Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-10, 15:03   #2791
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Też Wam dzisiaj wyskakuje error na wizażu?
Ile ja już razy próbowałam cokolwiek napisać grrrr.

Off makijażowy - odkryłam kolejną perełkę z Golden Rose. Ta marka nie przestaje mnie pozytywnie zaskakiwać. Puder matujący testuje od miesiąca. Nie miałam w życiu lepszego pudru! Lekki, ładnie napimentowany, nie wchodzi w załamania i co najważniejsze trwale matuje. GR bije na łeb maca!
Maxi ostatnio podała ten puder jako najbliższy zamiennik dla pudru Z Senny, który jest jej Kwc. Jeszcze bardziej czuję się na niego suszona, tym bardziej, że w końcu zuzyję puder bambusowy z BU
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 15:08   #2792
LifeManagerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Ej, czy Wy parujecie skarpetki przed włożeniem do pralki lub przy wieszaniu? W sensie wieszacie je parami? Ja tak właściwie nigdy nie robię i mam pełno pojedynczych egzemplarzy. TŻ pyta jak to możliwe że wraca tylko jedna, a mi je chyba pralka zjada Wydaje mi się, że przy segregacji np. szare skarpetki raz lądują mi z ciemnym, a raz z jaśniejszym praniem...no ale kiedyś i tak powinny obie wrócić a jakoś nie wracają. No i jak się wtedy gubią czarne lub białe?
A propos zjadania skarpetek przez pralkę
https://www.facebook.com/97526078254...43127/?fref=nf
P.s. Ja nie sprawdzam, mam jeden wielki skarpetkowy misz masz i też mam wrażenie, że kilka sztuk zaginęło w akcji.
LifeManagerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 15:08   #2793
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Off makijażowy - odkryłam kolejną perełkę z Golden Rose. Ta marka nie przestaje mnie pozytywnie zaskakiwać. Puder matujący testuje od miesiąca. Nie miałam w życiu lepszego pudru! Lekki, ładnie napimentowany, nie wchodzi w załamania i co najważniejsze trwale matuje. GR bije na łeb maca!
To ten zachwalany ostatnio przez Maxi? Również czuję się skuszona, zwłaszcza, że kończy mi się mój Lumene. Myślałam właśnie wcześniej o transparentnym w kompakcie z MACa, ale teraz już nie jestem co do tego przekonana
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 15:09   #2794
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Też Wam dzisiaj wyskakuje error na wizażu?
Ile ja już razy próbowałam cokolwiek napisać grrrr.

Ten puder jakoś konkretniej się nazywa? Żądam więcej informacji
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 15:30   #2795
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
a orientujesz się może czy przy redukcji z większej wagi też mniej więcej takie ilości? Bo mam założenie 50-70g przy 1800kcal, a na wieeeelu stronach czytałam, że to zdecydowanie za dużo
z większej wagi czyli ile? ja mam teraz 65-70g (licząc tylko te główne źródła), wagę utrzymuję. niedługo będę wchodzić na redukcję, ale na pewno nie zejdę niżej z tłuszczami niż 50g i to i tak pod sam koniec.

a co do potliwości: bardzo polecam fioletowy etiaxil, w ogóle nie piecze. miałam też niebieski, ale on mnie piekł

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 15:34   #2796
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Maxi ostatnio podała ten puder jako najbliższy zamiennik dla pudru Z Senny, który jest jej Kwc. Jeszcze bardziej czuję się na niego suszona, tym bardziej, że w końcu zuzyję puder bambusowy z BU

Nie o tym pudrze mówię. Ten, o którym mówiła Maxineczka jest w ogóle stacjonarnie dostępny tylko w dwóch punktach - w Elblągu i Rumii, bo pytałam się jakiś czas temu. I będą go w ogóle wycofywać ze sprzedaży, o czym Maxi nie powiedziała.

Ja mówię o tym
http://www.cocolita.pl/pudry/golden-...-prasowany-105

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
To ten zachwalany ostatnio przez Maxi? Również czuję się skuszona, zwłaszcza, że kończy mi się mój Lumene. Myślałam właśnie wcześniej o transparentnym w kompakcie z MACa, ale teraz już nie jestem co do tego przekonana

No właśnie to nie ten, o którym mówiła Maxi . Jeżeli masz ochotę na ten zamiennik Senny , to lepiej się pospiesz, bo będą go wycofywać, nawet dzisiaj na stoisku się pytałam, jak kupowałam bronzer

Edytowane przez bubus900
Czas edycji: 2016-03-10 o 15:37
bubus900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 16:28   #2797
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Ej, czy Wy parujecie skarpetki przed włożeniem do pralki lub przy wieszaniu? W sensie wieszacie je parami? Ja tak właściwie nigdy nie robię i mam pełno pojedynczych egzemplarzy. TŻ pyta jak to możliwe że wraca tylko jedna, a mi je chyba pralka zjada Wydaje mi się, że przy segregacji np. szare skarpetki raz lądują mi z ciemnym, a raz z jaśniejszym praniem...no ale kiedyś i tak powinny obie wrócić a jakoś nie wracają. No i jak się wtedy gubią czarne lub białe?
ja ostatnio odkryłam rozwiązanie tej tajemnicy

paruje na suszarce

Marta u Wedla
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 16:30   #2798
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez elunka01 Pokaż wiadomość
[COLOR="DimGray"]
Tak przy okazji, ma któraś z was problem z nadpotliwoscią? Czy znalazłyscie coś skutecznego?
Hm... Ugryzę temat potliwości z innej strony. Nie mam aż tak wielkiego problemu z poceniem się pod pachami, na stopach itp. W zwykłe dni wystarczy antyperspirant drogeryjny, na upały nic nie pomoże długofalowo. Mam jednak je-bi-tny problem z poceniem sie twarzy i karku [za uszami]. No +20 na termometrze i leje mi się z ryjca woda [najbardziej brwi, broda i pod nosem]. Tabletki w ogole to jakaś bajka medialna, szałwie piję w miare regularnie ot tak parę lat [to pewnie pomaga na potliwosc pach itp, po prostu lubie smak szałwi]. Do ślubu płakałam, że cała tapeta mi spłynie zanim dojade do kościoła... Znalazłam jedyny w miarę nadający sie do blokowania potu na twarzy preparat - Odaban. Z racji, że chciałam nie opocic sukni i podziałać z twarzą to zaryzykowałam. Pod pachami delikatnie szczypał pierwsze 3-4razy. Na twarzy czułam jakby mrówki [nakładałam punktowo wacikiem]. Sprawdził się [wczesniej na lato uzywałam pod pachy miałam etiaxil czerwony i takie meeeh, ziaja bloker to w ogole nic nadzwyczajnego jak normalny antyperspirant]. Podsumuję tak, w dniu ślubu w cieniu były +32 stopnie miałam chyba jako jedyna suche pachy a makijaż przetrwał długie godziny bez świecenia. Nie wyrządził mi krzywdy na buzi [mam normalną cere w kierunku do suchej, wrażliwą i nadreaktywną] co prawda wysuszył owe partie gdzie intensywniej go stosowałam ale na noc treściwe kremy dawały radę na tyle, że nie było tagedii schodzącej/sypiącej się skóry. Pod pachami po 2 tygodniach stosowania bez zmian, podrażnień, bólu czy pieczenia.
Nie używam go stale, jedynie na lato gdzie temperatury rosną a twarz mi zalewa potop szwedzki, wtedy też psikam paszki. Się rozpisałam...

Cytat:
do prania wrzucam kolorami nie patrze czy są pary szczególnie, że większość moich to całe białe a meża czarne gdzie rożnią się jakimś drobnym nadruczkiem/emblematem. Nie wieszam parami tylko jak leci, ściagam to wszystkie do jednej miski i wtedy paruje i wrzucam do szuflad. Te pojedyńcze co zostajązwijam w kłębek niesparowanych i z czasem sie odnajdują dwie połówki Mąż za to jak wiesz to parami, bo jak ściąga to od razu zwija w kłębek. Problem mam jedynie z skarpetami meża, gdy na jednej pojawi sie dziura to ja wywala a drugą podrzuca do prania więc z czasem skumuluje mu się pula niesparowanych.

A propo tłuszczy... Wersja KatOsu do mnie nie przemawia, jej doktor też nie. Jestem nauczona jak, któraś z Was pisała już, że w tłuszczach rozpuszczają się witaminy i są one niezbędne w diecie, jednak powinny być zbilansowane. Raczej nie dodawałabym do owsianki oleju kokosowego [czy ogolnie oleju] gdy sypie do niej jakieś orzechy. Tak zrobiła w vlogu AdaGada- ale co kto woli

Poza tym Mentosik to moje crush psiakowe
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 16:55   #2799
bubus900
Zakorzenienie

Dla dziewczyn, które zainteresował ten puder, o którym mówiłam wyżej.
Ja mam odcień 105, jest bardzo drobno zmielony, nie ma drobinek, fajna pigmentacja, to nie jest puder transparentny - widać, gdzie go nakłada się na twarz. Jest aksamitny w dotyku, po chwili stapia się z cerą, dając piękne miękkie wykończenie. Nie włazi w załamania, cudownie pachnie i matowi tak na 6- 8 h bez poprawek. Odkąd go mam, używam tylko korektora pod oczy i przypudrowuje pudrem. Cudo.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Dziewczyny, co jest z tym wizażem dzisiaj? W każdej przeglądarce i nawet na telefonie wyskakuje mi co chwila jakiś błąd. Też tak macie?
Stary 2016-03-10, 17:00   #2800
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Nie miałam na myśli prania jedna w drugiej, ale sprawdzania czy obie idą do pralki. Ja nie sprawdzam Parami też raczej nie wieszam, w ogóle niedawno dopiero zauważyłam że niektórzy tak robią Nigdy bym sama na to nie wpadła...a programy typu PPD uwielbiam.

Ja mam zrycie i przed włożeniem do pralki sprawdzam, ale tylko dlatego, że kiedyś nie sprawdzałam i okazywało się, że czyste są tylko te z różnych parafii.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 17:04   #2801
surpi
Raczkowanie

Polecam z dźwiękiem https://gifs.com/gif/kROBvY[/QUOTE]
surpi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 17:15   #2802
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Dziewczyny, co jest z tym wizażem dzisiaj? W każdej przeglądarce i nawet na telefonie wyskakuje mi co chwila jakiś błąd. Też tak macie?
Ja mam tak samo.
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 17:32   #2803
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

Marta u Wedla
strasznie się dziewczyna zestresowała
Stary 2016-03-10, 18:04   #2804
201606201142
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
strasznie się dziewczyna zestresowała
Marta sobie bardzo dobrze poradziła. Mało kto jest takim zwierzęciem medialnym żeby od razu przy pierwszym wyreżyserowanym filmie gdzie jest pewnie sporo nieznajomych osób był supernaturalny i nie było po nim widać stresu. Jak na taka sytuację Marta i tak zachowywała się dosyć naturalnie. Pozytywnie mnie zaskoczyła. Ale ludzie tak lubią wyciągać to, że po kimś widać stres, jakby to było coś nadzwyczajnego.
201606201142 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 18:09   #2805
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość

wtf?
ten komentarz mnie rozbawił
Cytat:
pewnie zobaczyl puste opakowanie po frytkach w torebce deyn
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 18:10   #2806
201606201142
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Hm... Ugryzę temat potliwości z innej strony. Nie mam aż tak wielkiego problemu z poceniem się pod pachami, na stopach itp. W zwykłe dni wystarczy antyperspirant drogeryjny, na upały nic nie pomoże długofalowo. Mam jednak je-bi-tny problem z poceniem sie twarzy i karku [za uszami]. No +20 na termometrze i leje mi się z ryjca woda [najbardziej brwi, broda i pod nosem]. Tabletki w ogole to jakaś bajka medialna, szałwie piję w miare regularnie ot tak parę lat [to pewnie pomaga na potliwosc pach itp, po prostu lubie smak szałwi]. Do ślubu płakałam, że cała tapeta mi spłynie zanim dojade do kościoła... Znalazłam jedyny w miarę nadający sie do blokowania potu na twarzy preparat - Odaban. Z racji, że chciałam nie opocic sukni i podziałać z twarzą to zaryzykowałam. Pod pachami delikatnie szczypał pierwsze 3-4razy. Na twarzy czułam jakby mrówki [nakładałam punktowo wacikiem]. Sprawdził się [wczesniej na lato uzywałam pod pachy miałam etiaxil czerwony i takie meeeh, ziaja bloker to w ogole nic nadzwyczajnego jak normalny antyperspirant]. Podsumuję tak, w dniu ślubu w cieniu były +32 stopnie miałam chyba jako jedyna suche pachy a makijaż przetrwał długie godziny bez świecenia. Nie wyrządził mi krzywdy na buzi [mam normalną cere w kierunku do suchej, wrażliwą i nadreaktywną] co prawda wysuszył owe partie gdzie intensywniej go stosowałam ale na noc treściwe kremy dawały radę na tyle, że nie było tagedii schodzącej/sypiącej się skóry. Pod pachami po 2 tygodniach stosowania bez zmian, podrażnień, bólu czy pieczenia.
Nie używam go stale, jedynie na lato gdzie temperatury rosną a twarz mi zalewa potop szwedzki, wtedy też psikam paszki. Się rozpisałam...
Robiłaś jakieś badania pod tym kątem? Mam ten sam problem i się doszukuję jakiś głębszych przyczyn w tym.
Stary 2016-03-10, 18:14   #2807
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez micropig Pokaż wiadomość

Robiłaś jakieś badania pod tym kątem? Mam ten sam problem i się doszukuję jakiś głębszych przyczyn w tym.
Nie robiłam badań pod tym kątem. Poprzednia lekarz rodzinna stwierdziła że to mix hormonów i tradycyjne "schudnij!". Obecny podejrzewa hormony [nie ma co ukrywac tarczyca do wyciecia], powiedział, że jak się uporamy z tarczyca i unormują mi wszystko a sytuacja sie nie zmieni to będziemy drążyć. Moja mama twierdzi ze to geny bo ojciec miał podobnie.
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 18:31   #2808
ladybird1395
( ͡° ͜ʖ ͡°)

GG do ladybird1395

Cytat:
Też, i na forum, i na stronie głównej.
ladybird1395 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 18:47   #2809
Radzka
Zadomowienie

Wracając do Życia według Elizki:
https://www.facebook.com/ElizaWarsaw...type=3&theater

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 18:49   #2810
mangosteen
Raczkowanie

Złamałam się i obejrzałam, gdy przeczytałam o Fuercie. Ale w sumie nic ciekawego na ten temat nie powiedziała.

Ostatnio pisałyście, że szusz spadły statystyki, a ona w filmie się jara, że tyle jej przybyło subskrypcji i że to prezent urodzinowy

Szkoda, że nie umiem robić tych fajnych gifów Pod koniec filmiku jest taka idealna do tego scena z wystawianiem jęzora
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 18:50   #2811
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Nie robiłam badań pod tym kątem. Poprzednia lekarz rodzinna stwierdziła że to mix hormonów i tradycyjne "schudnij!". Obecny podejrzewa hormony [nie ma co ukrywac tarczyca do wyciecia], powiedział, że jak się uporamy z tarczyca i unormują mi wszystko a sytuacja sie nie zmieni to będziemy drążyć. Moja mama twierdzi ze to geny bo ojciec miał podobnie.

Współczuje nadchodzącego wycinania i jednocześnie tulę - sama jestem 2 lata po.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 18:57   #2812
Radzka
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=p4GMX_qitCU
Nowa Szavka

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Stary 2016-03-10, 19:15   #2813
Takajakaya
Wtajemniczenie

Polubiłam ostatnio szavkę, ale pewnie dlatego że sama niedawno zostałam mamą:P

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 19:16   #2814
juli_jka
now or never

Cytat:
Marta sobie bardzo dobrze poradziła. Mało kto jest takim zwierzęciem medialnym żeby od razu przy pierwszym wyreżyserowanym filmie gdzie jest pewnie sporo nieznajomych osób był supernaturalny i nie było po nim widać stresu. Jak na taka sytuację Marta i tak zachowywała się dosyć naturalnie. Pozytywnie mnie zaskoczyła. Ale ludzie tak lubią wyciągać to, że po kimś widać stres, jakby to było coś nadzwyczajnego.
cały mój komentarz. Marta swoimi filmikami broni się sama, nie wiem czy potrzebuje adwokata.

jak to dobrze, że to jest forum i można wyrazić swoje zdanie
Stary 2016-03-10, 19:17   #2815
Moskit0
Rozeznanie

Z góry przepraszam, że tak się wbijam z offtopem
Pare ładnych stron temu kilka z Was pisało o Maroon 5 i o tym, że na swojej europejskiej trasie zespół omija Polskę..
Dziewczyny, chyba ominęła Was ważna wiadomość, M5 gra 1 czerwca w Krakowie Ja mam bilet od jakiś 3 tygodni.
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 19:20   #2816
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Moskit0 Pokaż wiadomość
Pare ładnych stron temu kilka z Was pisało o Maroon 5 i o tym, że na swojej europejskiej trasie zespół omija Polskę..
Dziewczyny, chyba ominęła Was ważna wiadomość, M5 gra 1 czerwca w Krakowie Ja mam bilet od jakiś 3 tygodni.
A to nie było o Coldplay?
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 19:21   #2817
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moskit0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisały chyba o Coldplay

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Stary 2016-03-10, 19:24   #2818
Moskit0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Radzka Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisały chyba o Coldplay
A to w takim razie przepraszam, przez to, że Maroon 5 się przewijało musiałam pomylić, nie było tematu
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 19:29   #2819
201606201142
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
cały mój komentarz. Marta swoimi filmikami broni się sama, nie wiem czy potrzebuje adwokata.

jak to dobrze, że to jest forum i można wyrazić swoje zdanie
Wkurza mnie jak ktoś z całokształtu wyciąga tylko tę jedną kwestię. Przewrażliwiona ja, maybe.
Stary 2016-03-10, 19:40   #2820
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Wkurza mnie jak ktoś z całokształtu wyciąga tylko tę jedną kwestię. Przewrażliwiona ja, maybe.
Przed napisaniem, że Marta się zestresowała trzeba walnąć referat na temat całego filmiku żeby było ok? Sama wspominała na snapie, że stresowała się i ma nadzieje, że nie było widać plam, więc nie rozumiem twojego rzucania się
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości