|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Dzięki za cierpliwe doczytanie całości
Podziwiam i chylę czoła wytrwałym Buziaki![]() Witaj nema_
|
#2522 | |
|
Gość
|
Cytat:
Tzn spotkanie było po miesiącu rozmów konkretnych, a znaliśmy się jako tako już wcześniej
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja dzis przed praca postanowilam naskroibac pare slow ![]() Otoz Madzialenko wiem jak Tobie jest teraz ciezko i ze tesknisz. Lecz pomysl kochana czym jest te kilka dni/juz w sumie 2/ bo dzisijeszy zleci szybko ![]() Za to jak w czwartek sie przutulisz do niego to zobaczysz jaka szczesliwa bedziesz..Duzo milosci zycze takze tej smskowej Ps. Moj Tz spisal sie swietnie.. Przyjechal do mnie po pracy z rozyczka i drozdzoweczka pyszna I powiedzial ze zabiera mnie do kina. Poiszlismy na komedie a ze spacer wczesniej obiecal to wysiedlismy kilka przystnakow wczesniej i mielismy spacerek. W drodze powrotnej takze. Jeszcze mnie na piwko zabral malutkie a potem na przystanek i do autobusu wsadzil i do domku pojechalam.No i jak go mam nie kochac?? ![]() Przeciez to Moj skarb![]() Natalii trzymam kciuki. bez wzgedu na wynik...Predzej czy pozniej tak sie stanie i bedziesz dobra mamusia ![]() Melodio ![]() Super ze spotykasz sie z ludzmi, jestes spontaniczna , otwarta i tak trzymaj Bo te rzeczy o ktorych piszesz sa naturalne, spontaniczne i czynia Cie szczesliwaNie wiem co mialas na mysli piszac ze Ex dostarczal ci zycia hardcorowego ale moze kiedys nam napiszesz.Ps. Ja wierze ze jednak tam na gorze Trzymam kciuki i sciskam Cie mocno ![]() ![]() Ps.Co do wynajmu to u mnie w Szczecinie jest tak samo Ceny podobne jak w Warszawie ech... Chyba jedynym wyjsciem bedzie kredyt, bo nigdy nie odloze zanim nie podrozeja Ale wierze ze bedzie dobrze, innej opcji nie ma![]() ![]() Ps. Wiecie co dziewczyny wczoraj dowiedzialam sie ze sa przesluchania do zespolu z polietchniki szczecinskiej. I kurcze bardzo chce jutro isc, bo spiew to moja pasja ![]() Bo studia kilka lat temu skonczylam ech....chyba nic z tego nie bedzie kurcze![]() ![]() ![]() Dla Was wszystkich przesylam mnostwo pozytywnej energii |
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem z malego miasta z okolic warszawy i ceny tez iscie warszawskie w sumie ta cena to za mieszkanie moze z 15m, kuchnia z pokojem, kiepska lokalizacja i grzyb na scianie. normalne ceny u nas to 800-1000zl+oplaty. jak sie ma farta to troche mniej mzona po znajomosci zlapacnie poszlam wczoraj do TZa bo strasznie zle sie poczulam. plecy mnie bola jakbym nie wiem jak poobijane miala-to na okres. wyplakalam sie tylko w sluchawke. dzis sie spotkamy i zostane u niego na noc. Melodio Ty zwariowana kobieto
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
trzymac za nim kciuki bo dzis te praktyki ![]() TZ wczoraj mi o 1 w nocy napisał takiego smska, co az milo mi sie zrobiło: Czesc żabko. własnie kłade sie spac. chce tylko abys wiedziała, ze bardzo sie ciesze ze przyjezdzasz na weekend i juz t ęsknie za Toba. kocham cie. spij słodziutko"az od razu chce sie zyc jak po przebudzeniu sie takie słow przeczyta
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
madziu moj tez kochany i z samego rana smsuje do mnie
![]() tak wczoraj gadaliscie o tym spaniu i strachu ze mi sie dzis takie glupoty snily ze w miescie gineli ludzie,nagle byli wciagani w rozne miejsca a ja wszystko widzialam, potem ze dorosli dusili dzieci i ze ktos nadal jakis program w tv o tym co trzeba zrobic zeby to sie skonczylo jeszcze cos tam bylo ale juz nie pamietam
|
#2527 |
|
*sportaddict*
|
Sanetko - co za sen
a mi się śniło, że brałam udział w wojnie - ale takiej w klimacie sapkowskiego, jeśli kto czytał: strzaly z łuku, dzidy, średniowiecze itp. i jakimś cudem udało mi się ją przeżyć, chociaż nie mieliśmy profesjonalnej broni, a chować się mogliśmy tylko za np. przewróconym stołem. ale wojna się skończyła i był happy end ![]() w ogóle jak bym Wam napisała, co mi się czasem śni :wariat: rozwiązuję zagadki, szyfry, ratuję świat przed apokalipsą, jestem samurajem-mścicielem itp Melodio - z Twojego postu bije po prostu dobry humor ![]() A ja swojego Tż poznałam przez net - zupełnie, zupełnie przypadkowo ![]() Madzialenko - kciuki w dłoń
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Smski sa najlepsze Ja tez dzis mialam jakies inne sny: Ze ratowalam kogos, musialam jakis labirynt przejsc, a potem jakies zwierzeta mi sie snily..
|
|
|
|
|
#2529 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z 1994 roku. Szuka jej już ze 4 miesiące, a ja mam Chciałam mu ją dać na mikołajki, ale coś mi się zdaje, że nie wytrzymam ![]() Wy mnie nie przerażajcie! Ja o 16.05 wczoraj wyszłam z pracy zamykając komputer, a szef był w delegacji do 20:00 Może to to, że się nie wylogowuję za każdym razem? ![]() Cytat:
Cytat:
P.S. Mieszkanie za 400zł??? Gdzie toooo???? Bo ja u mnie w takiej cenie nie znajdę mieszkania... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2530 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze doiczytałaś ![]() Cytat:
Cytat:
Szczęścia i duuuużo radości z zycia dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() hania, jako, że nie pamiętam, czy Dorinka pisała coś o tej bluzce VILA to ja napiszę - widziałam u mnie w sklepie na żywi - białą - jest naprawde przyzwoita - jakościowo nie można jej nic zarzucić, ładnie skrojona i fajnie leży
|
||||
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi w jakiej cenie ją widziałaś ??? HIHI Ty normalnie byłaś na Wizażu o 16.30 ???? Widziałam Cię jako żywo...
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi tez widzialam
jak mnie strasznie plecy bola, juz nie moge. siedziec nie da rady za dlugo, lezec i chodzic tez. i nie chce jeszcze okresu bo musze jutro na rynek isc, i na nauki-padne jak dostane sapkowskiego tez lubie. czytalam wiedzmina i trylogie husycka-chociaz ta 3 czesc byla najgorsza
|
#2533 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() sanetko przykro mi ze masz taka ciezka sytuacje ale napewno dacie rade i uda Wam sie razem zamieszkac i bedziecie szczesliwinatali co z tym dzidziusiem bedzie czy nie bedzie ? ![]() melodio ciesze sie ze w koncu korzystasz z zycia - i bardzo dobrze nalezy Ci sie, a teraz jestes wolna kobieta i mozesz robic co chcesz ![]() a moj TZ sie rozchorowal ma grype wlasnie przywiozlam go od lekarzaa ja z kolei zalapalam jakiegos wirusa zoladka i pol nocy wymiotowalam myslalam ze umre a mialam sie wczoraj TZ opiekowac a nie dalam rady, pol nocy w toalecie
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie byłam, no o 16:05 poszłam do domku... wyłączając kompa, ale nie wylogowałam się.... |
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie od 8 rano trwa narada z Tżtem odnośnie tej sprawy ze ślubem. Dzwoniliśmy do lokalu, jak nic się nie uda załatwić to właścicielka zgodziła się zrobić wesele w ..czwartek. Wiem, że to problem ze względu na gości i urlopy w pracy. Ale kiedy na prawdę nie będzie innego wyjścia będziemy musieli tak zrobić..
Ponąc jeszcze udzielają ślubów w kalwarii...z tym, że znowu wszyscy muszą dojechać..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi bardzo dziwne z tym wizażem ? Czyzby wyłączenie komputera nie wystarczało aby się wylogować ??????? ![]() MADLEN, przepraszam jesli juz o tym pisałaś, byc moze ja przeoczyłam, ale nie pojmuję dlaczego Wasz ślub ma być w piątek a nie normalnie jak większosc w SOBOTĘ ??? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-11-06 o 09:40 Powód: sprawa Madlen... |
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Przede wszsytkim cieszę się na takie pełne radości posty Melodii ![]() A spontan w zyciu jest czasem potrzebny ![]() Zreszta ja mojego męża tez poznałam przez net, więc nie musisz trafić od razu na jakiegoś zboczeńca ![]() No niestety...
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeklejam
Cytat:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem ale nie do końca , bo w końcu ślub i wesele to jest jakieś wydarzenie w zyciu rodziny i bez względu na to, czy po świetach czy nie i tak kazdy zaproszony pofatygowałby się przecież ![]() Przynajmniej u mnie w rodzinie jest takie przekonanie ![]() Ja wybierałam termin najlepszy dla mnie, a nie żeby było łatwiej gościom dotrzeć, w końcu jesli ktoś nie chce to i po świętach nie przyjdzie,,,,zawsze się można jakoś wykręcic przeciez
|
|
|
|
|
#2540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem się...Cytat:
|
|||
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Melodio jak ja lubię czytać Twoje posty pełne optymizmu i entuzjazmu Aż miło popatrzec. Przedtem kiedy byłaś jeszcze z eksem to cały czas mieliście jakies problemy całe twoje posty były przepełnione smutkiem i takimi emotkami , a teraz az się żółci Zasługujesz na wszytsko co najlepsze i kiedyś to dostaniesz Jak zwykle piszesz w środku nocy, ale zCibie "nocny marek" Zaczęąłm wczoraj oglądać Ratatuj, tylko wszytskie napisy jakie udało mi się ściągnąć szły nierówno, raz za szybko, raz za wolno, to wkurzyłam sie i wyłaczyłam ![]() Madlen trzymam kciuki żeby było dobrze
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nikogo nie poznałam przez NETA
, wiem że to dziwnie brzmi ale naprawdę miałam kilka ciekawych znajomości zawartych w ten sposób....Jeden koleś śledził mnie w centrum a później wsiadł za mną do autobusu, jak jechałam do pracy....Podszedł pod samą pracą ....![]() Mojego Tża poznałam w klubie, jakoś tak zwyczajnie, zawsze tak poznawałam facetów, sposób zwyczajny a faceci zdarzali się niezwykli |
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
widze że jest tutaj sporo internetowych par
oryginalny sposób poznania sie, ale kazdy jets dobry jesli pozwala odnalezć druga połówke
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszelkie narodowości się zdarzały, a był i koleś, co z Łodzi do mnie przyjechał specjalnie Zresztą Męża też tam poznałam
|
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie taki na powaznie to tylko obecny TZ. zapoznala mnie z nim kolezanka w gimnazjum. i to on sie mna zainteresowal mocno i zdobywal, nawet sie wysilac nie musialam
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kilku przyjaciół z Netu, więc ja nie jestem nastawiona "anty".
Tak poznałam moją "pierwszą miłość" Btw - nie byliśmy razem, padły deklaracje z których potem się wycofał. Niemniej co ciekawe. W moim życiu było dwóch facetów (przyjaciół nie liczę, zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek) tamten i mój Tż. Oboje mają tak samo na imię. Co zresztą powiedziałam Tż, że mam awersję do jego imienia - zaraz po poznaniu się. Ps dzwonimy po urzędach dalej - już jeden odpadł.
|
|
|
#2547 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
umre chyba
![]() a jeszcze dzisiaj jade do rewala bo znalezlismy osrodek na sylwestra
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
svinecko wspolczuje choroby. obys sie jak najszybciej lepiej poczula
a ja wlasnie siedze i robie spis ksiazek ktore chcialabym kupic. tylko oczywiscie TZ znow bedzie gadal bo mojej pasji czytania nie rozumie. denerwuje mnie czasem to ze wiekszosc zainteresowan roznych mamy
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka dużo dla ciebie!
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie wczoraj rozmawialiśmy o Sylwestrze, najchętniej zostałabym w domu....
, sama nie wiem co zrobimy.....Nie lubię Sylwestra a prowadzę dość rozrywkowy tryb zycia i imprez mi nie brakuje, więc dlaczego mam się zmuszać do Sylwestra????![]() A Wy jakie macie plany???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

Podziwiam i chylę czoła wytrwałym
Buziaki

Bo te rzeczy o ktorych piszesz sa naturalne, spontaniczne i czynia Cie szczesliwa
ale moze kiedys nam napiszesz.

z 1994 roku. Szuka jej już ze 4 miesiące, a ja mam
co za emocje