![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie
A czego to jest wina? Pytam z ciekawości, bo też myślałam, że to zależy od cieni, a że ja mało się maluję, moja mama wcale ... to nie mam skąd się dowiedzieć, więc proszę podpowiedz co zrobić, żeby się nie rolowały.
#4652 |
Zakorzenienie
|
A co do napelnienia atomizerka igla powiedzcie mi czy mozna kupic w aptece bez recepty strzykawke z igla?W sumie strzykawke w domu mam ale taka wielka co by miala wielka igle pewnie.
To sie prosi na przyklad mala strzykawke i do tego mala igle tak? ![]()
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam zdać relację z użycia scrubu jeżynowo-miętowego FW
![]() No więc, wg. mnie niewiele się różni np. od tego z solą morską, który był w zeszłe lato w sprzedaży, drobinki są dość małe, ale nawet ostre, z tym, że nie jest ich jakoś bardzo dużo i na bardzo zaniedbane stopy mogą nie pomóc ![]() ![]() Zapach mocno miętowo-żurawinowy, kwaskowaty. Ogólnie oceniłabym go w KWC póki co na 3, ale zobaczymy po dłuższym stosowaniu.
#4654 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mnie też kusi ta Szminka z musem - Mango Sorbet. Myślicie, że będzie podobna do Melted Sun?? ![]() ![]() ![]() Z 14 katalogu nie przyszły mi na razie tylko żele Celebrate Me, ale to już wiecie. Za to jednorożec z intenetowej będzie i kawowy krem do stóp z netto ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gwarantuje ze cien trzyma sie caly dzien i noc, i nie ma znaczeia czy jest to cien kupiony za 30 zl jakiejs drogiej firmy czy za 2 zl kolo dworca.
![]() |
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4657 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ten kolor to juz wogóle paskudztwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
TAK BEZ OBAW,aczkolwiek uważaj. Mojej koleżance była kiedyś potrzebna strzykawka do drukarki, wyskoczyła z domu do apteki (miałyśmy pod blokiem) w ubraniach "domowych" i bez makijażu i Pani mgr nie chciala jej sprzedac bo potraktowała ją jak narkomankę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam takie pytanko: czy naszjnik ilumine ten co obecnie jest w ofercie internetowej był na łańcuszku czy na sznurku???. Ja sobie go zamówiłam i przysłali mi na beznadziejnym białym sznurku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie moge sie z tym zgodzić ![]() Nutko: Mogłabyś edytować swój post ze zdjęciem szminki z musem i dopisać że jest to Ultra Color Rich z musem (tak bedzie łatwiej ją wyszukać przez wyszukiwarke) ![]() I jeszcze pytanie do Ciebie nt. tej szminki: czy ona jest bardzo jasna? Czy kolor odpowiada temu z K15?
![]() |
#4662 |
Zadomowienie
|
naprawde nie od cieni tylko od tego jak nakladasz, nawet jak zle pokryjesz pudrem to sie beda walkowaly. i to bez znaczenia zy za 2 zl czy za 30.
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4664 |
Wtajemniczenie
|
Proszę o pomoc dziewczyny, ktore przeszły TPS. Czy, aby dostac te darmowe prezenty z tego programu trzeba mieć zamowienie na dana kwotę za jednym razem, czy może byc rozbite?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja uważam ze to zależy od skóry. Dlatego ze niektóre osoby mają tłusta skjorę nawet na powiekach moze nie błyszczy sie jak na twarzy ale jest jednak tłusta, do tego jak nałoży sie nawet puder to ona i tak się przetłuszcza. A cienie jak to cienie, maja rózna konsystencję, nawet te pudrowe nie wspominając już w kremie. Ja np. mam tłusta cerę i mi się rolują. Takie w kremie to na bank ale zdarza się ze nawet te sypkie. Takze to napewno nie zalezy tylko i wyłącznie od sposobu nałozenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Raczkowanie
|
ja nie jestem zadowolona z tego cienia shadowstix
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Raczkowanie
|
bądzmy szczerzy : NIE NARODZIŁ SIĘ JESZCZE TAKI CO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ
![]() jednym się ten cień podoba innym nie, wazne jest w tym wszystki aby nie sugerowac się w kwestii trwałości na forujm bo tu wypowiadaję się osoby o róznym cerach. warto zapytać o opinię osoby które maja cerę taka jak ty bądz inne wizażanki. Przepraszam za szczerośc ale ja własnie tak robię i teraz jestem zadowolona a wczesniej kupowałam wszystko jak leci, rzeczy ktore były wychwalana, ale odkąd kupuje to co dla osób o podobnej cerze jak moja, to jestem naprawde zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zgadzam się to zalezy od cery, ja nie maluję się żadnymi fluidami, podkładami, pudrami i czym tam jeszcze mozna się malować, maluję tylko oczy i powieki, mam cerę normalną ze skłonnością do przesuszeń(no ale nie na powiekach) i mnie się nie rolują, co prawda były kiedyś takie cienie w avonie z CT w takiej tubce były podobne do błyszczyka i ich za nic nie moge nałożyć takie mokre są , jakby tłuste a takie zwykłe to nakładam i cały dzień mam na oku. uważam ze zalezy to od cery i konsystencji cienia |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Raczkowanie
|
Dzwoniłam na info i pani powiedziała, że jeśli chodzi o szminki z musem to bardziej prawdziwa jest kolorystyka w katalogu niż ta w Panoramie.
Spodziewałam się innej odpowiedzi ale otrzymałam taką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zadomowienie
|
Właśnie dzwoniłam do avonu w sprawie zestawu today i pani powiedziała że maja 1600sztuk więc wystarrczy na jekieś 4-5 dni, ja dziś zamawiam więc pewnie dostane , wpgóle to kazałam jej usunąć z zamówienia żeby zamówić jeszcze raz bo nie mam 50zł na małą paczkę więc żeby nie ponosić kosztów chcę zamówić jeszcze raz pani się zdziwła deko ale usunęła
![]() ![]() ![]()
#4672 |
Raczkowanie
|
dziewczyny,ale ten almond i ivory mineralny to tonacja zółta czy rózowa?i który jest nastepny odcien po ivory.bardzo prosze,pomózcie..musze dzis napisac konsultantce a nie wiem jaki wziasc..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z Was miała może szminkę UCR Sheer Natural? Poszukuje jasnej smzinki czegoś takiego jak na zdjęciu ze strony 28 kat.1/2008 -niestety kolory w kat są często przekłamane więc może któraś z Was widziała ten kolorek na żywo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
W poprzednim watku o Avonie napewno była fotka ![]()
![]() |
#4675 |
Raczkowanie
|
No ja ją mam. Wygląda dość podobnie jak na tym zdjęciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wpada bardziej w róż czy w beż? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Raczkowanie
|
Aż się umalowałam, żeby sprawdzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDYCJA: Wklejam na Katalogach fotke naszyjnika Arabella
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-11-07 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Raczkowanie
|
ja jeszcze takie znalazłam, ale wg mnie jest trochę mniej różowa niż tu widać, ale może to kwestia koloru ust
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1193822825 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.