Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-09, 22:51   #3271
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Nie chyl czoła. Wszystko przed Tobą Czekamy na ząbek

Julo nie lubi nowości. Odruch wymiotny. On by zwymiotowal lub wyplul glutka. Ada jutro sie tego pozbędzie

Tak mnie dziś naszło że nie wiem jak mogłam miec mysli że Sz.bedzie jedynakiem. Miałoby nie być Jula? Nie wyobrażam sobie tego

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Co do spacerów to u nas niby 5-8st.ale zimno jakoś. I my dłużej spacerujemy bo ok.2 godz. Dziś było 2.5

Adka chyba nowości właśnie woli he

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No nie zdazylas i trudno. Maly ten kawalek. Pewnie nic nie bedzie jej

Ja lece spac. Dobranoc

Dobranoc
Stary 2016-03-09, 22:53   #3272
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Nie chyl czoła. Wszystko przed Tobą Czekamy na ząbek

Julo nie lubi nowości. Odruch wymiotny. On by zwymiotowal lub wyplul glutka. Ada jutro sie tego pozbędzie

Tak mnie dziś naszło że nie wiem jak mogłam miec mysli że Sz.bedzie jedynakiem. Miałoby nie być Jula? Nie wyobrażam sobie tego

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Co do spacerów to u nas niby 5-8st.ale zimno jakoś. I my dłużej spacerujemy bo ok.2 godz. Dziś było 2.5
No to szacun za takie długie spacery, mi by się też przydaly,bo cos przytylam na wadze ostatnie 2-3 miesiące, bym nie zauważyła, ale sie z Hanka zwazylam niedawno. Chyba że waga popsuta ale jakoś mi się moje tereny opatrzyly do lazenia i nie chce mi sie, latem to bym usiadla w parku z książką...a tego lata to już nie poczytam se buuuu
Byłam dzis w Pepco i zbyt ładnych sukienek to tam niestety nie ma,jedną wzięłam,na bieganie się nada
Dobranoc
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 23:04   #3273
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
GOSIAK mialas racje. Jestem uzalezniona od sp.
Bylam jeszcze raz. Musze druga karte wyrobić to miałabym -15 kolejny kupon. Wzielam dwa kremy active c - pod oczy i do twarzy. Jeden nie chcial wejść i ręcznie wprowadziły. Wiem dlaczego nie wszedł. Limit 5szt.na dana marke a ja 6 wzięłam ech i pampki dowiezli i 2 paki zgarnelam. Do konca mca żyje na wodzie z la Roche
Idziemy teraz do przedszkola
hehe agentka
dobrze, że wzięłaś te kremy, bo pytałaś mnie wcześniej ale z LRP nie uzywam przeciwzmarszczkowych, jednak o tych active c słyszałam, że dobre ja teraz przeprowadzam sobię kurację wiosenną oczyszczającą z Effaclar K
bylam przed 20 w SP i miałam szybko się obrobić a wyszłam przed 21 :O kolejki o dziwo długie nawet o tej porze. Wziełam 3 maski i szampon Elseve, maske Biovax, Effaclar K i Hydraphase pod oczy, róż wypiekany z Maxfactor i z chemii jeszcze paste i płyn Colgate, ręczniki papierowe i chusteczki Presto-wymiana za punkty(ale już mam prawie 800 to w koncu trzeba) i pampki za grosz. Takze bez szalenstw

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Kufa Ada zjadła kawałek gumowego śmiecia! Taką żelową dekorację mamy na okno i kawałek poszedł brr nie zdążyłam wyjąć. Mam nadzieję że nie zaszkodzi jej, bo to chemia pewnie brr, oby szybko wydaliła
ojjj ale na pewno nic jej nie będzie!

Cytat:
Ja kupuję pampki w sp i la roche hehe

Violka -"do przyszłego weekendu dużo czasu. Teraz Adce tylko kaszel został?

Dlugo teraz spacerujecie z dziećmi?
ok 2 h

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
Witamy.. z katarem... tzn Synek ma i tylko mama i mama... nawet babcia i dziadzia są bee...
Z dobrych wieści odebralismy auto i mąż swiruje, pucuje i takie tam a ja słucham mojej marudki spacerujacej z odkurzaczem (super pchacz nie ma co )

Tego artykułu nie czytam nawet bo odrazu mam przed oczami filmik dziecka w worku owodniowym po aborcji jak jeszcze żyło ; ( Boże jakie to jest straszne ; (
I w ogóle jakoś zimno. ..
Ale sieje dzisiaj dobry nastrój uhh nie ma co ..
Ide Nie będę zamulac ...
zdrowka!

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, szybko się zamelduje i pochwalę - Zosia zrobiła dziś swój pierwszy kruczek! Oczywiście od razu bach w moje ramiona, ale MAMY TO! Dla mnie to nie małe zaskoczenie, bo dopiero parę dni temu zaczęła wspinać się po meblach (z różnym skutkiem), a dziś juz cwaniakowala "bez trzymanki" - tak fajnie balansowala cialkiem, a później poprostu ruszyła w moja stronę!

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Oj... Ależ te dzieci to odkurzacze. Ja tez miałam takie żelowe naklejki z biedry, ale za bardzo Zosie korcily i zaraz po świętach wyrzuciłam. Może jeśli taka historia z tym poparzeniem to lepiej powiedz mężowi i razem zdecydujecie czy czasem nie warto by tego chociaż telefonicznie skonsultować z lekarzem?
brawo! to prawie rownoczesnie nasze cory kroczki porobily

dobry wieczór wieczornie! jejku jak dobrze, że mało nadrabiania
Ala dziś machneła drzemke 3h i wstała w wyśmienitym humorze po 13ej bardzo fajnie plan dnia wyglądał, bo raz, że wyspana i po konkretnej drzemce a dwa, że mimo wszystko szybko i sprawnie poszła spać tj.18:50 i od razu po odłożeniu do łóżeczka
dziś córa miała swój debiut na huśtawce i taaaaka radocha, jejku potem tatuś dołączył i jeszcze o lidla zahaczylismy, po południu wpadli znajomi i tak dzien szybko zleciał

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Violka-doczytałam, że wózek zakupiony no to udanych przejażdzek w nowej furze życzymy i mam nadzieje, że wypad na Mazury wypali
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-09, 23:16   #3274
kamilove
Zakorzenienie

Hej babeczki 😚

Gratuluję wszystkich kroczkow, raczkowania i zabkow tu szczególne wyróżnienie dla Goczkowej Hani ofc 😁🎈😊

Mori, Violka życzę Wam abyście były równie mocno zadowolone z wózka jak my 😃👍

Madzixx mam ten róż z MF jest super 😍 dużo lepszy od bourjois wg mnie.
A ja się skusilam m.in na korektor z Maybelline pod oczy który chyba Ty polecalas 😃

Nadia już prawie, prawie pozbyła się katarku, mnie jeszcze męczy ale jest lepiej. No i od kilku dni chodzi już tak konkretnie także nie mam chwili by wejść tu do Was na spokojnie, ciagle gonie za tym moim pedziwiatrem 😉

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Chciałam jeszcze napisać że zaskoczyli mnie w pracy, myślałam że od lipca będę bezrobotna, pisałam że kończy mi się umowa a że idę na wychowawczy to raczej mi nie przedluza bo nie praktykuje się tego a tu miła niespodzianka, zadzwonili i przedłuża ze mną umowę i to na czas nieokreślony (3 umowa z rzędu), także jestem happy 😃
Stary 2016-03-09, 23:20   #3275
madzixx88
Zakorzenienie

Kamilove-świetnie z umową
a róż pamietam, że polecałaś to wzięłam kolor 15 seductive pink, a Ty ktory masz?
oby Ci się korektor spisywał, ten dream lumi tak?
Stary 2016-03-09, 23:29   #3276
violka848
Zakorzenienie

Madzia dzięki
Kamilove dołączyliśmy do Twojego grona wózkowego To teraz chyba są 3 izzy 3 maggiki i 3 zipy Fajnie że pracodawca miło Cię zaskoczył
Stary 2016-03-09, 23:40   #3277
madzixx88
Zakorzenienie

Viola-jak tam po Olaplex? zadowolona?
ja myślę kiedy do fryzjera się wybrać i najpierw chciałam przed Ali roczkiem, potem przypomniałam sobie, że po drodze moje urki to wtedy lepiej a na koniec pomyślałam, że wcześniej jeszcze Wielkanoc takze za 2 tyg muszę isc
Stary 2016-03-09, 23:42   #3278
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Kamilove-świetnie z umową
a róż pamietam, że polecałaś to wzięłam kolor 15 seductive pink, a Ty ktory masz?
oby Ci się korektor spisywał, ten dream lumi tak?
Ten sam mam 😃
tak korektor ten lumi, maz się spisał dziś dzielnie, wracając z pracy skoczył do SP ze zdjęciami w tel wszystkiego co chciałam i Pani mu znajdowała 😂😉

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Madzia dzięki
Kamilove dołączyliśmy do Twojego grona wózkowego To teraz chyba są 3 izzy 3 maggiki i 3 zipy Fajnie że pracodawca miło Cię zaskoczył
😚
Czekamy na fotki nowych użytkowników na spacerze 😃
Stary 2016-03-09, 23:50   #3279
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Ten sam mam 😃
tak korektor ten lumi, maz się spisał dziś dzielnie, wracając z pracy skoczył do SP ze zdjęciami w tel wszystkiego co chciałam i Pani mu znajdowała 😂😉

😚
Czekamy na fotki nowych użytkowników na spacerze 😃
brawo dla męża i dla pani
ja stałam koło faceta, miotającego się między Maxfactorem a Maybelline, z telefonem przy uchu na koniec widziałam go przy kasie i dumny przekazał, że ma już wszystko
Stary 2016-03-09, 23:59   #3280
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
brawo dla męża i dla pani
ja stałam koło faceta, miotającego się między Maxfactorem a Maybelline, z telefonem przy uchu na koniec widziałam go przy kasie i dumny przekazał, że ma już wszystko
Hehe no mógł być z siebie zadowolony 😃

Ogarniam już też powoli roczek, kiecka już idzie, główny najważniejszy balon wielka cyfra 1 też 😁 pikery i baner będę robić na dniach, w końcu zdecydowałam się na kolorystyczny motyw przewodni 😃 jeszcze tylko ten tort mnie męczy, nie mogę się zdecydować ciągle między takim standardowym można powiedzieć a "naked cake"
Stary 2016-03-09, 23:59   #3281
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy.. z katarem... tzn Synek ma i tylko mama i mama... nawet babcia i dziadzia są bee...
Z dobrych wieści odebralismy auto i mąż swiruje, pucuje i takie tam a ja słucham mojej marudki spacerujacej z odkurzaczem (super pchacz nie ma co )

Tego artykułu nie czytam nawet bo odrazu mam przed oczami filmik dziecka w worku owodniowym po aborcji jak jeszcze żyło ; ( Boże jakie to jest straszne ; (
I w ogóle jakoś zimno. ..
Ale sieje dzisiaj dobry nastrój uhh nie ma co ..
Ide Nie będę zamulac ...
Oby katar zabkowy a nie na przeziebienie ✊
A autko nowe czy z warsztatu odebrane?

Cytat:
Cześć dziewczyny, szybko się zamelduje i pochwalę - Zosia zrobiła dziś swój pierwszy kruczek! Oczywiście od razu bach w moje ramiona, ale MAMY TO! Dla mnie to nie małe zaskoczenie, bo dopiero parę dni temu zaczęła wspinać się po meblach (z różnym skutkiem), a dziś juz cwaniakowala "bez trzymanki" - tak fajnie balansowala cialkiem, a później poprostu ruszyła w moja stronę!

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Oj... Ależ te dzieci to odkurzacze. Ja tez miałam takie żelowe naklejki z biedry, ale za bardzo Zosie korcily i zaraz po świętach wyrzuciłam. Może jeśli taka historia z tym poparzeniem to lepiej powiedz mężowi i razem zdecydujecie czy czasem nie warto by tego chociaż telefonicznie skonsultować z lekarzem?

Wow brawo dla Zosi kaski:

Cytat:
Na fb ktoś udostępnił. .. Nie będę Wam tu wklejać. .. dziecko z 25 tyg... lekarz je jeszcze dotykał a ono się ruszalo wylam dwa dni ;(

Gratulacje!

Boze biedne dzieciatka, ja to wgl jestem antyaborcyjna pod kazdym wzgledem a takie okrucienstwa to juz wgl mnie dobijaja

Cytat:
hehe agentka
dobrze, że wzięłaś te kremy, bo pytałaś mnie wcześniej ale z LRP nie uzywam przeciwzmarszczkowych, jednak o tych active c słyszałam, że dobre ja teraz przeprowadzam sobię kurację wiosenną oczyszczającą z Effaclar K
bylam przed 20 w SP i miałam szybko się obrobić a wyszłam przed 21 :O kolejki o dziwo długie nawet o tej porze. Wziełam 3 maski i szampon Elseve, maske Biovax, Effaclar K i Hydraphase pod oczy, róż wypiekany z Maxfactor i z chemii jeszcze paste i płyn Colgate, ręczniki papierowe i chusteczki Presto-wymiana za punkty(ale już mam prawie 800 to w koncu trzeba) i pampki za grosz. Takze bez szalenstw

ojjj ale na pewno nic jej nie będzie!

ok 2 h

zdrowka!

brawo! to prawie rownoczesnie nasze cory kroczki porobily

dobry wieczór wieczornie! jejku jak dobrze, że mało nadrabiania
Ala dziś machneła drzemke 3h i wstała w wyśmienitym humorze po 13ej bardzo fajnie plan dnia wyglądał, bo raz, że wyspana i po konkretnej drzemce a dwa, że mimo wszystko szybko i sprawnie poszła spać tj.18:50 i od razu po odłożeniu do łóżeczka
dziś córa miała swój debiut na huśtawce i taaaaka radocha, jejku potem tatuś dołączył i jeszcze o lidla zahaczylismy, po południu wpadli znajomi i tak dzien szybko zleciał

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Violka-doczytałam, że wózek zakupiony no to udanych przejażdzek w nowej furze życzymy i mam nadzieje, że wypad na Mazury wypali

Jeju czytam o tych waszych kremach i mysle sobie ze czas zebym i ja o czyms pomyslala. Nic z soba nie robie w tym kierunku

Fajny mialas dzien. Hustawka fajna sprawa

Cytat:
Hej babeczki 😚

Gratuluję wszystkich kroczkow, raczkowania i zabkow tu szczególne wyróżnienie dla Goczkowej Hani ofc 😁🎈😊

A ja się skusilam m.in na korektor z Maybelline pod oczy który chyba Ty polecalas 😃

Nadia już prawie, prawie pozbyła się katarku, mnie jeszcze męczy ale jest lepiej. No i od kilku dni chodzi już tak konkretnie także nie mam chwili by wejść tu do Was na spokojnie, ciagle gonie za tym moim pedziwiatrem 😉

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Chciałam jeszcze napisać że zaskoczyli mnie w pracy, myślałam że od lipca będę bezrobotna, pisałam że kończy mi się umowa a że idę na wychowawczy to raczej mi nie przedluza bo nie praktykuje się tego a tu miła niespodzianka, zadzwonili i przedłuża ze mną umowę i to na czas nieokreślony (3 umowa z rzędu), także jestem happy 😃
Gratuluje przeedluzonej umowy

U nas hmm nudy :P
Pogadala Nikola z babcia na skypie. Znaczy babcia gadala a Nikola jak zwykle martwa cisza a tylko jak sie z kims rozlaczymy to ona odrazu zaczyna paplac.
Maz wlasnie poszedl robic mozzarelle z pomidorami i drink wczorajszy dzisiaj wypity hehe. Co sie odwlecze to nie uciecze :P

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 00:05   #3282
kamilove
Zakorzenienie

O właśnie straszna ta historia z dzieciatkiem, to jest po prostu nie do wyobrażenia, zrozumienia 😢 i to zeby w takim szpitalu jeszcze, aż nie do wiary 😢😢😢
Stary 2016-03-10, 00:07   #3283
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe no mógł być z siebie zadowolony 😃

Ogarniam już też powoli roczek, kiecka już idzie, główny najważniejszy balon wielka cyfra 1 też 😁 pikery i baner będę robić na dniach, w końcu zdecydowałam się na kolorystyczny motyw przewodni 😃 jeszcze tylko ten tort mnie męczy, nie mogę się zdecydować ciągle między takim standardowym można powiedzieć a "naked cake"
ooo super, może byś podpowiedziała koleżance skąd te dekoracje pozamawiać? jaki motyw przewodni masz?

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Oby katar zabkowy a nie na przeziebienie ✊
A autko nowe czy z warsztatu odebrane?

Wow brawo dla Zosi kaski:

Boze biedne dzieciatka, ja to wgl jestem antyaborcyjna pod kazdym wzgledem a takie okrucienstwa to juz wgl mnie dobijaja

Jeju czytam o tych waszych kremach i mysle sobie ze czas zebym i ja o czyms pomyslala. Nic z soba nie robie w tym kierunku

Fajny mialas dzien. Hustawka fajna sprawa

Gratuluje przeedluzonej umowy

U nas hmm nudy :P
Pogadala Nikola z babcia na skypie. Znaczy babcia gadala a Nikola jak zwykle martwa cisza a tylko jak sie z kims rozlaczymy to ona odrazu zaczyna paplac.
Maz wlasnie poszedl robic mozzarelle z pomidorami i drink wczorajszy dzisiaj wypity hehe. Co sie odwlecze to nie uciecze :P
Kochana, Ty to stosuj 20+ a nie się martwisz hehe
u nas to samo z rozmowami, co prawda nie na skype a na tel
miłego wieczorku dla Was ja miałam ochotę na chwilę zapomnienia to mi mąż usnął hmm
Stary 2016-03-10, 00:58   #3284
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
ooo super, może byś podpowiedziała koleżance skąd te dekoracje pozamawiać? jaki motyw przewodni masz?

miłego wieczorku dla Was ja miałam ochotę na chwilę zapomnienia to mi mąż usnął hmm
No ale wgl cos zaczac stosowac trzeba :P
Ja tez wczoraj mialam ochote to tez mi usnal :P

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Cytat:
O właśnie straszna ta historia z dzieciatkiem, to jest po prostu nie do wyobrażenia, zrozumienia 😢 i to zeby w takim szpitalu jeszcze, aż nie do wiary 😢😢😢
Wlasnie.. Szpital "Swietej Rodziny" rzenada :/

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 07:11   #3285
cashmere
Zakorzenienie

Dobry!

Dziś nie spimy od 5.30, Szymek nas rozpieszcza hehe

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

KAMILOVE świetnie ze przedłużyli Ci umowę! Widać nie mogli stracić takiego dobrego pracownika

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 07:31   #3286
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
A ja myślę, że to jakiś fake. Przecież jest obowiązek ratowania dzieci urodzonych powyżej 20 tc. I właśnie 20 tc to górna granica do kiedy przeprowadza się aborcję. Poprostu nie wierzę w takie okrucieństwo...

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Dodatkowo portale typu prawy.pl, nie.com.pl nie traktowalabym poważnie. Przedstawiają one skrajnie prawicowe poglądy.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 07:48   #3287
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystko kolorystycznie będzie pudrowo, biało, szaro, srebrne ☺ balon zamówiłam stąd
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5995933372 taniej nie znalazłam, no oprócz ali ale już nie ryzykowalam bo nie wiem czy by doszło na czas😉 a resztę robię sama, kupiłam papiery kolorowe, teściowa podrukowala mi co potrzeba i będę działać. Wszystko można kupić u achpaper no ale dla mnie ceny mają ogromniaste więc są po prostu moja inspiracją 😉

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobry!

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

KAMILOVE świetnie ze przedłużyli Ci umowę! Widać nie mogli stracić takiego dobrego pracownika

dzięki 😘

Cytat:
A ja myślę, że to jakiś fake. Przecież jest obowiązek ratowania dzieci urodzonych powyżej 20 tc. I właśnie 20 tc to górna granica do kiedy przeprowadza się aborcję. Poprostu nie wierzę w takie okrucieństwo...

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Dodatkowo portale typu prawy.pl, nie.com.pl nie traktowalabym poważnie. Przedstawiają one skrajnie prawicowe poglądy.
Obyś miała rację.

Dzień dobry 😊 zostałam bezczelnie obudzona "z główki", jak żyć 😜
Stary 2016-03-10, 08:00   #3288
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko kolorystycznie będzie pudrowo, biało, szaro, srebrne ☺ balon zamówiłam stąd
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5995933372 taniej nie znalazłam, no oprócz ali ale już nie ryzykowalam bo nie wiem czy by doszło na czas😉 a resztę robię sama, kupiłam papiery kolorowe, teściowa podrukowala mi co potrzeba i będę działać. Wszystko można kupić u achpaper no ale dla mnie ceny mają ogromniaste więc są po prostu moja inspiracją 😉

dzięki 😘

Obyś miała rację.

Dzień dobry 😊 zostałam bezczelnie obudzona "z główki", jak żyć 😜
Fajny ten balon

Ja mam 6 balonów z Ali i zamowilam patyczki do nich na all. Muszę jeszcze tylko dokupić takich zwyklych.

jestem mamą
Stary 2016-03-10, 08:08   #3289
Konto usunięte

Cytat:
Hej babeczki 😚

dzieki za gratki i brawa dla Nadii za chodzenie,sie rozpedzila to powiadasz, że to level hard w opiece? super, że umowę Ci przedluzyli ☺ a zdradzisz w jakiwj branzy pracujesz?

Cytat:
Dobry!

no to ciut lepiej,jakies światełko w tunelu chociaz i tak z deka przesada. Moja o 6:30 wstała, ale ze 20 minut w nocy miala przerwe, no i znow pomógł bobodent, dawniej to mysle,że nie dziąsła ją bolały jak tak po nocach plakala,bo wcale dentinoxy itp.nie pomagaly.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 08:23   #3290
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:

Obawiam się ze to prawda bo słyszałam właśnie w wiadomościach w radiu
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 08:47   #3291
cashmere
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;57106131]dzieki za gratki i brawa dla Nadii za chodzenie,sie rozpedzila to powiadasz, że to level hard w opiece? super, że umowę Ci przedluzyli ☺ a zdradzisz w jakiwj branzy pracujesz?

no to ciut lepiej,jakies światełko w tunelu chociaz i tak z deka przesada. Moja o 6:30 wstała, ale ze 20 minut w nocy miala przerwe, no i znow pomógł bobodent, dawniej to mysle,że nie dziąsła ją bolały jak tak po nocach plakala,bo wcale dentinoxy itp.nie pomagaly.[/QUOTE]

A skład bobodentu bardzo się różni od składu dentinoxu?
Super że u Was dziala

jestem mamą
Stary 2016-03-10, 09:04   #3292
Konto usunięte

Cytat:
A skład bobodentu bardzo się różni od składu dentinoxu?
Super że u Was dziala
Nie różnią sie sklady,calgel,bobodent i dentinox to lidokaina. mi sie wydaje,ze nie działało dawniej (bobodent też,bo juz na wykonczeniu tubka),bo nie o to chodzilo po prostu. Albo jakies problemy ze snem,koszmary senne moze? Może brzuch bolal,a moze gdzieś w srodku te zeby,kij wie. Zreszta wczoraj w dzień i w nocy to tak raczej jevzaco plakala,a dawniej to ryki byly.

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2016-03-10 o 09:08
Stary 2016-03-10, 09:24   #3293
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ja po raz kolejny na nowo zainstalowalam apke bo masakra...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 09:26   #3294
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ja po raz kolejny na nowo zainstalowalam apke bo masakra...
Też się nacytowalam i mi wcieli :/ znowu mam problem :/ i czasami w ogóle nie łączy :[ tez odistalowalam ale pomogło na chwile :/
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 09:38   #3295
blackberry89
Zakorzenienie

A mi sie wydawalo ze dentinox ma oprocz lidokainy jeszcze jakies substancje. A bobodent chyba nie.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 09:49   #3296
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Też się nacytowalam i mi wcieli :/ znowu mam problem :/ i czasami w ogóle nie łączy :[ tez odistalowalam ale pomogło na chwile :/
No wkurzaja mnie nie wiem czemu, ale podejrzewam za mała pamięć w telefonie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 09:59   #3297
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:

Super brawo Zosia

Dzień dobry ale dzień fatalny :-( pada od rana i szarówka taka :/
Filipcio śpi a mi się nic nie chce

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:

To samo ostatnio mówiłam mojemu Tż Bo on zawsze że jedno dziecko by mu wystarczyło, tzn mogło by być drugie ale jedno też jest ok
A ja mu wtedy mówiłam że jak już kiedyś będzie drugie dzidzi to będzie mówił że nie wyobraża sobie jakby miało go nie być

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilove;57100546
[COLOR=Silver

[/COLOR]Chciałam jeszcze napisać że zaskoczyli mnie w pracy, myślałam że od lipca będę bezrobotna, pisałam że kończy mi się umowa a że idę na wychowawczy to raczej mi nie przedluza bo nie praktykuje się tego a tu miła niespodzianka, zadzwonili i przedłuża ze mną umowę i to na czas nieokreślony (3 umowa z rzędu), także jestem happy 😃
Miłe zaskoczenie, czyli możesz być spokojna super

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Viola-jak tam po Olaplex? zadowolona?
ja myślę kiedy do fryzjera się wybrać i najpierw chciałam przed Ali roczkiem, potem przypomniałam sobie, że po drodze moje urki to wtedy lepiej a na koniec pomyślałam, że wcześniej jeszcze Wielkanoc takze za 2 tyg muszę isc
haha miałam ostatnio te same dylematy bo najpierw Wielkanoc, później roczek a następnie komunia
Stary 2016-03-10, 10:07   #3298
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Hej

Czy w 10 miesiącu dziecku może włączyć się lęk separacyjny? Wszędzie ze mną, jak wyjdę z pokoju a ona zostaje w tyle to ryczy, co 5 sekund wspina mi się na kolana, nikt inny nie może wziąć jej na ręce... szalona po prostu
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 10:23   #3299
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej

Czy w 10 miesiącu dziecku może włączyć się lęk separacyjny? Wszędzie ze mną, jak wyjdę z pokoju a ona zostaje w tyle to ryczy, co 5 sekund wspina mi się na kolana, nikt inny nie może wziąć jej na ręce... szalona po prostu
E tam, kocha mamusie 😜
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 10:38   #3300
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A mi sie wydawalo ze dentinox ma oprocz lidokainy jeszcze jakies substancje. A bobodent chyba nie.
A faktycznie,dentinox ma nalewke z rumianku jeszcze.

Ciuszki Hani za małe próbuje pochowac i tak mi melancholijnie...

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej

Oj, stesknila się za mamusia Zuzia,życzę Ci żeby to chwilowe bylo. Jak tam się czujecie tak poza tym?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości