Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-11, 11:06   #3451
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;57169441]u nas tak tragicznie nie jest,że placz caly czas,tylko jak się budzi chwilke,ale wciskam cycka i po 5-10 kp zasypia.tyle że dziś dwa razy budzila sie po pół godzinie od poprzedniego,a reszta po ok 1,5-2h. No i te 5-6 pobudek co noc od wielu miesiecy.bylo gorzej w lutym uWas to na pewno chwilowe,wujda ząbki i bedzie spokoj,zobaczysz.
Ja od kilku dni próbuje przekonac Hanke do wypicia butli z mm przed snem i fiasko. Wszytkim innym się udało,tylko mi nie, krize macierzynstwa mam i to nie kwestia smaku mm,bo kilka razy wypila ani braku umiejetnosci picia z butli.taki uparciuch[/QUOTE]

Moj starszy nie pił mm a od piersi odstawil się w wieku 9 m-cy. Nie smutaj się mamciu
Stary 2016-03-11, 11:15   #3452
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
A najgorzej jak jeszcze włosków nie ma a kolczyki w uszach błyszczą.
Z bizu dla dziewczynki podoba mi się sznurkowa bransoletka np.czerwona na szczęście ale to i tak zbędny gadżet
Dla mnie kolczyki to forma modyfikacji ciała i nie zgodziłabym się zrobić ich dla niemowlęcia czy malenkiego dziecka. Niech samo zadecyduje jak chce. To trochę jakbym walnęła jej tatuaż. To ofc moje zdanie

Te bransoletki też mi się podobają, ale zawsze mam takie myśli, ze zaciśnie na rączce albo w inny sposób zrobi sobie krzywdę
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 11:16   #3453
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Moj starszy nie pił mm a od piersi odstawil się w wieku 9 m-cy. Nie smutaj się mamciu
Ty w ogole masz udanych wspanialych synów. Moja sama się nie odstawi raczej ani spac się nie nauczy.
A tak przy okazji teoria o tym,ze dziecko przejmuje nastroje matki to tez wydaje mi sie z pupy,chyba wymyslona po tym,zeby matki w wyrzuty wpędzić,ze sie zdenerwowala np. Ja sobie poplakalam,a hanka usmiech od ucha do ucha,a pamietam ze w nocy nieraz jak już po tych 2h imprezy się wkurzylam to ona akurat się uspokalala i zasypiala po kilku minutach. Moze ja za spokojna jestem? I dziecko respektu nie czuje...
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 11:22   #3454
violka848
Zakorzenienie

Jeju Adka pospała 40 minut i juz ją słyszę, do wieczora będzie ciężko wytrzymać. Szkoda że te drzemki takie nieregularne... wczoraj 3,5h a dziś tylko tyle.
Stary 2016-03-11, 11:26   #3455
katt
Raczkowanie

Hej!
Goczek - znajomej syn tez nie pił mm po odstawieniu od piersi (10 m-cy), nie martw się. I nie pisz, proszę, że się Hania nie nauczy tego czy tamtego. Sama wiesz, że z dziećmi dziś jest tak, a jutro może być zupełnie inaczej. Nie fochaj się
katt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 11:27   #3456
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dla mnie kolczyki to forma modyfikacji ciała i nie zgodziłabym się zrobić ich dla niemowlęcia czy malenkiego dziecka. Niech samo zadecyduje jak chce. To trochę jakbym walnęła jej tatuaż. To ofc moje zdanie

Te bransoletki też mi się podobają, ale zawsze mam takie myśli, ze zaciśnie na rączce albo w inny sposób zrobi sobie krzywdę
Zgadzam się

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;57170586]Ty w ogole masz udanych wspanialych synów. Moja sama się nie odstawi raczej ani spac się nie nauczy.
A tak przy okazji teoria o tym,ze dziecko przejmuje nastroje matki to tez wydaje mi sie z pupy,chyba wymyslona po tym,zeby matki w wyrzuty wpędzić,ze sie zdenerwowala np. Ja sobie poplakalam,a hanka usmiech od ucha do ucha,a pamietam ze w nocy nieraz jak już po tych 2h imprezy się wkurzylam to ona akurat się uspokalala i zasypiala po kilku minutach. Moze ja za spokojna jestem? I dziecko respektu nie czuje...[/QUOTE]

Tak mam wspaniałych synów. Ty masz wspaniała córkę
Moi tez się śmieją jak płaczę. Starszy często też. Chyba myślą że żartuję

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Jeju Adka pospała 40 minut i juz ją słyszę, do wieczora będzie ciężko wytrzymać. Szkoda że te drzemki takie nieregularne... wczoraj 3,5h a dziś tylko tyle.
Pewnie jeszcze jedną drzemkę zrobi.
Julo po 50min snu pogadal i zasnął
Stary 2016-03-11, 11:32   #3457
gossip_girl21
Zakorzenienie

Majka mniej więcej wiem, bo nazwy niemieckie, tylko wszystko mam w książeczce a i tak bym nie spamietala ile tego było i na co...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 11:40   #3458
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
My już po szczepieniu 10.420g , 78,5 cm 😊 ani nie kwiękła 😊
O widzisz a swirowalas że 12 kg

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Idzie 8 zebow na raz. Wszystkie 3 i 4..
To hardcore! Ale jak się przebija będzie lepiej

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 11:47   #3459
mori_lee
Rozeznanie

Uf Mały zasnął wiec postaram się napisać co nieco z pamięci bo oczywiście wizaż mi działa jak chce... wkurzyłam się bo nacytowalam i &^/)(^. :[

Kamilove mam nadzieje ze będę równie zadowolona z wózka jak Ty Właściwie to u Ciebie pierwszy raz go "widziałam"

Katt testów wózka jeszcze nie było bo gile do pasa mamy chociaż dzisiaj już mniej mu leci. Katar jakby bardziej gesty się zrobił ale zaczął odkaslywac wiec nie wiem czy wypróbuję wózek :/

Boleczka kupiliśmy auto jeszcze starego nie sprzedalismy :/ a trzeba jak najszybciej bo dwa nam nie potrzebne a zaraz może się okazać że niezbędne :P człowiek do dobrego szybko się przyzwyczaja

Gosiak podkradlam Twój sposób z amolem i pielucha. Dzięki temu Mały lepiej śpi fajnie ze to napisałaś

Jak ki poraz kolejny nie doda tego postu to strajkuje:/

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Goczek mi nie chodzi o to ze Hania cały czas płacze tylko ze bon stop masz milion pobudek i nieprzespanych nocy.. i że to wytrzymujesz - szacun. Chyba miałam za dobrze do tej pory i po dwóch takich dobach chodzę na rzesach... wczoraj już się popłakałam jak juz zrobiłam co mogłam żeby mu ulżyć a On tak cichutko płakał patrząc mi w oczy ;( gr jak sobie to przypomnę to łzy mi napływają do oczu
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 11:48   #3460
Majka232
Zakorzenienie

Mori_lee - na dziasłach widać zwiastuny ząbków? Oby szybko wyszly i katar przeszedł
Stary 2016-03-11, 11:48   #3461
madzixx88
Zakorzenienie

Viola-pewnie jeszcze zrobi drzemkę po południu
U nas 1,5 h snu, po 50min tak jak u Majki chwile sie Ala przebudziła ale zaraz zasnela. Niestety po tych 1,5 h niewyspana, jeszcze krolika przytulała i oczka zamykała ale pospane, potem ziewała
Chyba odezwę sie do tych konsultantek snu ze sleepconcept.pl śmieje sie ale oglądałam wczoraj ich ofertę i niezle to wymyśliły
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 11:49   #3462
mori_lee
Rozeznanie

Domima dobrze ze poszłaś do lekarza. I tak z niczego może się zrobić jakąś infekcja :/ intuicja matki nie zawodzi zdrówka dla Olga

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Aaa i super ze udało się Wam spotkać - Domima i Koperco zazdroszczę też bym się chętnie z któraś z Was spotkała ale nie ma żadnej gdzieś w okolicy... a poza tym nie wiem czy któraś chciałaby się spotkać ze mną hehe
Stary 2016-03-11, 11:55   #3463
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ta a pozniej swieci w nocy od nich

Ale mam wkur.wa. dalej nie ma paki z inpostu. Interweniowalam ja i babka z allegro i miala juz byc dzis doreczona i ku.pa nie ma jej a status w doreczeniu.. wchodze na ich fb a tam burza bo ludzie od 2tyg paczek nie dostaja!..
O-o... a ja też zamówiłam przez in post :-( o nieeeeee :-(

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Popros, ja chce zobaczyc

Dzieki kochana

Wlokna kolagenowe zanikaja od 21 r.z

Jeju ale Wam zazdroszcze, ze tez mnie nie bylo w Krk i nie ma
Super ze Olafek stawia kroczki

No, okropne to

A Nikola sie dzisiaj nauczyla schodzi z lozka. Juz dawno jej pokazywalam ze jak chce to musi zjechac nogami w dol ale zwykle probowala glowa a dzisiaj sama dwa razy sie odwrocila nogami w dol i zeszla na podloge
I tak sie zaczela tulic do nas, widac ze swiadomie. Jeju jestem z niej taka dumna i takie to jest wszystko piekne
Mi jest przykro ze Ciebie tu nie ma... :-(

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Hej laski,chciałam tylko powiedzieć że Jestem w Krk,widziałam się z Domima i jest zaje.bista.
Dziękuję za uwagę😜
Ha ha ha Koperco - czy Ty mi robisz całkiem niezły PR ?
Wariatka :-P :-*

Kazałam Jej tak mówić :-D he he he
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 11:55   #3464
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cash bo coraz ciężej ja nosić... Ale to chyba ja wysiadam...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 11:57   #3465
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę ze na jesień będą ok. Na starszego o dziwo dobre.
Białe pampki b.cienkie. Jednego wypróbowałam. Może się przekonam.

Dzien dobry
Starszy wstał o 6. Julo 6.30. Wyspana jestem bo tylko raz ok 22 musiałam poprzytulac misia i usnal mi na brzuchu.

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Piękna reklama Domimy!
Przekonałas mnie
Ha ha ha czyli Cie w końcu do mnie przekonala :-D ;-)
Ja za Waszą "namową " - tez kupiłam te białe - po raz pierwszy - ciekawa jestem co to będzie...
Stary 2016-03-11, 11:57   #3466
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Mori_lee - na dziasłach widać zwiastuny ząbków? Oby szybko wyszly i katar przeszedł
Zastanawiam się czy ja w ogóle wiem jak wyglądają żeby u niemowlaka i czy teraz powinny wychodzić a nie za kilka lat :P gdyby nie zdjęcia Waszych dzieci a w szczególności Twojego Jula chyba nie uwierzylabym ze zeby wychodzą do roku a tak poważnie to ma całe białe dziąsła (albo to moje urojenia ) I rozpulchnione. Wygląda jakby cala klawiatura miała mu wyjść. ..
Stary 2016-03-11, 12:00   #3467
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
zielone 4+ są ciensze niż 4
nie brałam białych ale te co teraz używamy są idealne

co myślicie o tym wózku??
http://www.turkusowapracownia.com/pr...alek-majuszki/
na roczek dobry pomysł?
można zamówić indywidualny kolor plus dekoracje a tu nawet z imieniem mojej córy http://www.turkusowapracownia.com/pr...-lalek-rozowy/
Ale ekstra wozeczek - pewnie jakbym miała córkę to mój tata by mi taki zrobił ( on w ogóle rzeźbi w drewnie i ma lekkiego fiola na tym punkcie )

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Oooo to wcale nie taka ciężka jak Ci się wydawało - Amelka normalnie waży tyle ze wysoka pannica będzie :-D

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Domima jak ja bede w pazdzierniku to chetnie sie spotkam. Bede co prawda z moim tz ale najwyzej na godzinke gdzies go pogonie

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

tak. 6dni lezaly w inposcie niby.

a widzisz to wcale nie jest gruba, tylko matka ma paranoje daj dziecku jesc

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Jaka ladna noc za nami. O 3 jedzonko i do 7 spal. Dzieki ci o Panie!
Bardzo chętnie - zresztą już Ci kiedyś pisałam ze jak tylko tu będziesz to na bank się widzimy :-*

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Cytowanie mi nie działa, wybaczcie no myślałam że z 12 już ma... Czyli to ja slabne hahaha
Chyba masz lekkiego bana na wizaz :-/ - albo podpadlas moderatorom :-D
Stary 2016-03-11, 12:05   #3468
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
Uf Mały zasnął wiec postaram się napisać co nieco z pamięci bo oczywiście wizaż mi działa jak chce... wkurzyłam się bo nacytowalam i &^/)(^. :[

Kamilove mam nadzieje ze będę równie zadowolona z wózka jak Ty Właściwie to u Ciebie pierwszy raz go "widziałam"

Katt testów wózka jeszcze nie było bo gile do pasa mamy chociaż dzisiaj już mniej mu leci. Katar jakby bardziej gesty się zrobił ale zaczął odkaslywac wiec nie wiem czy wypróbuję wózek :/

Boleczka kupiliśmy auto jeszcze starego nie sprzedalismy :/ a trzeba jak najszybciej bo dwa nam nie potrzebne a zaraz może się okazać że niezbędne :P człowiek do dobrego szybko się przyzwyczaja

Gosiak podkradlam Twój sposób z amolem i pielucha. Dzięki temu Mały lepiej śpi fajnie ze to napisałaś

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Goczek mi nie chodzi o to ze Hania cały czas płacze tylko ze bon stop masz milion pobudek i nieprzespanych nocy.. i że to wytrzymujesz - szacun. Chyba miałam za dobrze do tej pory i po dwóch takich dobach chodzę na rzesach... wczoraj już się popłakałam jak juz zrobiłam co mogłam żeby mu ulżyć a On tak cichutko płakał patrząc mi w oczy ;( gr jak sobie to przypomnę to łzy mi napływają do oczu
Wspolczuje okropne nie moc pomoc dziecku, a jeszcze jak tak patrzy w oczy jak piszesz to w ogóle bidul prosił o pomoc

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

A tak w ogóle DZIEN DOBRY!
Dziś pobudka o 5. Także jest czadowo

Przyszedł juz namiot dla Szymiego, ale zobacze później bo zamowilam do męża do pracy. Bardzo szybko przysłali ale to nie in post

jestem mamą
Stary 2016-03-11, 12:17   #3469
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Cytowałam i mi nie dodało

Domima, Koperco- gdzie ja byłam że mnie tam nie było? ale super że się spotkałyście, gdzieś mi to umknęło chyba bo nie wiedziałam

My Krakuski myślę że na wiosnę się uda w końcu spotkać

Dzień Dobry
Pospaliśmy do 6, dobrze że poszłam wcześniej spać to się wyspałam, teraz Mały śpi ale to pewnie kwestia czasu

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Biedna, mam nadzieje że jej szybko wyjdą i dadzą spokój ząbki

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Ja też uważam że to zdecydowanie za wcześnie i gdyby miała córkę to na pewno jeszcze bym nie przebijała

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Pewnie jeszcze dają o sobie znać

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Fajniutki zobacz sobie na facebooku na little B and twins , tam też dziewczyna robi podobne
Kobito no bacik się należy :-P jak to Ci umknęło? :-/ - eh.. oby kiedyś nam się też udało zorganizować co nieco :-D

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Jade dokladnie do sulkowic kolo andrychowa na weselicho i pewnie z tydzien posiedze 15 pazdziernika jest weselicho to po niedzieli pewnie bym mogla wyskoczyc do krk. jakies 50km bede miala to zal nie skorzystac
He he Sułkowice bliżej Myślenic niż Andrychowa - aaaa może podobna trasa - jeszcze do Kalwarii będziesz miała blisko
Mam w Sulkowicach taka dalsza rodzinę
Fajnie ze będziesz - będę Cię męczyć o spotkanie :-*

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Goczku - dużo siły Ci życzę :-* - silna Babeczka z Ciebie :-*

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Wow... 😱

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Hej

U nas nocka bardzo spoko - od 23 do 6.18 spała moja królewna, cały ranek skaczemy po mamie, śpi od 10, zdązyłam poćwiczyć i siedzę w necie. Pogoda brzydka, mżawka, brak słońca i remontują kamienicę, panowie z rusztowań zaglądają mi do okien i musiałam się pozasłaniać - siedzę w ciemnicy i słucham bluzgów. Ale będziemy mieli ciężki czas - cały dzień wiercenia i stukania

A, że Domima jest super, to podejrzewałam ;D
:-* - ze mną to ściema jest :-P

Ależ się tam u Ciebie dzieje... Brawo za piekna nocke

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Wczoraj Adka tyle spala? Ja cie ja cie... coś Ty jej zrobiła?
He he nie martw się - pewnie trzasnie jeszcze jedna drzemkę

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Domima dobrze ze poszłaś do lekarza. I tak z niczego może się zrobić jakąś infekcja :/ intuicja matki nie zawodzi zdrówka dla Olga

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Aaa i super ze udało się Wam spotkać - Domima i Koperco zazdroszczę też bym się chętnie z któraś z Was spotkała ale nie ma żadnej gdzieś w okolicy... a poza tym nie wiem czy któraś chciałaby się spotkać ze mną hehe
Dziękuję :-* No juz jest trochę lepiej z tym siusiakiem lekarka mówiła ze taka infekcja może się przyplatac tak o.. po prostu... jakby się zatarl podraznil może coś w kąpieli... itd..
MORI - Ty jesteś gdzieś z okolic wrocka tak? Dobrze kojarzę? Kurde no to do Krk tez nie masz tak baaardzo daleko - wpadaj

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Zastanawiam się czy ja w ogóle wiem jak wyglądają żeby u niemowlaka i czy teraz powinny wychodzić a nie za kilka lat gdyby nie zdjęcia Waszych dzieci a w szczególności Twojego Jula chyba nie uwierzylabym ze zeby wychodzą do roku a tak poważnie to ma całe białe dziąsła (albo to moje urojenia ) I rozpulchnione. Wygląda jakby cala klawiatura miała mu wyjść. ..
Ha ha klawiatura... - przepraszam ale mnie to rozbawiło
Kochana na bank te ząbki tak dają czadu i pewnie jak juz zaczną wychodzić to wszystkie na raz.... Juz bliżej niż dalej. Kciuki za zebale :-*
Stary 2016-03-11, 12:22   #3470
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ha ha ha czyli Cie w końcu do mnie przekonala :-D ;-)
Ja za Waszą "namową " - tez kupiłam te białe - po raz pierwszy - ciekawa jestem co to będzie...
Hehe
Oby siusiak szybko wydobrzal

Cytat:
Zastanawiam się czy ja w ogóle wiem jak wyglądają żeby u niemowlaka i czy teraz powinny wychodzić a nie za kilka lat :P gdyby nie zdjęcia Waszych dzieci a w szczególności Twojego Jula chyba nie uwierzylabym ze zeby wychodzą do roku a tak poważnie to ma całe białe dziąsła (albo to moje urojenia ) I rozpulchnione. Wygląda jakby cala klawiatura miała mu wyjść. ..

Pewnie idzie cała ósemka.
Powtórzę po raz setny - ząbkowanie jest źle wymyślone :/ ale do przeżycia

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ale ekstra wozeczek - pewnie jakbym miała córkę to mój tata by mi taki zrobił ( on w ogóle rzeźbi w drewnie i ma lekkiego fiola na tym punkcie )

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Oooo to wcale nie taka ciężka jak Ci się wydawało - Amelka normalnie waży tyle ze wysoka pannica będzie :-D

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Bardzo chętnie - zresztą już Ci kiedyś pisałam ze jak tylko tu będziesz to na bank się widzimy :-*

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Chyba masz lekkiego bana na wizaz :-/ - albo podpadlas moderatorom :-D
Chyba moderatorzy mają coś do "niemieckich"wizazane k :P
Stary 2016-03-11, 12:24   #3471
DomimaZet
Zakorzenienie

Dzień dobry Babeczki.
Dziękuję za wszystkie gratki za kroczki :-* - no rozhulalo się to moje Dziecię.... Juz nie posiedzę - JAK DAMA - he he przepraszam - musiałam :-P a dawno to tu nie padło. Znowu mi się szykuje jakiś ciężki weekend. Codziennie coś/ktoś...
Chciałam ćwiczyć to mi się odechciało.
Chciałam posprzątać to tez mi się odechciało... Jakiś len mnie opetal. Jak żyć?
Stary 2016-03-11, 12:24   #3472
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
zielone 4+ są ciensze niż 4
nie brałam białych ale te co teraz używamy są idealne

co myślicie o tym wózku??
http://www.turkusowapracownia.com/pr...alek-majuszki/
na roczek dobry pomysł?
można zamówić indywidualny kolor plus dekoracje a tu nawet z imieniem mojej córy http://www.turkusowapracownia.com/pr...-lalek-rozowy/
śliczny! też myślę o takowym może mąż coś podziała

Cytat:
wow ale duża dziewczynka

Cytat:

a u Ciebie to jak jest? pięknie

tak sobie właśnie uświadomiłam, że córka szwagierki w wieku Alicji już miała kolczyki, córka koleżanki od 9 miesiąca..no jakoś nie wyobrażam sobie mojej córci w kolczykach póki co
mi się podobają takie małe kuleczki i chciałabym i nie bo się boję... mąż kategorycznie jest na nie

Cytat:
Cytat:
Goczek łącze się z Tobą w bólu jakim są nocki... Nie wiem jak dajecie rade... 2 noc z rzędu i cały czas płacz albo jęki. .. zasnela dzisiaj w opakowaniu bo nie mogłam wstać od mojego bidulka. .. tak się wtula. .. eh tylko mama i mama czasami tata...
dziewczyny współczuję i życzę aby szybko się przebijały ząbki
Stary 2016-03-11, 12:28   #3473
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Panów z rusztowania wygonił deszcz. Dziec wstał i włazi na mnie, małpka jedna, muszę z nią na rękach iść do sklepu po jakieś mięcho na obiad. Mam nadzieje, ze jej nie zgubie ;p

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Mori - pewnie idzie trochę na raz - może wyjdą raz a dobrze? U nas górne 3
I 4 już drugi miesiąc chcą i nie mogą
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 12:31   #3474
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Panów z rusztowania wygonił deszcz. Dziec wstał i włazi na mnie, małpka jedna, muszę z nią na rękach iść do sklepu po jakieś mięcho na obiad. Mam nadzieje, ze jej nie zgubie ;p

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Mori - pewnie idzie trochę na raz - może wyjdą raz a dobrze? U nas górne 3
I 4 już drugi miesiąc chcą i nie mogą
Ej... no nie zgub Ślicznotki :-/ - ani mi się waż! :-D Jakby co to od razu jadę jej szukać i biorę w ciemno :-D
Stary 2016-03-11, 12:31   #3475
Konto usunięte

Majka, Katt,dzieki.
Mori lee, zdrowka dla Piotrusia, biedny. Moja to w takich tonacjach ryczy ze coraz rzadziej mi jej żal. Okres dostalam i dobijaja mnie problemy bardziej... jeszcze nie miala się moja mama z tą opieka kiedy rozmyslic, rekrutacja do żłobków akurat sie zakonczyla a takiego dziecka,ktore samo zasnąć nie potrafi to chyba nie przyjmą.
Dzis hanka bez drzemki,jak probowalam położyć to sie darla z wściekłościa
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 12:32   #3476
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:

Super ze moglam pomoc

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Wspolczuje okropne nie moc pomoc dziecku, a jeszcze jak tak patrzy w oczy jak piszesz to w ogóle bidul prosił o pomoc

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

A tak w ogóle DZIEN DOBRY!
Dziś pobudka o 5. Także jest czadowo

Przyszedł juz namiot dla Szymiego, ale zobacze później bo zamowilam do męża do pracy. Bardzo szybko przysłali ale to nie in post
Niesmiej sie z ludzi czekajacych na inpost bo zawsze moze sie okazac ze namiot jest rozowy

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-11, 12:32   #3477
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Super ze moglam pomoc

Niesmiej sie z ludzi czekajacych na inpost bo zawsze moze sie okazac ze namiot jest rozowy
Ha ha
Stary 2016-03-11, 12:40   #3478
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Super ze moglam pomoc

Nie śmieje, też czekam na dwie przesyłki od nich

jestem mamą
Stary 2016-03-11, 12:47   #3479
Majka232
Zakorzenienie

Julek zbojkotowal słynne alaantkowe buraczane pesto :/ ech a ja tyle czas buraki gotowałam. Trudno.;
Stary 2016-03-11, 12:56   #3480
Konto usunięte

Mi wizaz tez swiruje,opóźnienia ma, cytaty znikaja.
Cytat:
O madonno! To kciuki za szybkie wybicie trzymam ✊

Cytat:
A najgorzej jak jeszcze włosków nie ma a kolczyki w uszach błyszczą.
Z bizu dla dziewczynki podoba mi się sznurkowa bransoletka np.czerwona na szczęście ale to i tak zbędny gadżet
hehe, taki maly skinhead zakolczykowany.
Szkoda,że dzis obiadu nie musze robic,bo wybywamy do restauracji, to bym gdzies energie negatywną wyladowala.czekam aż moja awanturnica zglodnieje i gdzies na spacer. Hanka oczywiscie nadal w super humorze jest,o ile jej spac ani jeść nie każe,kto to w ogóle wymyslil jakieś spanie i jedzenie?!?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości