|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Tylko, że niestety...do wspólnego gniazdka pojedzie wyłącznie królica (jest moja), kotka jest "domowa", bardzo strachliwa, boi się wszelkich zmian i bardzo związana z moją siostrą. Lex natomiast by się męczył w małym mieszkaniu i sama nie mam możliwości do wyprowadzić jak Tż w pracy..ale będziemy na spacery chodzić jak najczęściej..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2642 |
|
Gość
|
Jak wszyscy to i ja
![]() Moja kotka Suri. |
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas biało bo snieg pada
![]() A ja nie mamz zwirzaczka.. kiedys miałam króliczka, ale bylam na niego uczulona (non stop antybiotyk musiałam brac) i go oddałam ![]() Mój brat miał chomika, który w swoim zyciu 3 razy udawał ,ze zdechł.. mozna go bylo wtedy szturac kredka itp.. a on nic i tak przez tydzien a potem sobie biegał jakby nigdy nic az w kocnu "chyba na powaznie zdechł"ale z TZ mamy miec fredkę i pieska - golden retriver
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
nemo super kotek
ja chce kotka
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#2645 |
|
*sportaddict*
|
Nema - skojarzyłam Cię po kotku z innego wątku! Nie zajmujesz się fotografią czasem?
![]() A mała jest przepiękna i imię do niej pasuje idealnie ![]() Madzialenko - w Warszawie też pada i zapada taki granatowo-śnieżny, zimowy zmierzch I nie gniewaj sie, ale ja naprawde nie mam na razie kiedy Cię 'poubierać', jak siedze przy kompie, to jednoczesnie przygotowuje cos do szkoły albo pracy, niedługo padnę na twarz :/ [ale na wizaż zajrzeć trzeba ]
|
|
|
|
#2646 |
|
Gość
|
Vadi, to prawda, siedzę nieco w fotografii
A co do imienia, to też mi się bardzo podoba, na początku chciałam "Suki" tak jak Devon Aoki z Szybkich i Wściekłych, ale stwierdziliśmy z TŻ, że jestnieco za ostre i on wymyślił Suri
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu i jak ??dzieci z 3 klasy Cię nie rozszarpały??
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
O raju jaki cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miałam kiedyś bardzo podobnego
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Były bardzo grzeczne i aktywne aż sama byłam w szoku
![]() tylko ta metodyczka mnie wkurzyła... jak zwykle cos jej nie pasuje (nikogo jeszcze nie pochwaliła)... |
|
|
|
#2650 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Az mi się smutno zrobiło... Ja też chce takiegoooooo
|
|
#2652 |
|
*sportaddict*
|
Kulbit - polecam z całego serca przygarnięcie kotka
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana bardzo chętnie, ale mam psa, który nie lubi kotów, więc nie wyobrazam sobie..
|
|
#2654 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie, dobro zwierząt na pierwszym miejscu.. Może kiedyś, zobaczymy.
|
|
#2656 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa...zaczął się gzic po kątach z pielęgniarkami, zaraz po urodzeniu.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny co tu tak cicho???? jakies wiadomosci od NATALI??????w sprawie testu???????????
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
juz dawno po wiadomościach - wynik negatywny...
Rzeczywiście cicho. Ja nagrywam teraz Tż płytke z filmem i czekam, czekam aż się nagra, ale bardzo długo schodzi....
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#2660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) |
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a ja wiam powiem, ze takie krótkie tęsknotki są wspaniałe
wtedy odczuwamy jak bardzo nam tych naszych TZ brakuje
|
|
|
|
#2662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mojego TZ nie widzialam 5 dni , jak przyjechal to jest miodzio )))))))
|
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze 2 dni i godzina hehe.. bo o 19.40 bede na dworcu u siebie
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wszytsko przyjdzie czas
|
|
|
|
|
#2665 | |
|
Raczkowanie
|
ja tez tak zawsze odliczalalam.....dobrze ze teraz juz mieszkamy
razem![]() Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-06 o 21:52 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
a ja tez bym już chciała dziecko
jestem na nie gotowa.. ale z rdugiej strony to bałabym sie ze moge ciąże znosic nie tak a to kurcze 5 rok i jeszcze mamy duzo zajęć.. no i wiadomo.. wolałabym po ślubie ![]() hehe ale mam horoskop na czwartek akurat wracam do domku![]() Gwiazdy wciąż są dla Ciebie łaskawe. Zarówno sprawy osobiste jak i zawodowe toczą się w dobrym kierunku. Nie wdawaj się tylko w żadne układy w pracy. Postępuj zgodnie ze swoim własnym kodeksem moralnym. Miłość: Życiowy partner szykuje Ci niespodziankę. Praca: Masz realne szanse na awans. Zdrowie: Jedz więcej surowych warzyw i owoców. EDIT: co tu tak cicho?? Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2007-11-06 o 20:28 |
|
|
|
#2667 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to cicho???? Melo wkracza do akcji
Heh Tym razem o wcześniejszej porze jestem Mimo fatalnej pogody, kilometrowych korków w Warszawie i śniegu, lodu, zasp... Ups zapędziłam się Zasp brak![]() Natali No przykro mi Ale... na wszystko przyjdzie czas I wtedy będziemy się cieszyły razem z Tobą Ale macie śliczne zwierzątka Bardzo lubię jak snuje mi się po domu. Jakoś uspokaja mnie to Ale marzę o swoim własnym psie Najchętniej beaglu albo akita inu Ale kundelki też są fajne. I bardzo oddane. Dziewczyny! Mam pytanko Pracuję w sporej firmie. Wszyscy tam nieźle zarabiają. Ja mam teraz podpisaną umowę zlecenie na kolejne 3 miesiące. Pracuję tam już prawie 5 miesięcy. No i zarabiam niecałe 700 zł. W Warszawie. Myślicie, że mam prawo domagać się podwyżki? Trochę się wstydzę i jest mi niezręcznie... Co sądzicie o tej kwocie jak na umowę zlecenie na pół etatu? Mało? Dużo? Myślicie, że mogę się domagać 1300 - 1400zł ? Bo stracę rentę jeśli będę zarabiać powyżej 700 zł na rękę, a musi mi się to opłacać...Ehhh... HELP!Ściskam Was girls
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
pracujesz za niewielkie pieniądze i oczyweiście powinnaś rozmawiać nt podwyżki. choć wątpię, by od razu dali Ci 2x więcej. ale próbować warto zawsze.
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Melodio na pewno warto negocjowac podwyżkę, ale jesli byś chciała uzyskac 1400 zł, to by było 100% więcej niż teraz zarabiasz, wg. mnie to nie realne..
|
|
#2670 |
|
Rozeznanie
|
Uff, dopiero nadrobilam zaleglosci. Nie moge za Wami nadazyc, a jeszcze podczytuje "mezatkowy" watek
Madlenko, tak myslalam o Tobie i mysle, ze jak nie uda Wam sie zsynchronizowac slubu z weselem, to nie przejmujcie sie zbytnio. Najwazniejsze, ze bedziecie razem, a z perspektywy czasu bedziecie sie smiac z tego, ze tak wyszlo. Jak nie mozna z tym wygrac, to trzeba to po prostu zaakceptowac.Bedzie dobrze! Z dnia na dzien monitor w laptopie wysiada i jak bedzie trzeba go zareklamowac, to chyba umre bez wizazu, buuu A teraz jak laskawie dziela, to nikogo nie ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a potem sobie biegał jakby nigdy nic az w kocnu "chyba na powaznie zdechł"
]

mojego TZ nie widzialam 5 dni , jak przyjechal to jest miodzio
Heh
Ale marzę o swoim własnym psie
Myślicie, że mogę się domagać 1300 - 1400zł ? Bo stracę rentę jeśli będę zarabiać powyżej 700 zł na rękę, a musi mi się to opłacać...Ehhh... HELP!