![]() |
#4561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie
Przybywam z kolejnym pytaniem, bo Wy tutaj wszystko wiecie
![]() 1) Czy wszelkie " pretensje" można wysłać na adres obsluga.internetu@avon.co m ? ( coś pomyliłam? ) 2) Jeżeli mam wadliwe produkty lub niezgodne z zamówieniem a nie opłaca mi się ich wsyłać, wiadomo z jakich powodów to co w tej sytuacji mogę zrobić? Doczytałam się tutaj, że dostajecie produkty na przeprosiny? Proszę mnie oświecić. Jestem zagubiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mam w tej chwili dwa płyny do kąpieli - biała czekolada i arbuz - wydajne i pianki bardzo, bardzo dużo ale i tak zawsze będę wspominać "błękitną lagunę" - chyba najfajniejszy płyn avonu na przestrzeni kilku ładnych lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Konto usunięte
|
ejj dziewczyny, ktora ma podklad mineralny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam wczoraj moje zamówienie z kat. 14:
- scrub jeżynowy do stóp - pachnie mocno miętą, faktycznie jak jeżynowa guma do żucia ![]() - zegarek Mandu - jest śliczny ![]() ![]()
#4565 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5709070]ejj dziewczyny, ktora ma podklad mineralny?[/quote]
ja mam odcien almond,nie polecam zle sie rozprowadza i zamiast kryc niedoskonalosci to je uwydatnia.kolor zupelnie inny niz podkladu w plynie.nie polecam!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Używam dużo różnych specyfików w kąpieli - żele, peelingi, szampony, maseczki do włosów etc. a piana się utrzymuje. Ale wydaje mi się, że to zalezy od "klienta":P Moja koleżanka narzekała, że jej szampon bananowy się w ogóle nie pieni... A ja , wystarczyło, że użyłam odrobinki i już miałam pełno piany na głowie ![]() No....Zalezy co kto rozumie pod wględem dużo/mało/długo... Trzeba by fotki porobić ![]() Cytat:
![]() Ja używam podkładu antystresowego własnie w tym odcieniu... i zastanawiałam się nad podkładem mineralnym... Ale niestety moja buzia ma dość dużo niedoskonałości, więc w takim razie chyba zrezygnuję z zakupu. Dzieki za pomoc w zaoszczędzeniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Raczkowanie
|
raczej nie, bo jak pisałam, używam też płynu dla dzieci i efekt jest diametralnie inny (na korzyść płynu dla dzieci). Tych avonowych już nie kupię na pewno.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny!!!!!!!!!Jeżeli mają mi dziś przyjść kosmetyki, zanim wystawili fakurę miałam wszystko popłacone, ale mam jedną niezapłaconą fakturę (03.11) ale moja faktura na odbior kosmetykow dzis byla wystawiona przed terminem 03.11 to przyjdą mi dziś?
#4570 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Jęsli masz wadliwe produkty to je odeslij, napisz im maila i domagaj się rekompensaty 1) zamiany wadliwego towaru na wzorowy 2) obniżenie faktury o kwote tego produktu ( musisz im go wowczas oddać 3) Napisz im maila, w którym uwzględnisz i pięknie opiszesz swoje straty ( moralne, finansowe z powodu ich zaniedbania i totalnie niefachowego traktowania klientów i konsultantki i żądaj prezentu przeprosinowego Jesli przez 2 kampanie nie otrzymujesz produktu, który zamówiłaś domagaj się prezentów przeprosinowych dla Ciebie jako tej, która świeci przed klientką oczami i robi dobra mine do złej gry, dla klientki, która przez ich postępek może zrazić sie do firmy i robić zakupy w sklepie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdź w zakładce historia zamówień w strefie konsultantki czy jest podana liczba kartonów jeśli widnieje tam 0 to znaczy że wtedy paczek nie dostaniesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Jestem nowa, niedawno 'moja' konsultantka sama mnie znalazła i mam nadzieję, że długo u Niej pozostanę ![]() Czy mogłybyście mi doradzić który tusz to rzęs kupić? Jeśli w ogóle jakiś z Avonu, bo czytałam masę opinii i mam mętlik w głowie. Nigdy nie używałam żadnego, więc nie mam zbyt wygórowanych wymagań - najlepiej jakiś dla laika (mam nadzieję, że nie trzeba mieć specjalnej wprawy, żeby się nauczyć nakładania). Na grubości rzęs mi spcjalnie nie zależy, mogłyby być ciut dłuższe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4577 |
Raczkowanie
|
Też tak miałam i dostałam paczkę. chodzi o to żeby w dniu wystawienia faktury nie mieli zaległej płatności bo im komputer odrzuci zamówienie. No tak mi sie zdaje
![]() Co do tuszu to też polecam Pełnie Rzęs zostawiłam sobie nawet tą szczoteczkę i przekładam do innego (gorszego) tuszu i tez jest spoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glowna zaleta tego tuszu jest wlasnie szczoteczka. Podobna jak w Masterpiece.
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Rozeznanie
|
Czy któraś zamawiała podkład trwały W.beige?
Czy przychodzi?Bo bardzo mi zależy, ale jak jest w brakach to zamowie sobie antystresowy z netto? |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hosenko ten żel do brwi z netto jest naprawdę fajny nie żałuje że kupiłam, wcześniej robiłam tak że maczałam szczoteczkę do rzęs w żelu do włosów ale tyle z tym zachodu, i musiałam ją zawsze dokładnie wymyć, a teraz mogę go mieć w kosmetyczce i użyć w razie potrzeby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo antystresowy jest super,tez mam czasem niedoskonalosci i uznaje tylko podklady o charakterze matujacym,wiec zdecydowanie to nie ten!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Wtajemniczenie
|
Jeśi w chwili obecnej używam Podkadu antystresowego w odcieniu Almond, to czy Podkład o konsystencji musu Almond będzie taki sam?
![]()
![]() |
#4586 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam jedną klientkę, która zawsze bierze właśnie almod w musie i antystresowy, więc chyba będzie taki sam ![]() A ja pół godziny temu złożyłam zamówienie a teraz zaglądam a ono już pobrane do realizacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a mi się wydaje że musy są zawsze o ton jaśniejsze niż inne podkłady. jest tak w przypadku perfect wear i podkładu w płynie co do antystresowego to nie wiem ale może być podobnie więc może popytaj jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dziękować ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie uwierzycie! Reklamacja została rozpatrzona i przyślą mi w następnym zamówieniu roletkę Celebre i Maskę do ciała MM co zamiast niej dostałam scrub do ciała śródziemnomorski! A scrub mam sobie zatrzymać jako prezent przeprosinowy! jeszcze nic od nich nie dostałam za darmo! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.