|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Karo
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
łał jestem w szoku, uważa, że korektor może być dla niej za jasny
|
|
#2852 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2853 |
|
gonna heat
|
Instagram Bartka zaczyna przypominać mi pamiętnik polskiego konsumenta z elementem sondy ulicznej:
"Podczas zakupów w jednym ze sklepów sieci Carrefour express natknąłem się na takie oto piwo. Ktoś miał bardzo dobry pomysł na nazwę. Spróbowałem wszystkich 3. Całkiem niezłe. A wy już widzieliście gdzieś to piwo? Co o nim sądzicie?" "Przechodząc obok jednej z restauracji McDonald's zauważyłem że wprowadzili nowy smak ciastka sezonowego. Mango brzmi nieźle. Ciekawe jak smakuje?" "Jakiś czas temu w delikatesach w ch panorama znalazłem takie oto żelki. Na opakowaniu napisane było ze kwaśne. Jak dla mnie to w ogóle nie były kwaśne moja zona @aniolnaresorach natomiast wykręcała się po jednej. A czy wy probowaliscie tych żelek?" "Na porannym zleceniu na jednym z mijanych parkingów zauważyłem taki oto ładny samochód. Ford crown victoria w wersji policyjnej. Mi osobiście się bardzo podoba a co wy o nim myślicie?" "Takiego mógłbym mieć gdyby tylko nie palił jak lokomotywa. Dodge chellenger @warsawcars jak ci się podoba? A wy co o nim myślicie?" "Już tylko 5 dni zostało do premiery jednej z najlepszych gier. Wy też nie możecie się doczekać? Moja żona @aniolnaresorach nie jest zachwycona." "Probowaliscie kiedyś tych orzeszków? Są super. Fajnie pala w gardło i w nos. Moja żona @aniolnaresorach ich nie lubi." "Wczoraj z @aniolnaresorach byliśmy na małych zakupach w wola park. Nie nastawialem się na kupowanie ale ta bluza aż do mnie krzyczała. Jak wam się podoba?" "Nowy Wola Park prezentuje się całkiem nieźle a raczej nowa jego część. A wy co sądzicie?" "Takie oto lody ostatnio pozwolilem sobie zakupic. Smaczne i jak narazie spotkane tylko w jednym miejscu w warszawie." ![]() Bierę się za ten Tryptyk Śląski, bo mnie zachęciły wasze opinie o straszności. |
|
|
|
#2854 |
|
Przyczajenie
|
jak znajdziecie jakiś fajny, podrzućcie link: kiedyś miałam taki zwykły (dawno, dawno), ale rozpadł się zamek, a teraz nie widzę nic fajnego dla siebie :< chętnie bym na letnie dni przygarnęła, żeby przerzucić przez cycek.
|
|
|
|
#2855 |
|
Konto usunięte
|
I ja jako wiecznie czytająca, na pisanie czasu nie mająca, obejrzałam tryptyk. Dla mnie miazga - uwielbiam temat polskich seryjnych zabójców, wampira dobrze "znam" z artykułów i filmów. Fajne zdjęcia i muzyka. Mega seksowny Włodarczyk
Dzieki za polecenie, to byl miły wieczór lumia 535 tapatalk |
|
|
|
#2856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2858 |
|
no witam
|
ostatnio była mini dyskusja dotycząca postu RLM, w którym użyła apostrofu odmieniając wyraz "Youtube".
dzisiaj Paulina wyjaśnia, jak powinno być poprawnie. czyli jednak RLM popełniła błąd :P |
|
|
|
#2859 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
aniakania75A Bogusia mówiła, że nie pijecie alkoholu... bart2603@aniakania75 mieliśmy dość przykrą sytuacje w rodzinie wiec postanowiłem się trochę odstresować z moimi braćmi.
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Konto usunięte
|
Swoją drogą ludzie się dopieprzają o wszystko. Pod prawie każdym ich postem z alkoholem w tle jest tekst, że podobno nie piją.
|
|
|
|
#2861 |
|
Raczkowanie
|
https://youtu.be/wVB5-mxuHJA Gabi bardzo fajna i rzeczowa recenzja podkładu
![]() ![]() Ale wybacz proszę, królowa trumacza może być tylko jedna ![]()
|
|
|
|
#2862 |
|
Raczkowanie
|
Co do 'Kryminalnych' przyłączam się do osób straumatyzowanych Tryptykiem Śląskim. Dla mnie w ogóle motyw bycia pogrzebanym żywcem jest przerażający, mam lekką fobię na tym punkcie. Mogę jeszcze polecić odcinek 'Miasteczko' - mega klimat, czarny charakter odgrywa tam Bartosz Żukowski (grał Waldka Kiepskiego). Świetnie się wcielił w postać.
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do traumy - byłam w kinie na Pitbullu. Był tam fragment, w którym Agnieszka Dygant ma założony na głowę jakiś worek i zaczyna się dusić. Nie wiem, co się stało, ale musiałam zakryć uszy, zamknąć oczy i skupić się na oddychaniu, bo dusiłam się razem z nią. Nigdy wcześniej mi się coś takiego nie zdarzyło
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2865 |
|
Karo
|
To ja pamiętam takie dwa odcinki finału sezonu któregoś csi lv, który kręcił Tarantino. Nick zakopany w plastikowym pudełku i jeszcze pod nim bomba. Dosyć męczące sceny
Świat dookoła jest jak makowe pole, narkotyczna łąka ![]() Edytowane przez Adamantium01 Czas edycji: 2016-03-10 o 23:53 |
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś ogląda How to get away with murder?
|
#2867 | |
|
no witam
|
Cytat:
nie byłam na to gotowa.
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Użyszkodniczka
|
Planuję, może w ten weekend zacznę ;>
edit: Ej nie! Pomyliło mi się z Making a Murderer, przepraszam ![]()
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2016-03-11 o 00:04 |
|
|
|
#2869 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nadal chcę się wkupić w łaski Rózi, bo zostałam zamieniona na lepszy model |
|
|
|
|
#2870 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Trumaczowa tego nie czyta, jeszcze pomysł podkradnie, a wtedy to już pozamiatane
|
|
|
#2871 |
|
Raczkowanie
|
Czocher Maniorzyca na Insta to miszczostwo 😊
Wysłane z mojego D5103 |
|
|
|
#2872 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja! Chociaż po przerwie śród-sezonowej widziałam jeden odcinek i zabrakło mi w nim napędu, żeby oglądać kolejne. Pewnie któregoś dnia się zbiorę i nadrobię, ale na razie oglądam inne rzeczy. Making a Murderer obejrzałam - wstrząsające. Nic więcej nie powiem, żeby nie spoilerować. Dla fanek takiego klimatu, polecam The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst. Przyprawia o ciary. Edytowane przez ChickenLeg Czas edycji: 2016-03-11 o 00:31 |
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
"trzeba kupić mamie kwiatka, żeby TEŻ POCZUŁA SIĘ JAK KOBIETA" "daję kwiaty tylko, kiedy uznam, że kobiety zasłużyły na to" "goździki nierozwinięte, ale powiedziałem, że to METAFORA NASZEGO ZWIĄZKU" trochę nie wiem, czy wyśmiać, czy facepalm
smocza mama Edytowane przez kiciakasia Czas edycji: 2016-03-11 o 00:50 |
|
|
|
#2874 |
|
Konto usunięte
|
Oglądam "tryptyk", Magdalenę "Ale tu zimno" Schejbal wysłałabym w kosmos
Obejrzałam, dobrze przedstawiona historia, polecam obejrzeć, jedynie mina Schejbalowej po przebudzeniu w stylu "kto mi podpie*dzielił mojego składaka?!" mnie rozwaliła ![]() I dobrze od początku obstawiałam, że Grabarz to syn Wampira. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-03-11 o 04:52 |
|
|
|
#2876 |
|
zielony stworek
|
https://www.instagram.com/p/BCyhj6OG...-by=aggie81irl
Czy tylko mi się wydaje dziwne mieszkać za granicą i zamiast lokalnej TV mieć polską ![]() Teraz już się wyjaśniło czemu nasze polskie gwiazdy Youtuba np. Boogie tak kiepsko mówią po angielsku
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziołchy, napisałam chyba 1000 słów o tryptyku i... gdzie jest mój post niby?
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
nowosci od Golden Rose
![]() https://www.facebook.com/goldenroses...type=3&theater
|
#2879 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie to nie jest dziwne. Ja np. gdybym emigrowała chciałabym mieć kontakt z polskim językiem i możecie się śmiać, ale byłaby to dla mnie namiastka domu, chociaż sama teraz nie mam telewizora ![]() A co do języka to każdy z nas ma inne zdolności językowe i jednym łatwiej przychodzi nauczenie się angielskiego innym trudniej. Mają kiepską wymowę, ale może jednocześnie biegle posługują się angielskim w piśmie i doskonale rozumieją ze słuchu. |
||
|
|
|
#2880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

)

Oni tam pryskają tymi ich zapachami które można kupić czy czymś zupełnie innym? 
nie byłam na to gotowa.