|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.
tija93 cieszcie się dzisiejszym dniem. Życzę niezapomnianych wspomnień, morza miłości i spelnienia marzeń.
|
|
|
|
#4172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze to tesciowa trzeba pocieszyc?![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Witam sie ![]() Doczytalam Was Nie dalam rady byc na wieczorze panienskim, ale dzis chcialabym zyczyc Ci Tija najlepszegp na nowej drodze zycia ))Uciekam sprawdzic obecnosc moich ludkow i jeszcze tu wroce
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Tija wszystkiego naj naj naj naj naj najlepszego na nowej drodze życia
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Tija wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!
![]() PS. mnie dzisiaj nie będzie cały dzień, bo jadę na sesję zdjęciową
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Tija samych cudowności dla Was! Miłości, czułości, cierpliwości, dbajcie o siebie nawzajem i bądźcie szczęśliwi! Wielu pięknych chwil i wzruszeń dzisiaj!
Jakie macie plany na weekend? Moja córcia 14.03 kończy 2 latka więc w weekend świętujemy . Poza tym myślę, żeby w końcu się zwlec, kupić karnet na basen i znowu regularnie pływać. Z Natalką przez całą ciążę chodziłam na basen, do samego końca, teraz nie poznaję siebie samej. Poza tym przydałoby się wybrać na zakupy bo już prawie w nic się nie mieszczę . Brakuje mi wszystkiego - bielizny, jeansów, bluzek...
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
tija
Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia ![]() ![]() Obudzilam sie w nocy dwa razy, meczyly mnie dziwne sny. W kazdym bylam w ciązy ![]() W jednym urodzilam wczesniaka i wszyscy chcieli go juz karmic solidnym jedzeniem i wkladali mu do ust. Ja za to wyjmowalam natychmiast i krzyczalam, ze jest za male zeby to zjesc W drugim natomiast bylam w ciazy z dwiema innymi dziewczynami i byl jeden ojciec tych dzieci co uciekl i to nie byl moj TZ Kazda z nas walczyla o to z kim zostanie ojciec dziecka. Material na jakas drame ![]() U mnie raczej konkretnym planow na weekend nie ma. TZ wczoraj juz kupil bilety ![]() TinkerrBell Moj gin wlasnie przestrzegal przed puchnieciem przez picie wiekszej ilosci wody. Ja mam tendencje do zatrzymywania wody w organizmie
|
|
|
|
#4177 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Tija niech ten dzien bedzie najpiekniejszym!! Ja dzis wybieram sie na ploteczki do kolezanki a wieczor w domku z Tz I tez na zakupy chce sie wybrac ale to mysle ze zalatwoe po polowkowym badaniu w czwartek, kase juz nazbieralam, wiec tylko trzeba wydac :P
|
#4178 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
TZ ma zadanie domowe - przemeblowanie sypialni Mloda ma zadanie domowe do odrobienia. Wiec tez bedzie zajeta. A jutro jesli pogoda dopisze to zabieramy burka na dlugi spacer, bo ostatnio ciagle bylo brzydko i jest troszke niewybiegany. Pieniedzy nie bede wydawac do przyjazdu babci Bo ona chyba byla w calym swoim zyciu tylko w Niemczech Takze chcialabym przez ten tydzien pokazac jej co sie da. Zreszta juz nie moge sie doczekac ))
|
||
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czuje sie jednak odwodniona. Tylko jak wstane rano to musze wypic troche wody bo mam sucho w ustach. Zwalam to nieco na suchosc w mieszkaniu i kurz.
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dziękuję, za wszystkie gratulacje Tija wszystkiego najlepszego nie ma, siostra ma 3 synów To mój syn ![]() ![]() Podobny do starszego syna ![]()
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam.w planie umyć dwa okienka. Potem na tańce, pewnie zakupy i tyle aktywności.
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zadomowienie
|
Cześć.
![]() Tija Życzę Wam, aby dzisiejszy dzień był piękny i wszystko się sprawnie udało pod względem organizacyjnym. I dużo dużo szczęścia na nowej drodze życia. natalia_23 Cudny synuś. Ja dzisiaj jadę do rodziców na obiad i zawieźć rzeczy, które sprzedaję na olx - moja siostra ma je zabrać przy okazji do miasta gdzie studiuje, gdzie je babka ma odebrać, żeby z pocztą nie trzeba było kombinować. Muszę to zaraz spakować. ;/ A jutro chyba do teściów pojedziemy. |
|
|
|
#4184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4185 |
|
Rozeznanie
|
Tija, także Wam życzę dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia!
|
|
|
|
#4186 |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część II.
Tija! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
![]() 🏻![]() ![]() ![]() ☠ ☠ ☠ !!A co do opuchnięcia z nadmiaru wody to ja właśnie mam chyba na odwrót. Czułam sie opuchnięta od kilku dni i wczoraj i przedwczoraj wypiłam po całej butelce w pracy i dzisiaj rano wstałam i juz wyglądałam normalnie a brzuch to miałam wręcz płaski. Czułam ze skóra jest inna. Wiec to chyba tez zależy od organizmu? Ciekawe... Ja dzis w pracy do 14. Pozniej jedziemy do miasta wybrać prezent dla TZ urodzinowy i polzalatiwac kilka spraw. Moze zjemy cos na miescie a jak nie to mam w domu jeszcze kurczaczka w boczku i rybkę z wczoraj. I pizzę mieliśmy robic 4 sery bo z imprezy nam sery rożne zostały... Wypiłam dzisiaj kawkę pierwszy raz od chyba półtora toku? Albo dwóch nawet:P taka mega słabiutka sobie zrobiłam w pracy bo z ekspresu jest mocna imega duzo mleka boze wiecie jak mi smakowała? Masakra
Edytowane przez superhuman Czas edycji: 2016-03-12 o 10:38 |
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Was też taka okropna pogoda? U nas nie zachęca do niczego Jutro wybieramy się na impreze urodzinową
|
|
|
#4188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tija kochana życzę Ci aby Aten dzień przebiegał spokojnie i tak jak zaplanowaliscie. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze, dużo miłości i jak to mówią trochę klócenia a jeszcze więcej godzenia
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tesciowa ma szyne na nodze i siedzi w domu. Tesc nie ma czasu na sprzątanie wiec sama wzielam sie za robote. Umylam cala lazienke, troche kuchnie, poscieralam wszedzie kurze i odkurzylam. I ze wszystkim wyrobilam sie w 1.5 godziny ![]() Lubie szybko sprzatac i miec spokój. Teraz siedze i odpoczywam bo nieco sie zasapałam. |
|
|
|
|
#4190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez lubię szybko sprzątać i to zazwyczaj jak jestem sama w domu :P nie kubie jak ktos mi sie kręci pod nogami |
|
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W domu tak samo, jak TZ jest w pracy to wtedy sprzatam, TZ tylko odkurza bo w koncu cos tez musi robic w domu On przynajmniej do odkurzania przyklada wiecej uwagi, ja to na szybkiego
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas dokładnie tak samo to wyglada Hahaha zawsze wszystko podniesie w każdy zakamarek zajrzy i poodkurza dokładniej kochani faceci. Poza tym lubię jak pomaga ale nie lubię jak sprząta bo jest strasznie powolny jak cos robi a druga sprawa ze nikt tak mie posprząta jak ja sama
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Gratuluje wizyt ![]() Tija wszystkoego najlepszego na nowej drodze zycia ;-) :-* Ja dzisiaj u mamy z Adusiem bylam u fryzjera troszke sie zrelaksowalam
|
#4194 |
|
Rozeznanie
|
Cześć,
Witam wszystkich! Od paru dni czytam ten wątek i postanowiłam się odezwać. Jestem w 17tc, tp 24.08 chociaż na każdym usg lekarz podaje inny termin 14.08, 17.08 itp. Tak czy owak na pewno sierpień ![]() Nie czytałam od początku tego wątku bo musiałabym spędzić nad tym chyba tydzień Nie wiem czy któraś z Was też ma takie problemy? Dopiero od około tygodnia czuję się odrobinę lepiej. Wcześniej wymiotowałam praktycznie o każdej porze dnia mimo że brałam tabletki które gin mi przepisał (Hydroxyzinum). Jednego dnia wymiotowałam chyba naście razy aż TŻ zabrał mnie na ostry dyżur bo bał się, że się odwodnię. Teraz dalej mnie mdli zwłaszcza rano i wieczorem. Ciągle mi słabo i brak mi oddechu, czasem czuję się jakbym miała zemdleć aż muszę usiąść albo się położyć. Czekam na ten przypływ energii w II trymestrze ale chyba się nie doczekam... P.S. Lekarz wstępnie powiedział że chyba będzie dziewczynka |
|
|
|
#4195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witamy ![]() Ja nie miałam problemów z Mdłościami ani z wymiotami ale sa tutaj dziewczyny ktore niestety tez tego doświadczyły Za to brak oddechu mi czasem towarzyszy, zauważyłam ze ma to związek z podwyższonym tętnem, ktore czasem mi skacze do 100, a czasem wynosi 60-70 Na przypływ energii tez czekam jeszcze
|
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hydroksyzyna, którą przyjmowałaś to dość silny lek.. musisz mieć naprawdę ostrą jazdę..współczuję..ja czuję się zazwyczaj dobrze..wczoraj był słabszy dzień,ale dziś jest ok.. zaliczyliśmy spacer, mimo, że pogoda do d... mąż robi wege hot dogi, a ja upiekłam rogaliki z dżemem i czilujemy |
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Tija najlepszego
*
|
|
|
|
#4198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i przywyknij, że sporo się tu pisze więc czasem ciężko być na bieżąco ![]() Ciekawe jak tam nasza Tija się bawi ![]() Mój tż zawiózł teścia do szpitala, coś z sercem trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki za teścia |
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dość naturalnie (choć wiadomo, czasami mocniej), nie robię sobie papuzich makijaży na codzień modelki mi się zdarza, choć wolę makijaże/sesje prywatne, ślubne, okazjonalne
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Moze to tesciowa trzeba pocieszyc?
1.09.2012
. Poza tym myślę, żeby w końcu się zwlec, kupić karnet na basen i znowu regularnie pływać. Z Natalką przez całą ciążę chodziłam na basen, do samego końca, teraz nie poznaję siebie samej. Poza tym przydałoby się wybrać na zakupy bo już prawie w nic się nie mieszczę
. Brakuje mi wszystkiego - bielizny, jeansów, bluzek...

🏻

☠
☠
☠
!!