Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-06, 00:14   #2521
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Dzięki za cierpliwe doczytanie całości Podziwiam i chylę czoła wytrwałym Buziaki

Witaj nema_

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 03:00   #2522
nema_
Gość

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość

P.S. Tylko nie mówcie mi o niebezpieczeństwie internetu... Ehh... Wiem, wiem... Robię to co serce podpowiada Umówiłyście się tak z kimś kiedyś?
Ja tak poznałam miłość mojego życia Tzn spotkanie było po miesiącu rozmów konkretnych, a znaliśmy się jako tako już wcześniej
Stary 2007-11-06, 05:50   #2523
ANITKA79
Zadomowienie

Witajcie

Ja dzis przed praca postanowilam naskroibac pare slow

Otoz Madzialenko wiem jak Tobie jest teraz ciezko i ze tesknisz.
Lecz pomysl kochana czym jest te kilka dni/juz w sumie 2/ bo dzisijeszy zleci szybkow porownaniu z Holandia o ktorej pisalas
Za to jak w czwartek sie przutulisz do niego to zobaczysz jaka szczesliwa bedziesz..Duzo milosci zycze takze tej smskowej

Ps. Moj Tz spisal sie swietnie.. Przyjechal do mnie po pracy z rozyczka i drozdzoweczka pyszna I powiedzial ze zabiera mnie do kina. Poiszlismy na komedie a ze spacer wczesniej obiecal to wysiedlismy kilka przystnakow wczesniej i mielismy spacerek. W drodze powrotnej takze. Jeszcze mnie na piwko zabral malutkie a potem na przystanek i do autobusu wsadzil i do domku pojechalam.
No i jak go mam nie kochac??Przeciez to Moj skarb

Natalii trzymam kciuki. bez wzgedu na wynik...Predzej czy pozniej tak sie stanie i bedziesz dobra mamusia

Melodio

Super ze spotykasz sie z ludzmi, jestes spontaniczna , otwarta i tak trzymaj Ciesz sie zyciem. Widze ze z Twoim exem chyba nie mogalas byc przy nim do konca soba Bo te rzeczy o ktorych piszesz sa naturalne, spontaniczne i czynia Cie szczesliwaChocby takie jak upieczenie ciasta.
Nie wiem co mialas na mysli piszac ze Ex dostarczal ci zycia hardcorowegoale moze kiedys nam napiszesz.
Ps. Ja wierze ze jednak tam na gorzejest zapisane ze bedziesz kiedys szczesliwa mezatka i poczujesz sie spelniona.
Trzymam kciuki i sciskam Cie mocno
Ps.Co do wynajmu to u mnie w Szczecinie jest tak samo Ceny podobne jak w Warszawie ech... Chyba jedynym wyjsciem bedzie kredyt, bo nigdy nie odloze zanim nie podrozejaAle wierze ze bedzie dobrze, innej opcji nie ma

Ps. Wiecie co dziewczyny wczoraj dowiedzialam sie ze sa przesluchania do zespolu z polietchniki szczecinskiej. I kurcze bardzo chce jutro isc, bo spiew to moja pasjaAle napisali ze potrzebuja glownie studentow i uczniow ostatnich klas maturlanych wiec chyba jestem za stara Bo studia kilka lat temu skonczylam ech....chyba nic z tego nie bedzie kurcze No ale zostawili nr telefonu to jeszcze dzis zadzwonie i sie spytam ewentualnie... Kurcze tez bym chciala miec jeszcze te 22-24 latka co wy wizazankiale juz 28 stuknelo he he/choc czuje sie na 18 tke

Dla Was wszystkich przesylam mnostwo pozytywnej energii
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 07:11   #2524
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
a ja tak czytam i myślę, że dla mnie dziecko byłoby teraz czymś okropnym. za jakies 3-4 lata może, ale teraz ?

i jak słysze o mieszkaniu za 400zł, to chcę się wyprowadzić z Warszawy. tutaj kawalerka 20m stoi za około 1200. i jak tu się usamodzielnić? ;(

ja jestem z malego miasta z okolic warszawy i ceny tez iscie warszawskie w sumie ta cena to za mieszkanie moze z 15m, kuchnia z pokojem, kiepska lokalizacja i grzyb na scianie. normalne ceny u nas to 800-1000zl+oplaty. jak sie ma farta to troche mniej mzona po znajomosci zlapac

nie poszlam wczoraj do TZa bo strasznie zle sie poczulam. plecy mnie bola jakbym nie wiem jak poobijane miala-to na okres. wyplakalam sie tylko w sluchawke. dzis sie spotkamy i zostane u niego na noc.

Melodio Ty zwariowana kobieto

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 07:14   #2525
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Hej dziewczyny trzymac za nim kciuki bo dzis te praktyki
TZ wczoraj mi o 1 w nocy napisał takiego smska, co az milo mi sie zrobiło: Czesc żabko. własnie kłade sie spac. chce tylko abys wiedziała, ze bardzo sie ciesze ze przyjezdzasz na weekend i juz t ęsknie za Toba. kocham cie. spij słodziutko"

az od razu chce sie zyc jak po przebudzeniu sie takie słow przeczyta

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 07:33   #2526
sanetka
Zakorzenienie

madziu moj tez kochany i z samego rana smsuje do mnie

tak wczoraj gadaliscie o tym spaniu i strachu ze mi sie dzis takie glupoty snily ze w miescie gineli ludzie,nagle byli wciagani w rozne miejsca a ja wszystko widzialam, potem ze dorosli dusili dzieci i ze ktos nadal jakis program w tv o tym co trzeba zrobic zeby to sie skonczylo jeszcze cos tam bylo ale juz nie pamietam

Stary 2007-11-06, 07:50   #2527
vadi
*sportaddict*

Sanetko - co za sen a mi się śniło, że brałam udział w wojnie - ale takiej w klimacie sapkowskiego, jeśli kto czytał: strzaly z łuku, dzidy, średniowiecze itp. i jakimś cudem udało mi się ją przeżyć, chociaż nie mieliśmy profesjonalnej broni, a chować się mogliśmy tylko za np. przewróconym stołem. ale wojna się skończyła i był happy end

w ogóle jak bym Wam napisała, co mi się czasem śni :wariat: rozwiązuję zagadki, szyfry, ratuję świat przed apokalipsą, jestem samurajem-mścicielem itp

Melodio - z Twojego postu bije po prostu dobry humor
A ja swojego Tż poznałam przez net - zupełnie, zupełnie przypadkowo

Madzialenko - kciuki w dłoń
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 08:14   #2528
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny trzymac za nim kciuki bo dzis te praktyki
TZ wczoraj mi o 1 w nocy napisał takiego smska, co az milo mi sie zrobiło: az od razu chce sie zyc jak po przebudzeniu sie takie słow przeczyta
Trzymamy Madziu trzymamy
Smski sa najlepszeMoj Tz tez juz od rana pisze hi hiA wczoraj taki kochany byl

Ja tez dzis mialam jakies inne sny: Ze ratowalam kogos, musialam jakis labirynt przejsc, a potem jakies zwierzeta mi sie snily..
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 08:31   #2529
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
EDIT
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko fakt, ze jestm rozrzutna nie tylko w stosunku do siebie ....Dla niego także Własnie na najbliższe imieniny dostanie perfumy 100 ml oraz szlafrok !!! Nie mogłam się skupić na jednym, już taka jestem
Ja kupilam Mężowi książkę, jakąś limitowaną edycję w twardej oprawie za 180zł z 1994 roku. Szuka jej już ze 4 miesiące, a ja mam Chciałam mu ją dać na mikołajki, ale coś mi się zdaje, że nie wytrzymam
Cytat:
Do jutra
Co robi HIHI o tej godzinie na Wizazu????
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
edit: WIEM! to szef Hihi sprawdza, co robi w godzinach pracy
Wy mnie nie przerażajcie! Ja o 16.05 wczoraj wyszłam z pracy zamykając komputer, a szef był w delegacji do 20:00
Może to to, że się nie wylogowuję za każdym razem?

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Heh
Dzięki Vadi.
Ale to z lekka problematyczne bo właśnie NIE zaklepana
To zaklepuj

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
a ja tak czytam i myślę, że dla mnie dziecko byłoby teraz czymś okropnym. za jakies 3-4 lata może, ale teraz ?

i jak słysze o mieszkaniu za 400zł, to chcę się wyprowadzić z Warszawy. tutaj kawalerka 20m stoi za około 1200. i jak tu się usamodzielnić? ;(
No dziecko dla mnie teraz byłoby tragedią. W ogóle dziecko...

P.S. Mieszkanie za 400zł??? Gdzie toooo???? Bo ja u mnie w takiej cenie nie znajdę mieszkania...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Natali ja tutaj wchodze na wiaza zeby się dowiedzieć czy jesteś w ciąży a Ty dopieo jurobisz test co za emocje
No ja od soboty jestem w nerwach i tylko czekam

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Oj masz rację te ceny poprostu straszą Wogóle to wam powiem, ze widzę w Warszawie coraz więcej minusów.. a kiedyś uwielbiałam to miasto.. starzeję sie czy jak?
kulbit w końcu młodość nie wieczność
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 08:33   #2530
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
HiHi Świetny tatuaż O ile dobrze doczytałam, że to Twój i nie zrobie z siebie głupka Bo może się wywnętrzniłaś, że Twój ukochany nosi szpilki, goli nogi i ubóstwia motylki Heh Ok! Nie reagujcie na mnie Szajba mi ostatnio uderza do głowy A może to szczęście ?
To mój.
Dobrze doiczytałaś
Cytat:
I wcale nie z powodu znalezienia miłości mojego życia Widzę po prostu, że odżywam Nie mam na głowie problemów z facetem, bo eksio zawsze dbał żebym nie nudziłą się w tym związku. Było z atrakcjami i bardzo hardcorowo. Boże dziewczyny, żebym ja Wam wszystko napisała to chyba byście się nie podniosły z szoku. Chyba kiedyś napiszę książkę o moim pogmatwanym życiu OK To ot taka mała dygresyjka Tyciunia wręcz

Jestem szczęśliwa, bo odżyłam Spotykam się z różnymi facetami I nauczyłam się podchodzić do tego na luzie. Nie patrzeć na każdego faceta jak na potencjalnego męża i cieszyć sie tym, że wypiłam z tą osobą pyszną kawę i miło porozmawiałam I to się liczy! A miłość? Kiedyś na pewno przyjdzie... Wierzę w to mocno. Ale nie dostanę jej tu i teraz na zawołanie. A może moją drogą jest być samą? Nie wiem. Będzie tak jak będzie chciał dla mnie ten ktoś na górze Może wydawać się Wam to trywialne, ale tak sobie to wszystko pojmuję
Cytat:
Post Melodii vol 2
(cut) - musiałam Cię uciąć Melodio, bo za dużo mi grafik było...D
Melodia jakkolwiek to nie zabrzmi, to uważam, że przed znalezieniem "MIŁOŚCI ŻYCIA" warto nauczyć się z życia korzystać tak po proistu i widzę, że świetnie Ci to idzie Szczęścia i duuuużo radości z zycia dla Ciebie
Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
tak wczoraj gadaliscie o tym spaniu i strachu ze mi sie dzis takie glupoty snily
Co ten wizaż z nami robi

hania, jako, że nie pamiętam, czy Dorinka pisała coś o tej bluzce VILA to ja napiszę - widziałam u mnie w sklepie na żywi - białą - jest naprawde przyzwoita - jakościowo nie można jej nic zarzucić, ładnie skrojona i fajnie leży
Stary 2007-11-06, 09:14   #2531
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość

hania, jako, że nie pamiętam, czy Dorinka pisała coś o tej bluzce VILA to ja napiszę - widziałam u mnie w sklepie na żywi - białą - jest naprawde przyzwoita - jakościowo nie można jej nic zarzucić, ładnie skrojona i fajnie leży
Hello, pisałam o koszuli z Vilii, ja czekam z utęsknieniem na moją czarną, może dzisiaj.....Jeśli będzie fajna to kupię tez białą
Hihi w jakiej cenie ją widziałaś ???

HIHI Ty normalnie byłaś na Wizażu o 16.30 ???? Widziałam Cię jako żywo...
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 09:19   #2532
sanetka
Zakorzenienie

Hihi tez widzialam

jak mnie strasznie plecy bola, juz nie moge. siedziec nie da rady za dlugo, lezec i chodzic tez. i nie chce jeszcze okresu bo musze jutro na rynek isc, i na nauki-padne jak dostane

sapkowskiego tez lubie. czytalam wiedzmina i trylogie husycka-chociaz ta 3 czesc byla najgorsza

Stary 2007-11-06, 09:22   #2533
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej dziewczyny

sanetko przykro mi ze masz taka ciezka sytuacje ale napewno dacie rade i uda Wam sie razem zamieszkac i bedziecie szczesliwi

natali co z tym dzidziusiem bedzie czy nie bedzie ?

melodio ciesze sie ze w koncu korzystasz z zycia - i bardzo dobrze nalezy Ci sie, a teraz jestes wolna kobieta i mozesz robic co chcesz

a moj TZ sie rozchorowal ma grype wlasnie przywiozlam go od lekarza

a ja z kolei zalapalam jakiegos wirusa zoladka i pol nocy wymiotowalam myslalam ze umre a mialam sie wczoraj TZ opiekowac a nie dalam rady, pol nocy w toalecie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 09:22   #2534
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hello, pisałam o koszuli z Vilii, ja czekam z utęsknieniem na moją czarną, może dzisiaj.....Jeśli będzie fajna to kupię tez białą
Hihi w jakiej cenie ją widziałaś ???

HIHI Ty normalnie byłaś na Wizażu o 16.30 ???? Widziałam Cię jako żywo...
Dorinka wiesz, że teraz nie jestem pewna, czy 49 czy 59
Nie byłam, no o 16:05 poszłam do domku... wyłączając kompa, ale nie wylogowałam się....
Stary 2007-11-06, 09:34   #2535
Madlen__18
Zakorzenienie

U mnie od 8 rano trwa narada z Tżtem odnośnie tej sprawy ze ślubem. Dzwoniliśmy do lokalu, jak nic się nie uda załatwić to właścicielka zgodziła się zrobić wesele w ..czwartek. Wiem, że to problem ze względu na gości i urlopy w pracy. Ale kiedy na prawdę nie będzie innego wyjścia będziemy musieli tak zrobić..
Ponąc jeszcze udzielają ślubów w kalwarii...z tym, że znowu wszyscy muszą dojechać..
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 09:38   #2536
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinka wiesz, że teraz nie jestem pewna, czy 49 czy 59
Nie byłam, no o 16:05 poszłam do domku... wyłączając kompa, ale nie wylogowałam się....
Ja wylicytowalam za 38 + 8 zł koszty , czyli 46 zł. (widziałam, że biała poszła drożej jakies 48 zł + koszty )Ja nie widziałam nigdzie w Warszawie takich koszul, zresztą ja chodzę tylko po sieciach typu H&M czy Bershka więc tam tylko ich ciuchy...dlatego jedyną szansa na zakup czegoś innego jest allegro

Hihi bardzo dziwne z tym wizażem ? Czyzby wyłączenie komputera nie wystarczało aby się wylogować ???????

MADLEN, przepraszam jesli juz o tym pisałaś, byc moze ja przeoczyłam, ale nie pojmuję dlaczego Wasz ślub ma być w piątek a nie normalnie jak większosc w SOBOTĘ ???

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2007-11-06 o 09:40 Powód: sprawa Madlen...
Stary 2007-11-06, 09:39   #2537
kulbit
Zakorzenienie

Witam
Przede wszsytkim cieszę się na takie pełne radości posty Melodii
A spontan w zyciu jest czasem potrzebny
Zreszta ja mojego męża tez poznałam przez net, więc nie musisz trafić od razu na jakiegoś zboczeńca

Cytat:
kulbit w końcu młodość nie wieczność
No niestety...

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 09:44   #2538
Madlen__18
Zakorzenienie

Przeklejam

Cytat:
Napisane przez "Lemoorka
Magda wybacz za moją dociekliwośc, ale dlaczego piatek?
Lemoorka - No bo chcieliśmy ślub po świętach na luzie, zeby każdy mógł przyjechać. Począrkowo miał być 26 kwietnia , sobota. Ale, że w sali którą chcieliśmy jedyny wolny termin w kwietniu to byl 25 kwietnia, czyli dzień wcześniej stwierdziliśmy że "co za różnica". A tu wychodzi, że kolosalna O_o

M
Stary 2007-11-06, 09:49   #2539
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Przeklejam

Lemoorka - No bo chcieliśmy ślub po świętach na luzie, zeby każdy mógł przyjechać. Począrkowo miał być 26 kwietnia , sobota. Ale, że w sali którą chcieliśmy jedyny wolny termin w kwietniu to byl 25 kwietnia, czyli dzień wcześniej stwierdziliśmy że "co za różnica". A tu wychodzi, że kolosalna O_o

Rozumiem ale nie do końca , bo w końcu ślub i wesele to jest jakieś wydarzenie w zyciu rodziny i bez względu na to, czy po świetach czy nie i tak kazdy zaproszony pofatygowałby się przecież
Przynajmniej u mnie w rodzinie jest takie przekonanie

Ja wybierałam termin najlepszy dla mnie, a nie żeby było łatwiej gościom dotrzeć, w końcu jesli ktoś nie chce to i po świętach nie przyjdzie,,,,zawsze się można jakoś wykręcic przeciez
Stary 2007-11-06, 09:59   #2540
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wylicytowalam za 38 + 8 zł koszty , czyli 46 zł. (widziałam, że biała poszła drożej jakies 48 zł + koszty )Ja nie widziałam nigdzie w Warszawie takich koszul, zresztą ja chodzę tylko po sieciach typu H&M czy Bershka więc tam tylko ich ciuchy...dlatego jedyną szansa na zakup czegoś innego jest allegro
No to nawet jak 59zł kosztuje to chyba przyzwoita cena
Cytat:
Hihi bardzo dziwne z tym wizażem ? Czyzby wyłączenie komputera nie wystarczało aby się wylogować ???????
Wiesz, co jak rano wchodzę na stronę to jestem od razu jestem zalogowana Nie wiem się...
Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Witam
Przede wszsytkim cieszę się na takie pełne radości posty Melodii
A spontan w zyciu jest czasem potrzebny
Zreszta ja mojego męża tez poznałam przez net, więc nie musisz trafić od razu na jakiegoś zboczeńca
Ja EX poznałam przez neta
Stary 2007-11-06, 10:03   #2541
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Witajcie

Melodio jak ja lubię czytać Twoje posty pełne optymizmu i entuzjazmu Aż miło popatrzec. Przedtem kiedy byłaś jeszcze z eksem to cały czas mieliście jakies problemy całe twoje posty były przepełnione smutkiem i takimi emotkami , a teraz az się żółci
Zasługujesz na wszytsko co najlepsze i kiedyś to dostaniesz
Jak zwykle piszesz w środku nocy, ale zCibie "nocny marek"

Zaczęąłm wczoraj oglądać Ratatuj, tylko wszytskie napisy jakie udało mi się ściągnąć szły nierówno, raz za szybko, raz za wolno, to wkurzyłam sie i wyłaczyłam

Madlen trzymam kciuki żeby było dobrze

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 10:05   #2542
dorinka30
Zakorzenienie

Ja nigdy nikogo nie poznałam przez NETA Jakoś zawsze miałam farta do znajomości na ulicy , wiem że to dziwnie brzmi ale naprawdę miałam kilka ciekawych znajomości zawartych w ten sposób....Jeden koleś śledził mnie w centrum a później wsiadł za mną do autobusu, jak jechałam do pracy....Podszedł pod samą pracą ....

Mojego Tża poznałam w klubie, jakoś tak zwyczajnie, zawsze tak poznawałam facetów, sposób zwyczajny a faceci zdarzali się niezwykli
Stary 2007-11-06, 10:13   #2543
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

widze że jest tutaj sporo internetowych par
oryginalny sposób poznania sie, ale kazdy jets dobry jesli pozwala odnalezć druga połówke

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 10:13   #2544
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nigdy nikogo nie poznałam przez NETA Jakoś zawsze miałam farta do znajomości na ulicy , wiem że to dziwnie brzmi ale naprawdę miałam kilka ciekawych znajomości zawartych w ten sposób....Jeden koleś śledził mnie w centrum a później wsiadł za mną do autobusu, jak jechałam do pracy....Podszedł pod samą pracą ....

Mojego Tża poznałam w klubie, jakoś tak zwyczajnie, zawsze tak poznawałam facetów, sposób zwyczajny a faceci zdarzali się niezwykli
Ja ciekawe znajomości zawierałam w poprzednim miejscu pracy - na recepcji Wszelkie narodowości się zdarzały, a był i koleś, co z Łodzi do mnie przyjechał specjalnie To były czasy...

Zresztą Męża też tam poznałam
Stary 2007-11-06, 10:13   #2545
sanetka
Zakorzenienie

u mnie taki na powaznie to tylko obecny TZ. zapoznala mnie z nim kolezanka w gimnazjum. i to on sie mna zainteresowal mocno i zdobywal, nawet sie wysilac nie musialam

Stary 2007-11-06, 10:17   #2546
Madlen__18
Zakorzenienie

Mam kilku przyjaciół z Netu, więc ja nie jestem nastawiona "anty".
Tak poznałam moją "pierwszą miłość"
Btw - nie byliśmy razem, padły deklaracje z których potem się wycofał.
Niemniej co ciekawe. W moim życiu było dwóch facetów (przyjaciół nie liczę, zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek) tamten i mój Tż.
Oboje mają tak samo na imię.
Co zresztą powiedziałam Tż, że mam awersję do jego imienia - zaraz po poznaniu się.

Ps dzwonimy po urzędach dalej - już jeden odpadł.

M
Stary 2007-11-06, 10:21   #2547
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

umre chyba

a jeszcze dzisiaj jade do rewala bo znalezlismy osrodek na sylwestra
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 10:26   #2548
sanetka
Zakorzenienie

svinecko wspolczuje choroby. obys sie jak najszybciej lepiej poczula

a ja wlasnie siedze i robie spis ksiazek ktore chcialabym kupic. tylko oczywiscie TZ znow bedzie gadal bo mojej pasji czytania nie rozumie. denerwuje mnie czasem to ze wiekszosc zainteresowan roznych mamy

Stary 2007-11-06, 10:28   #2549
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
umre chyba

Zdrówka dużo dla ciebie!

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 10:29   #2550
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość

Własnie wczoraj rozmawialiśmy o Sylwestrze, najchętniej zostałabym w domu...., sama nie wiem co zrobimy.....Nie lubię Sylwestra a prowadzę dość rozrywkowy tryb zycia i imprez mi nie brakuje, więc dlaczego mam się zmuszać do Sylwestra????

A Wy jakie macie plany???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości