|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla miłośników BIEGANIA :)
Cytat:
Biegam, biegam Dopiero od 3 miesiecy, ale jak to uzaleznia! Biegam prawie codziennie w fitness klubie. Perpedes powiedz, czy po 3 miesiacach bieganie przez ok. 35 minut w tempie 12,5 km na godzine to dobry wynik? Bardzo chcialabym moc biegac w takim tempie przez godzine. Jak myslisz , ile zajmie mi osiagniecie takiej formy? Katie Holmes, hmmm, co powiesz o Pauli Radcliffe - 2:29, a niedawno urodzila coreczke (chyba 10 miesiecy temu). W sumie obie zasluguja na uznanie, w koncu Katie Holmes nie jest biegaczka tylko aktorka. 2 super-mamy
|
|
|
|
|
|
#2042 |
|
Przyczajenie
|
|
|
#2043 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
JEstem pod wrazeniem Katie Holmes
Ale skoro swojego czasu Oprah przebiegla ten sam maraton to naprawde kazdy jest w stanie to zrobic.
|
|
#2045 |
|
Raczkowanie
|
Inni sławni, którzy ukończyli maraton:
http://abcnews.go.com/Entertainment/...Index=1&page=1 http://completerunning.com/archives/...athon-runners/ |
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w planie przebiec moj wroclawski,ale nie wiem czy do przyszlego roku zdarze sie przygotowac.poza tym kontuzja kolana daje mi sie we znaki.
|
|
#2047 |
|
Raczkowanie
|
Ja się zastanawiam czy na wiosnę pobiec we Wrocku czy w Hamburgu
|
|
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podalam ta predkosc nie po to zeby sie chwalic, ale po to zebys mial informacje o moich mozliwosciach obecnie Nie mam pojecia jek bieganie na biezni elektrycznej ma sie do biegania w terenie, ale jedno jest pewne - 100 razy bardziej wole bieznie Po pierwsze nie jestem uzalezniona od pogody a w Londynie gdzie mieszkam ciagle pada. Po drugie dopiero co mialam skomplikowana infekcje ucha i nie zaryzykuje biegania przy 10 stopniach i przewiania (ten kto mial zapalenia ucha wewnetrznego mnie zrozumie ). Poza tym co za przyjemnosc biegac w centrum pelnego smogu miasta... Bieganie traktuje jako odstresowywacz, hobby, sposob na sprawnosc. Nie zamierzalam sie z Toba porownywac Prosilam tylko o ocene postepow... ![]() Cytat:
![]() Dla mnie w bieganiu chodzi przede wszystkim o mierzenie sie samemu ze soba, ze swoimi wlasnymi ograniczeniami. Gdybym miala porownywac sie z kimkolwiek innym nigdy nie znalazlabym w sobie motywacji. Biegam bo lubie, bo chce byc sprawna i zdrowa, wreszcie - biegam zeby kazdego dnia byc ociupinke lepsza w tym, dla wlasnej satysfakcji. |
||
|
|
|
|
#2049 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziewczyny koncze z bieganiem na ten rok, dzis pada u mnei snieg, do zobaczenia wiosna
|
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I do jakiego klubu nalezysz? Ja mam identyczny problem z wezlami chlonnymi i poceniem sie...dlatego bardzo jestem na tym punkcie wyczulona. |
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamiast kurtki mam bluzę od dresu, mam nadzieję, że ubrana na krótki rękawek będzie w sam raz
nie będę w takim razie osiadać zimą na laurach i będę biegać, chociaż kawałek codziennie, obieuję ![]() przepraszam, że ciągle o coś pytam, ale powiedzcie mi jeszcze, czy bieganie po betonie (chodniku, ulicy) jest mocno niewzskazane? Teraz biegam po puszczy kozienieckiej, ale za niedługo wracam do Poznania, a tam beton rządzi, przynajmniej w mojej okolicy i nie zawsze starczy mi czasu, żeby jeszcze po pracy jechać do lasku marcelińskiego... |
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bieganie po betonie jest troszke niefizjologiczne,poniewaz bardziej obicaza stawy kolanowe i nie tylko.ale jesli masz dobre buty,to nie jest tragicznie.jednak powinno sie biegac po miekkim podlozu,po tartanie lub trawie blackmagicone a skad jestes? jesli mozna wiedziec
|
|
|
#2055 |
|
Rozeznanie
|
Z Łodzi
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2057 |
|
Rozeznanie
|
hehe, no wlasnie dlatego
![]() A ten snieg to serio pada Podziwiam was dziewczyny, ja jak nie jest cieplo, to z domu ani rusz, tym bardziej biegac No chyba ze jest taka ladna mrozna zima, to spacery wtedy mile widziane!
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
Hej biegaczki i biegacze
![]() Ja wczoraj juz 40 minutek zrobilam ale jestem zadowooolona hi hi L- krnityna wydaje sie byc pomocna U mnie fajna pogoda w sam raz na bieganie , za godzinke wybiegam z domu
|
|
#2059 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
plus ryzuko udarów... Teraz jest mi dużo przyjeniej tylko ubrać się trzeba solidnie - ja mam czapkę, która chroni czoło, skronie i uszy, swetr z golfem a na to wszystko jeszcze sam golfik (- polecam, można to zrobić ze starej nogawki albo usztrykować samemu) i teraz nic mnie nie przewieje . A na dole to już lżej - spodnie dresowe, bawiełniana koszulka (jakoś nie mam przekonania do sztucznych tkanin). Na górę nieprzewiewną ortalionową bluzę z zapięciem pod szyję.
|
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
hair zgadzam sie z Toba
wlasnie wrocilam z trasy,40 minutek z moim TŻ'etem jestem z niego bardzo dumna,bo ja juz bardzo dlugo biegam,ale on w sumie niedawno zaczal i wiem ile mu to jeszcze trudnosci sprawia.a poza tym chyba podejme meska decyzje,zeby sie przygotowac do wroclawskiego maratonu ...
|
|
#2062 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też chyba skusiliście
... maroton pewnie za jkieś dwa trzy lata przy moich postępach, ale przynajmniej bedzie co wnukom opowiadać!
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Przyczajenie
|
Żeby wziąć udział w maratonie to trzeba być pełnoletnim?
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co sie orientuje to nie
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytalam Ciebie bo widze, ze sie znasz na tym i z gory dziekuje jesli bedziesz uprzejmy odpowiedziec na moje przyszle pytania (jesli sie pojawia).
|
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2067 |
|
Przyczajenie
|
Aha, dzięki
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmylilo mnie zdjecie na ktorym byly dzieci,ale pewnie to byl jakis bieg.
|
|
|
#2069 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

Dopiero od 3 miesiecy, ale jak to uzaleznia! Biegam prawie codziennie w fitness klubie. Perpedes powiedz, czy po 3 miesiacach bieganie przez ok. 35 minut w tempie 12,5 km na godzine to dobry wynik? Bardzo chcialabym moc biegac w takim tempie przez godzine. Jak myslisz , ile zajmie mi osiagniecie takiej formy?

... maroton pewnie za jkieś dwa trzy lata przy moich postępach, ale przynajmniej bedzie co wnukom opowiadać!