|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
VIOLKA super ze Adeczka juz dochodzi do siebie. Co ona polknela? Zelka? Bo nie doczytałam. Nasz tez co chwila ma coś w buzi ostatnio mu skorupke z orzecha wyciagalam masakra jak to trzeba uważać!
Z okazji Dnia Mężczyzny kupiłam mojemu nietypowy prezent hehe. Zestaw do wybielania zębów ten nowy z blend-a-med ![]() BLACK pewnie ze lepszy krótki spacer niż żaden ! BOLECZKA kciuki za rozszerzenie działalności paznokciowej! ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- KAMILOVE super ze tak z praca się poukladalo ciesze się razem z Tobą! ![]() MAJKA i inne dziewczyny po 30 - co do kremów to radziłabym jednak używać juz przeciwzmarszczkowy przynajmniej jeden - na dzień lub na noc. Choć te nocne są bogatsze w skladniki aktywne,wiec lepiej żeby to był ten
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie to samo, wala się po mnie, bije mnie, najlepsza poduszka to mój brzuch...
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Co do kaszki to my zostaliśmy przy starym systemie i jemy tylko wieczorem kolo 18. OK 120 ml wody 4 miarki mm i kaszka na oko tak żeby fajnie się łyżeczka karmilo i nie spadalo
|
#3364 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
zwłaszcza jeśli chodzi o skórę wokół oczu bo tam najprędzej widać upływający czas. Na twarz polecam też używać co kilka miesięcy serum pod krem. Ja właśnie wykanczan serum z kolagenem i kwasem hialuronowym. Po 30 -tce warto szukać takich składników jak Wit C i E, kolagen, elastyna, oleje :arganowy, migdałowy, avocado, marula, różany, kwas hialuronowy, kwas migdałowy, koenzym Q10, peptydy. To tak z grubsza napisałam, bo wiadomo ze tez zależy dużo od rodzaju cery
|
|
#3367 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pięknie pojedzone i pospane 👏🏻 Cytat:
Kobieta pająk nagraj chętnie obejrzę, moja tak nie robi.Cytat:
Uśmiech numer 1 prefekt opanowany zazdroszczę doleczków- uwielbiam Adka dziś też do recepcjonistki się szczerzyła u do starszego dziadeczka i coś mu opowiadała ![]() Cytat:
Żelka, ale nie jadalnego... Tylko kawałek bożonarodzeniowej żelowej dekoracji którą się przykleja na okno ![]() Cytat:
Z fixem pewnie też pysznie smakuje ja staram się unikać gotowców 😛 Dzięki za rady, mnie dotyczą Ja kremów 30 + używam, chociaż mieszam, ciągle coś innego. Słyszałam nawet że raz na jakiś czas dobrze byłoby zastosować opakowanie kremu no 40+ w moim przypadku- prawda to ? Nie pamietam już gdzie to wyczytałam.---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Hania a co za serum wykańczasz ? Poleć mi
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Hania-tez sie podpinam o pytanie o serum
![]() Ja używam kremu i serum evree z olejkiem różanym a teraz tez effaclar k złuszczający (czytałam, ze na wiosnę i jesien sie go powinno stosować) z jakims kwasem i retinoidami jest chyba Pod oczami mam faktycznie najbardziej sucha skore ![]() Brawa za obiadek ![]() ![]() Mamusie dziewczynek, daje cynk, bo przypadkowo kupiłam w lidlu spódniczkę z tej serii 'i love denim' i jest swietna, rozkloszowana, Ala cudnie w niej wyglada, takze polecam a całe 24,99
|
#3369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolagen myślałam że wskazany po 50 hehe nie znam się w ogóle. Co za serum używasz? ![]() Cytat:
A ja nie miałam pomysłów na obiady i teraz często robię pomysł na. 3-4 skladniki i obiad bez wymyślania. Niezbyt zdrowo ale to na jakis czas. Z kotani jest fajna przyprawa do potraw chińskich. Używam jej i curry Cytat:
Widziałam te spódniczki. Którą wzięłas? W Hajnówce jest ![]() Fajne sa dwa tomy z serii 365 bajek Disneya ale trudno już je dostać.
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dziś w pracy, wypisalam wniosek urlopowy i już jest konkretna i pewna data mojego powrotu. Ehh..
|
#3372 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
śliczny 😍 ale podobno najwcześniej dla dwulatka taki rowerek Cytat:
popielato niebieska brzmi super 😃 Cytat:
fajny prezent 😃 Nadia na domek ale rzadko w nim przesiaduje 😉 Cytat:
brawa za apetyt 👏 Cytat:
Polecasz jakiś krem przeciwzmarszczkowy pod oczy?
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę moje podanie o wychowawczy poprawic na dqlszy termin a wolalabym wrocic w listopadzie
|
|
#3374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jednak idealna wrzuć fotkę Ali w spódniczce![]() Cytat:
Zawsze to szybko mój mąż to woli takie standardowe dania i nigdy nie robiłam "pomysłu na albo sama coś robię albo skądś mąż przywozi albo niema wcale hehe ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Ehhh jak się niechce co :/
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Majka-tę w serduszka
Slodka taka ![]() Viola-nie jest taka idealna, bo w brzuszku luźna (o dziwo ) ale na dlugosc jest dobra zastanawiam sie czy troche gumy nie zlapac, jutro moze zrobie fotę
|
#3376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serum tym razem kupiłam z firmy delia były jakiś czas temu w biedrze po 10 zł starczyło mi na jakieś dwa tyg. Ja ogólnie lubię polskie kosmetyki i apteczne tez. Cytat:
Cytat:
To kiedy ta data?
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Hania-nie mam trądziku ale mam rozszerzone pory i czytałam, ze ten krem je zwęża
czasem jakies zaskórniki sie pojawia ale ogólnie jest git te dwa kremy co poleciłaś to znam i stosowałam kiedys juz glyco A jest dosc agresywny, Almond peel swietny, nawet miałam go kupić niedawno
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Hanka - mogłabyś polecić jakiś niebardzo drogi ale dobry kolagen
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
KAMILOVE ja wypróbowałam trochę kremów pod oczy, tańsze i droższe i ogólnie ja mam wrażliwe jak pierun oczy i mi podpasowal taki tani krem rival de loop revital Q10. On jest tylko w rossku.
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słodka to prawda
|
|
#3381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oj nie.. Cytat:
|
|
#3382 |
|
Rozeznanie
|
Już w ogole nie nadążam za wami. Ale dobrze mi pracy. Dopiero teraz widze jak strasznie "rozklapciałam się" w domu przez ten rok.
A przyszlam sie pożalić, bo teść odwalił kiche. Teraz on ma dyżur z Bib i zgłosił, że chce z nią jechać w czwartek do domu. No spoko, zwłaszcza, ze i tak jutro po pracy mieliśmy tam wszyscy pojechać na weekend. Tylko nie powiedział, że jedzie, bo ma jakieś spotkanie i zostawi na dwie godziny Bibsa sam na sam z osiemdziesięcio paroletnim dziadkiem TŻa. Ja do dziadka nic nie mam, ale jak on tam umrze albo co. Najbardziej mnie boli, że temu człowiekowi nie przyszło do głowy poinformować rodzicow, że zostawia ich dziecko pod czyjąś inną opieką. jakbym pożyczyła jego samochód i udostępniła go na dwie godziny jakiejś staruszce, to ciekawe, czy by był zachwycony :P odwala mi od tego macierzyństwa, czy też byście się wkurzyły? |
|
|
|
#3383 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja się tak odzwyczaiłam że będzie masakra jak jeszcze po całym wychowawczym będzie trzeba iść do pracy..
![]() Filip śpi od 19 , ja popijam herbatkę, idę chyba oglądnąć jakiś film z Tż
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cashmere - jeszcze trochę do tego 9 maja a jak wrócisz to będziesz zadowolona. Tak myślę
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak w nowej pracy?
|
|
#3386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już czuje jak się wkurzam w pracy, ale mam nadzieję że się to dobrze puklada z życiem rodzinnym.
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Przyznam się bez bicia ze poczytałam co u Was ale nie umiem się odnieść bo dzisiaj głowa nie ta... :-/ Byliśmy wczoraj u lekarza z Olafem z tym siusiakiem - stan zapalny się zrobił i dobrze że od razu zareagowałam. Musimy smarować i cały czas przemywać .. ale widzę ze dzisiaj juz delikatna poprawa jest... Dzisiaj Olafem zajmował się mój tata i... moje dziecko przy nim zaczyna chodzić... Szok. Dzisiaj już kilka razy było po 5 kroków i ma póki co taka odwagę w sobie bo widać ze mu się to spodobało... Wczoraj widziałam się z Koperco - trochę nas poniosło he he no i w związku z tym dzisiaj mam mega ciężki dzień... dopiero mnie puszcza powoli - super było - ekstra Dziewczyna :-D Ciesze się ze mój tata dzisiaj przejął warte bo nie wiem jakby ten dzień wyglądał ... Miłego wieczoru Babeczki
|
|
|
|
#3389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Cytat:
Aaaaa!!! Widziałaś się z Koperco! Ekstra! Tyle km Was dzieli a tu o spotkanko w Krakowie ![]() Super, że tata mógł Wam dziś pomóc ![]() I brawa dla Olafka 👏🏻 ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
Też bym się wkurzyła... Ale nic się nie stało tak ? Mówisz że odżyłaś w pracy, fajnie ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
To trochę może złap jeśli chcecie teraz nosić albo szelki kup ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Hania dziękuję bardzo za wyjaśnienia! Czyli teraz jest dobry moment na taki krem serum
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2016-03-10 o 20:50 |
|||
|
|
|
#3390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zazdroszczę spotkania! Takie w cztery oczy hehe Z Krakuskami nie po drodze a z nadmorska Koperco się udało
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Kurczak po chińsku 

Czyli teraz jest dobry moment na taki krem serum