|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Ewusia
mnie tez nie bic ja mam na 14
|
#452 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() jakos wstalam dzis w swietnym humorze mimo,ze jestem zasmarkana i przed okresem Jakos mi dzis psychicznie lepiej,mimo ze ten film wczoraj zostawil spustoszenia w psychice ![]() Moj TZ wczoraj powiedzial,zebym sie nie smucila bo nikt nas tu na sile nie trzyma i jesli sie naprawde upre to mozemy wracac w kazdej chwili. Wiem o tym ale jakos mi to pomoglo ![]() chcialam isc na silownie dzis ale sie jeszcze nie czuje i na dodatek przedokresowo ale moze chociaz na bieznie wskocze na spacerek. Milego dnia wszystkim!!
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
heh ja mam na 12 ale musze wyjsc juz o 11 :/
Ather |
|
|
|
#455 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez musze wychodzic godzine wczesniej... zwlaszcza jak dzis nie jade rowerem..
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już po szkole ;]
Humor taki sobie.. Śnieg spadł I prószy i prószy ![]() Szkoda tylko, że topnieje od razu. W szkole nie najlepiej, ale cóż poradzić.. Przecież się załamywać nie będe, bo jesli miałabym się jeszcze szkołą przejmować to bym już totalnie zwariowała ![]() Miłego popołudnia kochane ;**
|
#457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubie siedziec w domu pod kocykiem na bujanym fotelu i patrzec przez okno jak pada jak taka stara babcia niestety sniegu tu nie ma,fotel w poslce a polska daleko wiec wracam do roboty bo kazda przepracowana godzina przybliza mnie do upragnionego domku i powrotu ![]() wieczorem planujemy isc z TZ na silownie ale nie wiem jak to wyjdzie bo sie nie czuje za bardzo. milego popoludnia!
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Agolek
też lubię, ale nie taki snieg, który od razu topnieje ;(.
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale bardzo się cieszę że napisałaś bo myt potrzebujemy 'bliskości' nie tylko duchowej ![]() ![]() a ja dzięki skróconym lekcjom jestem pierwszy raz w domu o tej porze od dłuższego czasu ^^ ale na 16 znów na korki z matmy co do śniegu .. u mnie rano był szron bez śniegu się obeszło ^^ bo zima to fajna jest tylko w weekendy jak mozna isc na sanki, albo lodowisko, a nie zasuwać po ciemku ze szkoły i do szkoły, o!
|
|
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
Wpadam się przywitać mam dziś urwanie głowy
nefre gdzie śnieg ale fajnie - ja tez chce śnieg chociaż.. może niech poczeka aż opony zmienię
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat przestało prószyć. Hmm dziwię się sobie- 1 h nauki dzisiaj.. czyżbym czuła niedosyt? a tymczasem uciekam do kumpla na herbate bo co ja będę w domu siedziała ;D
|
|
#462 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja to jak slonce widze, to letnią kurtke chce ubierac a Ty mnie tu sniegiem straszysz?! a tak serio to slyszalam ze u mnie jutro tez ma prószyć ![]() Cytat:
wlasnie, snieg TAK, ale jak juz ma padac to przy takiej temperaturze ze jest bialo przez tydzien, a nie chlapa
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj .. niech mi ktos wytlumaczy fizyke .. ![]() i jeszcze sprawi zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce .. ^^ |
|
|
|
|
#464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
brakuje nam tu ciebie ather ty nie podczytuj tylko napisz ze dwa zdania od siebie czasem Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jestem dzisiaj zagoniona ![]() przed chwilą wrociłam z gimnastyki, wypadałoby coś zjeśc i do nauki. czy można zatrzymać czas na tydzień? proszę...
|
||||
|
|
|
#465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj, chyba Cie zmartwie w moim przypadku i z fizyką i z "chceniem" nie wypaliło... ale wierze, że u Ciebie będzie lepiej
|
|
#466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() taaa, Śląsk dziś został wybrany na zimową stolicę Polski ![]() zmokłam jak diabli bo mokry strasznie i od razu sie rozpuszcza na człowieku teraz już nie pada, a szkoda bo póki patrzę przez okno to może sobie padać, gorzej jak muszę z nim obcować bezpośrednio ![]() byłam grzecznie na uczelni (7 osób było, czad ) i grzecznie na rehabilitacji i teraz się trochę grzecznie polenię co by się nie przemęczać za bardzo
|
||
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dziś śnieg padał
Uwielbiam jak jest zimno, biało i nie ma słońca... ^^ Deszcz też jest fajny Pretekst do siedzenia w domu .Z nauką idzie mi beznadziejnie. Kolejny raz nie potrafię zrobić zadania z matematyki, fizyki, chemii... A z pracy z plastyki powstało brudne mazidło. Po kilku podejściach zrezygnowałam. Że nie wspomnę, że przespałam dzisiaj... 2 godziny? Ojciec przez dobre 5 godzin majsterkował w kuchni przy zapalonym świetle. Oczywiście 5 godzin to wg. niego tzw. 3 minuty. Wstałam bez oczu - musiałam pokryć je kredką, 2 kawy przed wyjściem trzymały mnie na nogach.
|
|
#469 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do Twojego pobytu na zajeciach to gratuluje ja tez bylam, ale u mnie nieco wiecej "słychaczy" sie pojawilo (ta lista...). nawet recenzję oddałam, ale prof jednak je oddal i mamy za tydzien przyniesc. bardzo dobrze, bo nie bylam zadowolona, a on taki trzepniety troche i co gorsze albo co lepsze bedzie czytal nam na zajeciach a sio, uczyc sie!!! Cytat:
![]()
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
brrr nie znoszę, mimo iż jestem z grudnia to dla mnie 15 stopni to mróz, a co jak jest mniej.... ja od wczoraj już rajstopki pod spodniami noszę
![]() a mi znów seminarka przepadła... jupi bo umiałam jeszcze mniej niż tydzień temu
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że odeśpię Jak dzisiaj ktoś mi przeszkodzi w zasypianiu to zatłukę . Najgorsze co może być to to, że mogę nie zdać do następnej klasy Dlaczego jestem taką kretynką? Liczyć w ogóle nie potrafię, a teraz nawet uczenie się na biologie i geografie przychodzi mi ciężko. Nie mogę oderwać się od komputera, jestem myślami gdzieś na daleko, w przyszłości, przeszłości itd... Coś strasznego
|
|
|
#472 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Mam nadzieje ze te zmiany o których piszesz to na lepsze I to jest zadne wytłumaczenie ze "wypadłas z toru"![]() Mam nadzieje ze bedziesz tu czesciej nie tylko zagladac ale i napiszesz cos![]() hihihi ucz sie ucz ![]() ![]() Własnie ![]() Cytat:
Ja tez tak mam ale mnie usprawiedliwia to ze jestem z kwietnia (chociaz w kwietniu tez róznie bywa).Snieg lubie tylko na swieta Bozego Narodzenia jak jest taki bialutki, puchaty Za to nie znosze jak potem topnieje i jest taka plucha i takie łyse placki na trawie![]() Magolinka uff ulzyło mi troche myslałam ze tylko ja tak mam
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jakoś słońce i upały strasznie męczą i dobijają Ujdzie jak jest ciepło, ale byleby słońca nie było Uwydatnia brzydotę okolicy w której żyję - dlatego Nie ma nic bardziej dobijającego niż widok tego śmietnika... Gdybym mieszkała np. na miami beach czy coś podobnego to słońce byłoby idealne, ale tak to nie ;p To dobrze, że chociaż tyle ...Na pewno nie oblatujesz na łabędziach i 3.
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
mercy - buka?
|
|
|
|
#475 |
|
Zadomowienie
|
ahoj
![]() Ather, wreszcie się odezwałaś też mam nadzieję, że te zmiany to na lepsze, a inna Ty to jeszcze lepsza Ty No, ale to Cię nie usprawiedliwia - widzisz, ze nam Cie brakuje także odzywaj sie w miarę możliwości kochana ![]() Mangolinko współczuję :/ Moj tata tez jak sie czasem za cos zabierze to o najgorszej mozliwej porze,z czego calkiem nie zdaje sobie sprawy :/ Spaaaać idź, żeby mieć energię na następny dzień ![]() Co do sniegu, ja tez lubie taki puchaty biały, najlepiej jak wieczorem padają takie wielgachne płaty. Ale na miłość boska teraz??? I to taka plucha? U nas poki co snieg z deszczem, ale to tez masakra grr... Śnieg powinien sypac na ferie świąteczne, a później na zimowe. A kiedy trzeba latać na zajęcia nie powinno go być. No! agatka-a niezły zmarźluch z Ciebie. Ja nigdy nie mogę się przemóc i założyć rastop pod spodnie więc marznę jak głupek uwielbiam gdy jest gorąco - w końcu jestem z czerwca ![]() Ale świąteczne mrozy jestem w stanie zaakceptowac. I tak mam już odmrożone ręce, ktore przy kazdej zmianie temp robią się czerwone jak nos Rudolfa renifera wiec juz nic mi nie straszne ![]() no ja też dziś polazłam na zajęcia i nawet szybko minęły, huraa jutro się trochę wyśpię: koło 11 znowu wycieczka do dziekanatu, a pozniej na jeden wykład... choć i tak nic mi się nie chce.Ja nie wiem czy to kwestia jesieni czy rozleniwienia po długim weekendzie. Czy Wam też się tak nic nie chce robić? przerażające... Dobra, zmykam poćwiczyć. Tym co się uczą owocnej nauki, a tym, które mogą poleniuchować miłego wieczoru
|
#476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mango hihi ze mnie to jest taki uczen ze raz mam 5 za chwile znowu 1 i potem łazę i poprawiam łabędz ie i 3 tez mi nie obce A nawet Ci powiem ze w tamtym roku na swiadectwie miałam 2 na koniec z matematyki-moja zmora , w tym roku o dziwo mam narazie 4 i 4 z kartkówek ale one były proste i wiesz co to sa moje pierwsze 4 z matematyki bo przez całe 3 lata leciałam na 2 I matura w tym roku a ja mam takiego lenia, nic mi sie nie chce, nie umiem sie skupic normalnie ostatnio, a jak sobie pomysle co mnie czeka za 2 tygodnie jak wróce do szkoły, ile bedę musiała zaliczac to: Uff wyzaliłam sie w koncu komus![]() Asiek -Buka, Buka
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Mam nadzieję, że to był ostatni raz Chętnie poszłabym już spać, ale za 2 godziny wróci mama i i tak mnie obudzi, więc nie opłaca mi się![]() Ja jestem dziwny przypadek Z sierpnia jestem, a tak lubię deszcz itp... Ale jak już wspomniałam nie mogę patrzeć na te slamsy![]()
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam sie uczyć
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Tęskniłyście?
![]() Wpadłam tylko na chwilkę,bo zaraz zmykam się uczyć Urwanie głowy ostatnio mam,w szkole nie za dobrze,na dodatek TŻ nadal chory . Mam tylko nadzieję,że w końcu lepiej się poczuje. LoLciu ślicznie wyglądasz ![]() Ather - Pisz częściej,bo brakuje nam tu Ciebie Miłego wieczoru
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Z matematyki 2 na koniec to u mnie nic szczególnego...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

mnie tez nie bic 

jak taka stara babcia 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I nie zapomniałam o Was...
Moderator czuwa
bo myt potrzebujemy 'bliskości' nie tylko duchowej

brakuje nam tu ciebie ather