|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
gizelcia ale piszesz ze go teraz nie ma w domu to ubierz sie wez mala i idz do mamy chodziasz na pare dni... powiesz ze musisz odpoczac i mama ci musi pomoc przy malej czy cos w tym stylu moze wtedy on cos przemysli... przeciez sila ci chyba jej nie zabierze????chyba ze sie myle...
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelciu idx połóż się, przytul do siebie Oliwcię i przemyśl sobie problem. Zrobisz jak zadecydujesz ale myślę, że powinnaś o sytuacji powiedzieć komuś z rodziny: mamie, rodzenstwu, zeby w razie czego wiedzieli coi się dzieje w Waszym związku
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja już zmykam. Zaraz TZ przyjdzie i spróbujemy jakoś uczcić naszą rocznicę
Miłego wieczoru |
|
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!!! Gizelciu dziewczyny mają rację - nikt nie odbierze Ci dziecka a zwłaszcza on!!!! O to nie masz co się martwić! A wiesz ile razy mój mąz w złości mówił że jak się rozwiedziemy to mi nie odda dziecka??? Ale ja i tak wiem że w Polsce rzadko kiedy facet dostaje dziecko. Więc uspokój się i zajmuj się dalej małą.
ja22 wspaniale że słyszałaś jak Twojemu małemu cudowi bije serducho, niezła jazda co???? Ja też nie mogłam uwierzyć że to co słyszę to serducho mojej niuni. Słuchajcie, byliśmy dziś u lekarza - Gabrysia ma zapalenie oskrzeli, to jest takiś wirus, jest na kolejnym antybiotyku :-( ja się poprostu zastrzele ! Kiedy ja wyleczę to dziecko???
|
#1655 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ray hmm to nie jest takie proste... Kto nie przezyl to nie zrozumie... To, ze mialaby sie usprawiedliwiac to sie wcale jej nie dziwie, bo sama mialabym mysli, ze moze jednak sie uda i na drugi raz sie takie cos nie powtorzy... Sama wszystkich usprawiedliwialam cale zycie, niestety bo sama siebie krzywdzilam... Tak dziala psychika :/
Agatko są granice, o których kazda powinna pamietac... Wierze, ze będziesz wiedziała kiedy taka decyzje podjac... Agatko trzymam kciuki za Wasza rodzine Moze sie wszytsko ułoży, moze bo tego nie wie nikt...
|||||||||||||||||||||
|
|
#1656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez oczywiscie trzymam kciuki pozytywnego rozwiazania tego problemu ... chodz ja w zmiane jego nie wierze ale wierze ze sytuacja moze sie pozytywnie rozwiaze
dobra dziewuszki ja lecem do meza ![]() orzeszek ty to sie masz z tymi chorobskami zdrowiejcie i badz silna taki okres chorobowy widac
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku niech zrobią małej wymaz bo tak to mogą przepisywać jej antybiotyk po antybiotyku ....
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękujemy Pomidorko |
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najdziwniejsze jest to że mąż ma to samo, tyż zapalenie oskrzeli
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Ray, nie mozna z góry człowieka skreślać. to by oznaczało, że wszystkich przestępców trzeba od razu wieszać, a ludzie nigdy nie moga popełniać błędów i ich naprawiać.
Mam nadzieję Agatko, że dojdziecie do porozumienia, a twój mąż przejrzy na oczy i się zawstydzi |
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko odezwiesz się dzisiaj do nas?????Co u Ciebie słychać?
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
A mieszkacie gdzieś gdzie może być jakaś wilgoć w powietrzu? Bo znajoma w domku jednorodzinnym i nawet by się nie spodziewała, że tak grzybki niewidzialne latają
![]() Może to nie uczulenie, ale zawsze warto sprawdzić. Może po prostu nadszedł czas choróbsk i już. Będzie dobrze, tylko ty się tam trzymaj |
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitka pewnie z wnusią na pw klaftuje, nie przeszkadzać
Niech pociesza |
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1666 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku ja tak bylam leczona jak malutka bylam, lekarka leczyla mnie na cos zupelnie innego
az w szpitalu wyladowalam i wtedy lekarze sie ockneli ze byla zla diagnoza
|||||||||||||||||||||
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też nie odpisała. Pewnie jej smutno, albo ma rozmowę. Oby miała rozmowę z mężem, a on lepiej żeby przepraszał
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
To do Madzi jak tu zajrzy
Zdjęcia są olśniewające, sesja zapiera dech w piersiach! Miałas przepiekna sukienke i cudnie w niej wygladałas. zreszta, oboje byliscie piękni i widać że bardzo szczęśliwi Aż miło się ogląda!
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra mojej mamy żyje w związku i żyje w nim już ponad 25 lat, były kłótnie, bijatyki, policja w domu, ucieczki do rodziny...
Ale żyją tak już szmat czasu i ogólnie bilans jest po stronie tych lepszych dni, widać obojgu to pasuje, a dzieci? dzieci nie mają wyboru i nie znają innego niż to , zycia... |
|
|
|
#1670 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
To dla przykładu też moge podać siostre mojej mamy... Zwiazek 20letni...
Mąż ciotke bił, zdradzał, kasy nie dawał na dzieci, ale powiedział, że sie nie wyprowadzi i tak zyja do dzis... Ona mu robi obiady itd.... To, że to jest chore to malo powiedziane, ale prawdziwe hmmm Ja tego faceta nie toleruje, to nie jest dla mnie wujek, mimo, ze nic mi nie zrobil...
|||||||||||||||||||||
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
pomidora ja nie skreslam ludzi... wierze ze moga sie zmienic ale poczytaj wiadomosci gizelci ze starych watkow naszych ciagle cos bylo nie tak i nie byly to blache rzeczy dlatego ja nie wierze w jego zmiane bo juz nie raz ja przepraszal obiecywal ze sie zmieni a ciagle widac jak jest
zycze im najlepiej ale zeby sie zmienic trzeba chciec... i przykro jak sie czyta takie rzeczy tym bardziej ze maja mala corcie ktora teraz potrzebuje milosci a nie bijatyk... ech... ja juz ide ogladac foteczki bo widze ze mam wiadomosc ![]() ja ostatnio ogladam film z wlasnego wesela nawet moj maz sie wkrecil ze cale 4 h obejrzal naraz hehehe i wpatrzony byl hehe a myslalam ze to kobiety sa takie sentymentalne tylko ![]() jej dziewczyny ja juz mam dosc mojego tradzika nie chce tak wygladac jeszcze 4 mc buu
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Madziu, wyżej napisałam moje wrażenia z oglądania zdjęć dla ciebie
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podajecie tu takie rozne przyklady...jja tez znam jeden..moja przyjaciolka, zalowala ze wyszla za faceta juz dzien po slubie. Skonczylo sie rozwodem, ale przez 6 lat z znim zyla i dala soba pomiatac na wszytsie strony, bo jak twierdzi bala sie i bylo jej wstyd. Nawet bliskiej rodzinie nic nie powiedziala. Teraz sie leczy...grozi jej oddzial zamkniety. Oczywiscie normalnie funkcjonuje, pracuje, ale mimo wszystko o tym co mialo miejsce nie moze zapomniec. Trudno przewidziec jak potocza sie czyjes losy...nie chce straszyc Agatki, to tylko przyklad, jeden z tysiecu. Na to, ze kobiecie jest naprawde ciezko nawet jak zdaje sobie sprawe w co wdepnela. Bledy popelniamy wszyscy... |
|
|
|
|
#1674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokladnie tak samo mysle |
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
a i obejrzalam foteczki ze slubu super sa strasznie ich duzo hihi ale bardzo ladne...
wielkosciowo jestescie podobni jak ja z mezem hihi ja tez jestem duza nizsza
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Diewczyny, dziieki wielkie za komplementy...
Ray, zgadza sie, ja jestem malutka...to juz chyba wszyscy wiedza ![]() Kochane, boli mnie jakos dziwnie brzuszek. Od wczoraj mysle o fasolkowaniu i czy sie udalo...i jakis lek mnie napawa, a czasem radosc.. Boziu...jeszcze nic nie wiem, a juz mam hustawki |
|
|
|
#1677 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Bede dziewczynki, ale @ mam dostac dopiero za tydzien a wiem, ze test wczesniej i tak nic nie wykaze, wiec czekamy
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
No to trzymamy kciuki żeby już @ nie przyszła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

Moze sie wszytsko ułoży, moze bo tego nie wie nikt...

az w szpitalu wyladowalam i wtedy lekarze sie ockneli ze byla zla diagnoza