiana intro co kilka filmów?
Mnie też czasami irytują w kimś jakieś totalne duperele i jeśli psuje mi to odbiór filmów to przestaję daną osobę oglądać, ale nie wyobrażam sobie aby komuś pisać, żeby np. inaczej czesał włosy bo mi się to nie podoba... I wydaje mi się, że tutaj akurat $$$$ nie ma nic do tego nie zarabiam hajsu z jutuba, a podobnie jak Aggie uważam, że widzowie często przesadzają ze swoimi oczekiwaniami. Rozumiem prośby o konkretne filmy, czy konstruktywne uwagi techniczne, ale ingerencja w czyiś styl bycia lub życia to już przegięcie.
Tylko, że tak naprawdę w tym wszystkim chodziło o to co zrobiła chyba w poprzednim vlogu-nie wiem czy widziałaś początek tamtego filmiku i głównie o to chyba chodziło dziewczynom tutaj. Nikt nie mówi, że ona ma być marionetką widzów i to co ktoś sobie zażyczy to Agnieszka ma tak robić. Logiczne przecież jest, że chyba żadnej youtuber nie będzie zmieniał np. intro co tydzień bo coś sie komuś nie podoba.

Edytowane przez wraaakczasu
Czas edycji: 2016-03-09 o 18:39
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 18:54   #2635
LifeManagerka
Raczkowanie

Ok, rozumiem, że chodzi Wam o jakiś całokształt, ja się odnoszę tylko do tego co ona tam mówi i do Waszych komentarzy, że się w dupie poprzewracało i że vlogerzy są dla widzów. Nie znam szerszego kontekstu, gdyż Aggie i jej styl życia to tak bardzo nie moja bajka, że nie jestem w stanie przebrnąć przez więcej filmów.
Ale same czasami widzicie jacy potrafią być widzowie (patrz: komentarze o dzieciach pod zdjęciem CMB), więc to dla mnie zrozumiałe, że Youtuberom czasami włącza się tryb nawracania .
Jednak zgadzam się z Wami, że forma ma tu duże znaczenie, takie "kwiatki" jak wspomniany wyżej "debil" nie powinny mieć miejsca :/ ale mają, a suby lecą. Cóż.
LifeManagerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 18:59   #2636
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
Z ziemniaków

(Katosu mówiła, ze ziemniaki maja aż 1% tłuszczu, co w zupełności wystarcza )

faktycznie....

A wiecie może kiedy Zara Home robi wyprz na stronie?
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."

Edytowane przez amelj
Czas edycji: 2016-03-09 o 19:00
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 19:01   #2637
bubus900
Zakorzenienie

Lifemenagerka - fajna z Ciebie babka z filmików. Przepraszam, że tak z tyłka wyskakuje, ale mi się przypomniało, że miałam kiedyś napisać.

Zwichnęłam sobie rzepkę w kolanie. Czeka mnie zabieg. Ale póki co smutki leczę czteroma sezonami krminalnych z Maćkiem Zakościelnym

Przepraszam, już idę
Stary 2016-03-09, 19:08   #2638
magmeg
Raczkowanie

koło 2:50
Rozwaliło mnie jak Justyna z LGS pozdrawia widzów Bogusi i mówi, że Kasia stoi obok, ale z kimś rozmawia i nie będą jej przeszkadzać. W tym samym czasie Bogu "KAAASIAA!!!?" xD
magmeg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 19:24   #2639
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość

Zwichnęłam sobie rzepkę w kolanie. Czeka mnie zabieg. Ale póki co smutki leczę czteroma sezonami krminalnych z Maćkiem Zakościelnym

Przepraszam, już idę
Byłam w liceum, gdy serial latał po TVNie i czynił spustoszenia w dziewczęcych sercach. Poza krzesłem wstydu, na które rzucało się ciuchy "już ubrane, ale jeszcze nie do prania", posiadałam również szafę wstydu, na której drzwiach wisiał plakat z Zakościelnym (ale w środku, żeby kandydatów na mężów nie odstraszać za bardzo). Tak więc tego, miłego seansu - ja rozumiem
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 19:25   #2640
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:
Z drugiej strony, jaka treść kanału, taka widownia. Jak przez swoją niedojrzałość ludzie łykają wszystko jak młode pelikany i przesadnie słodzą, to jest dobrze, jak przez ten brak dojrzałości pokazują pazurki, to jest źle . Coś za coś, nie ma nic za darmo, równowaga w przyrodzie musi być .
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości